52966
  • axenet
    Nekem is jónak tűnik már akár 6tól is.
  • z0ty4
    lesz hát !!
    hogy mikor az passz. Írja be mindenki kinek mikor jó. nekem a szokásos. 6-7 már jó.
  • axenet
    Ma akkor hogy készüljek, lesz repülés? Mikor ?
  • JoeDestroy
    Egy ts jelszó jöhetne nekem is pm-ben.
  • L Viper #42693
    Nincs mit.
  • VO101Tom
    Köszi neked is. Már szedem is lefelé...
  • L Viper #42691
    Közben találtam egy működő FreeFalcon5_Cockpit_Pack.rar-t, jön ez is lefele.
    Klikk ide!
  • L Viper #42690
    A FreeFalcon 6-ot egyébként kipróbálta innen valaki?
  • L Viper #42689
    Freefalcon 5.5 innen elindul a letöltés

Az 5.55 meg elindul a PC Pilotról: freefalcon.com - FreeFalcon_5.55.exe -re klikk. Sanyonál itt.
  • Molnibalage
    Mediafire-re lesz felrakva.
  • VO101Tom
    Nagyon köszi. Hol találom majd meg?
  • Molnibalage
    Hát, akkor lesz mit felraknom. Az 5.5 installt, az 5.5.5 patchet és a kabinokat. Ez kb. 1,3 GB. Ez eltart egy darabig.
  • VO101Tom
    5.0 és az 5.3 patch van meg.
  • Molnibalage
    Az FF5-ből mi van meg? Mi kell? Csak az 5.5.5 patch és cockpit pack?
  • Razor18
    Én is hálás lennék a jelszóért priviben.
  • Borisz80
    RÉszemről passz.
    Mostanában nagyon lefáraszt a munka. Kezdek kimerülni.
  • Borisz80
    Boci & Zotya
    Tenkjuh dö jelszót! (ez a smiley a trademark-om...)
  • Borisz80
    A rengeteg gép az FF-ben kb annyiban ki is múlik hogy más kabinban ülsz és kész. Csak illúzió hogy más géppel repülsz.
    De azért feelinges :D (bár pl a HUD pozicionálási bug az tönkrevágja az egészet, nem oda lőssz ahová célzol.)

BMS-ben is lehet a többi géppel repülni, csak gyakorlatilag semmi sincs hozzá, még kabin se, csak az F-16 műszerfalával tudod repülni őket. (kivétel az A-10, F-15C, Mirage 2000, a többi az nagyon félkész vagy nincs)

Bár a FreeFalcon-nak annyi, azért én nem törölném el végkép a Falcon eme változatát. Én még a RedViper-t is őrizgetem
  • Molnibalage
    Ez a BMS-re is igaz...
  • axenet
    Én alapvetően az FM-re , meg a fedélzeti rendszerekre gondoltam...
  • Molnibalage
    Ezt úgy érted, hogy emberes repülés vagy AI esetén? Mert AI esetén az összes Falconra igaz ez a majdegyzés. Sem a role score, sem a HP, sem a sq. stores nincs idomítva ahhoz, ami kéne. Az már csak a hab a tortán lenne, ha egyes gépek repülnének low level OCA bevetéseket. A bibi az, hogy az MI fegyverhasználata rugalmatlan, stb...
  • z0ty4
    rendi. Kéne már egy kiadós repülés.

• axenet
    @ Zotya : gyanítom, hogy csak csütörtökön tudok gép elé ülni estefelé, akkor nagyon szívesen segítek, meg repülhetünk is egyet.

Többiek, csütörtök ?
  • axenet
    Hiába a rengeteg, gép, ha nincs modellezve rendesen...
  • L Viper #42673
    Sajna az FF multi kódja a hadjáratokban kifekszik. Sokat teszteltük. A BMS-nél ilyen gond nincs.
  • VO101Tom
    Aha, látom, az itt fenn is van a logo alatt. Leszedem, megnézem, köszi a tippet.
    Mi régebben BMS-el repkedünk, meg volt valami egészen szétmoddolt spéci Falcon is, de egyik srác nemrég mondta amikor nosztalgiáztunk kicsit a "régi" játékokról, hogy az FF mekkora királyság, meg csomó gép meg minden. Amennyire után tudtam járni, a BMS-t ajánlják multihoz, meg hogy többet tud és szebb (mi marad ezután? :) ). az FF-ben viszont rengeteg gép van. Na, erre lennék kiváncsi, hogy ez milyen...
  • Molnibalage
    Tudom, hogy nagyképűség, de FF-et kb. a MolnyFalconnal érdemes repülni és mással nemigen...
  • VO101Tom
    Köszi.
    Megnéznénk azt az FF-et, de aztán lehet, hogy mégis BMS lesz a végén.
  • Molnibalage
    Holnap feltöltöm.
  • Molnibalage
    Nekem még megvan az 5.5.5 és a cockpit patch is. Az FF6 talán még keresővel itt-ott megtalálható.
  • L Viper #42667
    Üdv!
    Az FF5 csapat gyak. megszűnt, a BMS4 az aktuális verzió.
    Ebben Balázs van jobban otthon, szerintem biztos benéz és tud okosat mondani FF témában.
  • VO101Tom
    Sziasztok.

Egy olyan gondom van, hogy leszedném valahonnan a FF 5.3 utáni peccseket, asszem van az 5.5, 5.53 és valami cockpit pack. Sanyo oldalán a linkek nem élnek, nem tudtok valami oldalt, ahonnan leszedhető, vagy feldobni sanyo ts file transferbe pl?

Köszi előre is.
  • L Viper #42665
  • Borisz80
    Aki tudja a pcpilot-ra a jelszót az legyen szíves megosztani privátban!
    THX!
  • Molnibalage
    FLARE feltámad.
  • axenet
    Sorry gyerekek, nem jött össze a hétvége :(
  • L Viper #42661
    Ha te mondod...
  • Boconadi
    100 éve nem is voltál a TS szerveren :D
  • z0ty4
    Boci köszönöm a mai, remélem a következőhöz jön más is.

• L Viper #42658
    Szuper!
    A sok idióta unatkozó Vérpistike már kissé unalmas is volt