52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#42777 Kérdezd meg a HT topikban vagy az Air Power blogon, esetleg a BMS4 fórumon. -
#42776 1:05-től. -
#42775 A CATM-9 és CATM-120-ra sokszor nem rakják fel a vezérsíkokat.
Az F-16 kérdéshez adj időpontot, mert mintha kétféle CL függesztmény is lenne. Az egyik gyakorló bombákkal megrakott racknek tűnik, a másik meg sanszosan ACMI / EW környezet imitáláshoz szükséges konténer. Asszem... -
#42774 Lesz tutira.
A videóval kapcsolatban: Az F-15-ön lévő Amraam-on mintha nem lennének rajta a szárnyak vagy mi.
A másik az Agresszor f-16 hasán az mi? -
#42773 Ez a bemutató biztosan klassz lehetett. Kár hogy a szűk látótér miatt nem lehetett látni hogy mi hogy, és ki merre manőverezik.
Szeretem a harci jellegű bemutatókat. Jobban mint a műrepülést. Remélem Kecsón is lesz megint valami "képesség" bemutató a Gripppppenekkel. -
#42772 Kis videónézés:
Axe: a kampány mentésedet át tudnád küldeni? nincs kedvem új kampánnyal szenvedni. -
#42771 Off:
Repülőnap jegyárak.
ON: -
#42770 ha sikerült a joy-t megcsinálni küldöm az enyémet is :) a többiek már tudják néha milyen furán repkedek. -
#42769 Bár a magyar kézikönyv az FF-hez készült, de a BMS4 alapjai ugyanazok, ezért én azt ajánlanám tanulmányozásra. Az eltéréseket pikk-pakk meg lehet tanulni és az "extra", az FF-ben nem létező dolgokat. Data link, HMS, stb. (A BMS4-ben nincs GPS bomba modellezés.) -
#42768 Szerintem igen + pusztán elhasználódik a joy. Mióta tönkrement az X52-őm a tartalék Cyborg Evo-t használom. Az is olyan, hogy ha hasra húzom a botot, akkor az oldalkormány is beröffen egy kicsit. Határozottan érdekesség teszi a repülést... :)
WD40 helyen a bringa lácspray sem rossz, de otthon vazelinnel is segítettem már ilyen problémán. -
Frenky #42767 Hja még annyi, hogy kicsit szarakodik a joystikom, amikor megfogom a kart, kicsit kitér az oldalkormány. Valami érintkezés, vagy koszos lehet? Kis idő múlva elmúlik a hiba hmm. Valaki szedett már szét hasonló cuccot? Majd egyszer neki esek azt szétszedem, kontakt spray meg WD40 talán segít.... -
Frenky #42766 Hi! Kösz a segítséget, remélem menni fog :-) Most sajna melóba kell mennem, majd jelentkezem. Egy öreg Lologitech extreme 3D pro joy_om van, még sok gombot nem tudok használni. Szép napot... -
#42765 Szia!
1000 kérdés lehet kevés is :) Na nem akarlak elijeszteni.
Nézz be itt a fórum fejléc alatt a "Viper raktára" tárhelyre. Van ott pár doksi, ami hasznos lehet (főleg kezdőként).
Aztán töltsd le az Aprosagok.zip -et. (Most frissítettem.) Talász benne magyar nyelven útmutatót, hogy, mi mire jó. Van egy keyfájl, amit szerintem érdemesebb használni az eredeti BMS bill. kiosztás helyett, főleg, ha már régebben repkedtél Falconnal és esetleg valamennyire használtad a régi bill kombinációkat. ill. JoeDestroy kolléga egyik pdf fájlja is ott van a magyar nyelvű bill. kiosztással, ami pont erre a keyfájlra vonatkozik.
A Data Cardridge beállítás meg arra jó, hogy ne bíbelődj egyelőre pl. az MFD-k, chaff-flare program, stb. felprogramozásával.
Ha ezeken átrágod magad, a kérdéseid száma rögtön megfeleződik. Jó repkedést! -
#42764 szia! üdv a fórumban. Kérdések jöhetnek de csak szépen sorjában, amiben tudunk segitünk. -
Frenky #42763 Sziasztok! Ma végre feltettem a játékot BMS4. Van mit átnézni +ismerni :-) 1000 kérdésem lenne, majd összeírom. Első benyomásra szerintem jó repkedés lesz ez :D IL-2 1946 és FS_ek után, üdítő tananyagok sokaságát kell elolvasnom. Alap beállításokkal pár képet is csináltam:
-
#42762 Bocs az offért,de nem tudja valaki hogy a francba lehet letiltani a youtubon a videok elötti reklámokat?Mert ez a K@rva heinekenes reklám már az agyamra megy, hogy minden második videonál full hangerőn beugrik.
És esetleg azt is megmondhatná valaki hozzáértő , hogy a kedvenceket, hogy lehet megnézni hogy az összeset lássam egyszerre,mert ha listába nézem akkor csak 100ig enged görgetni, ha meg a megnyitott video mellett ott meg csak egyenként vagy 10esével. -
#42761 Ennyi azért kell. -
#42760 Fák.
Na ilyen részletes fák sem kellenek egy rep.szimulátorba.
Az viszont jó lenne ha nem csak néhány objektumnál lennének fák. Nagyobb területet be kéne borítani.
Én már nagyon várom a mod-odat. -
#42759 Weather = poor
Fog : start = 0 end = 1000 <- ezzel kísérletezhetsz, felteszed 3000 pl -
#42758 JanHas fák.
Szerinem eszméletlen jó.
Más. Hayab MiG-23-asa is elvileg benne lesz a MOD-omban. 611-Ealge modellje megmarad a MiG-23MLD-nek orosz skinnel, Hayabé meg lesz a DPRK féle.
A MOD adatbázisa majdnem készen van, aztán lehet heggeszteni a hadjáratokat. Minden SHORAD és MANPAD működőképes, új HMZ-vel, szenzorokkal. A sínes és dobós indítási mód modellezve van AIM-120 és AIM-7-re vonatkozólag. Jó lesz. ;) -
#42757 Nézd meg az impossible landing beállításait és másold le. :) -
#42756 Mit kell állítani hogy földig érő köd, és nagyon alacsony látótáv (ahol már ILS-t kell használni) legyen egy küldetésben?
THX -
#42755 A ma estit kihagyom, vagy csak később jó. -
#42754 Vagyok TS-en. Valaki? -
#42753 Köszönöm a délelőttit srácok.
Axe kötelék:
Wolffal tankolunk, Axe átstartol:
-
#42752 Vasárnap délelőtt csak a keménymag -
#42751 Köszi! Még valaki? -
#42750 Szia Wolf!
üdv az Sg-n. fél 10-10 körül nekem jó. addig felébredek. -
#42749 Délelőtt valaki? -
#42748 FF4 -
#42747 Klassz videó.
Original Falcon 4? -
Ezek voltak a jó idők... :D
-
#42745 Rendi.
Ha nem akkor router ki. A szomszéd majd szétveri a fejemet ezért :))))
vagyok TS. -
#42744 @Zotya :
Meg kell nézni BMS-ben, ugy néz ki jó ez így. -
#42743 Szia! Kis ízelítő a BMS multi nyűgökből :
1. ellenőriztétek vmi külső módon, hogy valóban nyitottak a portok ?
2. Tűzfal, vírus ölő progi ?
3. csatlakozáskor mentsétek el az IP-t és az IP listából választva csatlakozzatok
4. a Hostnak nem kell az IP-hez semmit írni
5. Ugyanaz a BMS verzió ?
6. Ugyanaz a hadszíntér ?
Hirtelen ennyi jutott eszembe, majd még írok ha eszembe jut valami. IVC működését szívesen elmagyarázom TS-en valamikor
-
#42742 Sziasztok.
BMS 4.32 lett végül, multi miatt, és mert a FF nagyon sokszor lefagyott, kék halál, mittudomén, a vidám Win98-as időket idéző stabilitás :) Szóval kuka.
A BMS-el viszont segítsége kellene, próbáltunk egymáshoz csatlakozni, de nem ment. Routerben megnyitottam TCP/UDP 2934-2937, 9987-9989 portokat, csatl. sávszélnek beírtunk 300-at, IP stimmel de nem megy. Van valami ismert nyűgje a Falconnak, amit kihagytunk? -
#42741 Este 7 után valaki repülni? -
#42740 De. Ha állítassz a kabinban a fényerőn akkor az Extractor-ban is állítódik. Ez nekem rá van rakva a Couger MFD gombjára.
Az Extractor órás műszereit akartam éjszakai megvilágításba helyezni. Ezt mint írtam is -a kérdés után kb 1-2 percel-, megoldottam.
Irfanview-el a színkeverésnél levettem a kék színt -255-re, a zöldet -65-re, vörös maradt 0. Így jó kis narancsos vöröses színt lehet nekik adni. Olyan mint a régebbi F-16 blokk-ok műszer világítása.
Mindjárt jobban fest a műszerfal a kabinomban -
#42739 Az MFD-k fényereje állítható a kabinan. Ezt nem érzékeli? -
#42738 Áh... már meg is oldottam.
Egyszerűen csak át kell színezni a műszerek bmp képeit.
Aztán meg majd cserélgeti az ember a file-okat.