52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
eléggé beindult a modod Molny.
Ma délelőtt jó valakinek? ha vagyok ts-en privizz rám. -
#42896 Szállítógépek és AWACS. -
#42895 Este nem megy mindenki partizni ugye? -
#42894 MiG-23 modellezés és fejlesztés. -
#42893 Asszem megtanultam maga berakni az új dolgokat a DB-be. Hayab R-23R és UB-16 modelljei Eagle MiG-23 gépén.
A DB még ma fel lesz töltve tesztelésre. -
#42892 Azért 30, mert a Fraps FPS-hez igazodik. Soha nem ment 30 alá, tehát a felvétel erőforrásával is bőven volt kraft. A TE-be pár shaderrel együtt 50-60 volt az FPS fütökkel együtt, mikor már volt hentelés. -
#42891 jó kis videó, és ahogy nézem az fps sem olyan vészes. -
#42890 Az ígért hosszabb videó.
-
#42889 Még hírek. Komoly esély van rá, hogy a Block 40 HUD benne lesz a modba, az egyik user képes volt rájönni, hogy hogyan kell betenni a Balkan adatbázisba. Megkértem, hogy írja le a módszert lépésenként. -
#42888 Délutáni rádió lecke, uzsihoz :
ORD2-Guardians
Akinek borzasztó kiejtése van, az vagyok én -
#42887 Su-30 és Su-33 skin template TomCatz modelljeihez. Holnap feltölthetem a Korea '80s jelenlegi állapotát, ha van rá igény. -
#42886 Nem ellenük, csak éppen nélkülük. 1,5 év alatt semmit sem csináltak az adatbázissal. Semmit. A szó szerint két perc alatt bepakolható Hayab féle LOD-okkal semi csináltak semmi. A szintént 2 perc alatt adaptálható dispenser javításaimba is szartak bele. Kicsit olyanok, mint a "pina rajzos, agyturkászós" viccben a pasas. Csak egy dologra tudnak gondolni és ez csak az exe. -
#42885 Igen, ezt én is így látom, szerencsére sok vállalkozó szellemű ember van. Remélem azért a BMS fejlesztő csapata figyelembe veszi őket, és velük dolgozik nem ellenük... -
#42884 Még egy kérdés. Vannak itt nagyon szakértők BMS4 témában, hogy hogyan kell egyes rendszereket haszálni. Ha megosztom az FF kézikönyvemet szerkeszthető formában akkor érez valaki késztetést, hogy "BMS4" kompatibilsság tegye? A szükségek a BMS4b-ől képeket és törléseket meg tudom csinálni, ami nincs BMS4-ben. A szakértőknek csak ki kellene egészíteni azon részekkel, ami hiányzik a leírásból. -
#42883 611-Eagle és F-14 3D modell.
Én úgy látom, hogy szép jövő áll a Falcon BMS4 előtt. Szépen lassan, de jönnek az újdonságok. Lehet, hogy a core DB egy kalap szar, de ezt a többiek megoldják. Lásd Sinai és a többi helyszínt. -
#42882 Igen, túl jól is, mert 100% a találati arány. Ennek is be kell állítani némi pontatlanságot úgy, ahogy az AGM-65-nél és a több rakétánál tettem. (A TOW már be van állítva.) Valóságban a SACLOS vezérlés miatt asszem egy egyenes mentén kellene a rakétának haladnia, csak a modellező értékek és a Falcon kódja ezt nem mindig teszi lehetővé. Majd utánajárok ennek is. -
#42881 A videóban a mi-24esek páncéltörő rakétái mintha a levegőbe a semmibe mennének. Azok jól működnek? -
#42880 Ha már segítség. Az új Su-30M-nek a kettő közül valamelyik skin dukálna. (Nekem az alsó tetszik jobban.) Bár a gép sehol nem állt rendszerbe, csak a leszármazott MK, de ha már tökéletességre törekszünk. :)
[IMG]http://www.mars.slupsk.pl/fort/sukhoi/big/su30mk[603]-1994.jpg[/IMG]
A Mi-24 panelvonalai is eléggé olyanok, amilyenek. Megpróbálom elkérni a skin templateket. -
#42879 TomCatz modellejei szépek, de a panelvonalak szerintem túl erősek. -
#42878 Túlságosan a tökéletességre hajtok. Igazából már ezzel a DB-vel és modellező értékekkel is nekiállhatnék a hadjárat heggesztésnek és "összedobott" hadjárattal 2-3 hét alatt kész lennék. A legtöbb user nem venné észre szeritnem, hogy mit nem fejeztem be rendesen. Csak ezt nem akarom.
Csak egyesével letesztelek minden 3D modell importot majd 611-Eagle-vel. A mutatott modelleket én tettem be, de azért majd Eagle-vel is konzultálok. Hayab BMP modelljeit mindenképpen megvárnám és LESCO besegít egy F-4DSK/ESK RoKAF skinnel. Ehhez megint kell majd 611-Eagle is, mert ő fogja integrálni.
Tesztelésre kiadhatom az új DB-t és a skineket, akinek fent van a helyszín, az csak szimplán felülírja a könyvtárat + persze a dat fájlok is kellenek a /sim könyvtárba. A meglevő hadjárat tesztelhető.
Az új repcsi modellek nagy része az FPS-be tutira nem kavar be, mert hadjáratban nem szerepelnek vagy csak minimális mennyiségben. Hayabnak és Eaglenek van szebb Mi-8 és más helijei is, azokat kell még bepakolni és megnézni az FPS-t legalább TE-ben. Ha ott jó, akkor tesztre röppenhez ki a cucc.
@LESCO Az F-4 skin munka után esett le, hogy esetleg egyszerűbb dolgok skinjében is tudnál segíteni. Az orosz bombák és rakéták skinje atomgagyi vagy egyes esetben nincs is nekik. A te képességeiddel gondolom ujjgyakorlat ezeknek Falcon szinten összehozni valamit. -
#42877 Nem rossz ez.
Lassan annyi jó dolgot alkottak a lelkes rajongók, hogy ideje lenne a sok jó minőségű dolgot egy nagyobb patch keretében összefogni, összeválogatni és lecserélni az őskori modelleket. A következő hivatalos update-ben pl szívesen látnám -
#42876 Felteszem a hülye kérdést. sok van még hátra a megjelenésig?
Molny ha kell tesztelő ember szólj és segítünk, asszem mindenki nevében mondhatom. -
#42875 Egy nagyon gyors, van több is. -
#42874 Szu-24. Kicsit még kellene kalapálni rajta, de nem rossz. (Nincs utánégető és szárny HP.) -
#42873 Kurvajó a modell
Ha ráérsz, persze. -
#42872 Igen, árnyékkal brutáljól néz ki. Csináljak majd videót róla? -
#42871 A-50 is működik.
A lenti Mi-24-es TE-be bevtéve semmi FPS eltérés nem volt. -
#42870 A rotor animálva van? -
AT-6 és gépágyúval irtottak. A futóművet nem húzza be az MI, de működik a cucc a harctéren. Telepakoltam egy TE-et olyen egységekkel, ami Hayab járműveit tartalmazza, beraktam 8 Szu-30-at, és 6 helit. Az FPS teljesen jó volt. -
#42868 bakker
ha ez kijön, átállok a vörös oldalra :)))) -
#42867 Íme. -
#42866 Más. Tom Catz új modelljeit tesztelem. Sajnos nem animáltak, de az FPS szempontjából úgy tűnik, hogy megfelelnek. Megoldható, hogy csak a LOD1-et cserélnem le, a többi a régi marad. Ha miden jól megy, akkor ez is bele kerül a MOD-ba.
Az eddig kiadott repcsi modelleknél is megvizsgálom, hogy mit lehet tenni. -
#42865 Mit mondtatok, honnét is lehet letölteni TE missziókat?
Mirage 2000 C, D, N küldetéseket keresek. -
#42864 Mert az R60-asnak a robbanóanyag nem a megsemmisitésre szolgál hanem a pálcák szétrepitésére.Elég csak a kézigránátra gondolni 200g robbanoanyag van benne de a védekező verzióban 55m-en belül okoz sérülést a szétrepülö vasgolyók. Mig a Sz-75-nél meg a légnyomás is közrejátszik ekkora robbano anyagnál, az F117-est is a lökéshullám törte meg amiatt lezuhant nem a közvetlen találat.
r60 harci rész
Nem azt mondom hogy totális megsemmisülést okoz,de fel tudja szaggatni pár helyen a boritást ami már elég ahhoz, hogy gondot okozzon. Ha olvastad az AS részeit ott volt is egy ilyen cikk, talán a repülj a robbanás középpontjába volt a cikk cime. ott az éleslövészeten túl közelröl lötte ki a rakétát a pilóta és eltalálták a pálcikák ő gépét is.. -
#42863 R-60 + 100 méter teljesen kizárt klasszikus értelemben. A Sz-75 rakéta majdnem 200 kilós harci része sem puszított ekkora "térfogatban" bár az nem acélpálcikás volt. A 2 kilós harci rész egyszerűen nudli. A Stinger közvetlen találattal sem szedett le gépeket ekkora nagyságrendő harci résszel.
(Persze a 100 métere az lehet, hogy azt jelenti, hogy a burkolaton üt egy tized milis lyukat, de az komolytalan...)
A Falcon hitbox modellje miatt alapvető zizik vannak. Megint az van, hogy a való élettel párhuzamot vonni majdnemhogy felesleges. -
#42862 Hát azért ha azt számolod, hogy menjen 2xes hangsebességgel a rakéta ha 16m-en belül kezd elmüködni a rakéta mire végbemegy a folyamat már régen a gépet elhagyja .
Ha jól emlékszem még az R-60-as rakétának a 2kg-os harci részében az uránpálcák is 100m-nél nagyobb sugarú körben okoztak sérülést a szétszóródás alkalmával.DE azért jó lenne adatot találni ezekról is. -
#42861 Tévedtem, volt olyan, ami 18 méterre húzott el. A DB-ben a blast radius 53 láb, ami 16 méter. Vagyis majdnem sikerült. -
#42860 A távolságok nagyon nehezen érződnek, de van közelségi gyújtó modellezés még azon rakétáknál is, amikne ka valóságban nincs. Pl. Stinger blast raduius értéke 40 láb.
A videóban is megtévesztő a távolság. ACMI-mal megnézve a legközelebbi elhúzás 40 méter felett volt, ami egy ekkora méretű rakétánál bővet a "túl messze" kategória. -
#42859 Ahogy én látom az összes rakétának legyen az AA vagy SAM szinte nincs közelségi gyujtó szimulálás. Mert azok amik nem találtak a videon mind olyan közel mentek el a gép mellett, hogy simán aktivizálódni kellett volna a közelségi gyújtónak.DE igy olyan mintha csak akkor robbanna mikor direct hittel talál.
Pedig elég sok rakétánál van lézeres vagy más modon érzékelöje megoldva erre az esetre, a távolságokat nem tudom de 10-20m-es távból már biztos robban. ha a sebességeket és a mechanikai elemek késleltetését is számolom akkor meg még nagyobb távról kell. -
#42858 Bocsesz Wolf, meg többiek.
Most értem haza a munkából. A TS-re való csatlakozás meg nem egyszerű, mert kiderült hogy a server miatt frissítani kell a TS-t, de az automatikus update hibát jelzet...szerintem mire rendbe rakom addigra már le telt a falconozásra fordítható időm.
Ezer bocsánat!