52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#42937 A heat blurt tudom javítani, txt fájlban van az adat. Nálam nincs ez bekapcsolva, ezért nem látom ezt a hibát. A futót nem vettem észre, lehet hogy ez is dat file hiba. -
LESCO #42936 AMúgy azt tudod, hogy nem jó helyen van a heat blur, és a jobb oldali főfutó kicsit nyitva van? -
LESCO #42935 Jól elmaszkírozták magukat, hogy a kémműholdak ne ismerjék fel őket... -
#42934 Hinnye, ez kurvajól néz ki! -
LESCO #42933 Amúgy már repülik be a srácok a masinát... :)
-
LESCO #42932 Arra jó, hogy a kisebb LOD-okra nem az 1024-est rakja, hanem mondjuk az 512-est, vagy a 256-ost.
De ezt le kell kezelnie az engine-nek. Ha nem kezeli, akkor fölösleges a mipmap. Ha kezelné de nincs, akkor viszont megint csak memória hegyek mennek pocsékba... -
#42931 Jó kérdés. Egyes textúrák meggyitásakor van, egyeseknél nincs. Sosem tudtam, hogy mire jó a mipmap. Én anélkül szoktam elmenteni. -
LESCO #42930 A textúráknak direkt nincs mipmapja? Azért kérdezem, mert akkor én sem mentek a dds-be mipmapot, így nem 1 mega lesz, hanem csak 500 K.
Ezt a textúrát csak a LOD1 használja, és a többi LOD nem textúrázott? Vagy a kisebb LOD-okon mi van?
-
LESCO #42929 ok -
#42928 Azért átküldöm majd azt is. -
#42927 Az külön palettán van, tehát azzal nem kell foglalkozni. Ott lesz a helyén. -
LESCO #42926 Tényleg az a bosszantó, hogy szerintem nagyon nagy erőforrás pocsékolás ez a 6 textúra. Rengeteg üres hely van rajtuk.
Amúgy ami skin nélküli fekete a modellen a játékban (pl kabin belül, indító sínek), azzal mi lesz? Úgy marad? -
#42925 De. Fogalmam sincs, hogy Eagle miért ilyen bonyásan csinálta. Tom Catz modelljei lehet, hogy nem animáltak, de egy nagy textúrát használnak. -
LESCO #42924 Úgy mellékesen nem lenne jobb a falconnak mondjuk 2 nagyobb textúra, mint 6 kicsi? Ehhez a részéhez nem értek, de a logika azt mondatja velem, hogy de... -
LESCO #42923 A sok izgalmas fejlemény láttán én is fellelkesedtem, és nekiálltam megfújni a ROKAF fantomot.
Aztán mikor megnyitottam a dds-eket, gyorsan le is lohadt a lelkesedésem.
Aki ezt a modellt csinálta, annak tőből kellene kitépni a karját, és a trutymós végével agyonverni.
Az még hagyján, hogy milyen a modell, de textúra kiosztása (UVW) valami hányás. Az összepasszoló részek mind más fájlon, nehogy könnyű legyen pl a törzs és a szárny átmenetén megfújni a terepszínt. Méretarány nulla, az oldalkormány ugyanakkora terület a textúrán, mint az egész szárny. Persze így a szegecsek is összevissza méretűek. Arról nem beszélve, hogy az összes textúra ráfért volna fele ennyi területre, ha egy kicsit okosabb a kolléga. Így 6 mega, úgy meg lenne 3. NEm tudom, ez a F4-nek mennyit számít de szetme sokat.
Komolyan kedvem lett volna csinálni egy új Phantom LOD-ot.
Persze ettől még megoldom a dolgot, nem probléma. -
#42922 Nincs rá ideje...ennyi :/ -
#42921 -
#42920 Mert a Falcon nem képes lekezelni a rámpát, csak síkfelületet. -
Razor18 #42919 Felszállásnál miért megy keresztül a rámpán a madár? -
Razor18 #42918 Osz mi nem tetszett nekije? -
#42917 -
#42916 Jó esély van rá, hogy Tom Catz hordozója is bekerül. Rájöttem, hogy hogyan működik a carrier ops, a BMS4 a hibás nem a modell. Videó erről is lesz. -
#42915 Még talán meg is venném, ha nem csalódtam volna már kétszer benne. :)
Más. A Szu-33-ast sikerült megfixálni, működik. Videó hamarosan. -
#42914 Sziasztok!
Saitek X-52 joy eladó!
Hibátlan, karc és kopásmentes, gyakorlatilag gyári állapotban. (összesen max. két órát volt használva. )
Minden kiegészítő megvan hozzá a gyári dobozában természetesen.
Ár: 20 000 ft.
(PZolika, egykori Falconos "kollégánk" kérését tolmácsoltam.)
Érdeklődés esetén nekem írjátok a privátot!
-
#42913 Én is azt javaslom, hogy inkább az itt jelen lévő magyar szobapilótákhoz csatlakozzál pár körre, mindenki nagyon segítőkész. Ha kiírod ide a fórumra, hogy mikor tudsz jönni, akkor jó eséllyel választ kapsz, hogy ki tud csatlakozni repkedni veled.
Magyar szerver így külön nincs. Külföldi szerver se sok van, de ott már megkövetelt nem csak az alapok ismerete... -
Razor18 #42912 Először offline kellene tisztában lenni az alapokkal, nem túl egyszerű ez a játék, nem tudom az előéletedet Falcon szempontból, de ne a szerverrel akard kezdeni szerintem... -
Frenky #42911 Sziasztok! Van valamilyen publikus szerver, ahova tudok csatlakozni és gyakorolni? BMS4 -
#42910 Bocsi a késésért, jó eséllyel kedden lesz felrakva a DB, de ha nagyon belejövök a kalapálásba, akkor csak csütörtökon, a hosszú hétvégére. Nagyon lendületben vagyok. Végre. :)
A Szu-33 gép pótlására van egy ötletem, ha nem sikerül eléri, hogy működjön renden a futóműve. Nem tökéletes, de jobb a semminél. A Su-27-ből csinálok Su-33-at. Nem lesz kacsaszárnya, de a skinem elvileg illik rá. -
#42909 Mert a Su-33 futóműve nem működik... Az FF-es LOD valamiért nem működik. (Az én skinem van rajta.) -
#42908 részlet kérdés, de miért su-27-es van a kuznyecovon? -
#42907 Még képek és fejlesztések. Benne vannak a hajók is a DB-ben.
A teszt DB kiadás picit csúszik. A Kuznyecovos kép majdnem olyan, mint a Lock On volt 2003 táján. -
#42906 2 óra és fent lesz, de még több újdonsággal. -
#42905 fákk jó lett volna menni vele :( -
#42904 Akkor hibás lehet. A jó anyját, rakhatom fel újra... -
#42903 bibi van. nem indul a játék. azonnal kifagy. -
#42902 A fut a program, akkor nincs. Sokszor ír ki hibát a 7z állományok kicsomagolásakor, oszt mégis működik. Ha viszont tényleg hibás, akkor felrobbanok... -
#42901 Ennek van jelentősége?
-
#42900 wow köszönjük.
megvan a délutáni program -
#42899 Korea '80s teszelésre alkalmas adatbázis. A következő új 3D modellek vannak beene.
JanHas.
Új 3D-s fák, AGM-65A/B/D/G, LAU-88, LAU-117, AIM-9P. A repterén levő kiszolgáló eszközök.
Hayab
T-55, T-62, T-80, UB-16-57, UB-32-57, S-5 rakéta. D-30 (a kék 155 mm -es löveg is ezt használja) S-60, KS-12/19, ZPU-2 (ZU-23 is ezt használja), Kraz 255T és F, ZIL-135, FROG-7. MiG-23ML DPRK.
611-Ealge
F-4D, F-4E, F-4G, MiG-23ML USSR, MiG-23MLD
Tom Catz
Mi-24, Mi-8, Su-30M, Su-24, A-50, Il-76/78, B-1B, C-5, SA-10 indító és Flap Lid radar
ccc LOD Pack
Q-5 és skinje. (FF logo van rajta, de ősrégi, packban van, beraktam. Ha valakinek nem tetszik, szarom le magas ívben, mert nem ez a skin volt az FF-ben.)
mykinge
F-14 kabin
Ami még jöhet. A lent felsorolt hajók, Patriot, Hayab BMP pack, ha kiadja a MOD megjelenéséig. Tom Catz Su-27 modellje lehet, hogy már animált, de annyira csúnya a skinje, hogy a jelenlegi Szu-27 is szebb nála annak ellenére, hogy sokkal kisebb poligonszámú a modell.
LESCO dolgozik RoKAF F-4D/E skinen és remélem, hogy vállalkozik még más skinezésre is. Szu-30M, orosz levegő-föld rakéták skinje. A Szu-30M-hez van már skin template is.
Az F-15E és C jelenleg azonos pótost használnak, de egyikkel sem stimmel a szín. Megpróbálom reprodukálni kétszer a pótost és újra skinezni. Ebben lehet, hogy LESCO tud majd segíteni.
------------------
A telepítés egyszerű.
1. Add-On-Korea-80 könyvtár a \data könyvtárban.
2. A sim könyvtárral írd felül a meglevő \sim könyvtárat. (előtt backup)
3. \data\terrdata\theaterdefinition könyvtárban a theater.lst fájlba texeditorral (notepad,wordpad) a következő sort másold be. Add-On-Korea-80/Korea80.tdf
Ha már fel volt "telepítve", akkor csak az 1. és 2. pont kell.
Jelenleg még mindig csak a Rolling Fire hadjárat vagy tweakelve. A hordozó fedélezti üzemnél F-14 gépeknél mindig a taxi opciót válaszd, mert bugos a BMS4, az F-14 nem indul el csak akkor, ha te állsz rá a katapultra. F-18-nál megy a takoff.
A modellező értékek még nem véglegesek, a '80-s évek rakétái picit még durvítva lesznek, de nem sokkal, bár megsemmisítési zóna és rakéta pontatlanság sem végleges.
Nagy vonalakban ennyi. -
#42898 A teszt DB feltöltés alatt. Belekerült JanHas nagyfelbontású AGM-65 modelljei, skinjei és hármas és sima indítója is.
Tom Catz jenki hajói közül a Ticonderoga, a Virgina és Areigh Burke lehet, hogy bekerül még meg kell vizsgálnom, hogy mit csinálnak. A Kuznyecov, a jenki hodozó és az orosz hajók nem kerülnek be, mert a jelek szerint zizisek és úgysem funcionálnak.