52966
  • z0ty4
    jó lesz. Grat.

Ma valakinek egy multi? 2 napja csak az ágyat nyomom a takony miatt, ideje "kirepülni".
  • repvez
    ez igy már teljesen jó, meg a skin is tetszetős a szuhojon, márcsak az ék hiányzik róla meg a fürkészdarázs :)
  • Molnibalage
    Indítás helye pozícionálható és miután csökken a készlet egy idő után csak az egyik helyről indul rakéta.

• Molnibalage
    Lehet, hogy az UB blokkokat hagyom a francba, hiszen a játékos szempontjából lényegtelen és a jenki irányítatlan rakétákra fókuszálok.
  • axenet
    Ha valakit érdekelne :

2x Cougar
  • LESCO
    Ha ugyanolyan, mint a szürke részen (a bomba mellett), akkor jó, mert az a sima alsó szürkéhez nagyon hasonlít.
    Átküldöm én a fájlokat és akkor nézd meg. Neked biztos megvan mind...
  • Molnibalage
    Én voltam idióta, hogy nem küldtem át az összes darabot. Holnap átküldöm, és akkor megnézheted, ha még érdekel a dolog. Ha nem üt el nagyon a rail színe a mostanival, nekem már az is megfelel.
  • LESCO

Na részemről ezt a skint befejeztem. Még mindig feketék a pilonok, pedig már 10 fájlból áll ennek a vacaknak a skinje.
    A két külső orrsegédszárny az egy darab textúra részlet, így különböző színüre nem lehet festeni.
    A sárga helyzetjelző oldalt valamiért széttörik és elcsúszik, hiába jó a skinen. Valószínüleg a poligonok az UV-zés után elmozdultak. Ezen nem lehet segíteni. Hogy a pitotcső töve melyik rész a textúrán, azt hosszú keresgélés után sem találtam meg, így maradt szürke.
  • Molnibalage
    Pozícionálható, majdnem kész. Azt is megcsináltam, hogy 16 rakéta felett az UB-16 blokk cserélődjön UB-32-re. A Falcon korlátai miatt azt nem tudom megcsinálni, hogy mindkét oldalon egyből legyen UB blokk, legalább 2 vagy 7 rakétát kell betárazni, hogy megjelenjen a rack.
  • repvez
    a 2 egyutt ér valamit. és a játékélmény szempontjából a látvány is fontos,mert illuzióromboló tud lenni bizonyos esetekben .
  • Molnibalage
    Vagy lehet, hogy mégis. Egyébként én azon a véleményen vagyok, hogy nem a látvány a fontos, hanem hogy modellezhető a rendszer.
  • Molnibalage
    Azt sajnos nem tudom. Gőzöm sincs, hogy miért onnan indulnak, ahonnan.
  • repvez
    márcsak azt kell megoldani, hogy a blockból induljanak a rakéták és ne a gép mellől 5 méterre.
  • Molnibalage
    Íme. A damage és egyéb értékek csak gyorsan "be lettek" hasalva, hogy ne legyen brutálnagy. Az S-24 rakétát használtam fel és módosítottam, mert az egyetlen az DB-ben, ami egyesével is indítható.

• Molnibalage
    Apróság, de meg tudtam csinálni. Az UB blokkok használhatóak rackként és a rakéták egyesével indíthatóak. Az MI tudja használni, úgy ahogy. Ez a meglevő UB blokk MELLÉ került modellként, tehát egyfajta bónusz annak, aki ezzel akar szöszölni. Sok jelentősége nincs, mert valóságos sérülésmodellhez közeli értékkel kb. semmi ellen sem hatásos, a puha célok nemigen vannak lemodellezve. A játékos persze indíthatja tucatszámra őket, de az MI csak párosával indítja őket és csak egy párt egy rácsapás alatt. Videó hamarosan.
  • Molnibalage
    Nem is hallottam ilyesmiről. Én úgy vélem, hogy egy könyvtár másolgatása egyszerűbb, mint egy plusz szoftverrel vacakolni. Ezen felül a theater.lst fájlva bele kell írni egy sort. Ez már fájl szerkesztése...
  • z0ty4
    Egy kis ralfi videó.

Este van kedve valakinek lecsekkolni Molny modját multiban?
  • VO101Tom
    Nem akarok hülyeséget kérdezni, de a JSGME nem jelent megoldást? Ezt használják a "másolgatós" modoknál a népek, egyszerűen egyik ablakban lévő lehetséges komponenseket átmozgatod az engedélyezett oszlopba, azonnal másolja is amit kell, és már indíthatod is a moddolt játékot. Modok mellett különböző stock alap verziók is engedélyezhetők.

Maga a JSGME installjával nem vagyok képben én csak mezei user vagyok, de használható a Total Warnál, Silent Hunternél, és persze il-2 és cliffs of dovernél is...
  • axenet
    Hát ez tényleg sajnálatos, remélem egyszer eljutnak idáig is...
  • Molnibalage
    Amíg a BMS4 csapat nem teljesít egy egyszerű kérést, addig ez lehetetlen. A \sim könyvtár közös, és 1,5 évnyi munka után is derogál megcsinálni nekik azt, hogy a \sim könyvtár is helyszínfüggő legyen. Ez van. Ezzel minden 3rd party fejlesztőt izomból megmogyoróznak... Ez van...

Menjetek fel az BMS4 fórumra és kezdjetek csoportosan sírni, hátha segít. Ha én említem, akkor kb. elküldenének a francba szerintem...
  • z0ty4
    Egyszer de beülnék én is hátra.

• z0ty4
    Ez egy jó kérdés

Reggeli olvasnivaló:

Combat Aircraft Monthly - March 2013
  • axenet
    Molni, mikor lesz installeres változat, aholn nem kell könyvtárakat cserélgetni ?
  • Molnibalage
    Az F-14 pithez lemaradt három könyvtár, most már ott van a linknél.

\Data\Art\ckptart\ könyvtárba kell tenni a cuccost.
  • Molnibalage
    Korea '80s teszt kiadás. Install szokás szerint. Ha fel van már téve, akkor csak írd felül azt, ami fent van.

http://www.mediafire.com/?k41nczfbl4e4z
  • Molnibalage
    LESCO, minden textúrázott most már? :)
  • Molnibalage
    Azt hittem, hogy azon nincs semmi fontos.
  • LESCO
    Nem mondod hogy még mindig van hozzá egyéb textúra? :D
  • Molnibalage
    Pár hiányzó textúra nélkül. Átküldtem a hiányzókat.

• LESCO
    A stencileket még rárakom...
  • LESCO
    Ilyen lett.

Sajnos az elcseszett layout miatt koszolódást, meg ilyesmit már meg sem próbáltam, mert a maradék hajam is kihullott volna. :) Örültem, hogy a terepszín összejött nagyjából.
  • Molnibalage
    Hasznos fejlesztés. Építem is befele a modba.
  • Molnibalage
    További hírek. Elvileg megtaláltama megfelelő személyt, a Block 40/42 HUD integrálását meg fogja csinálni. Épül-szépül a MOD. :)
  • Molnibalage
    Ezt kaptam pm-ben egy baráton keresztül.

There is coming a new U5 within a few days/week (test fase and installer is being created).
  • Molnibalage
    Közben eszembe jutott, hogy mi lehetett még a gond. Gondolom, hogy valamilyen PvP hadjárat volt beállítva ugye? Mert a sim fájlok macerálása az okozhatott gondot. A helyszín telepítése előtt ajánlatos visszaváltani valamelyik alap helyszínre.
  • Molnibalage
    Mert a két helyszíne a srácnak szeritnem ugyanazt a DB-t használja így lehet kicsi a második, ha az első már fent van. Már, ha jól értem, mert kell hozzá a 2012-es modja is. Az én DB-m azért nagy, mert az új 3D modellek már több, mint duplájára növelték az adatbázis méretét.
  • z0ty4
    na ezt egy kicsit elkiabáltam, a 30mb-os telepítő szerintem mindent elmond. ( Molny 2gb-os telepítőjével szemben. ) Eurowar-ra azért kíváncsi vagyok.
  • z0ty4
    Korea 2012 version v1.2 MegaPack - Korea 2012, EuroWar, Carrier War

na ezt meglessük....
  • Molnibalage
    F-4. Szerintem szimplán nem küldtem át a jó dat fájlokat, mert nekem tökéletesen zárva van minden futó.
  • LESCO
    Bár most nézem, a heat blur inkább csak nagyon vastag, ezért belelóg a stabilizátor. De a futóknál tényleg gáz van.