52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#43017 Amíg normális Falcon helyszín nincs, addig értelmetlennek tartom a virtuális századot. Olyan környezetben repülsz, ahol rossz szokásokat veszel fel az idiót AAA és a nem működő SHOARD/MANPAD miatt.
Egyébként most tudtam meg, mikor kiadtam a teszt változatát a MOD-nak, hogy RAM és a 420th (?) virtuális század már eddig is az első kiadású MOD-ot repülte egy ideje. :)
Mysticmagic is átvett már pár IR seeker értéket az új Sinai helyszínen.
Szóval, fogadóközönség az van.
A MOD egyébként egész jól áll, spit ma heggeszti be a Block 40 HUD-ot. Ha készen van, akkor a 3D fejlesztés kb. lezárult. 611 Eaglenek vannak még heli LOD-jai, de túl magas poligonszámúak és a rotornál texútraprobléma van. Van egy 30k poligon körüli E-3 Sentry-je, de értelmetlennek tartom berakni. Két fesztávnyi távolságból gyak. csak a hires skin miatt szebb, mint az eredeti és E-3 gépnek gyak. a közelében nem jár soha a játékos. -
#43016 -Század logisztika szimulálása. (gépek üzemeltetése, karbantartás)
???? -
#43015 ilyet régebben én is felvetettem , sőt még ha emlékeim nem csalnak Balkán helyszinen Magyar reptérről üzemelve.Ha jól tudom Taszár és Pápa beleesik a helyszinbe még.Magyar Skinekben .Csak érdeklődés hiányában nem valósult meg.
Sajnos , még a repülésekben nem tudok aktivan részt venni,de ha valamiben tudok segiteni akor szóljatok, mindenképp hasznos lenne mind nyelvtudás szempontjából mind az avionika kezelésében egy ilyen szervezödés. -
#43014 F-4 kötelék. Látható, hogy nem egy gépen variálom a skint. :)
Sajnos az F-4E kötelék már nem fér rá, de az is ott repült.
-
#43013 Jól hangzik.
Valami időpontot találjatok ki, hogy mikor tudunk legalább 6an összegyűlni a küldetéshez. -
#43012 MiG-25 full flight. Edge of space.
http://www.youtube.com/watch?v=fCVMuxx7YKY -
#43011 Huh, asszem probléma letudva, vaklára. És innentől fogva ujjak keresztben... :) -
#43010 Hát a kurvajóbüdös életbe. Faszom tudja miért, de úgy tűnik, hogy a modom DB-jvel van valami. Az összes F4 változat valamiért kostans CTD okoz. Nem csináltam semmit velük és egyik napról a másikra itten szopatnak. Ha vissza kell lépnem egy régebbi DB-hez, akkor üvölteni fogok... -
#43009 Joy.
Oké no problemo.
Én addig emlékeztetlek néha pm-ben még azt nem mondod hogy elég.
Küldetés.
Még szép hogy lerepüljük.
Hogy Axe felvetette a 72nd toborzást, így a Virtuális Századosdiról pár személyes gondolat.
Én egy aktív, komoly, magyar Falcon-os századnak örülnék. Ahol nem csak a "fun" miatt repkednek az emberek. Viszont a brevity kódok kivételével magyarul folyik a rádiózás. (ugyebár ha az FC3-al repülnék Szuhoj-al vagy MiG-el akkor sem kell tudni oroszul rádiózni....hiába "feelinges") Magyar színekben repülnénk, (magyar módra ). Vegye úgy mindenki hogy a tendert nem a Gripppppen hanem az F-16 nyerte.
-Nem mindig harci bevetést repülnénk, lennének kiképzési repülések. Amennyire lehet közelítenénk a valósághoz.
-Eljárások gyakorlása.
-Heti minimum két nap repülés, napi 2 felszállással \ feladat végrehajtással.
-Fegyelmezettebb repülés.
-Század logisztika szimulálása. (gépek üzemeltetése, karbantartás)
-Más tapasztalt századoktól, ezredektől is át lehetne venni egy csomó dolgot. Speciel az 59th-tól és a 72nd-től rengeteg kiforrott dolgot át lehetne venni.
...stb.
Aki úgy érzi van ilyenre ideje és szeretne egy ilyen magyar századot akkor szóljon. ; ) -
#43008 Én ma sajna este nem tudok csatlakozni, nagy repülés a 72-vel. Amugy jövő héten valamikor lerepülhetjük a küldetést, ha érdekel titeket, és összegyűlünk elegen :
ORD5-Mission files
ORD5 Briefing
Amúgy újra toborzunk a 72-es virtuális ezrednél , ha valakit érdekel... (és most már van beleszólásom, hogy kit vegyünk fel )
@Vampi : nem felejtettem el a joyod, 2-3 falcon hét, és el is küldöm -
#43007 A pilótám oda lett.... a logbook-ban látom de nem akar átváltani.
Akkor szerintem, ma indulhat az EuroWar. 19:30-ig várjatok rám ha nem lennék 19-re fent.
1 db küldetést tudok host-olni, utána lépek. -
Razor18 #43006 1:10-nél...
Fighter pukes make movies - bomber pilots make history -
#43005 Megerősítem. -
LESCO #43004 IMDB:
"Fighter pilots make movies, bomber pilots make history."
Lt. Jake 'Cool Hand' Grafton
-
LESCO #43003 Azt hiszem valahogy így hangzott pontosan:
"A vadász pilóták filmeket csinálnak, a bombázó pilóták történelmet..."
Én az Intruderek támadása című filmben hallottam először egy kocsmában elhangozni, ahol az A6 pilóták és a vadászpilóták próbálták egymást legyőzni szájkaratéban. Régen láttam, de a mondat nekem is megmaradt :) -
#43002 Asszem a users/config de erősítse meg valaki.
"A vadászok legendát írnak, a csapásmérők viszont történelmet." ez valami idézet vagy te találtad ki ?
-
#43001 Falcon.
A Falconba más a D meg az N kabinja.
Más.
Volt egy kis áramszünet ami tönkrevágta a BMS-em. Nem indul el.
Milyen file-ok tartalmazzák a joy / billentyű konfigot és a pilótát? Átmenteném őket a frissen installáltba. -
#43000 Most a kabinnál a valóságról vagy a Falconról beszélünk...? A Falcon nem annyira finoman modellezett. Gyakorlatilag a D = N. -
#42999 Tehát ha jól értem azt mondod, hogy csak a Nap van lemodellezve mint IR zavaró tényező.
A D meg az N-nek teljesen más a kabinja. A D-nek modernebb, akár csak a fegyverzete. Az N-nél a nukleáris robotrepülőt kivéve csak bombák vannak. Nincsen A-G rakéta illetve lokátor elleni. Ezért lett volna jobb ha a D-t rakják a kampányba. Mivel nukleáris csapást soha sem kell mérni egy kampányban... -
#42998 Az Iron Fortress kampánynak vége lett tegnap. Dél-Korea fővárosát visszafoglalták a földi egységek.
Az EuroWar-t vasárnap este, vagy hétfő este indítom. Attól függ hogy én mennyire leszek fitt amikor hazaérek a fostalicska munkából. 19:00-19:15 között esedékes a TS-re lépés.
Aki jönni akar nézzen fel e tájékán. Ha Wolf vagy én fent vagyok akkor lesz repülés.
A Mirage-2000N-t lézeres bombákkal illetve hagyományos bombákkal lehet csak felszerelni. Önvédelmi célra meg 2 db infrás Magic. Úgyhogy nem nagyon lesz MiG engagement. Mindenki tartsa észben hogy csapásmérővel repülünk, nem vadásszal és e szerint repüljön.
"A vadászok legendát írnak, a csapásmérők viszont történelmet." -
#42997 A Nap vakítja az IR szezort, de asszem mindet egyformán. Tehát egy X és J is ugyanolyan szögeltérésben vak a Nap környezetében. Az időjárásnak és hőmérsékeltnek semmiféle hatása nincs, ahogy a földháttérnek sem. Továbbá minden gép IR sig. értéke azonos, a DB-ben levő értékeke nem használja az exe. Sajnos...
A NEZ meg csak egy erős becslés, semmi több, még a valóságban is. A Falconban meg méginkább. Ennek n+1 oka van. Én soha nem nézem a NEZ-t. Felesleges. -
#42996 Gyakorlatiag D változat van benne modellezve, csak félrecímkézték. -
#42995 Molni!
A Sidewinder-nél (AIM-9M és X) modellezve vannak a célkövetést befolyásoló környezeti tényezők? pl. köd, felhőzet, hőmérséglet, Nap helyzete....
THX!
Másnál is van olyan hogy a No Escape Zone-ba indított Amraam-ot, különösebb manőverezés nélkül leküzdi az AI ellenség? -
#42994 Szerintem a jövő hét második felében. -
#42993 És mikor lesz a folytatás? -
#42992 Wolf-al elkezdünk egy kampányt az EUROWAR-al. Mirage-2000N-el repülünk. (csak tudnám hogy miért pont a nukleáris csapásmérőt kellett a kampányba rakni, miért nem volt jó a sokkal több fegyverzettel rendelkező 2000D )
Letöltés a #42940 hsz-ben.
Aki majd csatlakozni akar a repüléshez akkor erre számítson. -
#42991 Nincs mit. Mi is köszönjük. -
#42990 Vampire, Wolf köszi a mait, pár kép.
na ez aztán a katonás kötelék :)
szép tüzijáték, annyira néztem, hogy el is mentem mellette :)
és persze az elmaradhatatlan kiértékelés:
-
#42989 Sikerrel integráltam. Nagyon úgy tűnik, hogy már nem túl gyakran kell 611-Eagle segítsége. :) -
#42988 Én örülnék a fásításnak :) Nagyon feldobná a játékot. -
#42987 U5-ben talán már benne lesz ? ! jó lenne. -
#42986 Hoppá, érdekes infók fákról. 8. és 9. oldal. -
#42985 A szárazföldi rakéta sorozatvetők meg "ágyú" modellel rendelkeznek, nincs valódi rakétaindítás, soha nem is volt. -
#42984 Pont ez a baj a módosításommal, hogy az MI csak párban indít egyet. Az MI számára csak az eredeti "egysorozatos" modell marad. Azzal meg az a probléma, hogy burtálisan felül van modellezve a fegyver hatékonysága. Harcskocsikat simá leradírozhatsz.
Ha egyszer lesz 3D modell, akkor előbb lesz Zuni/Sz-24 modellezve, mint a kisebb nem irányított rakéta. Legalábbis nálam. -
#42983 Kár, pedig a helikoptereken ,meg a földi sorozatvetöknél jól mutatna egy sorozat lövés az UB-kból. -
#42982 Konkrétan leszarják, hogy mit csinálok és erre a módszerre is én jöttem rá. Egyikük sem tudtam megmondani. hogy miért működik úgy ahogy az S-24 ahogy és én sem értem, mert valójában két bejegyzés tartozik egy fegyverzhez. Valaki anno létrehozott valami frankeinsteini valamit és azóta is ott csücsül a DB-ben. Pedig a módszer kiterjesztésével sokmindent lehetne csinálni. -
#42981 A fejlesztők nem konstruktivek ilyen szempontból, hogy amikor egy konkrét problémával találkozol vagy fedezel fel akkor adnának tanácsot, hogy hogyan lehet megoldani? -
#42980 Sajnos nem. Jelenleg csak egy rakéta indítható így egyesével. Tehát a S-5 / Zuni / 70 mm Hydrából választhatok egyet, és ahhoz szabom át a DB-t. Egyszerűen nimcs értelme beletenni a DB-be, mert mozikészítésen kívül haszontalan. Nincs is olyan cél, ami ellen értelmes lenne a használata. A valóságban csak puha cél ellen jó, mert annyira kicsi a rakéta. Na, ilyen nincsa a Falconban, mert lényegében csak járművek és nagyobb épületek vannak benne.
Jó tudni, hogy a módszer működik, de nincs értelme használni. -
#42979 nem elfér a többi mellett ez a funkció is? -
#42978 Asszem mégsem rakom be, hiszen nem repüéhető gépeken van. Inkább annak lehetőségét tartom meg, hogy legyen normális Zuni rakéta a jenki gépeken. Ahhoz viszont normális rack és rakéta modell kellene...