52966
  • z0ty4
    Axe: gondolom te leszel a szerver, IVC segítség kell? mert akkor még most kihúzom a routert, úgy tutira mennie kell az ivc-nek.
  • NWolf
    Estére jövök én is.

Molny: az említett MOD alatt az Euro War-t értsd.

Axe: egyszer megbeszélhetnénk egy időpontot, amikor ennek az IVC-nek a végére járnánk. Akár a héten is.
  • axenet
    NA EZ A GOOD GAME
  • axenet
    Mondom, meg vannak győződve róla, hogy azon nincs mit fejleszteni :P
  • Molnibalage
    Foglalmam sincs, hogy ezt miért hagyták ki, mert a meglevő "szétválasztható" képességek terén meglepően intelligens az exe. Az UI könyvtárnál, ha csak egyes részeit csinálod meg egy új helyszín számára, akkor a maradékot megkeresi az eredeti helyén. Ehhez képest azt, hogy szimplán kihagyták a \sim szétválaszthatóságát több, mint fura.
  • Boconadi
  • axenet
    Szétválaszthatóak.

Így van, csak a SIM könyvtárból kell visszarakni az eredetit.

Az jó lenne, ha U5-el ez megvalósulna, baromság, hogy nincs így alapból (BMS-nél félnek, hogy valaki valami jobbat összepakol biztos :P )
  • L Viper #43090
    Mennék én nem is egyre, hidd el.
    Sajnos amikor ti be szoktátok fejezni, én ott körül érek rá esetleg. A munkám miatt meg a hétvégék is sokszor kilőve. Ha meg van hétvége, akkor inkább elmegyek koncertre, meg a család ugye :-)
    Így is annyi elmaradásom van pl. az itthoni munkáimmal, hogy annak is végére kéne már érnem. :/
    Ja, meg igencsek be is rozsdásodtam az évvégi közös multik óta.
  • Molnibalage
    A \sim könyvtáron és a kabinokon kívül minden független, tehát az, hogy külön DB-je van a Korea 80-nak, annak semmiféle hatása nincs a többi helyszínre nézve.

Ha minden jól megy, akkor az U5 kiadásával már ez sem lesz közös. Megnézem, hogy a pitek szétválaszthatóak -e vagy sem.
  • axenet
    Merthogy? Az kéne még csak
  • Boconadi
    Te pedig rakhatod újra a játékot

Persze, ha nem csináltál biztonsági másolatot
  • axenet
    Estére pakoljátok vissza az eredeti DB-t, mert szétfagyunk !
  • Molnibalage
    A HUD-DB.7zip-et is leszedted? Pontosan mit szedtél le? Az F-14-hez tartozó ckpart könyvtárak már a korábbi kiadásban is benne kellenek, hogy legyenek.
  • Borisz80
    Molni!
    Felraktam a MOD-od, de nem látom az új F-14D cockpit-et!
  • z0ty4
    a freefalconban imádtam azzal repülni, persze ha a felszállásnál nem estem pofára. Emlékszik mindenki nem? :)
  • axenet
    Okok.

ez Block52, mert az ezreddel azt repüljük hivatalosan...
  • z0ty4
    na Boci, most megfogott :)
    axe: egyszer csinálj már block 60-as küldetést, imádom azt a gépet. Teloról írok azért ilyen....
  • axenet
    Hát igen, sok a macera vele, nem ilyenkor kell nekiállni IVC-t setupolni meg tanulni, amikor végre sokan összegyűlünk, de megmutatom valamikor szívesen.

Milyen módon veszed kézbe az irányítást ? Megfogod a botkormányod ?
  • Razor18
    Megpróbálok én is odaérni...
  • Boconadi
    Este ha gondolod én veszem kézbe az irányítást :D

Az IVC-t még nem használtam, de mondtam már, hogy próbáljuk ki, csak aztán mindig feledés homályába merült :)
  • axenet
    Inkább valamit, nem ? :) Nem tudom elképzelni, hogy mi lehet a bibi Wolfnál, valami a nettel ott nem kóser. Egyszer lehet távoli kapcsolattal belenéznék a gépébe...

Nekem jó később is, ha nem mindenki tud 7től jönni, de a küldetés kb 1,5 óra, és előtte egy 15 perc eligazítás azért kell

A briefinget nézzétek meg, már aki tud angolul valamennyire, minden benne van.... csak mert ez nem ilyen szimpla felszállunk azt lövünk dolog, de nem is túl vészes

• z0ty4
    ok. 7óra az jó. Szokásos napfellkelte....:)Erre az ivc-re pedig jó lenne valaki megoldást találni.
  • axenet
    Nekem jó 7től. Kis eligazítás, aztán mehet.

@ Wolf/ Vampi : olyat próbáltatok már, hogy Wolf host-olja az IVC szervert ?

@ Boconád : Te használtál már IVC-t ? Csatorna váltogatás, VHF UHF broadcast gombok felprogramozva ? Ha nem, akkor hagyjuk az IVC-t.
  • z0ty4
    szeretem miko végre valaki kézbe veszi az irányitást. és mikor is lesz ez a repülés?
  • axenet
    Igen, az szomorú. Sztem az lesz, hogy IVC-zünk, Wolf köteléke pedig TS-en is rádiózik. Csináltunk már ilyet.

Vagy csak TS-ezünk 2 szobában, majd eldől
  • Borisz80
    Részemről oké.

Emlékeztetőül:
    Wolf-nak nem működik az IVC-je.
  • axenet
    Ha felveszem, akkor viszont csatlakozzunk minél többen. Wolf, Vampi, Boci, esetleg Viper ? Razor ? Jana ?
  • axenet
    Briefing + INI file
  • axenet
    Toljuk le a küldetést, felveszem, már amennyi helyem van rá .
  • z0ty4
    Axe: Tőlem tolhatjuk

Vampire: A Mirage gépet azért nem erőltettük, mert kevés rakétát tud vinni, néha a 8 Amraam 2 Sidewinder is kevés volt, annyian jöttek, de mint mondtam nekem minden repülés jó :)

Axe: kérdés: te szoktál videózni? kéne már valamit felvenni, legyen az csak sima kötelék repülés vagy komolyabb küldetés is.

Molny: jut eszembe a Mod-od videózásában benne vagyok.
  • axenet
    Na no reaction ?

Addig kis nézni való :

Crazy ride on Battle for Sinai
  • Boconadi
    Igen! :)
  • Molnibalage
    Az EF gépekkel repülve a MOD-ot toltátok? Nem világos, hogy mire vonatkozik. Eddig sem Pilgrim sem RAM nem jelentett egyetlen CTD-t sem.
  • Molnibalage
    Ha van olyan gép, amin a normálisabban kinéző hármas indító van, akkor kb. 2 perc megcsinálni. A MiG-21 gépekhez lehet, hogy sikerül tolóerőkarakterisztikákat szerezni, ennyivel is előrébb lesz a modellezés.
  • axenet
    Na látom szépen gyűlnek a katonák! Helyes!

Lehet hogy én is tudnék ma csatlakozni. Viszont akkor nem repüljük le a küldetést, amit mutattam ? Jó kis levegő-levegő harci móka.
  • Borisz80
    Ma este 19-kor, én hostolnám a megkezdett Mirage-2000N-es Eurowar -t, ha nektek okés. (ennek legalább van kabinja ;) )
    Remélem Wolf rendbe rakta a gép fegyverzetét.
  • z0ty4
    nem kell vele vesződni, jó az igy is. estére szerintem nézünk másik gépet.
    Ami viszont érdekes, hogy ezen a gépen rendesen működött az automata pilóta, ezért is a szép kötelék, az F-16-nál nekem valamiért nem megy.
  • Molnibalage
    Brimstone rakéták azok a szárny alatt? Mert igen érdekes racket használ a gép. Javítsam ezt is? :)
  • z0ty4
    Köszönöm a tegnapit srácok.
    Tegnap már volt gondunk a mod-al, én 2szer fagytam ki, asszem a Boci egyszer, és volt olyan küldetés, ahol nekem teljesen máshol volt a célterület mint a srácoknak. A levegőben már alig volt ellenség szerencsére, így mehetett egy kis Interdiction, természetesen 18 Brimstone-al

a kiértékeléssel nem tudom mi van,mert azt mutatja, hogy Wolf egy ellenséget sem szedett le, pedig szórta őket rendesen. Kéne ezekről a repülésekről videót is csinálni, de mindig Jana volt a videó felelős, mostanában nem látni. Este folyt. köv?
  • Boconadi
    Jöhetnél egyre igazán Viper!