52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#43377 Check,
a következő kérdés az lenne, hogy a FreeFalcon-os oktató filmek, amik itt találhatók, mennyiben térnek el a bms4-től? Mivel az FF-osak magyarul vannak, könnyebb lenne abból tanulni (ezért a kérdés).
A másik, hogy milyen módokat érdemes feltenni, ti miket használtok? ModMan-el kell itt is telepíteni őket, ugye?
-
Razor18 #43376 Ezt honnan lehet leszedni ill. mennyire bonyesz felrakni? Sok dolgot át kell dikicselni? -
#43375 Ezt a pilóta modellt akkor érdemes feltenni ha van track-ed mert elég sok mindent kitakar. -
#43374 Héj! Ezt a pilóta lábas modot, honnan lehet megkaparintani? -
#43373 Tegnapi repülés milyen volt? kép, videó, beszámoló? semmi? -
#43372 Köszi. -
#43371 Wolf. Megcsináltam a lapokat Sámános fejléccel, ilyen lett (leszedheted innen: klikk ide)
Egyszerűen felül kell írni a 8019.dds file-t ha ez a pilóta lábas kieg már fent van.
A térkép zoomolva teljesen jól olvasható:
-
#43370 Köszi. Így már világos. -
#43369 vagyok -
#43368 Nem, szemből jött egy rakéta, ami nem talált. -
Razor18 #43367 0:11-nél átcsúszott az ujjad egy másik gombra?
Szerintem király így a flare... csak az a baj, hogy az egész DB úgy szar, ahogy van... -
#43366 Valaki anno panaszkodott az F-16 flare szórása miatt. Ez így jó lesz? -
#43365 Megnéztem az F-22 modot. Nem rossz, de azért vannak bugok. Rossz fegyverajtók nyílnak weapon cycle-t használod,a kabinban a digitális műhorizont mellett a magasság, sebesség, irány nem működik, a fegyvertérben valamiért JDAM model is van a rakéták mellett, stb. Optikai tuningnak azért annyira nem rossz. -
#43364 Én is leszek 13.00-tól. -
#43363 A második zenére egy Parade remake BMS4 + modommal? :)
-
#43362 Vampi, sztem kedd környékén odaér.... -
#43361 Szóval akkor ne készüljek ma veletek repülésre ? Ok, én tudok mással is -
#43360 Még nem néztem meg, de talán integrálható lenne a MOD-ba. A bibi az, hogy majdnem bizotosan fel vannak használva a skinszámok, ami a kabinnak kell és azt gőzöm nincs, hogy hogyan változtatom meg... -
#43359 Köszi :) -
#43358 A terrdata\objects\KoreaObj könyvtárban vannak a skinek. Egy géphez több skin paletta is tartozhat, a játékban a munitions ablakban lehet váltani. Viszont minden gépre azt alkalmazza, tehát egy típusnak azonos skin töltődik be. (Az FF-ben egyszer láttam bugként, hogy valahogy a gépek egy részére más skint rakott rá.)
Igen, ha marad az oldalarány, akkor lehet növelni a skint. Én is 256x256-os J-7 skinből csináltam 1024x1024-est.
Minden skint a saját gépedről tölt be. Szóval, ha te felteszel eltérő skint, de a többiek nem, akkor nem ugyanazt a skint látjátok a gépeken. -
#43357 Sziasztok, kellene egy kis help. A Falcon az egyedi skineket hogy kezeli? Ha én a bevetéseimet saját skinnel repülném, akkor mit és hova kell másolnom? (PS-el eléggé képben vagyok, dds export/import sem gond, sablont is szedtem le F-16-hoz, tehát ez a része megvan, viszont egyáltalán nem ismerem a Falcon belvilágát, hogy az átrajzolt skinekkel mit kell/lehet kezdeni? Például ha az oldalarány marad, akkor lehet-e nagyobb felbontású skineket betenni? Azt sem tudom, hogy ha online többen repülünk, akkor ki és hogyan látja az én skinemet, én mikor látom a többiekét, lehet-e új skineket feltenni, vagy csak a meglévő századokét tudom megváltoztatni? Valaki pár szóban elmondaná, hogy is van ez? -
#43356 Köszi -
Razor18 #43355 Tessék... -
#43354 Ez a Hi-res kabin engem is érdekelne. Tudnátok egy linket adni? -
#43353 Köszi, az a cockpit jól hangzik! :) -
#43352 A QS-t 2 fölé tenni semmi értelme. A 2 és 7 gyak ugyanúgy néz ki, csak 7-nél egy üres TE-ben kapok 17 FPS-t úgy, hogy minden shader ki van kapcsolva. A QS tanács I-Hawk-tól származik, aknél jobban kevesen ismerik a Falcon grafikus motorját tudtommal. -
#43351 Szerintem amit alapból látsz amikor elindítod a játékot annál nem lesz több. Ez a szim ennyit tud.
A képeid alapján még azt tudom mondani, hogy játék setup menüjében a "quality level"-t vedd a legmagasabbra.
Amúgy meg inkább a BMS config -ba állítgassál grafikus dolgokat, mert könnyen összeveszik a setup és a config.
Videókártya vezérlő beállítások? Passz.
Letölthető még egy high-res F-16 cockpit valahonnan. Kérdezd Axe-t. Ő azzal repül. -
#43350 Nem és igen. Az alap DB-ben nincs, de alap DB-hez asszem már van OCI.
Itt. -
#43349 Elvtársak :) Van működő F-22 a BMS-hez? És ha van akkor azt a hadjáratokban is lehet használni? -
#43348 DPRK változat is a J-7B-hez.
-
#43347 A beállításokról valami tanács? Hogy lehet kihozni a legtöbbet a grafikából? -
#43346 Jobb, sokkal jobb! -
#43345 Na, ráment az egész napon. Nem vagyok egy nagy skinező, de azért ez biztosan jobb annál, mint amink most van.
Csak ráment az egész napom... -
#43344 Jövök.
Nekem holnap bármikor jó 19ó-ig, mert ekkor el kellmennem otthonról.
Így a 15ó nekem megfelel. -
#43343 Ha már fejléc: A Teamspeak elérhetőség meg aktualitását vesztette, mióta Sanyó priváttá tette, tudjuk kik miatt... -
#43342 -
#43341 Nem vagyok nagy skinező, de a jelenlegi J-7 egyszerűen okádék. Kb. ennyi telik tőlem, a semminél több. Nincs kész, de kb. ez lesz a minőség.
-
Razor18 #43340 Ha direktben a youtube-on nézed meg, jobboldalt a videolistában van még jó néhány ilyen... -
#43339 Holnap délután szabad vagyok egy hosszabb lélegzetű repülésre, jó lenne, ha össze tudnánk gyűlni 6an. Kinek mikor lenne jó pontosan ? 15 óra ?
Itt a küldetés, amit repülünk majd, picit átalakítva :
ORD1
Kérek mindenkit, hogy nézze meg előtte a briefing-et, és hogy minden működik e rendesen ....
-
#43338 Erre milyen action videót lehetne összedobni. :)