Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arrow19
WDP-ben fogod a DTC fülön és vagy BLUE vagy RED-et állítasz be presetnek, más frekvencián vannak.
Sztem még soloknak is kevesek vagyunk nem hogy teamnek <#whatever>
A Red Flagen hogy van megoldva, hogy egymás frekvenciáját ne lehessen megtalálni (végigpróbálgatással csatornánként)? Mert ha jól értem, default frekvenciák vannak, ha az ember nem állít be mást adott csatornához...

z0ty4
Solo-ban regisztráljunk vagy csináljunk valami csapatot? remélem nem csak ketten megyünk.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Tom Catz végr vette a fáradságot és nekiállt animálni. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

arrow19
Én vörösnek regisztráltam de a TSen még vártam vele.
axenet
Valószínûleg vörösek leszünk megint

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

axenet
Így van, Falcon online fórumon regisztrálni Red Flagre, az adott oldal fórum topicjához külön regisztrálni, majd TS-re felmenni. Engem regisztrálnak a 72esekhez, de TS-re nekem is fel kell mennem. Hétvégén repkedhetünk Red Flagen <#violent>

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

z0ty4
New SU modell

Péntekig be kéne regisztrálni magunk a RF szerverre is. Gondolom a fórumban és TS-en is szólni kell.

z0ty4
Indul a Redflag szerver. <#taps><#violent>

Ez mi is?

z0ty4
Az újév legjobb híre:
We plan to start the campaign on Friday the 4 January 2013. More details will be as usually available on the homepage.

info

Molnibalage
BUÉK.

Csatlakoznék, de az újév szakadozó netkapcsolattal vert meg...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
z0ty4
Majd estére mindenki elõveszi a maradék piát és pörgetjük a fórumot mint állat.

7-8 felé lesz olyan aki magához tér majd ?

Húúú, de csend van... mondjuk még nekem sincs teljesen középen a golyó-kanál... <#vomit>

axenet
Bújjék !

Boldog Új Évet Kívánunk Nektek srácok! 😊

JoeDestroy
1. billentyûzet keyfile tallózás
1,1 FalconBMS.cfg szerkesztése (kis mfd-n leírva)
2. start Lmdf, start ICP, start Rmfd
3. start (fent a server indítás)
4. android app elindít (A gép ip-t kell beírni a portok beállítása alapból jó, a timert kell 80-100 ms-ra tenni)
5. Falconbms indít,
6. Felszállás, képernyõk mennek, érintõképre a gombok mûködnek.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

repvez
Köszi megoldódott! 😊

B.U.É.K!

Itt a másik szemszõg a magyar áthúzásról ! 😊

JoeDestroy
Olvasd el a server kis MFD-én a feliratot.

A FalconBMS.cnf fileban egy értéket meg kell változtatni, hogy a Shared Memoryt olvassa.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

axenet
Valaki óévbúcsúztató repkedés ?

L Viper
BÚÉK mindenkinek!
Jó évbúcsúztatást!
<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>
repvez
Köszi én is felraktam a telefonra, de valami még nemteljesen kerek, mert a telefonom amit megnyomok az MFD-n vagy az ICP-n az változik a játékban, viszont a telefonon nem jön változás a monitorokra és a DED-re.
Mit és hol kell még az IP-n és a porton állitani ?
JoeDestroy

JoeDestroy
Ezt is megtaláltam, de amit felraktam az egy másik.

Azon a bal és jobboldali MFD-k valamint az ICP és DED jelenik meg (választható) és az érintõképernyõn a gombok klikkelhetõek.
Beolvassa a key filet, és automatikusan adja a gombokat a BMS-nek. Abból meg az MFD képeket és a DED képernyõt nyeri ki és jeleníti meg.

repvez
Erre gondoltál?

Jó ha jól mûködik , én egy Defyn probáltam,de csak Offline tettem ki a müszereket , igy nem tudtam megnézni mit tud.

Ha esetleg lesz majd kellõ tapasztalat vele, várjuk az észrevételeket!

ÉSa joyos terv ügyében majd egyszer meg még kereslek,de nem tudom mikor,mert mostanában, hogy úgy fogalmazzak alkotói válságban vagyok, minden téren 😞

Mindenkinek Boldog Új Évet !
JoeDestroy
Felraktam a Mediára a fent linkelt könyvtáramba.

Szerintem az MFD3_7inc lehet hogy jó kisebb kijelzõre is.

JoeDestroy
Betyár jól mûködik😊
Androidos NAVON navigációs táblára tettem fel, kipróbáltam a TFR-el.
A frissítést érdemes levenni 80-100 ms-ra és egész jól adja a képet.

z0ty4
Boldog Új Évet!

Jövõre találkozunk odafenn!!!!! <#violent>

JoeDestroy
Ráleltem a jó linkre. kipróbálom. Van egy 7"-os android 4-es navi tábla itthon 😊

JoeDestroy
Boldog új évet mindenkinek.

Repvez: Kutakodok a neten az Androidos MFD extraktor után de nem lelek letöltést.
Ami a Viperpiten van link az már nem jó.
Nincs meg véletlenül a 7"-hoz való kliens app? Azt hiszem te írtad valamikor hogy kijött.

Gundark 1 1
Urak, Boldog Új Évet kívánok mindegyikõtöknek, jövõre én is csatlakozom az online repülésekhez 😊
Molnibalage
Olyan helyeken jártam a VGA driver beállításokál, ahol soha. Valami élesség, blokk, meg szûrés állításoknál. Csinálhattam bármit, a BMS4 randa maradt. Az FF-nél advanced GFX beállítás 2x3 oszlopának bal alsó beklikkelése segített. A BMS4-nél semmi. Gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy mit állítok be a végeredmény ugyanaz. És ez a döbbenetes. Tökéletesen leszarja, hogy mi van. Mintha máshogy "folyna az adat". Mivel nem értek a számítógéhez, ezt csak így tudom megfogalmazni.

repvez
Akkor nem lehet, hogy valami video lejátszó vagy wines szinkezeléses probléma?
PS-nél is gondot szokott okozni ha másfajta szabvány van beállitva
Molnibalage
Úgynéz ki, hogy a felvétel probléma nem csak BMS4 miatt van. Az FF-nél is megvan az effekt, bár nem ilyen drámai módon és a Risen 2-nél is teszteltem. Az is tendenciózus - ez a régi gépen is így volt - hogy a FRAPS sötétebben vesz fel, mint ami a monitoron megjelenik.

Szóval lesz BMS4 videó, de a minõség sajnos nem lesz tökéletes. Blur és más effektekkel megpróbálom eltüntetni a recéket, de csodára nem számítok.

Martinez01
Köszi! Gondolatolvasó vagy, pont ezzel szenvedtem 😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

arrow19
Sok sikert!
Martinez01
Köszöntem a segítséget.
Most kezdek el majd próbálkozni a felszállással-repüléssel-leszállással.
Szurkoljatok 😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Molnibalage
Playclaw-val is farkasfogas. A visszajátszáskor - igen, csak trial - az FPS is szar, a színek is érdekesek, ezen felül kb. 10-szer akkora a raw file, mint a Fraps-nél. Egy fél perces videó volt 6 GB.

Molnibalage
Most próbálom. A videóimat 16:9-re vágom át annak ellenére, hogy 5:4-ben veszem fel. Már elég régóta... A lenti két preview packnál nem fáradtam ezzel, azért preview...

repvez
Nem akarok nagyon belevauzni a dolgokba lévén, hogy nem vettem részt a mutatványba!
DE mivel vetted fel a videot?Mert mint irtam régebben Van a Playclaw nevû cucc ami nem terheli le a gépet és nem laggol be a felvétel egybõl tömörit és nem kell nagy hely neki.

Néztem a felvételeket és néha eléggé szaggatosnak néz ki és olyan homályosnak tünik a felvétel. ÉS tudom, hoy szörszálhasogatásnak tünhet, de HD 16:9-es képarányal jobban mutatna , lenne benne egy kis mozi feeling is.
DE tudom hogy ezek nyers anyagok igy még bármi jó is kisulhet belõle,de egy probát megérne az összehasonlitás végett.
Molnibalage
Igen, persze hogy jó volt repkedni, csak van egy méregdrága vasam, amivel nem lehet Falcon videót csinálni. Kurva jó...

Ekkora a difi. Itt látható a difi.

És itt még nem dobtam flare-t és jók a fényviszonyok és 8-as kameranézettel követtem le a mozgást nem free nézettel.

axenet
@ Razor : gyere Skypera ha felébredtél

z0ty4
hagyd a francba Molny. Fun-nak indult de ez már tényleg szenvedés. Jót repkedtünk, ökörködtünk. Pont. nem lesz belõle videó nagy ügy. A kis csipet-csapatot kicsit összébb hozta úgy érzem. <#law><#worship>

Molnibalage
Mégsem. Egyszerûen képtelen vagyok olyan beállítást találni, ahol nem lesz recés a cucc... Felrakhatom olyanra is, ahol FPS nuku, a videó akkor is recés, ahol a screenshot nem. Õrület...

Sajnos olyan repülést elég nehéz kitalálni, ami két különbözõ gyakorlottsági szinten lévõ embernek egyformán öröm. Értem ezalatt, hogy sajna Neked túl sok örömöd valszínû nem volt abban, hogy sziklamereven tartottam az irányt-sebességet-magasságot, hogy a gyerek tudjon mire dolgozni... csak az apja mindig beledumált... <#nevetes1><#wave> mint mikor a foci-tanoncok szülei a partvonal mellõl "szakértenek". Mondjuk õ még ért is hozzá, csak egy picit másképp gondoljuk sikeresnek az alapok tanítgatását. Õ egy picit "tessék a mélyvíz, majd kapálózik a gyerek apránként" vonalon indul, én meg építõkockánként, "egyszerre csak egyvalamit, de azt alaposan". De ettõl szép az élet, majd a gyerek(?) eldönti, neki melyik tûnik hatékonyabbnak. Na egy kicsit ledõlök, mert este nagy meccs ígérkezik, és az éjszakai oktatás 2-kor ért véget...

Molnibalage
Azon lehet segíteni. Az a rész a végén, ahol TG kamerával alacsonyan balra fordulnuk, az korrekció nélkül totálisan sötét és semmi sem látszik. Megfelelõ effektettek ellenben milyen szép színe lett. 😊

JoeDestroy
😊

Néhány jelenet a napból kifeléjövetben nagyon jól néz ki.
Azt hittem hogy a futó fölötti mélyrepülés jobban látszik majd, de sötét volt a lenti rész.

Molnibalage
Asszem megvan a beállítás, amivel lehet videózni. Az eddigi felvételek között van látványos csak sajnos olyan a minõség, hogy azokat felhasználni nemigen lehet... 😞

Nekiállok megírni a rövid doksit, hogy miket szerettem volna vagy szeretnék felvenni. Videót is rakok melléjük, hogy látható legyen a koncepció alapja mozgásban is.

L Viper
Nincs mit! Gabesz ügyes volt és Razor is nagyon jól okította. Nagyon profin magyarázott neki. <#eljen>