52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#44060 Persze, de ettől még mókás lenne ez a füst megjelölős dolog.
Más. Vasárnap délutáni repüléshez ki csatlakozna ? Mondjuk du 3 ? Összedobnék küldetést rá szívesen. -
#44059 Persze, ebben igazad van.
Janhas ALW csomagjat Demo rakta bele a 1st VFW custom theatre-be. -
#44058 A FAC-ot úgy is lehet adni, hogy nem repülsz be az ellfél HMZ-be. Vietnámban nézd meg, hogy hány ilyen kategóriájú kisgép veszett oda.
A földi itthoni célmegjelölők sem foszforozgatnak. Szóval valahol az a furcsa, hogy kb. vietnámi háborúban alkalmazott módszereket akarnak ma modellezgetni, amikor folyamatosan a legmodernebb fegyvereket akarják sokan látni a játékban. Elég skizfrén egy helyzet...
A topikba töltöttek fel érdekes dolgokat. JanHas állítólag már megcsinálta azt, ami sokasz szeretnének. Akkor viszont nem értem, hogy miért nincs kiadva... -
#44057 Hogy ki repülné a gépet. Az angol szövegből, 14# post. Ez volt a kérdésed. -
#44056 "A valóságban is kicsit fura nekem az, hogy ha az OV-10 vagy bármi mást WP rakétát lövöldöz."
FAC az milyen role akkor?
-
#44055 Akkor meg nem értem, hogy mit kellett volna észrevennem... -
#44054 A "would be nice" számomra sem tény-t jelent angolul. -
#44053 A linkelt hozzászólást egy reményt és nem tényt fogalmaz meg.... Jelenleg arra képes egy recon role-t ellátó gép, hogy a beállított 2D-s spot távolságon belül felfedi a battaliont, ha nincs JSTAR. Semmi többre.
Teszteltem az AI-t az S-24 rakétával, hát elég béne az AI sajnos. Az MI amúgy sem tudja értelmezni a célmegjelölést. Neki csak célpont van. A fegyvert használja ellen, legfeljebb nem találja el.
A valóságban is kicsit fura nekem az, hogy ha az OV-10 vagy bármi mást WP rakétát lövöldöz. Akkor miért nem igazit? Ha a célpont közelébe megy és annak közelébe lő, akkor annyi erővel éles fegyverrel is lőhetne, mert úgy csak magát nyírtja ki, mert berepül a légvédelem HMZ-be...
Kívül maradni a AAA / MANPAD zónán úgy lehetne, hogy a WP rakétával több km-re a célonttól lő a földre és az lesz a referencia pont, de ennek sem látom sok értelmét. A klasszikus CAS úgy működik, hogy a földi egység megadja a korrdinátát vagy a légi egység is, de nem lövöldözik WP rakétákval a HMZ probléma miatt. -
#44052 Az AI legközelebb olvasd végig a témát plz. -
#44051 Ki repülne az OV-10-zel? Az MI úgysem képes arra, hogy rendesen használja. Sem, mint fegyvert, a célmegjelölő funkciót sem tudja értelmezni.
A MOD-ba nem tettem be egyelőre ezt a változtatást, mert nem érte meg egyelőre feláldozni racket. Átgondolom az integrálását. A másik bibi az, hogy a kék gépekre csinálnám meg, de ott nem sikerült megcsinálni azt, hogy a megfelelő racket használják a gépek nemirányított rakéthoz, ezért dobtam az ötletet. Ha lesz normális rakéta pod és hozzávaló rack, akkor megcsinálom. Szerintem huszadrangú kérdés jelenleg. -
#44050 Balázs pöcizte ki igazából, úgy került szóba hogy Redflag modba akarja A.S. beleintegrálni OV-10 foszfor célmegjelölőnek. -
#44049 ez a nem irányított rakéta nagyon-nagy fun lehet. ki jön külön vagy csak a 80' Koreával? -
#44048 12-es kommenttől érdekes. -
#44047 Volt 72es tag, csak még van accountja az oldalon...
Nyilván nekünk csinálja, 72nél én vagyok az egyetlen magyar -
#44046 Ha ő AKTÍV tag a 72-eseknél, miért nem adja át ő az üdvözletét, ha olyan sok jóbarátja van ott?
Na most akkor kinek is csinálja meg Taszárt? Nekünk, vagy a 72-eseknek? :D
Fura egy gyerek, de legalább jóindulatú (nak tűnik) -
#44045 Á, most már friend requestet is kaptam, minnyá össze is házasodunk
Lesz Taszár IAP nemsokára -
#44044 Uff, hála istennek -
#44043 Na lehiggadt a barátunk :
Copy that my friend Akos.
As you can see, i was trying to help.
Anyway thank you for respecting the rules as also for your understanding.
And finally, if Taszar not be in the 1st place, i already gave you my word that i have it (means an IAP for Taszar airbase) in my mind.
It is No2 in my "to do list" after Pleso for some Croatian friends !
So for sure will have it my friend after some time.
Also please tell to your nice friends that don't understand well the english that i thank them for their participation in my voting! It is honor for me to see so much nice guys to like my work.
Also tell them that my word counts. Falcon community knows me very well for that !
See you my friend Akos.
By the way you belong to www.72ndvfw.org ? I was also been a member there, i still have an active account.
If you are there, give them my best greetings, a lot of great guys and friends there.
I may must think that i must create the Taszar as a gift to them, if they like it also and some others from there.
Nikos. -
#44042 Hehe, már a kegyeimet keresik. :) Furcsa, hogy az egyik leglényegtelenebb tesztem eredményi után csorog a nyáluk.
Dee-Jay még ezt írtam PM-ben.
... FYI ... we are working an ATO part and several stuff about AI, mission generation, planning etc ... re-defining some "details" in database etc... Crruently, I'mfocused on "blue" side ... when it will be finished and validated (EXE + DB tests), I will switch to the red side (that's why I've asked you your opinion about Red a/c roles scores.) ... waybe I will ask you more info about them ...
Do not expect to see everything implemented or fixed as you would do ... but know that we are taking in acount your remarks (and some other ppl remarks as well) ... unfortunately, we can't do everything at once, and we do not understand everything that has been said on ppl forum ... but ... be advised that what is said on ppl forum is considered and we will investigate that soon or later ... but we will.
I'm almost sure that you will be happy about some stuff new feature or fix.
-
Razor18 #44041 Korrekt -
#44040 Ez meg a mostani válaszom :
Hey Nikos !
I couldn't contact him, as I got home 10 PM, but never mind, we won't bother your voting anymore, we will wait patiently, until Taszar will be next in line.
Thank you for your efforts!
Akos "Axe" Varnai
72nd VFW -
#44039 Csak mert tegnap este ezt kaptam PM-ben :
Hi my friend.
Well in order to see that i'm a real gentleman and i don't have anything against you, just contact "Razor18" if you know him.
I have already send him 2 pm's and tell him to post 2 more posts BUT in any other threads EXCEPT my voting thread!
Tell him to do that until tonight 23:59 (forum time) if you can and i will accept his vote for Taszar.
If not, i can't, he already had 39 (with his post to vote included).
Just to see that i'm a polite guy.
And no words to anyone about that, because it is unfair.
Also i don't want to see any more not valid posts by your friends. Just inform them. Thanks.
Nikos. -
#44038 Én aszittem bevagy nyomva (CAPSLOCK miatt) -
Razor18 #44037 Sajna este már nem olvastam fórumot... -
#44036 Postoltatok ? -
#44035 POSTOLJATOK AKÁRMILYEN TOPICBA A BMS FORUMON ÉJFÉLIG
KÜLÖNÖSEN TE RAZER -
#44034 annyit nem ér a dolog, törjön bele a izéje.... amugy meg nem lehet vki aktiv forumlátogató postolás nélkül ? -
#44033 Én vagyok az egyetlen aki valamilyen szinten megérti a srácot? -
#44032 Van az a hello topik, amiben az acc-ot kell aktiválni... azt senki nem mondta, hogy nem lehet még 39x beköszönni oda... csak hangosan gondolkozok... -
#44031 nekem jó lesz a Pálinka csorgatás is
Csórikámat kiidegeltük ezzel a reptér dologgal. monnyonleeeee -
#44030 Akkor átmegyünk így is nyálat csorgatni -
#44029 :) -
#44028 axe: küld rá a témára az összes 72es emberkét. Nézzük mi lesz belőle :) -
#44027 A megfogalmazása érdekes a srácnak. A BMS4 fórum aktív tagjainak fejlesztei. Ok. Az valahogy fel sem merül benne, hogy a fórumon aktív és aktívan repülők csoportja rohadtul nem egymás részhalmazai a jelek szerint...
Én magam vagyok az élő példa. Majdnem 3000 komment úgy, hogy gyakorlatilag nem repülök. :) -
#44026 Nem baj, mi értjük a viccet :) -
#44025 Ezzel én is teljesen egyet értek, ha görcsöl, görcsöljön... -
#44024 Elborult egy fasz nemtom mit kell ezen pörögni amúgy. @Balázs jól tetted hogy poénra vetted. -
#44023 Pedig én poénra vettem... -
#44022 Látjátok feleim, ezért kell kint is aktívnak lenni. :) -
#44021 Egész hamar reagált, talán kezd kiborulni :D