52967
  • arrow19
    Mar reggel fel akartam rakni csak szutyok minosegbe renderelte le a Premiere, holnap nekifutok meg1x.
  • z0ty4
    akkor passzolom az estét. térjünk vissza rá ha többen vagyunk.

Jana: dogfight-ot told már fel valahova, ha lesz időd.
  • arrow19
    Hat nagyon ugy nez ki mert en mar Bpn vok azert koszi a hetvegi reppeneseket zotya. Jo repulest nektek
  • axenet
    LOL
  • z0ty4
    ok. remélem nem ketten leszünk.
  • axenet
    most értem haza, kapható vagyok egy repülésre este felé, pl 7kor ?
  • Molnibalage
    Közben leesett még valami, hát 611-Eagle is segíthet. Már vissza is írt, elvileg megoldható a probléma. Reméljük a legjobbakat. :)
  • Molnibalage
    Na, a cockpit packot megtaláltam, az fent van. Írok Demo-nak és imádkozom.
  • Molnibalage
    Sőt, sajnos már az F-16 pit külön LOD cuccai sincsenek meg, mert a franc sem gondolta volna, hogy szétcsesződik a cucc...
  • Molnibalage
    Ismerem, nem segít...

Ugyanis a rendelekzésre álló LOD-on sokmindent meg kellett volna változtatni. Próbáltam felrakni a pitetket, de sossem sikerült. Még a felrakott pit-ek elemeit sem értem. Egy parentet találok meg, de az egy LOD-ot használ, ami 60k (!) poligonos. Hogy a dat fájlban meghatározott többi LOD-ot hogyan használja a pit gőzöm sincs.
  • arrow19
    Amúgy>
  • arrow19
    Igen
  • Molnibalage
    Ő az?
  • arrow19
    Igen
  • Molnibalage
    Demo saját maga integrálta?
  • arrow19
    Sztem Qawa pitjeivel jobban jársz. Demonak amúgy bennevan a blk 40-pit a cuccába, esetleg megkérdezheted.
  • Molnibalage
    Egyébként írtam mykinge-nek és spitnek is, egyikük sem válaszolt, tehát a jelek szerint vagy nem érten rá most, vagy másodszorra már nem akarnak segíteni. Ennek fényében teljesen bizonytalan, hogy mikorra lehet működőképes Block 40/42 pit. Az F-14 pitnél a reintegráció előbb utóbb megtörténik szerintem, hiszen a pit nincsen kész, a kérdés, hogy mikor. Pedig mykinge 3 hónapja simán rávágta, hogy jeje, bármikor, végre más is élvezheti a pitet. Ehhez képest, most meg csend van...

Azért kérdeztem egyébknét, mert még, ha újra is építem a DB-t az bele telne egy kis időbe és lehet, hogy csak még szétbarmolok valamit. Placeholderként már benne van a DB-ben a két pit. Dat file törlésével ezek kikapcsolhatóak és ha majd újra működnek, akkor csak vissza kell másolni őket.
  • arrow19
    Hello, nekem semennyire
  • Molnibalage
    Egy gyors kérdés, mennyire fontos nektek az F-14 pit? Ha nagyon, akkor visszalépek az adatbázisban és újra felépítem, de ez esetben később jön a MOD. A Block 40 kabinnal viszont nem tudok mit kezdeni. Már elnézést, de baszik működni és nem értem, hogy miért. Aznapi DB van elmentve, amikor képeket készítettem a kabinnal és nem működik...
  • z0ty4
    köszi a tegnapit Jana. Ma folyt. Köv?
    más valaki? ketten kezd kicsit uncsi lenni. de azért Keménymag Powa!!!!!!
    Axe: te mikorra térsz magadhoz?

lebegő Awacs:

elindítottam a frapsot, de elfelejtettem melyik gomb indítja a felvételt

• axenet
    Srácok, sajna a mai nap nekem kilőve. Utolsó pillanatban kaptam meghívást a Pannónia fesztiválra. Holnap délután-este vagyok, azt nem ígérem, hogy nem másnaposan
  • z0ty4
  • z0ty4
    vagyok TS.
  • Molnibalage
    U4-gyel is megnézted a régebbi DB-ket. Az F-14 pit működik egy régebbi backuppal, az F-16C pit nem. A durva az, hogy van egy aznapi DB mentés, amikor az első képet kitettem a pitről. Az sem működik, pedig azóta egy ujjal sem nyúltam hozzá. Agyfaszt kapok ettől a programtól öcsém...
  • Molnibalage
    Na, megvizsgáltam egy régi backupot. Az F-14 pit működik, de a Block 40/42 nem. Gőzöm sincs, hogy miért. Szervezkedek. Ha túl bonyás, akkor sajnos a pitek lehet, hogy ugranak... :(
  • z0ty4
    copy that
  • arrow19
    Sztem sima TE volt vagy moddolt Sinai. 8-tól Zoty4 raktam be vmit a db mappába majd rakd fel.
  • z0ty4
    A Sínain mióta van Amraam? Nem csak valami sima izraeli mód? A videó az király.

este mikor gyűlünk?
  • axenet

Megvolt a KV
  • Razor18
    Tudom, épp ezért is értettem nehezen, WTF?
  • axenet
    Ja, köszi, sztem azért elboldogulok az angollal
  • Razor18
    "Tegnap a századdal ezt toltuk, de nem volt elég ember, ezért kérdeztem, hogy nem jön e valaki ...."

Na ez az, ami nem derült ki az eredetiből: gyakorolni akarsz, vagy valamit nem értesz, ezért kell a "jó angol", vagy mi. Azt, hogy kevés az ember, kellene valaki pluszban, az nem jött át, csak most. Végre... Azt hittem, valamit le kell fordítani, vagy hasonló...
  • arrow19
    ...ma mindenki toljon be egy kv-t plz.

Egyedül az kell nekem hogy 1esével lődd a rocketet, ennyi a pozíciónálással meg a LODokkal nem kell faszkodni. Köszííí
  • Molnibalage
    Modellek alatt mit értesz? Nekem nem a LOD minősége a poblémám - bár elég ocsmányul néznek ki - hanem az, amit a videón látsz.

http://www.youtube.com/watch?v=bK51AXosBRE

Látod, hogy a rakéta pod szimplán a szárny alatt van. Ha ezt nem tudom megoldani, ahogy a topikba betett F-16 képen látszik JanHas cuccaival, akkor céltalan az egész.
  • axenet
    Jáájjj

Tegnap a századdal ezt toltuk, de nem volt elég ember, ezért kérdeztem, hogy nem jön e valaki ....

Amúgy szeretnék ilyet tolni veletek is valamikor, vállalom a FAC szerepét....

Pumások, akárki... nincs valakinek infója arról, hogy magyar nyelven hogy megy ez ?
  • Razor18
    Idáig értem, de abból Neked mi jön ki, ha én végigcsinálom???
  • arrow19
    Az egyes rakétaindítás kéne + füstölés elvileg úgy menni fog ha a BDU-33 a warhead. A modellekkel ne szarakodj azt megoldom. Thx
  • Molnibalage
    Az egyes rakétaindítás bizonyítottan megy és a füstölését a rakétának sanszosan meg tudom csinálni, de emlékeim szerint tettem be képet, hogy nem tudtam pylont adni a rakéta podhoz, tehát a "cső" simán a szárny alá volt "heggesztve"...

Ha nem megy a pod + pylon, akkor a hülye kinézet miatt a játékosok úgy sem fogadnák el a megoldást, ezért nem került a MOD-ba a kék oldalon a modell. A vörös oldalon meg azért nem akatam betenni, hogy egy esetleges jövőbeli fejlesztésnél a kék oldaltól ne vegye el a lehetőséget, az kisméretű S-5 rakéta számára a Falconban értelmes cél gyak. nincs, az MI úgy sem tudná használni normális rombóló erőt beállítva. A rakéta harci része 1 kg...
  • arrow19
    Tökikém, megtod csinálni amit kértem? Megköszönném
  • axenet
    Van egy FAC, mint a lenti videón, ember. Vannak CAS kötelékek, akiknek a 9line szerint ad infókat, az alapján támadnak. Mint a lenti videóban.