52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#44381 Oké uram.
-
#44380 Jól van, ha sikerül jóra összerakni, akkor úgyis letoljuk párszor. Alapból lehet oldalt váltani, meg ugye amramos, nem amramos kör...
Asszem az ötlet összeállt a fejemben, már csak kivitelezni kell -
#44379 Én nem érek rá, max jövőhéten kiveszek egy nap szabit és hétköznap este letoljuk -
#44378 A hétvégére szeretnék összerakni egy PVP küldetést, hogy kis izgalmat vigyünk a dologba. 3 vs 3 lenne az ideális. Kit érdekelne ? -
#44377 Gecialap, RF! -
#44376 Hatalmas videó ! -
Razor18 #44375 "Á suly... á megbízhátóság iele..." -
#44374 Yakov jó arc, van humora a gyereknek. Meg mellesleg bitang jó pilóta, dogfightoltam ellene többször, egyszer se sikerült leszedni ... -
#44373 Yakov-ról mindig Penge Borisz ugrik be akárhányszor hallom -
#44372 Falcon video -
#44371 Tegnap tesztelgettem MP-ben is a ARH rakétákat. Most már biztos, atombugos és nem működik a BMS4-ben az ARH. A kisebb távolságon aktívált rakétáknál gyak. megbonthatatlan a lock, semmilyen üzemmóban indítva nem szakad meg a befogás vagy alig láthatóan. Az RWR-en ugrál egy picit a gyémánt az indító és a 'M' jel között.
Az AIM-54-nél (és asszem a MICA-nál) látni olyat, hogy 10 nm-nél kapcsolnak fel. A chaff miatt azonnal eltűnik az 'M' jel, aztán kb. 7,5 mérföldnél újra megtalál és onnantól fogva immúnis a chaff-re a drága.
Néhány rakénál volt az, hogy ha az indító rakéta lekapcsolta a radart és kifordult és 8 nm felett kinyírtam chaff-fel, akkor nem talált meg újra.
Összességében tehát az ARH rakéták immúnisak a chaff-re. Na, ennek fényében mindenki döntse el, hogy mennyi értelme van az AMRAAM korszakban játszani. Az én magánvéleményem az, hogy 0. -
#44370 -
#44369 Jo cikk, ugyesen megirtad, latszik hogy Te ertessz hozza.
Szamomra csak az a problema, hogy nemtalalom a celkozonseget!? -
#44368 OFF
HTKA + én
ON -
#44367 LESCO / Tom. Tom Catz Su-30M modelljéhez estleg van időtök egy kínai skint is összerakni? Az is megkaphatná akkor szebb 3D modellt és lehetne Szu-30MKK gépként is használni. -
#44366 -
#44365 Folytattam a nem irányított rakéták fejlesztését és tesztelését. Azt is meg tudom csinálni, hogy X db felett változzon a rack, de van egy kis bibi. 36 db összemnnyiség felett valamiért nem indítható el az összes rakéta. Teljesen mindegy, hogy hány HP-n van összesen, afelett nem indul a rakéta.
Az egyes rakáta indítás ugyanis úgy van modellezve, hogy olyan rocket podok vannak egymásra halmozva, amikben egy rakéta van. Tehát amikor pl. 2x7 rakétát teszel fel, akkor valójában 2x7 rack van egymásra pakolva, csak ez nem látszik grafikailag... -
#44364 Köszi, megnézem. -
#44363 Hát, a délelőttöt nem ígérem, inkább délután vagy este. -
#44362 Mit szólnál inkább a holnap délelőtthöz? -
#44361 BMS ZE-launcher -
#44360 Nemtom hogy érek rá este, ha fent vagyok TS-en, akkor mehetünk.
Erről jut eszembe. Axe vagy Jana. Tegnap mondtatok valami programot, amivel több Falcon installt is lehet kezelni a winyón. Annak mi a neve? BMS fórumon nézelődtem, de semmi... -
#44359 Este ki ér rá egy kb. fél órás ARH bug tesztelésre? Egy ember elég, PvP-ben lövöldöznénk egymásra dogfightban. -
#44358 Jó volt az esti repkedés, ilyen 1v1, 2v1, 2v2 dogfightokat máskor is lehetne, ez király volt. Nekem utána a küldi sem volt gáz, egynek jó volt ez is. (Ha jobban belegondolsz, a valóságban is a repkedések nagy részét ez teszi ki )
-
Razor18 #44357 -
#44356 Pár kép :
-
#44355 Érdekes hír. -
#44354 http://www.visualintel.net/
Ezen volt régen sok jó kép, de megszűnt. A linkelt F-16 képet F-16 Nellis és night szavakkal találtam. Igen, többnyire sima Google. -
Razor18 #44353 Hol szoktál keresni ilyeneket? Sima Google? -
#44352 Ezt véletlenül találtam, amikor egy másik fotót kerestem. -
#44351 Én is jövök. -
#44350 kis dogfighttal színesítve -
#44349 Axe ha nem leszünk elegen (2en) akkor CAS/BDA aztán csere. -
Razor18 #44348 Ez nagyon állat! Fel is ugrott háttérképnek. Hol lehet ilyeneket találni? -
#44347 Mi Janával gyűlünk az tuti -
#44346 Szerintem felesleges egy külön Falcon honalpa, az sg lényegében a magyar HQ. Még így is sokszor nagy csend van. Feleslegesen lenne egy új felület csak azért, hogy pangjon az ürességtől. Ezt a helyet már kellemesen belaktuk. -
#44345 Na feldobtam azt a 2 honlaptervemet amit összedobtam! Persze ez nagyon kezdetleges tölem erre tellet önszorgalomból még 2 éve
Elvileg mennek offline,de az elérési utak nem biztos hogy jók másnál is ebben nem vagyok biztos:
ezek azok -
#44344 Ma ki jönne repkedni 7től ? -
#44343 Holnap átdobom,
felső szöveg > Gill sans bold
Falcon > Times New Roman -10kerningel
4.0 > 125% magasság 10kerning.
-
#44342 A PSD is jőhet vagy milyen betűstilust használtál a falconhoz és a számhoz?
Én is szeretnék menni,de még nem vagyok kint a gödörből hogy koncentrálni tudjak rá.