52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#44421 Kicsit benézte a 9X a burner mocit
-
#44420 erről van szó :) szép volt srácok -
#44419 neystratiou üzenete
Well 2 new IAP charts for Aktion and Pleso airbases in Balkans theater are ready.
Also i want to inform you that respecting the interest for my work from all of you nice Hungarian friends, i decided that my next chart will be for the nice Taszar airbase in Hungary. It doesn't be too long to be ready. Stay in touch my friend -
#44418 Ez a videó nekem is nagy kedvencem! :) -
#44417 -
#44416 Nekem Ez valahogy mindenen tultesz. Gyönyörü. A zene, a video. En nem ismerek jobb videot a földön.
Bär magänvelemeny :) -
#44415 bocs srácok, de a mai repülést kihagyom. 11től 7-ig festettem a lakást és hulla vagyok. még vissza is kéne pakolni de az már csak holnap. jó repülést ! -
#44414 -
#44413 Még ezt kell utánna! -
#44412 Na szóval, letöltöd a BFS 2.0 installert, és a BFS 2.2 patch installerjét.
Felrakod a 2.0-t, majd felrakod a 2.2-t és kész. -
Razor18 #44411 Hát Te tetted fel a 2.1-est a #44408-ba... -
#44410 Pedig a BFS 2.2 kell. -
Razor18 #44409 Itt 2.1-es patch van, Te 2.2-est említettél... -
#44408 Innen szedjétek ha nem akartok 3óráig szobrozni 16%-on :D -
#44407 Ja igen, és azt elfelejtettem mondani, hogy 1 click installer, semmit nem buzerál.... -
#44406 Sztem simán. Mikor ?
Tegnap volt kis időm és felraktam megint Sinait, hát az az SP hadjárat még mindig a legjobb....
Akinek van helye, az tegye fel mindenképp, nem szaggat, mindenkinél el fog futni, és igen izgalmas darab.
Jana, dobsz linket, azt a tegnapit ? -
#44405 Gyere bro, Sínait rakd fel a biztonság kedvéért és patcheld fel 2.2-re. -
#44404 én is én is én is
olyan rég repültem azt sem tudom merre van a joystickom
mijki: a fejlécben a bms4 telepítés, gyönyörűen leírva, hála Boci kollégának -
#44403 Axi ma egy laza kuldit nem tolunk le? -
#44402 És olvasd az utolsó reakciókat. Arról beszélnek, hogy milyen manőverezni az AMRAAM-ot. Nem is az a thread témája. Ki nem szarja le? És, ha mást akar valaki modellezni? Pl. valamelyik kombinált vezérlésű Sz-300-at, ahol a 4-6 Mach-hal húz feléd a rakéta és 0 a kinematikai kimanőverezhetőség esélye...?
Áh, eszemfaszom megáll egyeseken, hogy ennyire nem látják a nagy összképet és problémákat... -
#44401 Falcon BMS + 5 db update hozzá -
#44400 Sziasztok!
Rábukkantam erre a szimulátorra és szívesen kipróbálnám. Csak találtam FreeFalcon-t is, meg FalconBMS-t. Melyiket érdemes letölteni?
A válaszotokat előre is köszönöm. -
#44399 Naná. -
Razor18 #44398 Gondolom valahol jelezted a fejlesztőknek, mekkora a gáz... -
#44397 Kössz. Mindegy, azért visszaírom. -
#44396 Az elsőnél 0.05 táján volt, a másiknál meglepő módon 0.5. Igazából meg tökmindegy, hogy jelenleg mi van ott... -
#44395 radar 4 és radar 69 -
#44394 Súgjál plíz, tegnap melyik chaff chance értékeket írtuk át, és miről? Visszaállítanám a cuccot... -
#44393 A MOD legújabb változata. -
#44392 Én meg ebben a videoban :
tribute És nagyon eltalálták vele a hatást :(
A TV nálam csak akkor van mostanába bekapcsolva ha F1 megy. ÉS visszatérve ebben is csak "összefüggéstelen snittek " vannak mégis van története csak megfelelően kell összeválogatni -
#44391 ezt a zenét ezen a klipen hallottam először, iszonyat nagy videó lett, persze ha szereted az autósportot:
Motorsport - Countdown To Victory -
Szuperjo video! -
#44389 +1 -
#44388 Akkor hajra :) -
#44387 Tetszik a videó, nem rossz, de nem értem. Technikailag ennél sokkal nehezebb és látványosabb videót tudok csinálni, csak én nem effektelem rommá...
Más. Feltettem az FF4-et tesztelésre. Tökéletesen működik az ARH. Felrakom 0.99-re a chaff chance értéket és mikor aktív lesz a rakéta és max. távolságnál dobot a chaff-et 1-2 dobás után azonnal dobják a lockot. Még kis távolságnál is, ahol a távolság módosító csökkenti a hatásosságot, még ott is megtörhet a lock 3 mérföld táján.
Az FF4-nek is csak egy stiklije van, a chaff-nek úgy tűnik, hogy van időlimitje. Ha max. távolsgnál vesztette el a lockot és eltűnik (?) a chaff, akkor a rakéta képes újra megtalálni, ha nem változttal írányt és újra befog. Ez lehet, hogy RL feture de nem súlyos bug. Kitérés közben úgyis fordulózol, tehát tisztességesen dolgozva a rakéta nem fog megtalálni soha többet.
Most már 100% biztonsággal ki merem jelenteni, a BMS4 ARH kódja bizony gyakorlatilag nem működik... Őszintén szólva ez számomra döbbenetes.... -
#44386 Na azt hiszem megint én leszek a rosszfiú,de a te videoidnak mi a storyja?
Ha jól megnézed a videot ez az online oldalnak a promovideoja és bemutatja hogy milyen területeken és hogy repülnek,persze, hogy nem lehet olyan hagyományos eleje, tartalom ,befejezése.
DE ha elmagyarázod, hogy például a tiédnél hol lelhetők ezek a részek ,mert nekem nem jött le. Megnéztem párat a régebbiek közül és némelyiknél a teljes video nagyrészét az képváltások közti fekete kocka tette ki.
Jó elismerem, hogy elég régen készültek már azok a videok ma már több és jobb lehetőségek állnak rendelkezésre.
Nekem még mindig ez az etalon, a hangok,zene és ennek van storyja :
-
#44385 Apam neked semmi se jo, a pvpzo emberkeknek jo flashback video, igy nekem is -
#44384 Nem rossz, de ebből is a szokásost hiányolom. Semmi "story". Összegfüggéstelen snittek összesége a videó. Tényleg ezt tetszik a népnek? Mert akkor én is csinálhatok ilyet, bár kicsit fura lesz.
(A MOD-hoz kellene majd release videó.) -
#44383 Ez se most volt, cicagatyában ugrálás a színpadon:
-
#44382 AZ