Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok segítséget szeretnék kérni. Van egy eladó Sony Ps Eye Kamera, a srác 2000FT-ot kér érte, de nem hajlandó postára adni. A Dunaplázánál lakik, ha valaki járna arra és át tudná venni majd postára adni az nagyon jó lenne.
Többit priviben vagy ts-en.
ON:
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Próbálta már valaki? A sok füst nagyon komolyan odaverhet az FPS-nek. A srác megnövelte a parcticle elemek számát 25%-kal, ami a hosszabb tartózkodási idõvel aztán bekapcsolt shaderk mellett nagyon odaverhet.
Nekem hosszú idõ után leesett, hogy a shadereket is is lehet teljesen kapcsolni. No, a FPS meg is ugrott rendesen. A bibi az, hogy úgy a víz a régi csúnya. Ha akarom csak a vizet, akkor is be kell kapcsolni...
Még ha ez törvénytelen is <#zavart1>#zavart1>
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
IL-2 és ROF is van a szimulátorok sorában.
A Cougar light mod nélkül (ÜberNXT mod, gyárilag 1,6 mm rugóacél tart ellen) kemény, valamint a másik joy FFB-s. Ezt a ROF kiválóan visszaadja😊
A helyre rátérve: (halkan megjegyzem) az asszony nem engedte hogy az asztalból kivegyem (pedig felajánlottam neki😄 ).
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A felsõ 22" (475x298) az alsó 19" (378x303) (mm).
Az MDF Extractor legújabb változata fut. Ez már jó a BMS4-hez.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Mekkora a felsõ ill alsó monitorod (hányszor hányas)?
Füli ér a szám. Ég és föld.
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
A mûhelymunkát nem fotóztam csak az összeállítást és az eredményt.
Elõre elnézést a sok képért. (Vampire kérésére több képpel)
Íme:
A tesztelés (saját berepülõ pilótával 😊 )
Így teljesen más dimenzió a szimulátor. Elõtted él az összes mûszer, csak le kell pillantani és kész. Az MFD keret mûködik, és benne realtime a képe 😊)
Röviden, tudom szabályozni, hogy legyen MANPAD/SHORAD, egyes egységek játszák el a géppuskás védelmi képeeséget (csak APC/IFV), a tankról leszedtem az géppuskákat és a 20 mm feletti lövegek sem lesznek AAA képességüek, mert ez problémákat okoz.
Összefoglalva, a földi csapatok és a CAS együttese már nem egy következmények nélküli világot fog takarni. A PvP hadájratok fel nem fogom, hogy hogyan mûködnek, mert a kék vs. vörös harcokban az kék erõk gyak. tehetetlenek 3D világban a vörösök ellen...
No, találtam egy F-16 videót... 0:28-nál felfele tér ki a csûrõ
http://www.youtube.com/watch?v=9musTH_KdVg
viszont továbbra is marad a kérdés: az összes F-16 verzió így mûködik ?
...mert F-18-nál esküdni mertem volna, hogy felfele nem tud kitérni a csûrõlap <#vigyor2>#vigyor2> lehet, hogy ez egy régi verzió F-18A volt és a C,D,E,F változatoknál másképp van ? <#nemtudom>#nemtudom>
számomra egyre kuszább és érdekesebb lesz ez a dolog <#nevetes1>#nevetes1>
Molni neked mi a véleményed ?
HAVE A BANDIT DAY !
19:30-ig várok, ha addig nem lesz senki akkor lépek.
Axe.
Felõlem repülhetjük.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Tehát +23 és -20 fok között térhet ki a
Az F18asnál biztos hogy kitér felfele is a csûrõ:
Az F16-osra még nem találtam értékelhetõ videót ilyen pozicióból és a manuált vagy a tipuskönyvet sem találtam még meg ahol le van irva .
Ezen az oldalon vannak TE missziók. Reg. szükséges.
vannak benne elég fingatós küldetések is.
Sok sikert hozzá!
Képet akár a munkálat fázisairól is rakhatnál fel!
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Axe!
Gratula! Jó szédülést! <#taps>#taps> Ne felejts most már az ülés alá rakni hányós zacskót! <#eplus2>#eplus2>
Esetleg kísérletezhetnél még homorú felületre vetítéssel!
Amikor a suliban dolgoztam vittem haza projector-t kipróbálni Lock-on illetve falcon-hoz, de azoknak nem volt megfelelõ a felbontásuk. A HUD adatait nem lehetett már leolvasni és a képfrissítése sem volt megfelelõ.
Projectorban csak az az egy gondom van hogy nem tart örökké, üzemideje van az izzóknak, na meg a villanyszámlát is igencsak meg tudja emelni ha valaki komolyan game-el vele.
Más.
Ma olyan 19ó-tól repülünk Wolf-al. Alap Korea kampány. Aki úgy érzi jöjjön 1900-ra pcpilot-ra (ne küldetés közben ugorjon be a már elkezdett küldetésbe).
Orsózásnál a fõ nyomatékot F-18-on a magassági kormányok ellentétes irányú mozgatása adja (ahogyan F-16-nál is), így totál hasra húzott botnál is ha csûr a pilóta akkor az egyik oldalon még jobban kitéríti a magassági kormánylapokat (vízszintes vezérsíkokat) a rendszer a másikon pedig csökkenti.
Így F-18-nál a szárnyon lévõ szûrõlapok csak besegítenek az orsózásba, mégpedig mindig csak egy (amelyiknek éppen kell), mert a másik oldalon a csûrõlap nem tud felfelé kitérni.
Egyszerre (megint csakis lefelé) akkor tér ki a két csûrõlap, amikor a Flap is ki van engedve így viszont ha csûrésre kerül a sor akkor a megfelelõ ellentétes oldalú csûrõlap nem tud mást csinálni csak a leengedett állapotból visszatér a normál-vízszintes állapotba, míg a másik lent marad.
No szóval ezt kérdezem ^ : F-16 nál a Flaperon nem pont így mûködik orsózásnál ? A magassági kormányok ellentétes kitérései mellett a Flaperon a megfelelõ oldalon csak lefelé tud kitérni és a másik nem mozdul?
vagy mindkét csûrõlap-flaperon mozog az egyik fel a másik lefelé ?
Üdv
HAVE A BANDIT DAY !
Egyébként a manuálban talán van is egy olyan ábra, hogy milyen esetelkben mekkora a kitéritése az orrsegédszárnynak és a flaperonnak . mert az orrsegédszány is állhat negativba.
...csak egy olyan technikai kérdésem lenne, hogy van olyan F-16-os verzió ahol a flaperon felfelé és kitér, mikor csûrõként üzemel IRL ?
HAVE A BANDIT DAY !
A 3D-hez természetesen nem a vászonnak hanem a projektornak van köze, 120HZ frissítésû, és alapból kezeli a 3D-t, csak mint kiderült ekkor iszonyat késése van, így játékra nem annyira használható, csak filmre.
tegnapi repülésrõl nem rögzítettél Acmi-t? szívesen megnézném.
symbian-ra tud valaki valami pdf readert? mind csak próba verzió amit eddig feltettem.
Vagy nem zavar be ha oda ülsz ?
A 3d-hez mi kell ? Mert ugye a tévéknél spec képernyõ,de a vászonnál nem hiszem hogy ez megoldható.