52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#44541 Attol "felek", hogy egy kisse bonyolultabb megoldast kell csinalnotok, mint szimpla halozatot letrehozni. A helyi halozat letrehozasa utan, valoszinuleg kezzel be kell gepelni az IP cimeket mind a ket gepre. De ha alapbol igy hoztatok letre a halozatot akkor nincs gond, ha nem akkor osszatok ki IP-ket. Alapbol stabilabb a kapcsolat, jobban el lehet szeparalni egymastol a ket gepet. (Bar amiben nem vagyok biztos, egy automatikus ip-cimet magatol general mindket gepre a windows (logikus), ami altalaban 101.0.0.0, es 101.0.0.1) Ha ezek megvannak, majd a host ip-jet irni csatlakozaskor. A hostnak nem kell semmit beirni, az ip maradjon 0.0.0.0 vagy mittudom en mi van beirva. Egy LAN eseteben (föleg ket gepnel), böven jo/es eleg 500-as de akar 1000-es BW-t hasznalni (bar ezt a sracok jobban tudjak)
Remelem segitettem, bar megmondom oszinten, homalyosak mar az emlekeim a helyi halozatokrol, regen hasznaltam, ugyhogy leirni nemtudnam hogyan kell beallitani a ket kulon IP-t. Max meg xp-nel tudom, egyebkent ha erre lenne szukseg, nem bonyolult, minden adja magat.
Ui.:
De az is lehet hogy ezzel nem kell szarakodni, csak siman megnezitek a generalt ket IP-t gepenkent, majd aki csatlakozik, az a HOST ip-jet irja be.
A routerekhez mar nem ertek. -
Frenky #44540 Hi! Akkor most kellene egy kis HELP! két gép összekötve LAN_on switch_el, vagy routerrel, lényeg, hogy látjuk a két gépet a hálózaton. Az egyik gépen kellene a játékot host_olni, de nem jöttem még rá... a másikkal ugye csatlakozni, és mehet a kötelék gyakorlás, stb.. Ebben kérem a segítségeteket, ha lehet részletesen. Előre is Thx... -
#44539 Multkori, tankeszolás!
SEAD
-
#44538 Van valakinek infrakameras felvetele egy csali szorasrol? -
#44537 Fél 6-tól Janával Sinai kampányt repülünk kb fél 9ig. Akinek fent van, és akar, az jöjjön ! -
#44536 Na örömmel hallom. Ha egy IP-ről szeretnétek nyomni, az problémás lesz (ha egy helyen vagytok) -
Frenky #44535 Thx.. -
#44534 2934-2937 TCP and UDP + 9987-9989 UDP for IVC.
ezeket a portokat engedd ki a routeren -
Frenky #44533
Hi! Ma egy kicsit állítgattam a BMS_t és viszonylag sikerült is. Már jó a víz texúra is és majdnem + van az optimális fps_M. Új skinek felrakva. Szeretném gyakorolni a többjátékos repülés is a Fiaimmal a neten keresztül. Akkor egyikünknek kellene hostolni gondolom..? Valaki leírná? Hja és manapság már mindenkinek routerje van, DMZ, vagy meg kell nyitnyi a portokat?
-
#44532 Jah kb már 2hete, leállt vmi privacy/copyrightos vitába az volt a gond úgy emlékszem. Dunc azt írta h visszafogja aktiválni. -
#44531 RAM22-őt bannolták a BMS4 fórumról. Gőzöm sincs, hogy miért. Ezzel frankón megint egy tapasztalt embert elvesztett a BMS4... -
#44530 PIDS + BMS4. -
#44529 A függőleges vezérsík kifelé,de a szóró egység befelé dől. -
#44528 Mi ertelme lenne amugy is annak, hogy keresztezne egymast? Közvetett vedekezesi idoveszteseg. Szvsz. -
#44527 Alakul az esti repülés :
-
#44526 Szerintem ez nem X. Még, ha az is, a dobás kis sebességen és nagyobb állásszögnél történt. Nem általános jelenség. Fater szerint fotón látszik, hogy kifelé van döntve a cucc. -
#44525 Nekem nem ilyen sötét, sokkal szebb -
#44524 Bevallom a térhatás miatt én nem tudom eldönteni, hogy ez valóban X-ben van -e. -
#44523 Juci Bácsi kommentárjával :)
-
Frenky #44522 Hi! Kipróbáltam a New Textures for Korea cuccot, de nagyon sötét lett a tenger/víz, hmm.
Eredeti:
és az új:
Lehet meg kéne keresnem a víz texúrát, azt visszatenni az eredetit..? -
#44521 A valóságban nem széttartanak? Én még nem láttam olyan fotót, ahol X-be menne a flare. Bármilyen irányt tudok definiálni. -
#44520 Azt lehet állitani a flare szórásnál, hogy ne teljesen függőlegesen szórjanak hanem fokban befelé? Így keresztezné egymást a 2 oldal mint az igazinál -
#44519 A carrierem köszöni megvan, igaz lehetne jobban is , most más köti le a gondolataimat :(
@Frenky: Ez azért van mert olyan kevesen vagyunk, hogy szeretnénk ha az a kevés ember akit egy kicsit is érdekel az megmaradjon és így életben tartsuk ezt a játékot. -
#44518 Szép munka -
Frenky #44517 Nagyon köszönöm a full segítséget, más játékos, szimulátoros fórumokban ez nem így van, tisztelet a kivételnek. IgyeXem...! :-) -
#44516 Hát, akkor ez nem nekünk való -
#44515 Akkor addig hanyagolnám, majd amikor már unod az alap textúrát
-
Frenky #44514 Szedem a Battle for Sinai 2.0 + 2.2 patch_et. Sajna jelenleg egy notin gammázok, de azért jáCCható.
A New Textures for Korea nagyon megfogja a vasat? A Shaders_et sajnos ki kell kapcsolnom a BMS Lancherben így is, hogy +legyen a +felelő fps. -
Frenky #44513 Thx. Már szedem is. -
Razor18 #44512 Done -
#44511 Lifehack -
Frenky #44510 Hi! Igen én is úgy gondoltam, mert olvastam a FF5 magyar leírásban és egyszer már megsz...tam ezt :-)
Most azzal kezdem, hogy az első lépés a hívójelem, azt utána a beállítások... Kösz a segítséget. -
#44509 Janhas skinjei nagyon jók, Tom magyar skinje meg persze kötelező ( arra nem tudom merre van link ) -
#44508 Oszt ennyi, leginkább az utóbbi -
#44507 "nincs rossz zene csak kevés pia"
-
#44506 Jó kis kepündzsekk,kizárólag kaziról nemtom mi bajod van vele... -
#44505 Már szóltam neki, de nem írta át ha szeretnéd akkor szólok megint inglishül. -
#44504 LOL, ezeken a vizeken te evezel :P -
Razor18 #44503 Csakis a #44457 miatt, de akkor majd most szólok én. -
#44502 Hát ez azért nem semmi, check six 72 VFW Axe