52967
  • arrow19
    Az userek többsége a fórumon nem tud eligazodni. +egy szóval nem mondtam h nem értesz hozzá, a Sínait ne letöltés alapján nézzük mert a gondolom ezekből nem mindegyik unique visitor, az lehet 100an tolják de aktív PVPsek és ha engem kérdezel erre gyúrsz rá te is a Falcon most van azon a szinten ahol a kezdetekkor illetve az Allied Force kijöttekor volt mindenki PVP-zik. A vérpistikéknek feleslegesen fejlesztesz+tolsz bele olyan dolgokat amiket fel sem fognak. Egyszóval szerintem A.S.el karöltve kéne csinálnotok egy 1980-1990 RedFlaget vagy hasonlót, lehet jobban értékelnék azok akik HC tolják. Nem baszogatás CSAK MONDOM.
    sim könyvtár:Sztem Dunc-ot bombázd ezekkel a kérdésekkel gondolom van valami kiskapu. Már amit eddig megcsináltatok 0 dev. segítséggel elég szép teljesítmény.
  • Molnibalage
    1. Teljesen reménytelen. Az összes 3rd party helyszín az ezeréves őstérképeken alapul tudtommal.

2. Igen, meleg van.

3. Arról nem tehetek, hogy a userek többsége egy két lépésből álló installt nem tud megcsinálni. Ezek után azon csodálkozok, hogy a BMS4-gyel tudnak játszani... Voltak benne CTD-t okozó bugok, de ezt csakis az újdonságok okozták, amik maguktól romlottak el. Igen, a Falcon toolok és a DB ekkora fostalicska, hogy amihez hozzá sem nyúlsz, az is el tud szaródni.

Egyébként szerinted a Sinai-t hány ember tolja? Nagyságrendileg van 100-200 ember? Mert 400+ letöltése volt a beta modomnak. Majd, ha kijön a full 80 + 90-es helyszín, akkor majd térjünk vissza erre.

n+1 PM-et kaptam, amin a userek kérdezték, hogy a suggestion threadben felvázolt és a MOD preview dolgai miért nincsenek már a core DB-ben. Szóval igény lenne rá...

Arról sem én tehetek, hogy egy lassan két éves kérésre szarik a BMS4 csapat, hogy a \sim könyvtár is lehessen független? Tényleg fájna ezt megoldani...?
  • arrow19
    1.Azt 0ról térképet.
    2.Relax már Bazs, azt mondom ha a Snake Man paywaret kiadod sajátként akkor lesz a hiszti, meleg van a panelban?
    3.Az 80s of Korea? Lehet a legdurvább, csak Én nem igazán látom h a MODoddal játszogatnának 10embernél többen de abból már 3 a kicsomagolásnál és a másolgatásokkal gondban van. Innentől kezdve a fejed tetejére is állhatsz ha az átlag nem látja h ez a legdurvább MOD eva és játszik másik theatre-el.

Out.
  • Molnibalage
    0-ról mit értesz? Hogy az egész térképet 0-ról felépíteni...? A hiszti részt meg nem értem, mert ahhoz beszélsz, aki szinte egyedül építette fel a legdurvább MOD-ot másodszorra is, amit a Falcon világ valaha látott. (Még, ha ezt a többség nem hajladó elismerni.)
  • arrow19
    Hiszti, itt vagy 0ról elkezditek vagy neki sem érdemes állni.
  • Molnibalage
    Mert nem tudom bizonyítani, hogy lopta, ellenben ha én elkezdem osztogatni a moddolt Európát, akkor a franc se tudja, hogy mi lesz a vége.
  • Molnibalage
    Minden PMC helyszín ilyen. Pontosan azzal a placeholder hadjárattal rendelkeznek, mint 2004-2005 táján...
  • Borisz80
    Támogatom Jana ötletét ;) !
  • Borisz80
    Amúgy nem értem hogy mi tartja vissza a Falcon társadalmat attól hogy felhasználják Snake Man hadszintereit, ha hihetőek a kommentek, hogy ellopta más fejlesztők munkáját és kikiáltotta a sajátjának és "sz@rt de drágán" alapon árulja őket.
  • Borisz80
    A "PMC, ODS for BMS" is ilyen befejezetlen?
  • z0ty4
    ez egy nagyon jó ötlet. köszönjük a felvetést
  • arrow19
    Sztem elég fos nem működnek dolgok vízben álló battalionok, amúgy amikor néztem pont az jutott eszembe h megvenni és te meg felpimpelnéd. A.S.-el Kifejezetten igegesít ahogy Krause ordít meg beletép akkorákat a gépbe hogy a második kanyar után kettétörik a levegőben.

• Molnibalage
    Még nem néztem végig.
  • arrow19
    Légyszi vagy FRAPS-al vagy mással rögzítségtek a beszélgetést vagy a slideokat. Akár meg is vágom ha esetleg van rá igény. Köszi
  • Borisz80
    Felvetettem 101_TB-nek hogy tartana e nekünk egy kis oktatást TS-en (+powerpoint) a csapatban való repüléshez szükséges dolgokból. Pl. kötelékben ki mit csinál, kötelékek, harc stb....
    Az ő szájából hallva gondolom titeket is érdekelne egy ilyen.

Pozitívan reagált erre a kérésre. Úgyhogy csak időpont kérdése az egész.
  • z0ty4
    na nekem olyan ne dumáljon aki nem repült vagy 2 hónapja

El vagy veszve Boci.

• Boconadi
    HAAAAHHHAHAHA Ejjszaka a legjobb! :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meg a käröröm
  • z0ty4
    megyek éjszakára :( de látom vagytok egy páran szerencsére. jó repülést.
  • Borisz80
    @Zotya
    Ha olvasod pár percen belül.
    TS-en a 101-esek csatornáján vagyunk.
  • arrow19
    Grrrr, jó repülést srácok!
  • Borisz80
    Köszi Jana!
    Tehát nincs korlát.
  • Borisz80
    Ma végre tudok menni.

Most szép magyarul: Leszek!
  • VO101Tom
    Ma 17:00-től tervezünk valamit reppenni, TS-en fent leszünk. Ha van kedvetek, gyertek fel ti is.
  • z0ty4
    new soundmod

• z0ty4
    Jana köszi a mait, jó volt, a kampány rész legjobb :)

Jana fenn takarított én meg lenn :)
  • arrow19
    There is no maximum landing weight, as the airplane can be landed at any weight at which it is cleared to fly (max takeoff weight). Some confusion exists about this topic, since there are two specified max landing weight conditions called "maximum landplane landing design gross weight" and "maximum landing design gross weight". Max landplane landing design gross weight is based on return from a normal air to air mission. On the original F-16 that weight was 19,500 lb (considerably higher now) and the design sink rate was 10 ft/sec, a really bad landing. The maximum landing design gross weight (based on return from a normal air to ground mission) was (in 1979) 27,500 lb (also considerably higher now) and the design sink rate was 6 ft/sec, also not a good landing. A normal landing is usually between 1 and 2 ft/sec sink rate.

To summarize, at lighter gross weights, landings up to 10 ft/sec are OK and at heavier weights, landings up to 6 ft/sec are OK. What is the design sink rate for a max takeoff weight landing? Nobody knows, because the USAF did not pay General Dynamics to design for that condition. If there is an emergency right after a takeoff at max takeoff weight, a normal landing should be no problem for the landing gear. Of course, if it is safe to jettison stores, there will be more margin for error.

Of course, things like brake energy limits, available runway length, arrestment availability should also be considered.

Remélem kimerítettem, blk 30.tól felfele megerősítették az egész sárkányt + futóműveket csak viszonytásképpen a 1979-es F-16A változatnak 27,500 lb kb a BMS-ben 4 CBU 4AMRAAM és 1000lbs fuel de ez blk 42.
  • z0ty4
    ESTE MULTI !!!!!!

Janával megyünk egyet este, akinek jó az időpont az jelezze, mert Jana úgy csinál küldetést.
    kezdés 20:00

update 6 legyen fenn

este ebben a g*ci melegben úgysem tud senki sem aludni, szóval nincs kifogás XDDDD
  • Borisz80
    F-16 szakértőket kérdeznék. Neten nem találom, de azért még keresem.
    Mi a maximális tömeg amivel még le lehet szállni egy F-16C blk.52-nek?
  • z0ty4
    na ez ellen sem dogfightolnék az tuti :) sem a gép sem a csóka ellen

• Molnibalage
    Az A változatnak van CBU-s feje, ezt nem rakja fel statik cél ellen, mert a 2D-s hit chance értékét valszeg megbuherálták.

A PGM fegyverek ponatlansága továbbra sincs modellezve. Ha kinematikailag képes a célt elérni, akkor cm pontossággal eltalálja a célt a bomba / rakéta.
  • z0ty4
    köszi

"Changed AGM-154A JSOW hit chances so ATO will not load them for strikes against static targets."

ez nem a szórást jelenti ugye?
  • Molnibalage
    Update 6
  • axenet
    A.S. dolgozik :

Korea Red Flag elevation change

Lassan jöhet a Red Flag
  • Borisz80
    Oké, értem, köszönöm!
  • axenet
    talált
  • Borisz80
    Tehát ha pl igazából 10 km a látótáv és én ezt átváltom lábba (32808 ft), majd beírom hogy a min 0 ft (tehát az orrom hegyétől számítsa a "ködöt/párát") és max-nak beírom a 32808 ft-t, akkor a BMS-ben 10 km lesz a látótáv?

És ha a min 10000 ft és a max 30000 ft, akkor 10ezer láb távolságig nincs köd. Ellátok eddig, de ez után már "köd" van ami 30ezer láb távolságban már átláthatatlan.

Legalább is én így értettem amit írtál.

Repülés.
    Én speciel még mindig nem tudom mikor tudok repülni... leginkább single-re van időm.
  • axenet
    Szóval az nem magasság, hanem távolság...
  • axenet
    Valaki repülni mostanában ? mondjuk 4től ?
  • axenet
    Fu, tsen szívesen elmesélem ezt részletesen, nem bonyolut. A fog-ról annyit , hogy min, amilyen távolságban elkezdődika köd hatása, max, ahol már nem látsz semmit a ködtől
  • Borisz80
    Sziasztok!
    Van valami leírás hogy az időjárás beállításoknál mi mit takar? Ezekre sajnos nem tér ki a manual.

Pl szeretném a látótávot beállítani, de mint látom erre csak a "fog" menüben van valami lehetőség. A Min és Max értékek mit takarnak? A köd alsó és felső magasság határát???
    Vaaaagy: ha a min 0 és a max az 2000 ft, akkor azt jelenti hogy a látótáv tengerszinten 2000 ft???