52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
-
#44620 Balage nem is mer visszatérni :P
Küldjünk Neki jelet
-
#44619 "Arnie, ha valaki oda nyúl, az kinyúl." -
#44618 De ez is kemény , aki volt már vizsgálaton az tudja -
#44617 Ez kérdés volt bárkinek is... ALAP -
#44616 ezt eddig is tudtuk..... -
#44615 bazz.... te beteg vagy -
#44614 -
#44613 -
Razor18 #44612 -
#44611 DE,valaki ráverte a hátadra -
#44610 Ezt nem tudom kihagyni. Reggel bringázás után levettem a polót és ez a forma volt rajta.
Nem emlékeztet kísértetiesen valamire? :) -
#44609 611-Eagle + Szu-27. Szeritnem a 90k-s modell alig jelent valami pluszt. Viszont PM-ben elárulta a következőt.
Model is done and Qawa working on it.
Ez a kabinra (!) vonatkozott elvileg. Fasza lenne, ha végre a vörös oldalon is lenne legalább egy ilyen-olyan funkcionalitású gép. Persze a repmodellt csiszolni kellene - az AL-31 tolóereje sem pontos - de legalább nem F-16 csapná egymást F-16-tel PVP-ben. -
#44608 EZ, de marhajó promóciós videó!
https://www.youtube.com/watch?v=n-K5bvaVBRM -
#44607 JanHas kiadott egy új pakkot a repterekhez. Megpróbáljam adaptálni a MOD-ba? -
#44606 Hát nem tudom. Ezt akkor tudnám elképzelni, ha csak merged dogfightban lett volna ilyen, akkor lehet, hogy izraeli patriotot indítanak, és véletlen minket talál el (de 4 küldiben 4x egymás után az is gyanús lenne). Volt dogfightban is, de volt hogy még csak BVR harc volt, illetve egy alkalommal én pl tök tisztán épp SEAD-ben az SA2-esre repültem rá, indítok, majd szinte azonnal felrobban a gépem. Azt hittem valami egyiptomi vadász heater-el meglepett, de ezt is egy patriotnak adta meg.
Event logot elmenti a falcon valahol? Ahonnan mondjuk később is vissza lehetne nézni? -
#44605 TE-ben próbáljátok ki a Patriotot több oldalon is. Ha ott működik, akkor random RWR bug volt a hadjáratban az hogy nem jeleztett. A SAM-ek teszteslése során egyes távolságoknál visszafordulva az RWR ellhalgat annak ellenére, hogy a rakéta továbbra is követi a célt, az incoming missile view-val ez ellenőrizhető. 100-ból egy eset, de előfordul.
Egyébkénta játék legintkább felülmodellezett része az RWR, fogd fel a bugot úgy, hogy most alul volt. :) -
#44604 Jah értem. Nem, itt az IAF lő az IAF-ra ha jól értem. -
#44603 Ezt hittem, hogy a probléma az, hogy egy semleges fél Patriotja lövöldöz és esetleg a relations flag az RWR kóddal összeakad és ezért nem szól az RWR. (Mondjuk semleges fél elvileg nem lő senkire.) -
#44602 Campaignben 2 team van TEben 7 team ez most h jött ide? IAF v Egypt van a Sinain hadjáratban. -
#44601 A Sinain több, mint két résztvevő fél van? -
#44600 Nem, volt hogy mondjuk dogfightoltam és az AI belelőtt a mergelt kötelékbe egy 2-3 amraamot, persze ilyenkor nem nézi ki a haver ki nem. -
#44599 Hát passz. Azt nem jelezné valahogy az event log, ha friendly fire miatt halsz meg? -
#44598 Sztem az IAF Patriot (36th-37th Air Defense Battalion) ami az egyiptomi flightokra lő és ezért haltatok meg. -
#44597 Ekkor ez sanszosan bugos. -
#44596 IAF oldalon repültünk, modern campaign igen. A Szuezi csatorna torkolattól nyugatra 20-25 km-re van egy, ami halálra szívat minket amikor oda megyünk bombázni. A küldi alapból szívatós, mert qrva sok Egyiptomi vadász van a környéken, F-4, F-16 néha J-7, és még bőven azokkal dogolunk a tenger fölött mikor a Patriot elkezdi leszedni a gépeinket szép csendben, előjel nélkül. SEAD kötelék is van természetesen, de a HAD-on csak SA2 meg SA5 látszik. Az, hogy végülis egy patriot miatt szublimált el a gépünk, azt csak az event logból tudjuk. Pár küldi után a térképet nyálaztuk végig, hogy hol is van a kis rohadék.
A Korea küldetéseken a Dél-Koreai Patriotnak nagyon jellegzetes besugárzásjelzése van, ezért hiányolom ugyanezt Sínain. Mert így elég bosszantó repülni. -
#44595 Hát igen, az alap Falcon modellezése sajnos ennyire primitív, pedig lehet rajta javítani. ;) -
#44594 A Sínain van Patriot?
Lehet Modern Campaignben, én eddig csak HAWK-al találkoztam leírom én h csinálnám PPT-vel bejelölöm a helyzetet, 2xHARM + 370tank v 2x CBU-87 taxinál PB-re belőni a HARMot és a TBL-n kiválasztani h P-tehát Patriot IP-t kihúznám a range szélére amikor elérem lemenni 500ft-ra és 20-30nm-re a PPT-től (STP-51 ha nincs másik) buster+popup 15-20000ig egyiket ellőni PB módba a másikat pedig EOM-ban. Vissza 500ft-ra aztán a céltól 5-7nm-re megszórni a CBU-val a vak indítókat ha csend van (nem repkednek a fejed fölött a gépek). -
#44593 A patriotot speciel nem tudom, de az SA-10 (S-300 és fölötte) úgy képes indítani hogy nem jelzi az RWR.
Harm + HAD-al, minden légvédelmi egységet gond nélkül ki lehet lőni. 30ezer felett repülve, max távról 2 indítás, tuti hogy az egyik talál. Persze ekkor már útban van felénk is a rakéta, ezért indítás után megfordul és lefutod a rakétát. -
#44592 Sínain a Patriot ellen hogy lehet védekezni? Minden besugárzásjelzés, figyelmeztetés vagy előjel nélkül szed le már ikszedik alkalommal a hadjáratban. Most is épp nézem az event logot, valamivel több mint egy perccel azelőtt indították, hogy engem leszedett, de az RWR egy nyikkanás nem sok, annyit sem jelzett. SA2, SA5 jó... másnál is van ilyen bug? -
#44591 Az Osan MOD-ot elvileg sikeresen integráltam.
Ezt. -
#44590 Én megvettem az Europe-t kipróbálásra. Onnan tudom, hogy mi van benne. -
#44589 Én Molnibalage vagyok és leszek is. Nem bohóckodom álnéven. Egyébként a kiadás stílusából és a DB-re ránézve kb. 5 másodperc alatt derülne ki, hogy én csináltam...
A felmerülő probélmák egy részét egyedül nem tudom megoldani, tehát egyszemélyes kiadás szóba sem jön. A reptereknél pl. koreai bázisok nevei mennének, ami elég illúzió romboló azoknak, akik mittomén milyen chartok alapján szórakoznak a leszállásokkal...
Az Europe térkép eleve túl nagy az ATO számára, ezért nem igazán használható.
A fő hadszíntér asztallap simaságú, mert a Falcon elevation modellezése kb. ennyit tud.
Szóval nevetni fogtok, de Korea térképen élvezetesebb Cold Wara scenariot lehet csinálni, mert legalább picit dimbesdombos. -
#44588 Molni úgy tudom megvette vagy kapta. Amúgy kb ugyanezt írtam énis a bms fórumra. Ebben a formában ez így használhatatlan szvsz. -
#44587 Lázítok egy kicsit.
Ha igaz, akkor mindenki tudja hogy lopta, akár tudják bizonyítani akár nem. Hát csak hisztizzen :D . Mit tehettne? Bejegyzett trademark-os a "munkálya"? Feljelent? Kinél, minél?
Molni addja ki álnéven és kész. Ha jó lesz a mod akkor úgy is el fog terjedni, akár hisztizik akár nem.
Mert annak aztán van értelme hogy a csávókám aranytömbért árulja a kukacos almát, amit igazából csak engednie kellene hogy kiválogassák belőle a jót, mert azt nem veszi észre hogy jelenleg senkinek sem kell. Így inkább hagyja megrohadni az egészet. Az helyett hogy észbe kapna és hasznossá tenné magát (ismét) a falconos társadalomban e helyett csak egy fa...khm... fütyi.
Amúgy vett már itt valaki PMC hadszinteret BMS-hez? -
#44586 Az FF halott. Pár ember bohóckodik valamit egy fórumon, de szerintem komolytalan. -
#44585 Nem latjak a munkadat? Nem ertem mi lehet az oka? Bantja a szemuket hogy freefalcon-os fejleszto voltal? :D nem ismerem a hatteret. Roviden lehet tudni?
A freefalconnal mi van? Teljesen megallt? -
#44584 Azért nem dolgozom velük, mert nem hívtak meg. És mondtam, hogy ha kellek, akkor füttyentsenek. Nem kellek... -
#44583 AS. kérdezgetett ezt-azt, az IR sensor tweak értékeket tőlem vette át, legalább azok már nem "félisten" kategóriás fegyverek. -
#44582 Megmondom öszinten hogy sokaig ultem efolott az uzenet folott, hogy elkuldjem-e, de mar ittam egy kicsit ugyhogy elkuldom, es majd holnap banom meg :D
Nem ertek a lovakhoz, ELKÜLÖNÜLÖK a tematol, de ha ennyire vagod a temat (mert igy van), miert nem dolgozol a BMS csapattal együtt? (nem ismerem az elozmenyeket, azert kerdezem)
Lehet hogy nem erzem mekkora sulya van a kerdesemnek, de mar többször is megkerdeztem magamban, de nem irtam le (de biztos vagyok benne, hogy Te is magadtol, es abban is hogy itt a többiek is), hogy miert csinalod? Ki fogja hasznalni? Miert ez a sok eröfeszites? En nem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt vedd boknak inkabb, mint sertesnek! Elismerem a munkadat, bizonyitottan van tudas mögötte, de mi az ertelme? Te magadnak megtudod valaszolni? Mire ez a sok eröfeszites? Raaldozod a szabadidod nagy reszet. Es? De? Ez lehet csak az en velemenyem, es ha igy van, hagyd figyelmen kivul. Nelkuled talad a falcon tarsadalom mar regen összeomlott volna. VAGY nem.
Van ertelme?
Sok a munka, Te tudod hogy nem mo-n lakom :) Szivesen repülnek egyet, sot ha hazamegyek fogok is, majd kb ugy julius vege fele :)