Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a kis katona, az ott a Mistral-V és vontatja a teherautó... 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A mûködõképesség ára. 😞
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
IP-t megadom majd szóban TS-en ha valaki csatlakozni akar.
@Boconád
IVC; röviden:
A játékban szimulálja a rádiót az élõ játékosok számára. Ha fut IVC server akkor a játékba épített rádiózási engine-el is lehet kommunikálni. A cockpitban beállítjátok a közös frekvenciát és akkor halljátok egymást.
COM1 - UHF csatornán - 100 mérföldig
COM2 - VHF csatornán - 30 mérföldig
Nincs szükség a játékban TS-re. IVC-vel hangulatosabb / realisztikusabb játszani <#nyes>#nyes> .
(Csak sajnos Wolf-nak valami miatt még mindig nem mûködik az IVC-je. <#rolleyes>#rolleyes>)
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Benne van a régrõl megszokott bill kiosztás key fájl, belõtt data cardridge, stb. Instrukciók mellékelve.
Meg van még pár dolog kezdéshez.
Köszönöm a segítségeket, egy kicsit megpróbálok hozzászokni, aztán még lehet zaklatlak benneteket 😊
Bár bevallom megint pihenõben van nálam a Falcon, mert egy ideje ezzel bohóckodom, ha kevés idõ jut repkedni is.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Viper ment privi.
Akkor valószínû ezeket kell bemásolnod az eredeti BMS 4.32 telepítõ Data mappájába!
Szerintem bemásolás után futtasd az eredeti BMS 4.32 Setup.exe-t
Várj picit és nemsoká megjelenik az összes 4.32 Update a Downloaded résznél. (gondolom)
Sajnos nálam is megesett, hogy a levelezésem spam mappájában volt a fórumreges levél. (Freemailnél volt ilyen, még jó hogy belenéztem oda is.)
Falcon BMS4 telepítésének két módja van.
Ha van fent a gépeden Microprose Falcon 4.0, megadod a telepítõnek.
Ha nincs fent, akkor a telepítõnek csak a Falcon 4.0 telepítõ CD-t kell megadnod. (Ha jól tudom, egyébként elvileg elég neki a Falcon4.exe fájl is, csak ezt nem reklámozzák.)
A Launcher exevel a Configuration részt lehet buherálni.
Elindítod a Launcher.exet, legfelül a kitallózás rész így nézzen ki:
d:\games\Falcon BMS 4.32\Launcher.exe (Az eleje értelemszerûen telepítésfüggõ, nálam ott van)
Beállítod a grafikát, meg amit még ízlés szerint akarsz és ennyi. Nálam elindul a Falcon, ha Launch-ra kattintok.
Én a hivatalos oldalról töltöttem le a javításokat:
Falcon_BMS_4.32_Update_1.exe
Falcon_BMS_4.32_Update_2.exe
Falcon_BMS_4.32_Update_3.exe
Falcon_BMS_4.32_Update_4.exe
Ez mind kell, egymásra épülnek.
Ez a fajta patchelés volt már az Open Falconnál is, én már megszoktam, hogy ilyen.
Egyébként, ezt az egész telepítõt nem értem. Azt olvastam, hogy konkrétan nem kell neki a falcon 4.0, csak a telepítõ CD-je. Mind1, nem úgy csináltam, hanem felraktam a falcon 4-et, megadtam installáláskor neki, és õ csinált egy külön mappát neki: Falcon BMS 4.32-es néven.
Ezen belül van Bin, Data, User mappa, és egy config.exe ill. Launcher.exe. Különösképpen a Launcher.exe-vel nemtudom elinditani a játékot, egy hibaüzenet miatt (ExecAndContinue CreateProcess failed! Last error: 3), azonban a Bin/x86/ mappában levõ Falcon BMS.exe file-al gond nélkül elindul a játék.
Amit én letöltöttem (a pcpilot.hu-n megadott torrent file-al), annak a Data mappájában 4.32_Base_Part_1 - 8.bsf fileok vannak. Úgyhogy, most egy kicsit megkavarodtam.
Nem értem; hogy nincs valami telepítõ fájl a következõ 4 (!?) Patch-nek, vagy csak szimpla Zip file, amiket bekéne másolni?
Tényleg elnézést az értetlenkedésért, próbálom követni a fórumot, de mint mindenkinél, az idõhiány nálam is fenntáll. :\
A segítséget elõre is köszönöm!
Nekem fent van mind a 4 Update.
Csináld így, szerintem így a legegyszerûbb:
Indítsd el a Falcon_BMS_4.32_Update_1.exe-t.
Telepítsd fel egy tetszõleges mappába.
Kapni fogsz 3 fájlt egy data mappában:
4.32_Update_1_Part_1.bsf
4.32_Update_1_Part_2.bsf
local.ver
Ezt a 3 fájlt másold be az eredeti BMS 4.32 telepítõ Data mappájába!
(A local.ver felülírja az eredetit.)
Futtasd az eredeti BMS 4.32 Setup.exe-t
Várj picit és nemsoká a Downloaded résznél ott lesz a 4.32 Update.
Ezt jelöld ki és Next!
A következõ 2-es Update esetében is csináld így, utána jöhet a 3-as, 4-es.
Segítünk ha bármi gond van, bár ha multizni nem akarsz, én nem tenném fel a helyedben az update 4-et, mert igen sok baja van...
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
4-es update
a telepítõt be kell másolni a setup/data könyvtárba
Melyik a legutolsó Patch a BMS-hez? Valaki betudná linkelni nekem? 😊
Telepítéskor közvetlen a 4.32-re rakjam? Vagy hogy mûködik a procedúra?
Tudtok e arról valamit hogy a Block 40/42-esnek a telepíthetõ kabinját kopatibilissé teszik az update 4-el?
Egyáltalán miért nem mûködig az U4-el?
Bár észrevettem bizonyos anomáliákat az MFD extractor egyik mûszerében és abban amit a BMS cockpitjében lehet látni.
EW - CMDS panel
Ez speciel nem azt mutatja, (sõt inkább hibát mutat) mint a BMS 3d-s kabinban. Remélem a többi jól mûködik.
Ma végre befejeztem a simpit light projectet. Az elképzeléseimhez viszonyítva 90%-ban kész van. A maradék 10% már úgy is csak cicoma.
Tehát a mû már repképes állapotban van.
Most tesztelem le mindjárt hadjáratban, hogy mennyire kell hozzáigazítani a grafikát hogy ne legyen diafilm vetítés.
@Molni
Az lenne a mégjobb hír ha maga a BMS fejlesztõi jönnének rá végre erre.
I have tremendous respect for your ideas, have seen your videos and loved what you have been doing with the SA-2 and other sam's etc...
I like you feel the same that if it doesn't feel realistic it gets boring to fly falcon.
With that being said I would like to integrate some of your ideas in to BFS (if they are doable), with of course credit to you.
Hétvégén dumálom meg vele a dolgot.
\user\config\falconbms.cfg-ben
set g_bExportRTTTextures 0-ról 1-re.
Ennyi.
MFDE beállítás:
Nekem atomstabil az MFDE, és nem ablakban fut a BMS4 (Így jobb az fps).
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
MFD Extractor és BMS játék szintjén, az MLU RWR-érõl (TFT Display: ATD+) tud valaki valami infót hogy mi micsoda rajta? Axe? Ha jól láttam a régebbi képeidet a mûszerfalodról akkor te is ezt használod.
A másik opciót miért nem tudom kiválasztani? (TTD) Na meg, ez mi akarna lenni?
Zotttty
Nekem negatív.
A másik nagy kérdés.
Ha a BMS extractora üzemel akkor ugyebár a játékot ablakban futtatja. Ezt az ablak keretet hogyan tudnám eltûntetni, mert nagyon zavaró hogy fent látom az ablak fület, alul meg a task bar-t.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Az OF óta van így megalkotva talán.
A futattás módja standalone.
Valamint a valahol a config fileban is kell egy opció hogy a BMS kiadja oda az adatokat.
Szerencsére kombináltan mûködik a BMS saját mûszerek extractor-ja és a különálló MFD Extractor. Így a BMS az MFD-ket jeleníti meg az Extractor meg a többit.
De azért jó lenne ha csak egyet kellene futtatnom. 😉 Így továbbra is várom a segítséget.
Az MFD Extractorban hogyan tudom életrekelteni az MFD-ket? Mert amikor elindítom a játékot csak azt írja ki a másodlagos monitoron hogy -BLANK-, mintha semmilyen menübe sem léptem volna be.
Az RWR, magasság, sebesség, mûhorizon, fuel flow mind mûködnek.
Az MFD extractorban semmit sem állítottam, minden érték és opció úgy van ahogy eredetileg is volt.
Gondolom ti tudtok valamit amit én nem...
THX!
hogy jött össze ez a végeredmény azt nem tudom. de a kékek sehol sem voltak az tuti.
Vagy csak dobjam be a forumba aztán kapja aki akarja?