Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Szerintem mindenki dõljön hátra, egyenlõre senki se foglalkozzon semmivel, én lefektetem az alapokat.
Meg a túl nagy demokrácia csak káoszhoz vezet. <#pias>#pias>
Hidjétek el, jó lesz a skin meg minden. Inkább a realitáshoz közelít mint repülõnaposcsillivillivagányakvagyunkhoz.
Na de lehet hogy nem lesz ebbõl a századosdiból semmi <#fejvakaras>#fejvakaras>.... ha nem jön be nektek majd a próba kiképzõ repülés, amin kb körvonalazódik hogy hogyan is kéne ezt csinálni.
Mai reppenés:
Én munkehelyrõl netezek. Este 19:00-kor leszek. Az M2000N-es EuroWar-t nyomhatnánk tovább.
Aki még nem tette meg cserélje ki a Mirage2000N kabinját a 2000D-re. Wolf elmondja hogy mit kell hová másolni.
A bal oldali MFD felett van egy zöldes nyomógomb fehér nyíllal. Ha azt megnyomjátok a bal MFD átvált, és a Falcon bal MFD-jét jeleníti meg.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
viccet félre téve ebédig jó vagyok repkedni, tegnap Boci csinált egy Block 60-as TE-t, le kéne tesztelni
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Már csak azt a problémát kellene megoldani, ami idõnként a szerverrõl kidob. Érdekessége a dolognak, hogy Vámpírhoz vissza tudok csatlakozni egy bms restart után, de Axe-hoz nem. A BMS.exe leáll.
Én is köszönöm a tegnapi repülést. Kár, hogy nem voltunk többen.
Ami a skinezést illeti: szerintem Vámpír nem sejtette, hogy mit szabadít el.<#eplus2>#eplus2>
HUAF, 1st "Sámán" VFS
De majd Axe megcsinálja 😉
nekem tetszik a skin, épp itt lenne az ideje egy jó skinnek. ezt Axe-tól kaptam lassan egy éve <#dumcsi>#dumcsi>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Na még annyit, hogy természetesen a feeling kedvéért kétüléses gépre is rárakom ha gondoljátok....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az én elképzeléseim szerint csináltam, lehetne szebb, vagy nagyobb felbontású, de ennyire futotta 😊
A skin a Belga F-16MLU dds filejait használja, de bármelyikre konvertálható.
Elnézést Molny, hogy nem raktam rá a Horseman logo-t, csak késõbb láttam, hogy írtad, pont akkor lettem kész a függõlegessel, és nem akartam mégegyszer elkezdeni
Na megyek aludni, mert már nem látok, és egy óra mulva ébresztõ <#idiota>#idiota>
A vezérsíkon: HuNAF 1st "SÁMÁN" VIRTUAL SQB
Milyen szép lenne tényleg egy ilyen magyar kötelék 😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Köszönöm a mai repülést
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Vagy nem egy ördöngõsség, és magamtól rájövök...
Nem hiszem hogy bárkit bántana ha akár "Heineken Század" lennénk.
Nem "üzleti", vagy egyéb vagyonszerzési módra használnánk a nevet.
Na meg nem hiszem hogy egy értelmes magyar szót le lehet trademarkolni.
Amúgy az 59-esek sem használták mindig hivatalosan a nevüket.... nem rémlik hogy problémájuk volt ebbõl. De ha volt is akkor a Sámán Század már nem egy aktív század. Ennyi erõvel a 2. vh-s magyar századok sem használhatnák a Ricsi, Boszorkány... stb neveket.
Amúgy csak érdeklõdés képen. Kinek lehetne a tulajdona a Sámán név???
Pláne ha igaz az urban legend, hogy hogyan jött létre ez a század név:
"Ne baszogasSÁ 'MÁN! " <#nevetes1>#nevetes1>
HUAF, 1st "Sámán" VFS
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Ha jól tudom a Pumák is hivatalosan támogatottak az eredeti szervezet által.
Mindazonáltal jó a névválasztás és én örülnék a legjobban neki, lévén a környéken tevékenykedtek és megérdemlik hogy ilyen formán õk is fenmaradjanak,de elötte nem árt tisztázni a felhasználási kört.
Ha valaki nem látta volna még ilyen állapotban van most a modellem:

Megköszönném ha csiinálnál egy magyar f-16 skin-t.
Tökéletesen megfelel egy meglévõ skin átrajzolása a megfelelõ kritériumokkal.
Az alap skin-t még majd kiválasztom...
-low visibility a felségjel
-a gép orrfutójánál kamuflázs kabinfestés
-oldalszám a szívócsatornán
-a farok részen még majd kigondolom hogy hogyan legyenek rajta a firkálmányok.
Mint mondtam mindenki képzelje azt hogy, a Gripppppenek helyett F-16-ot rendszeresített magyarisztán.
Majd a következõ reppenés alkalmával, akit érdekel a virtuál századosdi, meg kellene beszélni egy nagyon nagyon kezdetleges próba kiképzõ repülést. Csak hogy mindenki érezze hogy mirõl is kellene szólnia az egésznek.
Magyar virtuális századnak magyar századnév dukál.
Puma, Dongó, Fürkészdarázs már foglalt.
A 29 és Gripenek elõtt magyarország elit százada a MiG-23-as század volt. Megérdemlik hogy az õ nevük is "örökké" éljen legalább virtuálisan.
1. Sámán Század
1st Virtual "Sámán" Fighter Squadron (vagy valami ilyesmi angolul)
Na majd a próba repülés után meglátjuk hogy be jön e az érdeklõdõknek.
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Felvetted már a kapcsolatot 611-Eagle-vel?
Csak az a kérdés merült fel bennem, hogy a BMS-be miért nem került bele?
Úgy értem, ha magyar századot szeretnénk létre hozni, akkor kár hogy nem lehet Gripennel <#smile>#smile>