Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borisz80
nem jön be a link!

Amúgy meg <#email>:

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Borisz80
legközelebb 27.-én vagyok elérhetõ. 18:30-19:00 között feljövök TS-re.
Aztán meg Eurowar folytatás akit érdekel.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

axenet
UI-t, meg a torony is azt használta... így is elég effektív volt, már amennyire a tömény rádió forgalom ezt engedte...

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

Molnibalage
Az human AWACS az UI-t vagy a spéci szoftvert használja?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

axenet
Vampi, valamikor beszélhetnénk pár szót ...

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

axenet
Kis beszámoló a tegnapi repülésrõl :

Azt a küldetést repûltük, amit mi is multkor (ORD5)

24-en voltunk , mindenki jól végezte a dolgát.
Volt emberi Awacs, és mivel ILS leszállási procedúra 24 gépre kicsit meredek, így a leszálláshoz emberi ATC-t is kaptunk.

Hát mit mondjak, a legéletszagúbb küldetés volt, amit valaha repültem ....

Videó hamarosan... (és ezalkalommal hál isten nem én vagyok a kötelékvezetõ 😛 )

Molnibalage
Bevallom, hogy a köteléktársam fingom nincs, hogy mit mert nem figyeltem. Az is meglepett, hogy túlélt bármit és, hogy egy Q-5 sem veszett oda. Egy Hawk folyamatosan dolgoz rájuk, de csak azt érte el, hogy folyamatosan megkergette a kötelék egy részét, aztán megérkeztek a kék vadászok.

Én egy túl közel jövõ F-5-öst, és azt is láttam, hogy egy J-6 egy közel levõ másik F-5-öst szedett le gépágyúval. Jó kis dogfigt volt, ahogy a Q-5-ös gépekkel összeakaszkodtak a kéket.

Manõverezõ légiharc közben a földön levõ egyik kék Chapparal indított rám egyet. MI-t leszedte volna és belehúztam egy 8.5Gs fordulóba és éppenhogy megúsztam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

z0ty4
LOL mig-21 meg Q5 <#taps> és miket lõttetek le?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Repültem egy bevetést a vörös oldalon, hogy megnézzem, hogy mit mûvelnek. Ezt. Képesek keményen odacsapni.

Molnibalage
Sehogy. Megnézem, a Kynda kivételével nagyon kis részükhöz van csak map.

axenet
[/url][/img]

<#mf1>

axenet
[url=]24

<#mf1>

repvez
UWV map nélkül hogy lehet skint késziteni hozzájuk? Vagy az van hozzá? Mert anélkül akkor a Gripenemet is be tudnám festeni
repvez
Kabin épitõknek egy jó olcsó alternativa:
http://www.poscope.com/pokeys56u
Esetleg ha valaki jobban át tudná futni a manuálját akkor mondhatna pár szót róla, hogy hogyan lehet bekötni meg programozni a gombokat .Mert lehet hogy engem is érdekelne, mivel ezzel ha minden igaz egybe megoldható az ICP, DED a 2 MFD és a joystick vezérlése ami a legszügségesebb.
Molnibalage
A Falcon nem képes modellezni az arra képes SAM rendszerek szimulátn célleküzdési képességét. Az Sz-300 összes változatának HMZ-je meghaladja a HARM-ét.

Boconadi
Woah, ez nagyon hasznos, köszi! 😊
Emellett így készíthetõ nagyobb felbontású template is, köszönjük! 😊
VO101Tom
Skinezéshez egy kis segítség. Én elég sok skint csináltam különbözõ gépekhez, igaz, fõleg il-2 franchise-hoz, de ott is belefutottunk abba, hogy kis apró szarokat, a tényleg hasraütés szerûen össze vissza dobált apró részleteket kellett keresgetnük. Ehhez csináltam egy template-et, amit a skinre multiply-olva Photoshopban, majd a gépre téve ezek a kisebb nagyobb részletek megkereshetõk. A négyzetek számozása alapján egész pontosan meg lehet mondani, hogy egyik-másik részletet honnan szedi. Ha tudjátok használni, akkor töltsétek le innen:

Ezek 2048x2048 képek:
Panel finder színes
Panel Finder FF

www.pumaszallas.hu

Borisz80
@Shark
Ha már nagyjából érted a dolgokat gyere repülni, ha engedi a repidõd!

@Bárki
Létezik olyan radaros légvédelmi rakétarendszer amit egyszerûen nem lehet elérni illetve marha nehéz kilõni HARM-al?
Az S-400 az mennyire ütõs egy 4 gépes F-16 SEAD köteléknek?

Molnibalage

Sharks
Nemsokára belekóstolok, bár az egyszerûség nem szempont, de lesz mit tanulnom a falconról így is, az biztos. 😊

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Molnibalage
Nincs. Wireframe lehet hozzá. Mindjárt mutatok három másik orosz hajót. Az Ulsan lehet, hogy nem is skinezhetõ, mert egyes részein, mintha nem is lenne skin.

Boconadi
Legalább Template van hozzá? <#idiota>
#42719 Közben megtaláltam :-)

Az kellene!!! :-)

Sziasztok! Újra kellene nekem a Falcon4.exe file, mert a belinkelt oldalról nem tudom leszedni... Valaki átküldené, vagy belinkelné? Thx.. W7 install volt és minden újra kell tennem. Thx.

Molnibalage
Van valakinek kedve hajókat skinezni? CCC packjában találtam használhatókat, csak gyak. nincs hozzájuk skin, egyszínûek.

Ez pl. az Ulsan.

NWolf
Akarom mondani NetVista.

HUAF, 1st "Sámán" VFS

NWolf
IBM VetVista 8305 UGJ alaplap, Pentium P4 2,66 GHz proci, 2 GB 133MHz RAM, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB videókari.
Roppant gyenge vas.<#szomoru1>

HUAF, 1st "Sámán" VFS

axenet
Ez a Falcon kékhalál <#nyes>

z0ty4
Nincs kedvem Forma 1-et nézni,szóval vagyok ts-en. <#violent>

axenet
Hát igen, ez jelenti azt, hogy valami nem kóser a kapcsolatoddal Wolf, ezt akkor csinálja, ha megakad a Raknet (ami felelõs a multi player kommonikációért a számítógépek között ) . Milyen géped van neked ?

z0ty4
Újabb Ralfi videó, kezd a srác belejönni a dolgokba. DCS után nem lehetett könnyû.

NWolf
Ez a kép fogadott a belépés után. Nem nyomtam meg semmit.

HUAF, 1st "Sámán" VFS

Molnibalage
Véletlenül lenyomtál valami billkombót, ami devek számára megjelenõ infót hoz elõ.

NWolf
A kék felirat mit jelent a képernyõ felsõ szélén?

HUAF, 1st "Sámán" VFS

NWolf
Axe, ezt láttam 2D-ben, ha jobbra-hátra néztem. Balra nem volt gond.

HUAF, 1st "Sámán" VFS

Én is kösz! Mi a villám az a két pod, ami lóg a gépemrõl? <#confused>

Molnibalage
Gyönyörûen mûködik a MiG-21bisz az új tolóerõvel.

Boconadi
én ezt
repvez
melyikk progit használjátok dds-be konvertáláshoz? és PS böl is használható?
axenet
Na jó visszajött a kép posztolós divat , akkor én is , kis gyakorlás Razorral:

Köszi

Molnibalage
BMS4 vs valóság, R-25-300. (MiG-21bisz)

Jól látható, hogy az elsõ körben +15%-kal megemelt tolóerõ a multiplier faktorral nem is volt olyan rossz, de még az is kevés volt. A MiG-21bisz tolóereje brutálisan alul van méretezve a BMS4-ben, és ebbõl fakadóan a PF és MF változaté is szerintem. Az MF hajtómûve kb. 15%-kal gyengébb még CSR üzemmód nélkül is, tehát még annak is nagyobb tolóerõ kellene, mint a jelenlegi.

Molnibalage
Nem. Úgy értem, hogy akitõl kaptam annak csak a 0 km izo tolóerõ adata van Mach szám függvényében és 11 km-en. A közes magasságról nincs semmi. A MiG-21bisz-nél a CSR üzemmód csak 4 km alatt van. Kicsit fentebb tolja a görbét, jellegre gyak nem változik. A 11 km-es görbe jellege is hasonló a 0 km-hez ezért a Falconban elvben szépen kiinterpoálja.

A módszer az, hogy a max AB. teljesítményen az új és pontosabb adatot használom és ahol 0 a tolóerõ, az megmarad. Elvben jól fog mûködni. A MiG-21bisz görböjébõl a fékpadi tolóerõk arányának felhasználásával lesz tolóerõ a PF és MF változatokhoz.

11 km felett is bõven csökken a tolóerõ.

repvez
gondolom azért van csak 11kmig meg az üzafogyás a hömérséklettöl függ és 11km fölött állandó .Igy 16km ig ha ugyan azt az értéket használod mint 11nél akkor jó lesz .
Molnibalage
Leteszteltem. Jól mûködik a módosított tolóerõvel, a fogyasztás 5-10%-os pontosságú magasságtól és sebességtõl függõen. Most jön a MiG-21bis és a többi. Az sokkal zizisebb lesz, csak 0 és 11 km magassgában van adat. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud interpolálni így a Falcon. Ha nem tud, akkor nekem kell megszülni a görébet köztes magasságokon.

Boconadi
ez volt a baj, véletlenül aplha nélkül mentettem
Molnibalage
Csak ajánlás volt, nem köteleõ. A te logód sem rossz sõt, láthatóság szempontjóból szerintem jobb is.

repvez
Ha jól emlékszem nekem akkor jöttek elö ilyen fekete területek a skinnél, ha nem nem alfa csatornát támogató formátumban mentettem.

Mivel a szin fölé kerül az embléma igy a 2 skinnek együtt kéne látszódni .régen nem csináltam,de valami ext1es csatornát engedélyezni kell vagy valami hasonló nevüt 😊
axenet
Hali. Combat weapons training vizsgára készülök, aki akar csatlakozni kis gyakorlo bombázásra, most vagyok TSen

"Valaki tudja, hogy ez miért van? LESCO nálad mi volt, a síneknél?"

Nincs meg a textúrák közt az a dds, amin az oda való flekk van. Vagy a textúrán fekete az a terület. De az elõbbinek nagyobb az esélye.