52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#45101 Lehetett nézelődni, ez tuti én is toltam azt a vonalat.
Volt több része is.
Az eredeti a Hornet 3.0-a volt, elég puritán grafikával, de annál jobb avionikával.
Aztán jött ennek a feljavítása az F/A-18 Hornet Korea, ez már támogatta a 3dfx-et, akkori időkben igen szépnek számított, meg is vettem "nagydobozosban", frankó nagy alakú kézikönyvvel :)
A következő kiadás ami még tetszett, ennek a Gold verziója, ami már D3D-n is fut.
Aztán jött ez a Desert Storm-os valami, a ratyi műholdas textúráival. Szerintem nagyon nem nézett ki jól., főleg alacsonyan. Sokkal jobb volt a régi fajta map szerintem.
A régebbihez még pitet is építettek. Régebben szóba került itt is, vissza is kerestem gyorsan.
itt:
#13290 -
#45100 A "nagy" vörös légi offenzíva holnap lesz 8tól, akkor gyertek becsatlakozni -
#45099 Érdekes! Nekem az az F\A-18 szimulátor Operation Desert Storm néven van meg.
Tudja valaki hogy hogyan lehet a fülkében mozgatni a fejemet? Mert csak ilyen fix gyors nézetek vannak benne. Balra, jobbra, hátra, fel. TIR-t be lehet hozzá üzemelni?
Erre vonatkozó opciókat egyik fejmozgatásra sem láttam.
REDFLAG
Ma RedFlag-re valaki?
Tegnap megvolt a nagy vörös légi offenzíva?
-
#45098 Red Flsg videók :
http://www.twitch.tv/yellowman021/c/2904715 -
#45097 Ez kb olyan szintű grafikában mint az F-18 Korea. Létezik egy grafikailag kissé javított változata is az F-18 Iraqi Freedom.Azt lehet,hogy én is újra felteszem. -
#45096 Bodri , valaki elmegy keróért !:)
-
#45095 Ez volt az.Az eset az egyik kedvencem, mindig ezzel szoktam illusztrálni azoknak, akik nem jártasak a témában, hogy egy csendes és szép napon mennyire könnyű vezetni egy repülőgépet, ha van aki segít benne.
-
Wampa reloaded #45094 Molni (de a többi hardcore "elmebetegnek" is szól :P)
Volt a Top Gunban régen egy cikk, hogy valamelyik századnál fel fel viszik motivácios repülésre a földieket (a személyzetet, nem a vidéjki rokonokat :)
A cikk szerint a pilota annyira ki akarta vágni a magas C-t, hoyg eltörte a joy-t, és a szerelő hozta le a gépet.
Nem tudtok erről valamit ? Forrást, akármit ?
Köszi előre is -
#45093 Hááááááááááát...
2004/5 táján kezdtem igazán játszani és már 2006 végén zavart, hogy mennyire szar a modellező értéke egy rakás fegyvernek. Már az FF3 szenzor adatait is piszkáltam. Na, kb. azóta nem játszok alap modellező értékekkel, csak multiban, mert ott nincs más kivéve, amikor AF alatt volt, hogy az én modommal toltuk.
A rajtam kívül kijelentés meg egy rossz vicc. Ugyanis A.S. helyszínein tudtommal nem az alap modellező értékek vannak sok fegyvernél, hanem az én általam javasoltak és a battalion rosterek is totál másak. Ettől működik olyan jól. Hányan is tolják azokat a hadjáratokat? Ja, hogy a legnagyobb multis környezet. No, erről ennyit meg arról, hogy nincs igény. Csak nem tudjátok, hogy mivel toljátok. Upsz...! :)
Nekem nem lehet jó hangulat, ahol tudom, hogy a fegyverem legyőzhetetlen, mert nincs környezet.
A Falcon BMS4 meg nem az elsőre nem lesz tökéletes, hanem a Falcon tizenixedik inkarnációja és n+1-ig megapatche után is olyan hulladék adatbázissal bír, mint a 2003-as SP3. Szerintem ha valami ősrégi Falcont megnéznék, akkor a DB-ben a modelleket leszámítva szinte minden azonos lenne. N+1-szer leírtam és megmutattam, hogy mit és hogyan lehetne. 5 év alatt senkinek nem sikerült, még egy rendes HP konfigot adni a vörös gépeknek, de még a kékekne sem. A battalion rosterek 90+ százaléka hulladék, stb. -
#45092 Amig nem tudtad, hogyan lehet módositani az adatokat addig, neked is megfelelt arra, hogy játsz vele és a funkcióját belöltse mint szórakozás.
Egyébként még nem unod ezt a DB-s témát szajkózni?Mert rajtad kivűl mindenki elvan a jelenlegivel is amig nem lesz jobb,de nem irogatja ki minden postjában, hogy már megint eltaláltam mindent az amraammal és hogy ez milyen szar.
Hanem csak azt lehet olvasni, hogy milyen jó volt a hangulat közbe amig tartott és ez a lényege.Tudni kell a helyén kezelni a dolgokat és ez akárhogy is nézzük még mindig csak egy szorakozási lehetőség .
Semmi sem lesz elsöre tökéletes,de ha addig nem játszana vele senki amig mindent ki nem javitanak akkor soha nem lenne kész semmi sem. -
#45091 Sajnos de. A szép új orosz gépeken ordítoan randák a sokszor skin nélküli fegyvertartók és fegyverek. A munka meg akkora, hogy kb. 50 nap alatt lesz kész és Hayab egyszerre több modellen is dolgozik.
Számomra meg tehetnek bele akármennyi modellt, a mostani DB használhatatlan az én szememben, ahogy a hadjáratok is. -
#45090 De a pilonok ,nem annyira feltünöek ha nem lesznek lecserélve,de egy olyan modellen jobban meglátszik a javulás ami csak nagy jóindulattal hasonlit az eredetire.
És ha ez a javulás 20% munkával 5 nap alatt megoldható akkor még mindig jobb mintha a maradék 80ra éveket kelljen várni
És bár légiharc közben sok nem látszik egyik gépből sem,de kötelékezni és a reptereken mozogni mégiscsak jobb ha olyan környeezetben teszed ami jól is néz ki. -
#45089 Ahol most tart az a munka kb. 20%-a.
A bibi pont az, hogy csinálják a szép gépeket, de a rackek és sínek nagy része meg őskövület. Tehát nem akkora baj, ha azok nincsenek meg, mert azokat is megcsinálja. Lásd, a MiG-23-hoz is készültek új fegyverek. -
#45088 Visszatérve még Hayab munkásságára. ahogy látom nagyon érti a dolgát és ha már nem segiti elő másoknak, hogy uj modelleket készitsenek akkor legalább ő dolgozna olyan modelleken ami már benne szerepel a játékban ,mivel ahhoz már rendelkezésekre állnak a fegyvertartó pilonok, FM, sérülés modell és akár a régi kevesebb polygonszámú modellt még LOD-ként is fel lehet használni.
Ahogy néztem a rafale-t 5 nap alatt készitette el ,úgy, hogy bekerült a játékba DOF-al együtt.
Ha ezt egy olyan géppel teszi ami már létezik akkor akár 5 naponta le lehetne cserélni a gépeket.Mert ahogy nézem a high polygonos Szu-27-es sem üti meg azt a szintet részletességben amit az ö modelljei kevesebb polyból.
Értem én , hogy mindenki szabadidejében ingyen csinálja és akkor azt amihez kedve van,de a BMS-csapat azért motiválhatná azokat akik alkotnak, hogy első körben azokra koncentráljanak ami már létezik és ezen javitsanak mielöt valami ujjal probálkoznak -
#45087 Zotya legujabb WDP-t szedd le és tedd fel pls, ezért :
-
#45086 Csütörtöki 72es Flight Night a Red Flagen lesz (ha addig nem alázzuk végleg le a kékeket) , ez kb 12 pilótát jelent tőlünk. Ha jöttök, akkor titeket is hozzácsapunk a nagy kötelékhez, hogy érezzék a kékek a törődést. -
#45085 gut ! -
#45084 copy
én jövök -
#45083 Ma este én Red-flagezek, 7től, aki akar csatlakozzék... -
#45082 délután, estefelé jó valakinek? -
#45081 3 ship sweep with Wowzer, Jambo and Morphine VS 4 ship interdiction with Driscoll, Fenway, Lion and Paveway.
RF ACMI
-
#45080 Bocsesz VO101 srácok!
De túl álmos vagyok már a 22ó-i RedFlag-re.
Jó repülést! -
#45079 Ocolust Rift-ből már az idei E3-ra a full HD verziót vitték. Utóbbi idők legnagyobb HW durranása lesz ez szimulátoros körökben. Illetve nemcsak ott, FPS-játékokhoz is...
Ezt láttad már? Komoly :)
http://www.youtube.com/watch?v=GoQ0OXJCbaE -
#45078 Azt nem értettem én sem, hogy miért tűntek el ezek a 90-es évek közepén már létező motyók. Tényleg nagy élmény volt. és lehetőség bennük.
Juteszembe, az egyik ősi ID Software-es fps-el is bohóckodtunk, a Heretic-kel.
Közben leporoltam az EF 2000-et, itt a Setup :)
-
#45077 redflag serveren megváltozott a jelszó?
mi az új? -
Klusi86 #45076 "Utána a monitorral fogom szétverni a simpit-et"
Erről kérnénk majd egy youtubeos videót -
Klusi86 #45075 Szerintem ne. Azt az egy évet mire kijön a végleges már fél lábon is ki lehet bírni. Ha minden igaz 300$ alá próbálják vinni az árát a véglegesnek, megéri arra gyűjteni. Addig is lehet használtan TrackIR 3-4 -est kapni 20 kiló alatt, vagy ott a Facetrack Noir, Freetrack alternatívának. -
#45074 F*CK, akkor trackir-re ne is gyűjtsek? -
#45073 (újra) kezdésnek nem rossz! Majdhogynem szerelmes is lettem
De mint olvasom még csak 640x480-as felbontást bír produkálni. Ez pl a Falcon BMS-ben nevetségesen rossz.
Bár ígérik hogy HD minőségű felbontása lesz a végleges verziónak.
Remélem baromi gyorsan fogják majd a BMS-el és DCS-vel is kompatibilissé tenni.
Ár. Pár száz dollárnak titulálják majd. Ha 100ezer ft alatt marad akkor tuti hogy beszerzek azonnal egyet.
Utána a monitorral fogom szétverni a simpit-et -
Klusi86 #45072 Lassan gyújtogathatsz, mert lesz elérhető áron, ha nem is sisak de "búvárszemüveg" igen: oculis rift -
#45071 A VFX 1 sisak annak idején hi-tech-nek számított. De mégis elég kiforratlan volt még a maga idejében is.
Irtózatosan kicsi felbontás, rossz képminőség (mivel a megjelenítő előtt lencse van így nagyít és látod a kis szálakat -mint a régi tv-knél-), kicsi látószög, nyomta az ember fejét, hányinger érzet.
Inkább a cyberpunk kultusz és a Lawnmover man film miatt volt annyira izgalmas.
Nem értem amúgy hogy miért nem fejlesztették tovább, hanem jöttek ezzel a "fos" TrackIR-el. Ezt erőltetik játékokhoz mikor a VR sisakkal 360 fokban körbe tudsz nézni, és a játékban is csak annyit mozdul a nézet amennyit a fejed. Nem úgy mint a TIR-nél hogy 10 centi jobbra mozgatás a játékban már 180 fok kitérítést jelent.
A sisakkal tényleg benne vagy a kabinban. Ha lenne ilyen sisakom biztos eltüzelném a simpit kezdeményemet is.
Na meg arról se feledkezzünk meg hogy 3d érzetet adna mivel mindkét szemre más képet lehet küldeni.
Hi-tech gyárakban illetve fejlesztőknél persze vannak ilyen továbbfejlesztett VR sisakok csilliárdokért, de azok nem alkalmasak játékra.
RedFlag
Én este leszek.18-19 körül. -
#45070 vagyok TS. -
#45069 Új F-15 utánégető. Sokkal jobb, mint az eredeti sárgás színű. -
#45068 Nekem is megvan gyáriban, az Albanian Campaign lemezzel. Jó hangulata volt. A fedélzeti személyzet nagyon feldobta az egészet. -
Wampa reloaded #45067 Nekm még mindig a DU Superhornet a kedvencem, nem tudom futna-e 64 biten, de amugy is eltörtem a lemezt :( csak a kieg. maradt meg
Kva sokat játszottam vele, a játék után még kijöttek a Top Gun játékokkal...BRRRR.... -
Wampa reloaded #45066 Áááá....sátánizmus !!!!! :) -
#45065 Én leszek este, de tegnap 3 repülésből 3szor fagytam ki :( és nemtom miért.
zsír új Falcon és RF van fenn. -
#45064 A régi időkben képesek voltunk összegyűlni haverokkal átcipelni a gépeket CRT monitorokat és tolni helyi hálóban. Igen jó volt multiban is. Hadjárat kooperatívban, meg persze dogoztunk is. Aztán pár év múlva persze jött a Falcon, meg a Flanker 2.0 és a régiek már csak nosztalgiára maradtak meg. -
#45063 Engem az fogott meg, hogy az új változatban lesz MP és a hadjáratba, ha jól értem egység szinten bele lehet nyúlni és hadjáratot is lehet tervezni. Lehet, hogy nem fogok sokáig játszani vele, de hogy kirpóbálom, az tuti.
Mikor már tapasztalt Falconos voltam, akkor feltettem az EF-et és megdöbbentem, hogy mennyire pontos volt a '90-es évek szintjén az avionikai modellezés. -
#45062 Nekem pont az ellenkezője a tapasztalatom. Nagyon élvezetes volt a dogfight és az ellen csúcsmodelljei is tudtak. Persze akkori szinten ez maga volt a csoda.
Kétféle nézet volt doghoz. Az egyik nagylátószögű fov volt. Szerintem jól eltalált volt és használható is, ha fordulékonyabb ellent kergettél. Padlock használattal persze mégjobb:) Kinek volt még akkor TIR :P Nem is létezett.
Viszont nekem volt szerencsém virtuális sisakkal is kipróbálni 1996-ban. Hát majd leestem a székről. Számtek. boltos haverral teszteltünk ilyen kütyüt. Nem semmi, hogy már DOS alá is létezett ilyen cucc !
De sokat játszottam én is vele.
Sajna a többmagos procikon elképesztően begyorsul és a CPU killer-ek sem támogatják. A DosBox -al lehet tolni még ma is. Egy asszem koreai csapat beleturizott a DosBoxba vagy két éve és akkor be lehetett csapni a 3DFX-et, emulációval. Most ezt integrálják egybe. Olvasgattam róla én is, de nekem a sima verzió van összeházasítva a DosBox-al és az működik is jól.
Ja és TÁDÁÁÁM: