Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Köszi. Így már világos.

www.pumaszallas.hu

Borisz80
vagyok

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Molnibalage
Nem, szembõl jött egy rakéta, ami nem talált.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

0:11-nél átcsúszott az ujjad egy másik gombra? <#eplus2>

Szerintem király így a flare... csak az a baj, hogy az egész DB úgy szar, ahogy van... <#eplus2><#crazya><#worship>

Molnibalage
Valaki anno panaszkodott az F-16 flare szórása miatt. Ez így jó lesz?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Megnéztem az F-22 modot. Nem rossz, de azért vannak bugok. Rossz fegyverajtók nyílnak weapon cycle-t használod,a kabinban a digitális mûhorizont mellett a magasság, sebesség, irány nem mûködik, a fegyvertérben valamiért JDAM model is van a rakéták mellett, stb. Optikai tuningnak azért annyira nem rossz.

NWolf
Én is leszek 13.00-tól.

HUAF, 1st "Sámán" VFS

Molnibalage
A második zenére egy Parade remake BMS4 + modommal? 😊

axenet
Vampi, sztem kedd környékén odaér....

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

axenet
Szóval akkor ne készüljek ma veletek repülésre ? Ok, én tudok mással is <#idiota>

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

Molnibalage
Még nem néztem meg, de talán integrálható lenne a MOD-ba. A bibi az, hogy majdnem bizotosan fel vannak használva a skinszámok, ami a kabinnak kell és azt gõzöm nincs, hogy hogyan változtatom meg...

Gundark 1 1
Köszi 😊
Molnibalage
A terrdata\objects\KoreaObj könyvtárban vannak a skinek. Egy géphez több skin paletta is tartozhat, a játékban a munitions ablakban lehet váltani. Viszont minden gépre azt alkalmazza, tehát egy típusnak azonos skin töltõdik be. (Az FF-ben egyszer láttam bugként, hogy valahogy a gépek egy részére más skint rakott rá.)

Igen, ha marad az oldalarány, akkor lehet növelni a skint. Én is 256x256-os J-7 skinbõl csináltam 1024x1024-est.

Minden skint a saját gépedrõl tölt be. Szóval, ha te felteszel eltérõ skint, de a többiek nem, akkor nem ugyanazt a skint látjátok a gépeken.

VO101Tom
Sziasztok, kellene egy kis help. A Falcon az egyedi skineket hogy kezeli? Ha én a bevetéseimet saját skinnel repülném, akkor mit és hova kell másolnom? (PS-el eléggé képben vagyok, dds export/import sem gond, sablont is szedtem le F-16-hoz, tehát ez a része megvan, viszont egyáltalán nem ismerem a Falcon belvilágát, hogy az átrajzolt skinekkel mit kell/lehet kezdeni? Például ha az oldalarány marad, akkor lehet-e nagyobb felbontású skineket betenni? Azt sem tudom, hogy ha online többen repülünk, akkor ki és hogyan látja az én skinemet, én mikor látom a többiekét, lehet-e új skineket feltenni, vagy csak a meglévõ századokét tudom megváltoztatni? Valaki pár szóban elmondaná, hogy is van ez?

www.pumaszallas.hu

Gundark 1 1
Köszi
Gundark 1 1
Ez a Hi-res kabin engem is érdekelne. Tudnátok egy linket adni?
Sharks
Köszi, az a cockpit jól hangzik! 😊

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Molnibalage
A QS-t 2 fölé tenni semmi értelme. A 2 és 7 gyak ugyanúgy néz ki, csak 7-nél egy üres TE-ben kapok 17 FPS-t úgy, hogy minden shader ki van kapcsolva. A QS tanács I-Hawk-tól származik, aknél jobban kevesen ismerik a Falcon grafikus motorját tudtommal.

Borisz80
Szerintem amit alapból látsz amikor elindítod a játékot annál nem lesz több. Ez a szim ennyit tud.

A képeid alapján még azt tudom mondani, hogy játék setup menüjében a "quality level"-t vedd a legmagasabbra.
Amúgy meg inkább a BMS config -ba állítgassál grafikus dolgokat, mert könnyen összeveszik a setup és a config.

Videókártya vezérlõ beállítások? Passz.

Letölthetõ még egy high-res F-16 cockpit valahonnan. Kérdezd Axe-t. Õ azzal repül.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Molnibalage
Nem és igen. Az alap DB-ben nincs, de alap DB-hez asszem már van OCI.

Itt.

Gundark 1 1
Elvtársak 😊 Van mûködõ F-22 a BMS-hez? És ha van akkor azt a hadjáratokban is lehet használni?
Molnibalage
DPRK változat is a J-7B-hez.

Sharks
A beállításokról valami tanács? Hogy lehet kihozni a legtöbbet a grafikából?

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

L Viper
Jobb, sokkal jobb!
Molnibalage
Na, ráment az egész napon. Nem vagyok egy nagy skinezõ, de azért ez biztosan jobb annál, mint amink most van.

Csak ráment az egész napom...

Borisz80
Jövök.
Nekem holnap bármikor jó 19ó-ig, mert ekkor el kellmennem otthonról.
Így a 15ó nekem megfelel.

L Viper
Ha már fejléc: A Teamspeak elérhetõség meg aktualitását vesztette, mióta Sanyó priváttá tette, tudjuk kik miatt...
Molnibalage

Molnibalage
Nem vagyok nagy skinezõ, de a jelenlegi J-7 egyszerûen okádék. Kb. ennyi telik tõlem, a semminél több. Nincs kész, de kb. ez lesz a minõség.

Ha direktben a youtube-on nézed meg, jobboldalt a videolistában van még jó néhány ilyen...

axenet
Holnap délután szabad vagyok egy hosszabb lélegzetû repülésre, jó lenne, ha össze tudnánk gyûlni 6an. Kinek mikor lenne jó pontosan ? 15 óra ?

Itt a küldetés, amit repülünk majd, picit átalakítva :

ORD1

Kérek mindenkit, hogy nézze meg elõtte a briefing-et, és hogy minden mûködik e rendesen ....

Molnibalage
Erre milyen action videót lehetne összedobni. 😊

Molnibalage

Borisz80
Axe.
Minek kellene örülnöm? Jön a joy? <#puszi>

Molnibalage
Megtörtént.

Sharks
Igen, ez egy nagyon hasznos hsz. 😉

z0ty4
Molny: #42707 tedd be lécci a fejlécbe, hogy kelljen keresgetni, és Bocinak hála szépen le van írva minden.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

axenet
COPY

z0ty4
kapjad be <#duhos2> ja tényleg az ma indul gl&hf

képet tegyél majd

axenet
Sorry bro, most estem haza, de Commander's meeting, aztán meg Bad Boy PVP

z0ty4
vagyok ts-en ha repülne valaki egyet.

repvez
A képjavitó technikákat én is csak driverben állitom,de az árnyékot a kabinban meg hasonlokat az a configban ,ugy értem a maxot. hogy amit meg tud jeleniteni azokat bekapcsolom.
repvez

Csak egyedi vezérlõ panellal. És nem a cougar hanem a régebbi F16FLCS/TQS
Sharks
Nekem nem catalystom van, amint látod, de pont azt nem akarom, hogy mindenhol össze vissza legyen állítva minden. Jól hangzik az a minden maxon, csak egy részt összeakad (teljesen felesleges a játékban és a driverben is ugyanazt állítani, elég ha az egyik kezeli), más részt nem leszel vele elõrébb (nem szebb tõle). Mivel nem rég van nv kártyám, ezért nem vagyok tisztában minden beállítással, ill. az angol elnevezések is megtréfálhatnak (sok féle élsimítási elnevezés, stb.) és a programot (bms) sem ismerem még annyira, ezért kérdezem. Ezekkel a mostani beállításokkal szépen néz ki és van fps, csak hát ha lehet még optimalizálni kicsit, hogy még szebb legyen vagy ugyanezzel a grafikával kevesebb gpu-t használjon (ha éppen felesleges funkciók lennének bepipálva).

Egyébként az elsõ benyomás alapján a gép kidolgozása tetszik, nagyon jó, hogy minden kattintható. Kinézni annyira nem érdemes a terepre, de el lehet viselni, mivel a gép belseje kellõképpen lefoglalja az embert. 😊

Mi az, hogy DMS TMS CMS "trigger"??? (Milyen joy?)

repvez
Nálam minden maxra va húzva a configban is meg a kakalisztba is minden élsimitási funkció .

Egyébként az tudja valaki hogy ha a setup menube a controllers részen jól irja ki a gonbok funkcióis a lenyomott gombok után akkor játék alatt miért nem reagál rájuk?

A joyon szépen be vannak állitva a DMS TMS CMS trigger ,de nem vettem észre hogy bármi is változna amikor megnyomom öket.
Sharks

Perpillanat így!

Molnibalage
A VGA AF és AA beállításai mekkorák?

z0ty4
videó sajna nincs, képeket tettem be korábban ha az segít.