52967
  • Frenky
    Hi! Kösz, így már értem :-) Ez is egy jó kép :-)

• z0ty4
    kösz. de ez már megvan :)

de ez sem rossz.

csak linkben mert belassul az oldal :)

a kedvencem az ausztrál hornet vs maláj su30 ( asszem azok )
  • arrow19
    CFT

Sztem ez vagányabb kép ;)
  • Frenky
    Hi! Nekem is nagyon bejön a kép, de mi az a kidomborodás a fülke mellett a lőnyílásnál?
  • z0ty4
    alakul, de még messze van a késztől.

Frenky: ez tuti eredeti kép. widescreen-ben jöhet
  • Molnibalage
    Szu-27 kabin WIP.
  • Frenky
    Jó reggelt! Az egyik nap ezt a képet találtam, valódi vagy átszerkesztett?

• axenet
    INTEL REDFLAG
  • axenet
    Na akkor holnap 19:20 Falcon online TS.

Eddig 9 72es gyűlt össze, plusz Neptune végigkísér minket AWACS operatorként, remélem jöttök ti is

Ja, és videózni ér ....
  • Molnibalage
    Ez csak elmélet, de ezt ígérték. Viszont, ha a FLARE-t megvárják, akkor majd talán jövő karácsonyra...
  • L Viper #45172
    Van jónéhány szerencsére. Nagyon rövided, ideoffolom:
    Az LHsimulations oldalán vannak nagyon jó free és fizus motyók is, hazánkhoz. Repterek, gépek, stb.
    A Flightsim.com-on a File Library- Search Files- Search for text -hez írd be, ékezet nélkül: tamas szabo , vagy laszlo varju. Grafikára még szémtalan mod, trükk, egyéb van, nézz át az FS2004 topikba és ott is rengeteg hasznos tippet találsz, szinte mindig téma ott.
    A lentebb linkelt kép pl. a Pipis-Hegy Airport VFR v2.0-ás ingyenes területen készült.

• L Viper #45171
    Ha van időm, útvonalat, ha mincs, akkor VFR kisgépekkel.
    Itt van pár FS2004-es galériám., benne pár kedvenc géppel...
  • L Viper #45170
    Bizony az :)
    Na ezt jó hallani, mármint a fákat
  • z0ty4
    következő már lehet action is. :)
  • arrow19
    Hehe másik szemszögből
  • z0ty4
    Red Flag Oca Strike

23:23-nál Cowboy Flight checking out :)
  • LESCO
    Szia!
    Milyen modok vannak Magyarországhoz? Tudsz adni valami linket, mert a népszerűbb oldalakon nem nagyon találtam részletes kiegeket.
    Köszönöm.
  • Borisz80
    Ó de csini!
    Nem gondolnám hogy FS2004-ből van.
    Mit szoktál repülgetni benne? Útvonalazás?
    Egyszer kigyűjtöttem FS2004-hez az akkor elérhető magyar légierős ill. magy néphadsereges repülőeszközöket. Szívesen multiztam volna velük valakivel.
    A helikopterekhez volt valami "küldetés is", árvízvédelmi feladatok, homokzsákok szállítása.
    Bár a helikoptereket full realistic-on nem tudom vezetni

Sceneriben az akkori Taszár és Szolnok addonok környéke elég nagy területet foglalnak magukban. Sportrepülésre és helikopterezésre kivállóak. Jet-eknek már nem annyira jó, a sebességük miatt gyorsan ki lehet repülni a táj fölül.
  • z0ty4
    Janával vagyunk Red Flag szerveren.
  • Molnibalage
    Hehe, az a Mátrai Erőmű. :)

Ilyen részletes nem lesz, de következő nagy frissítésnél elvileg bekapcsolják a fákat, tehát a tájnak lesz valamiféle karakterszitikája.
  • L Viper #45161
    Jók ezek a képek, tényleg nagy élmény egy jó multi.
    Időm sajnos nem sok van, max. egy kis FS2004:

Bárcsak a Falconban is ilyen tájak felett lehetne repkedni :)
  • axenet
    1. Minden control axis-t billentyűzetre teszel
    2. Egyenként kiválasztod a használni kívánt axis-okat

Ha ez volt a kérdés...
  • Cancri55
    ... folytatva az előzőt, ha a controllernél átváltok joy-ról gázkarra, és azt beállítom, aztán átváltok joy-ra, akkor a gázkar beállítások megszűnnek, ismét a pedálra teszi a gázkart, a tolóerőt pedig slider karra....
  • Cancri55
    Üdv Mindenki!

Elkezdtem a repüléshez szükséges joy beállításokat configolni, viszont van egy olyan alapvető problémám, ha a Setup-on belül a controller beállításoknál a throttle van pl kiválasztva, akkor a Joy-t nem érzékeli repülésnél, irányíthatatlan a gép... gondolom valami egyszerű megoldás van rá, csak magamtól nem jövök rá.
  • z0ty4
    Janával délután mentünk egyet, megint a semmiből lőttek le. :(

jana tankol :)

• axenet
    Nem volt az olyan fingatós, csak én nem tudtam már h melyik bolygón vagyok... Tanulság ne leaderkedjetek hulla készen. Nem kezdők voltak ellenünk, de meg lehetett volna őket fingatni... next time
  • z0ty4
    köszi srácok a tegnapi repülést, az utolsó küldi igen csak fingatósra sikeredett, miután benneteket lelőttek, menekültem mint a kisangyal, 2 amraam-al a seggemben, sikerült lerázni, de csak vészleoldás után, gyors landolás, utána még gondolkoztam azon hogy visszamegyek mert maradt 3 raksim, de ezek tuti vmi profi banda lehetett és egyedül tuti semmi esélyem. remélem ma is megyünk egyet.

az első küldi azért is volt izgi mert nem működöt az ivc, se társak, se awacs, Axe beszélt hozzám ts-en, de a nagy kavarodásból kimaradtam.aki előttem volt arra lőttem, szerencsére társak nem voltak arra :)

• axenet
    Pontban 7kor ott vagyok
  • z0ty4
    jövök én is
  • axenet
  • Borisz80
    Hát persze hogy akkor dolgozok...

Ma akkor én is csatlakoznék 19ó-kor.
  • axenet
    Janával leszünk ma este 7től RED FLAG-en, jertek!
  • axenet
    Az viszont jó taktika, és fontos
  • axenet
    Ugye a nagyobb mennyiségű adatforgalom megterheli a netes kapcsolatot, és a gépet is. Ha a gép gyenge, vagy a net kapcsolat gyenge...

hány fps van nektek játék közben ?

portok ellenőrizve lettek, hogy nyitva vannak e rendesen ?
  • VO101Tom
    A földi csapatokat már támadták többen, mi az A-10-eseik repterét akartuk lenyomni kicsit (közel a fronthoz), mert azok pofátlanul zaklatták a mieinket az orrunk előtt :)
  • VO101Tom
    Ti jobban képben vagytok ezzel, a fórumon nem panaszkodnak, hogy sokkal többször fagy vagy kidob mint a normál játék? Ha megnézed itt a képen, Tibinek 2x kellett visszalépnie, mert kidobta a játék, vagy lefagyott (hozzáteszem, nekem ez volt az első radflag küldim amin láttam is a debriefing lapot mert nem fagyott ki). Szerencsére az AI túlélte addig míg visszajött, csak ellövöldözött két rakétát fölöslegesen. A küldi végét pl úgy fejeztük be, hogy Tibi egyik pillanatról a másikra eltűnt a datalinkről. Ő látott engem, én nem láttam őt. Érdekes dolgok ezek, alapjátékkal sosincs gondom. :/
  • axenet
    Valami beállítási probléma lesz nálatok is, illetve netes probléma. Nekem még SOHA nem szállt el küldi közben, nem dobott ki, semmi... Nálam stabilabb mint az alap Korea
  • VO101Tom
    Ti jobban képben vagytok ezzel, a fórumon nem panaszkodnak, hogy sokkal többször fagy vagy kidob mint a normál játék? Ha megnézed itt a képen, Tibinek 2x kellett visszalépnie, mert kidobta a játék, vagy lefagyott (hozzáteszem, nálam ez volt az első radflag küldim amin láttam is a debriefing lapot mert nem fagyott ki). Szerencsére az AI túlélte addig míg visszajött, csak ellövöldözött két rakétát fölöslegesen. A küldi végét pl úgy fejeztük be, hogy tibi egyik pillanatról a másikra eltűnt a datalinkről. Ő látott engem, én nem láttam őt. Érdekes dolgok ezek, alapjátékkal sosincs gondom. :/
  • axenet
    Szépszép !

Ne repterekre öszpontosítsatok, hanem a földi egységekre. Hétfőn csatlakozzatok, ha tudtok!
  • VO101Tom
    Tegnap este (éjjel) mi is mentünk egyet, olyan fél 12-kor szálltunk fel, de senkit nem láttunk TS-en.

Szarul indult a nap, az egyik repterüket akartuk lebombázni, ehelyett beleakadtunk két nyamvadt AI F-15-be, akikkel nem akartunk kikezdeni, gondoltuk eltoljuk a kurzustól távolabb, alacsonyan. Nem jött be, mindkettőnket lelőttek. Tibi bepöccent, visszamentünk A-A konfigurációval. Alant látható a végeredmény. A lelőtt gépek közül 7 biztosan humán volt.

Revenge :)

Az én lelövéseim inkább csak a szerencsének köszönhető, épp megy BVR, mikor szépen libasorban megjelent négy F16-os 9000-en, és jöttek be alánk. 32-ről egymás után indítottam, csak a negyediknek volt annyi esze, hogy leborítva eltűnjön, azt végül más lőtte le. De közben sem nail, spike, semmi nem volt, nyilvánvalóan azt sem nézték mibe repülnek bele (legalább 4 másik vörös is volt ott, de kicsit hátrébb, lehet, hogy csak azokat látták)...