52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#45262 Ajjajj. Megy az agymenés a redflag fórumon az MFD extractorról. Hát ha valahogy az sül ki hogy nem lehet majd használni az online hadjáratokban ..... -
#45261 next campaign on Balkans
mire szavazzunk? -
#45260 benne vagyok. Szólj, hogy mikor jó neked, aztán -
#45259 Well done, have phun! Zotya ezt lehet ketten kéne megpróbálnunk h tudjuk gyakorolni a kötelékben BVR-ezést -
Wampa reloaded #45258 Köszi mindenkinek AWACS ügyben , ma kipróbálom valamikor
Razor, jól hallottam, hogy Moriconne zenéje ment alatta ? -
#45257 Red Flag. de ma lett vége.
Axe: erről mit tudsz?
NEXT WAR HOSTED WILL EITHER BE NEW BALKANS OR A RE-MATCH FOR REDFLAG.
WHICH ONE HAS TO BE DECIDED BY STAFF OR A POLL IF STAFF DECIDED TO MAKE ONE
gondolom vörös oldal nyert, a statisztikára kíváncsi leszek. -
Razor18 #45256 Duna TV-n Őrjárat az égen MOST! Besza Behu -
#45255 Érdekes komment. -
#45254 A multi hadjáratot a Sinain vagy a Red Flagen toljátok? -
#45253 OFF
Űrhajószimulátorokról.
Nyomja itt valaki a Space Shuttle SImulator 2007-et vagy az Orbiter-t? -
#45252 Igen alap KTO ban csináltam nem tudom h Wampinak fennvan-e a RF stanalone, de adaptálhatom RF-re is -
#45251 thx. alap Korea? -
#45250 Na, pattintottam egy TE-t itt lehet gyakorolni a Long range intercepteket.
Jó szórakozást
-
#45249 Hali. Ahogy az előttem szólók mondták, AWACS csak a két "őrjárati" steerpoint-ja között aktív. Ha beraksz közéjük másik steerpointot, borult a dolog, illetve ha az AWACS nem éri el ezeket a pontokat, vagy már lejárt az őrjárat ideje, és hazafelé tart. -
#45248 Gratula az első Human killedhez ! Lesz még több is -
#45247 Elektronikus hírszerzés, ilyen néven fut egy ideje az AWACS steerpoint. Amíg egy ilyenhez nem ér, addig az AWACS tudtommal nem aktív. Tehát hiába van TE, ha nem őrjáratozik két ELINT stp. között, akkor nincs AWACS support. Az SOJ ECM dettó ugyanígy működik. -
Wampa reloaded #45246 Hali
Nincs meg, mindig ugyanarra nevezem a TE ket amit csinálok, nem mentem le őket.
Mi az az ELNIT ? -
#45245 Az lehet h felszállt de nem ELNIT-ezik küldd át a TE-t és meglesem. -
Wampa reloaded #45244 Thx
Ez megint egy új billentyűkombonáció :)
Kipróbálom.
Az AWACS kurvára idegesit, anélkül esélyem nincs megtalálni a két Mig 21 est. -
#45243 Az Awacs-al nem tudom mi nem jó.
Ha csak a Wingman-ek kellenek, így a leggyorsabb:
Bal MFD-n ASGN-re katt 1x (CONT-ra vált),
majd "Ctrl+O" nyomvatart és az O-t elengedni úgy, hogy a Ctrl
nyomva marad.
-
Wampa reloaded #45242 Vipera (vagy valaki:)
Két rapid kérdés.
Az első, AWACS kapcsolathoz mi kell, mert TE ben fent van az AWACS de a Q t hiába nyomom, minden opció szürke.
Második, DATAlinket milyen billentyűkombóval állitom fel, mert hiába nyomom az O-t vagy jobb Ctr+P t ahogy a gyerek mondja a tube on, baszik működni, de én szeretném látni az én kis wingemet.
A COMMs switch az a HUD alatti panelen a négyállású kapcsoló ?
Mintha azzal se menne, bár kicsit hosszabban próbáltam, nem a couple of secondig.
-
#45241 Fos munkabeosztás, mert újra van állásom. Bár amilyenek itt a munkakörülmények.... -
#45240 Azt az alacsonyan sunnyogót F-16-ot én lőttem le
Ez most csak azért nagy szám, mert ez az első RedFlag-es ember vs ember elleni légigyőzelmem. Túl vakmerő volt a srác és ezt megszívta.
Amúgy nem értem hogy hogyan lehet a Red Flag-en ember ellen, szokványos BVR-ben győzelmet elérni, mert sose tudtam értékelhető indítási távra manőverezni, mert az ellen mindig max távrólmár indított, ráadásul úgy hogy a magasság és sebesség előny is nekem kedvezett. -
#45239 Janával vagyunk Red Flag Ts-en. -
#45238 Szerinted?
-
#45237 hatalmas. De ez megvan videon is ugye? -
#45236 @z0tya FYI
-
#45235 -
#45234 Srácok. Köszi a tegnapi repülést, sajnos egy kicsit összekavarodtunk, pedig ilyen még nem volt hogy heten legyünk fenn egyszerre
Janával fél 1ig voltunk fenn, úgy szaladt az idő mint állat. Az utolsónál olyan Awacs-ot kaptunk hogy szét röhögtük magunkat. ( Jana hogy volt ez a gun story? )
Ma folytatás 18:30-től
itt az eset, mikor leszálltunk tankolni és alacsonyan jött az f-16, Janával beszéltük, ha ez hamarabb jön akkor kampó :)
ilyen pocsék kiértékelés is rég volt.
-
#45233 már ők is gyakorolnak :)
-
#45232 Meglessz főnök, lényegében már foglalkoztam vele, csak egy dolgot nem fejtettem meg, ha kész a profil a warthog szerkesztőjével, akkor mikép indítom el, vagy töltöm be repüléshez, hogy működjön... -
#45231 jaja, aznap mentünk vagy 3at egymás után.
a bohóckodás kötelező elem hazafelé -
#45230 csak vicc volt -
#45229 A kérdés jó, Én általában 90% steadyt használok (ha megnézed akkor tankolásnál még a radart is STBY-ra rakom) nem tudom akkor miért nem az volt betolva de sztem már olyan fáradtak voltunk 1:30-2órás küldi után h muszáj volt kicsit bohóckodnunk h levezessük a gőzt. -
#45228 na, mert ? -
#45227 Leszek majd. Lehet hogy ez lesz részemről az utolsó reppenés a mostani RedFlag-en. -
#45226 Hol a Steady lights kérem -
#45225 Kedves hasonlat... -
#45224 Akkor nagy hála Vampire-nak, hogy elindított a pályán -
#45223 A Warthog profilt amit küldtem nézd meg, mert az állítólag a legjobb, mindenki azt használja
Warthogon amúgy is kár volna nem kihasználni a nagyfokú programozhatóságot....
Én ajánlom, hogy mielőbb kezdj el egy ilyen komolyabb profilt használni, mert később szar lesz átszokni rá...
Én anno amikor már nagyjából tudtam mik a funkciók, megtanultam Foxyt programozni, és egy heti munkával felprogramoztam a Cougart, azóta úgy van, és bevált...