52967
  • Borisz80
    Én még mindig játszom az F-14 Fleet Defendert a dosbox alatt. :D
    Search, TWS-Auto, TWS-Manual, RWS....

Kár hogy nincs benne multi. Pedig az előtte megjelent F-15 Strike Eagle III -at még úgy is lehetett repülni multiban hogy az egyik a pilóta a másik meg a WSO.
  • Molnibalage
    Az F-14 FD volt az első szim, amiben a valódihoz közelítő volt a fedélzeti radar modellezésre.
  • Gundark 1 1
    Dehogy. Ez már jóval az F19 után volt. Akkoriban mindennek volt csicsa kézikönyve :) A Di SHnak olyan volt amit PDFből lehetett nyomtatni. Ma már ez sem divat. :)

A Microprose hatalmas dolgokat alkotott akkor. F-19, F14 Fleet defender, F15, Civilization, Gunship, x-com... jaa meg valami tök ismeretlen valami Falcon 3 és Falcon 4. Akkor már a Spectrum Holobyte alatt.
  • Wampa reloaded
    Szia Gundi

Nekem az kimaradt, de tudom hogy nagy dolog volt, még floppy-s volt ha jól tudom, külön kézikönyvvel ?
  • Gundark 1 1
    Jump Jet, mi Hólakó? :) Én inkább az AV8B-t szeretem, valószínűleg a tengerészgyalogság miatt. No meg eszembe jut a jó öreg Harrier Jump Jet játék a Microprose-től.... De szép is volt akkor :) Bár ha Mikropróz akkor EAW és F19 :)

Zotya, jó lenne a decemberi megjelenés. Hátha :)
  • Wampa reloaded
    Nagyon baba, nekem a FF ban a kedvencem volt a Harrier, valamiért vonzódom hozzá, nem is VTOL hiányzik benne, csak a feeling.
  • Molnibalage
    Ha lesz Harrier, akkor szükség lesz valami jenki partaszálló hajóra is, na meg üzemképessé kell tenni. Jelenleg csak úgy lehet bázis egy rephordozó, hogy lesz katapultja is neki.
  • z0ty4
    remélem minden
  • Molnibalage
    Karácsonyi ajándék? :)
    Kíváncsi leszek, hogy Hayab és JanHas cuccai közül mi kerül be.
  • z0ty4
    Asszem a múltkor Axe, decemberi megjelenést jósolt. Ami persze csúszhat is.

még egy videó a Hornetről.
  • Molnibalage
    Az unalmat azok sem fogják megváltoztatni markánsan, hiszen Hornettel "csak" a fegyverkonfig és egyes modellező értékek lesznek vagy lehetnének másak, de ezek olyanok, hogy különbséget nem érezni, no meg a gép repteljesíménye. Szép rephordozó nincs, ezért a naval operations sem lesz elvben nagyon vagy egyáltalán más.

Tökmindegy, hogy Hornetről vagy F-16-ról indítod a minden zavarásnak ellenálló szuperfegyvereket. A környezet megváltozása az, ami igazán ütős lehet. Aktivált fák, jobb SEAD/EW/AAA modellezés, stb.

Nagyon kíváncsi leszek, hogy legalább a dispensereket, fegyverkonfigot, rack használatot egyáltalán redbe teszik e. A modellező értékek biztos nem fognak változni. Sajnos...
  • z0ty4
    Ezek a képek február 10

ezek a videók, meg már több mint 1 évesek: első második

nagyon nagy csend van körülötte, se egy videó, se egy új kép......
  • Molnibalage
    A BMS 4.33-mal jönnek új modellek és kabinok. Ez több lesz patchnél, ez egy major release lesz elvileg, mint 4.32, tehát nem a mostanid fogod szeritem patchelni, egy új intaller lesz. Elvileg ebben már komolyabb DB editálás is lesz, javítanak a mostani botrányos AAA modellen, stb.
  • Frenky
    Okés, kösz a helpet :-) Most néztem a Jetstream part 5.részt, nagyon jóóó. Nah lassan mennem kell melóba ááá péntek és délután "utálom" Jó repülést.
  • z0ty4
    Szia!

nagyobb repüléseket itt szoktuk lebeszélni, kinek melyik nap mikortól jó.
    vagy ha akad egy szabad órád és repülnél egyet, felnézel ts-re, ha van fenn valaki akkor már mehet is a móka. ( én esténként mindig fel kuksolok, hátha van fenn valaki )

Az angol nyelvtudással én is gondban vagyok, de szerencsére elég sokat magyarul repkedünk, az alap Brevity-t az illik tudni, főleg ha online repülsz és hozzád szólnak, akkor legalább tudj válaszolni.

itt egy pdf

itt van pár 72nd videó, érdemes megnézni őket.

az online repkedéshez elengedhetetlen, hogy minden már flottul menjen, AA, és A-g is.
  • Gundark 1 1
    Köszönöm :) A 18as mikor lesz :) ? Van róla valami anyagod?
  • Frenky
    Sziasztok! W7 telepítés után vagyok. Felteszem a Falcon BMS_t és utána még a lentebb írt MOD_okat is tegyem fel? Pár kérdésem lenne. Hogyan tudok (mikor van időm) Online repülni, próbálgatni a játékot és MOD_okat. Sajnos az Angol tudásom elég hiányos, de azért igyeXem :-) A Falcon Online_ON már regisztrálva vagyok. Borisz80 al egyszer már sikerült repülnöm, köszönöm is neki :-) Szép napot.
  • z0ty4
    Én már nagyon várok valami új gépet a BMS-hez. kicsit unom az F-16-ot.
    F-18 elvileg jön az új peccsel, A Harrier is alakul a videót elnézve. Eurofighter, Su-27, Rafale, F-14. van bőven mire várni.
  • Molnibalage
    A múlt héten elköltöztem, lassan kezdem utolérni magam. Amint befejeztem a MOD-ot és kiadtam, akkor azzal multizhatunk. A hétvégén megnézem, hogy JanHas Wall csomagja mire jó, mert mint kiderült, nem csak Kunsanra tesz le dologkat, hanem a típizált repterekre is, tehát megéri dolgozni vele. Ha megvan, akkor 1,5 hadjáratot kell még pofozgatni egy kicsit és a földi egységeknél még megnézek valamit és mehet ki.
  • z0ty4
    Szia Gundi! Amint látod, nem nagyon repkedünk, a fórum is gyengélkedik, de majd belehúzunk.

Legutóbb a RedFlag-el szerveren repkedtünk. Van benne Single és Multi rész is.

Most a Battle For Balkan van alakulóban, a szerver is megy már teszt jellegel, oda még érdemes regisztrálni. itt lehet regisztrálni.

kb. ennyi most a történet. Hogy pofásabb legyen Janhas cúmói között néz szét.
    Itt az oldal itt a fórum része

ma este jó lenne menni egyet. jó valakinek?

Fun videó alá, ez mekkora lenne már :))
  • Molnibalage
    Erre mekkora poén klippet lehetne forgatni, ha valaki aláénekelné a repülős poénokat. (Van GTA V változata is.)
  • Gundark 1 1
    Na, vitézek, lassan visszajövök a falconba. :) Miket tegyek fel hogy pofásabb legyen? Ti miket használtok? Még néhány hét és összerakom a 3 monitort is.
  • Razor18
  • repvez
    Esetleg ha valakinek van okos tvje vagy olyan készüléke az felvehetné viasatról magyarul és valahova feltenni :)
  • z0ty4
    most találtam a port.hu-n

Vadászpilóták a Viasat Exploreren.

valaki ezt már linkelte eredeti nyelven, de nem tudok norvégul rákeresni youtube-on :)
  • z0ty4
    Az angol RAF Tornadokkal is volt valami sorozat.
  • Frenky
    Thx. Holnap rákeresek...
  • Razor18
    Dangerous Flights, ugyanott. De az kisgépes civil repülés. Azt hiszem ott is 8 epizód, ahol egymotoros dugattyústól business jetekig terjedő méretben kisgépeket repülnek át a világ egyik pontjáról a másikra, és nem 100 km-eket kell érteni alatta. A legkülönbözőbb vészhelyzetek, stb. . Valós szituk, nem megrendezett. Nekem tetszett az is...
  • Frenky
    Hi! Én ma néztem az első részt. Van még valami hasonló sorozat?
  • Molnibalage
    Nem csak skinek, modellek is.
  • z0ty4
    Újabb Janhas skinek
  • Cancri55
    Hujj de jót reppentünk ma Vampire, Merlin közreműködésével...
  • Wampa reloaded
    Évekkel ezelőtt láttam, kanadai volt, lehet hogy a Discovery-n, elképzelhető hogy akkor még volt, azért irtam NG t mert csak az van a csomagunkban.
    Egy éjszakai landolás volt, valamerre billent a gép ha jól emlékszem földetéréskor. Nem minden részt láttam, volt egy srác aki a túlterhelést nem birta talán... közben mindig az járt az eszemben, Kanada egy élhető ország.

De rémlik egy ausztrál is.
  • Razor18
    Lévén elég régi feltöltés, elég kevesen seedelik, sajna nekem sem pikk-pakk jött le...
  • Razor18
    Lehet, bár csodálkoznék, ha Discovery-s program a NG-on futott volna.

Nem esetleg a Spektrumon futott ausztrál F-18-as képzés sorozattal kevered? Bár a zicceres landolás a csajtól ebben volt, stimmel...
  • Molnibalage
    Tetű lassan, de jön lefele.
  • Wampa reloaded
    Ment régebben a NG-on... az egyik csaj csinál egy elég zicceres landolást.
  • Razor18
    8 epizódon keresztül követi 7 ember F-18 képzését. A részek időrendben következnek, összefüggnek
  • z0ty4
    köszönjük :)
  • Molnibalage
    Tehát ez több részes sorozat? Miről szól? Tematikus vagy összefüggő részek vannak?