52967
  • repvez
    Ezt esetleg ki lehetne probálni , A Falconba valo kattintásra ha használni lehetne a Trackir-el kombinálva teljes lenne a realitás :)
    érintő kijelző
  • Molnibalage
    A helyszín váltással lehetnek gondok, hogy mi volt beállítva, mit szedtél le. A tdf fájl hivatkozásokkal. Vagy a sim környvtár felülírásnál lehet baj, ha van ilyen.
  • Borisz80
    Na jól van..... mély levegő.... beszív, bentart, kifúj.....

Mi a fuccck-ot tartalmaznak ezek a balkánok, hogy egy verziója sem hajlandó nálam futni??????
    Átváltom a hadszinteret aztán behal az egész. Windows hibaablak felugrik hogy:
    FALCON BMS HAS STOPPED WORKING. ...Hö?....

Ja és most már a BMS-se indul el....

Valami külső config-ban be lehetne állítani hogy milyen hadszínteret töltsön be?
  • axenet
    Na én is csatlakozom a mátrixra
  • Borisz80
    Ha sikerül felrakni a balkánt akkor valószínű hogy én is mennék az említett időben.
  • repvez
    Bocs az OFF-ért,de szét B@sz az ideg . ÉS hátha van valakinek ötlete.Ujraakarom tenni a gépet és el is inditotam a telepitót töröltem az előző rendszer particiót kijelöltem az ujat és megy is simán a telepités egészen addig amig az első ujrainditás után a windows logó után az asztalnak kéne megjelenni a további beállitásokhoz ,na a logó után csak fekete képernyő és semmit nem csinál a gép.Már 5x ujrakezdtem az egész folyamatot,de mindig itt akad meg.

W7 64 bit rendszer és asrock 970 ext4es lap 2,20-es uefi bios, samu 640es winyó
  • z0ty4
    milyen este? már most is fenn vagyunk

de szerintem 7körül
  • axenet
    Ma este mikor gyűltök ?
  • z0ty4
    itt a folytatás, egyszerre asszem 10 képet enged az sg.

itt már csak 3an

a végén már nagyon szúrtuk a kékek szemét, 3 f-16 jött ránk, alig bírtunk elszaladni :)

egy másik kérdés: van olyan, hogy Valaki ilyen kevés repüléssel, ilyen sok érme legyen?

ma folyt. köv. aki tud csatlakozzon :)
  • z0ty4
    Srácok köszönöm a tegnapi repkedést, nagyon jó volt. éjfélkor álltam fel a géptől, asszem 6kor ültünk le

Az első mission még csak 3an, Janával és Tibivel

itt már 4en

itt egy furcsa kép, indítottak rám 2 mavericket

szép naplemente, Axe imádná XD

monsterkill XDDDD

• axenet
    Ma nem leszek, de holnap jó esély van rá. Beugrok egy negyedik ülésbe és majd megkérdem "Hogy kell lőni ? "
  • z0ty4
    aki nyaralgat....

welcome back :)

este ha minden igaz gyűlünk. tessék csatlakozni.
  • axenet
    Halló! Boldogat meg minden jót mindenkinek. Nem haltam meg, csak eltűntem kicsit. Azért majd beesek valamikor pilótaszámot növelni

Jana bácsinak meg boldog öregkort !
  • z0ty4
    köszi. van mit nézni este
  • Borisz80
    Ez a "Wings Over the Gulf" -ból van. (ezen nőttem fel)

Első rész: First Strike
    (magyarul)

Második rész: In Harm's Way 1/5
    (angol)

Harmadik rész: The Final Assault 1/4
    (angol)

• z0ty4
    egy kis filmnézés :)

• arrow19
    Thx srácok
  • Molnibalage
    JanHas új cucca.
  • Molnibalage
    Nekem azt mondták, hogy ez nem átvétel, de én már totálisan elvesztettem a fonalat, amikor erről vitáznak. Engem őszintén szólva rohadtul nem érdekel, hogy mi honnan jön. Ha benne van már a DB-ben, akkor kikapom és reppen az én modomba. Ennyi. :)

Amikor kijön majd a 4.33 akkor az lesz a nagy meló, hogy az abban levő dolgokat átvezessem. A 3D modellek a ligthosabbak, de a modelezzést érintő változások lehetnek húzósak.

A héten lesz időm molyolni a moddal. Ha nagyon nem a tökéletes polírozás a cél, csak úgy kb. megcsinálni a hadjáratokat, akkor néhány nap melóval készen lehetek és videózhatunk. A 3D adatbázisban benne van minden, amit eddig bele akaram tenni. A Szu-27-et még biztosan megvárom, a 4.33 meg jön, amikor jön.
  • z0ty4
    Molny: más cockpitet nem akarnak átvenni az FSX-ből. iszonyat jól néznek ki azok.
    ( ez már az a rész mikor fizetnék is 1-1 cockpit-ért)
  • Molnibalage
    Már igen.
  • Molnibalage
    +1
  • z0ty4
    Boldog Szülinapot Jana !!!
  • repvez
    Csak azokat a feliratokat tudnák eltüntetni a bal felső sarokból! egyébként ha jol olvastam a kapcsolókat és a botot nem animálták még sajnos :(
  • Molnibalage
    Szu-27 kabin, közeleg. Falconos szemmel nézve elképesztő minőség.
  • z0ty4
    wow

• L Viper #45397
    Egyszerű mécsessel is jó, vagy elektromos főzőlap fölött is szépen hajlik. Arra ügyelj, hogy szép lassan, apránként. Olyat is olvastam, hogy forrásban lévő víz is elég.
  • hooah
    Viper, te készítettél otthoni trackclip-et lufipálcákból? Ha igen akkor hogy hajlítottad meg őket esetleg megvannak még v'hol a képek amikre emlékszek és mit raktál még bele?
    Ha nem te akkor valaki más válaszolja meg a kérdéseimet :D
  • L Viper #45395
    Volt egy kis időm az imént és belekukkantottam az EF2000 Reloaded 3DFX-be-be.
    Pár dolog, hátha valakinek is volt hasonló gondja:

Nálam kicsit mindig jobbra fordult a gép, akárhogy is konfigoltam a Joy-t. Idegesített, hogy állandóan korrigálni kellett.
    Az EF2000.CFG-ben át³rtam a 4000 utáni 63-at 69-re és tökéletes lett: JOYSTICK=4000,69,63,63,63,0,126,0,126,63,0

A másik dolog a TrackIR beüzemelése volt, vagyis FreeTrack, mert nekem az van. Szerencsére ez is szépen sikerült, persze 6DOF-ot ne várjatok, túl régi játék ez :)

A Launcherben a villáskulcsra kattintva a Configba (a régi DOS-os config-ról van szó) a Preferences résznél engedélyezni kell a VR Headset-et - VFX1 opció a jó!

Van egy TrackIR_Enabler.exe is mellékelve, ahol ellenőrizni lehet, hogy megy -e a fejmozgás lekövetés. Ennek a futtatása egyébként nem szükséges a továbbiakban.

Ami a lényeg: Játék közben, a kabinban nyomni kell egy Alt F1 -et. Frankón megy a fejmozgás követés

• Gundark 1 1
    Urak, játssza valaki 3 monitorral? Mert összeraktam a cuccot. A rof megy, de ezt még nem próbáltam. Valami tanács :) ?
  • repvez
    Kiadtak egy uj verzios Balkánt is a hetekben ha jol olvastam a forumot
  • Frenky
    Hi! Közben megtaláltam, csak nem engedi leszedni "HighTilesKoreaV1.0.rar | 227.4 MB"
  • Molnibalage
    Táj textúra modból is van már egy pár, de mind WIP. Az egyiket Tom Catz csinálta, a neve alapján megtalálod a topikot is.

Készült egy valósághoz közelebbi Osan reptér, de azt már LOD Editorral kell bevarázsolni.
  • Frenky
    Hi! Arra gondolta, hogy szebb legyen a látvány, amikor repülök. "Scenery"?
  • Molnibalage
    Sima F4.0-gyel kb. 2003 óta senki nem játszik, mikor kijött a SuperPAK3. AF-et sem tol tudtommal már senki, pár jó dolgot benne leszámítva végzetsen elavult. Az FF multija soha nem volt tökéletes, ami sajnak kinyírtva.

Az új AF, a csinos grafika és a brutáljó multi miatt ma lényegében a Falcon 4 = BMS4. (Minden hiányoságga ellenére...)
  • Molnibalage
    Mire vonatkozlólag? A térképre? F-16-ra? Fegyverekre? Egy rakás textúra pakk van. :)
  • Frenky
    Sziasztok! Egy régebbi kommentben valaki belinkelte nekem az alap BMS_hez az újabb textura csomagot, sehol nem találom. Valaki tudna segíteni? Thx..
  • Molnibalage
    Nekem Nizmo csak a pitet emlegette, nem az új 3D modellet. Ha együtt jön, az még jobb. A pit még nincs készen, de már használható.
  • z0ty4
    Ámen. a skin is lassan kész van hozzá.

Szabolcs: BMS4

többi infó fejlécben.
  • sz4bolcs
    hali, ti mivel játszotok? Sima falcon 4.0, vagy Falcon 4.0: Allied Force?