52967
  • repvez
    ez meg egy kis sziv fájdító van aki ezeket megengedheti mgának
  • repvez
    PSKEY

csakk a hétvégén tudom megnézni,de ha valaki szeretne saját bill kiosztást akkor ez talán segít. az 1.0ás verziót használtam, az nem volt rossz .
  • z0ty4
    wow grat a cumóhoz. mikor veszed?
  • Molnibalage
    Honnan lehet új Cougart szerezni? Ez az, am ugye F-16-os gázkart és botot imitálja 1:1-ben?
  • arrow19
    Sziasztok!
    Lesz egy eladó Saitek X65öm 50e Ftér ha valakit érdekel keressen meg, Cougarra cserélem ezért a csere.
    Üdv,
    Jana
  • z0ty4
    Force Rampnál lehet nem árt.

• z0ty4
    a kereső hirtelen ezt az oldalt találta

kipróbáltam nem kell regisztrálni.
  • repvez
    Ha nem tudsz belépni a forumra akkor nézd meg a spamok között a megerősitő emailt, rendszeresen oda teszi , vagy regisztrálj gmails email cimról,mert van amit nem szeret
  • blackshark
    Üdv!

Hogy tudom letölteni a frissítéseket a játékhoz? Már beregisztráltam a fórumra, de a "Download" szekcióba nem enged belépni, mert még nem adták meg a jogot hozzá. Mit kell tennem?
  • Molnibalage
    F-15C WIP.

• repvez
    Bocs,de el is olvasod közbe amit irok? Pont angol feliratot keresek ezekhez a filmekhez ,de eddig sehol nem találok.
    DE már lehet megoldódik az alább felsoroltakhoz a dolog,de amiket nem ismerek azokra még jöhet ajánlás.
    Lövöldözös is jó mint az irak meg az odaát cimü sorozatok . Angol gyakorláshoz keresem különben
  • Molnibalage
    Ilyenekhez legfeljebb, ha angol felirat van vagy német vagy francia. Senki nem csinál ehhez magyar feliratot, mert akit érdekel, az általában tud angolul.
  • repvez
    Valaki tud ajánlani vagy linket addni valami jó kis vadászgépes filmet linkkel együtt esetleg amihez van angol felirat is meg angolul van ?
    Letöltésre.
    A speed and angels az megvan,de nincs hozzá feliratom.Az IMAXos filmek is jók,de nem találtam még olyan linket ahol normálisan le lehetne zedni avgy felirat lett volna mellette
  • arrow19
    Bővebben:
    http://falcon-online.org/forum/index.php?topic=184.msg1667#msg1667
  • arrow19
    Jelszavat csak Archertől vagy más moderátortól kérjetek (Mystic, Striker, Smokey, Spit, A.S.).
    Password can be given by: Archer, Mystic, Striker, Smokey, Spit, A.S.7
  • z0ty4
    A Balkánnak megint megváltozott a jelszava, aki tudja privizzen rám pls.
  • Borisz80
    áh... akkor felejtős.
  • arrow19
    Ezeket egy horvát gyerek csinálja 3d nyomtatóval, műanyag.
  • Molnibalage
    A gázkar F-15-nek tűnik.
  • Borisz80
    Igaz az a hír hogy a Warthog-hoz végre gyártanak más repülők "grip"-jeit?

Állítólag ezek vannak tervezőasztalon.
    kép
  • Molnibalage
    F-16 szintű FM-je nem lesz, de a hozzá legközöebbi egy szinttel lejebb talán. Az egyedi radar üzemmód modellezés teljesen felejtős, a radar helyes paraméterezése az megint egy más kérdés. A MOD-omban lesz olyan modellező érték, ami értelmessé teszi s PvP-t ezen felül a Szu-30M változat rendelkezik csapásmérő képességgel is majd.
  • arrow19
    Na zsír akkor már csak 15év az AFM? Looo000ooL :D felejtsétek már el a befabrikált cocpitokat AFM is kell ez több mint lehetetlen amúgy sok sikert nekik.
  • axenet
    Fantasztikus minőségű cockpit...

Már csak egy csúcs flight modell kéne, meg a SU radar modellezése, és mehetne az igazi PVP ...

Szép álmokat
  • Molnibalage
    Erre igényt tartotok a MOD-ban?
  • z0ty4
    köszi

felvettem a hangerőt mert nem hallottam a mikrofon részt, mikor beindítja a hajtóművet majd meg süketültem.
  • Molnibalage
  • z0ty4
    wow ez még 1 év minimum :)
  • Molnibalage
    F-15C kabin WIP.
  • z0ty4
    Ahogy Martin Lawrence mondta az Állj, vagy jövök! c. filmben: Cipzár a rizsára!
  • repvez
    Hát én annyira nem estem hanyatt töle ez alapján.Nem nagyon hirdeti hogy 6DOF képes lenne vagy, hogy nagyobb képfrissitése vagy látószőge lenne mint a TIR-nek. Amit én ebből kikövetkeztetek, hogy szép orosz szokás szerint ujra feltalálják a spanyol viaszt és eladják sajátként.Itt is csak annyi az egész, hogy a webkamerát a fülesbe tette és a ledet meg a monitörra és irt hozzá egy szóftvert. 1 led világit abből hogy tud térbeli helyzetre következtetni,meg elég nagy volt a késleltetése a mozgásra.
    Ennyi erővel a kamerát a pántra is tehetné középre a forgás elcsúszásának kizárása miatt.
  • Razor18
    Most értem a végére a Dan Hampton féle Viper Pilot: a Memoir of Air Combat c. könyvnek (pár oldallal visszább van itt link az e-book-hoz). Nagyon király dolgok vannak benne, sajna ebből sem lesz szerintem magyar változat...

Volt benne egy pilóta-szleng, amit sokáig csak sejtettem (némi vit. rep. múlt alapján), aztán a végén beigazolódott. "...to zipper the microphone...". Kíváncsi vagyok, ki mit tippel, mit jelent?
  • z0ty4
    Gametrix-vTRACK MK1

trackir mehet a levesbe :) aki ért oroszul nézzen már szét a honlapon is
  • Borisz80
    Hé, kis csalók. A TFR csak a LANTIRN pod-al üzemel.
    És azt nem lehet függeszteni a BMS-ben.
    Tessék nélkülözni a használatát.
  • z0ty4
    fingatós kis mission volt :)

• repvez
    Lehet a kabin nézet valamelyik olyan gombra vagy tengelyre van téve a joyon vagy az egéren ami egy kicsit zizegősebb a kelleténél vagy valamelyik eszköz összeveszik a másikkal és ezért elmászik valamerre.

Nekem is volt ilyen mikor 2 joy volt rádugba és bezavart a nézetbe a másik.
    Próbáld kihuzni a vezérlőket vagy nézd át, hogy mire van téve a kabin nézet vezérlés.
  • Borisz80
    Futómű mizéria.
    -futó kiengedés csak 250 kts sebesség alatt.
    -kiengedés után ellenőrizd a "futók helyzete" visszajelző panelt, hogy mind a 3 lámpa zöld e.
    -ha zöld akkor a futó kinti helyzetben rögzítve van.
    -ha nem világít zölden akkor az adott futó nem nyílt ki, vagy nem rögzült.
    -ez esetben próbálkozhatsz még a futómű vésznyitással. shift-g vagy ctrl-g.

HUD mizéria.
    Nem egészen értem a problémádat, de hátha segít a kis eszmefuttatásom.
    BMS-ben már nincs 2d-s kabinnézet, csak 3d-s van. Úgyhogy felejtsd el a 2d-s nézet sajátosságait és szokd meg a 3d-t.
    Ha megnyomod a "2"-es billentyűt akkor is 3d-s kabinban vagy, csak itt ha szét akarsz nézni a kabinban akkor fix nézeteket váltasz. (mint pl a Freefalcon 2d-s kabinjában)
    Ha a "3"-as bill-t nyomod meg akkor az a fullos 3d-s nézetű kabin, ahol ha mozgatod a virtuális fejed akkor folyamatosan mozog a kabinban. (remélem érthető)
    Ezt a fejmozgatást vagy a joystick-od "POV hat" nevezetű 4 állású kis karjára rakod vagy használsz "Track IR" fejmozgásérzékelőt és a valós fejmozgásod szerint nézel szét a kabinban is.
    Elkerülhetetlen hogy ne kelljen mozgatnod a fejed. Ha eddig nem így játszottál rep.szimulátorral akkor ezt is nem árt ha megszokod.

Szóval nem értem hogy mit értesz az alatt hogy a HUD fent van. Minden ott van ahogy éppen ránézel a műszerfalra. Ha középre akarod a HUD-ot akkor nézz fentebb a kabinban.
    Vagy, ha csak HUD nézet kell akkor használd az "1"-es billentyűt.
  • axenet
    Igen, én is ezt néztem, hogy kb értelmetlen ez a patch. Egyenlőre nem kerül fel nálam...
  • Molnibalage
    BFB = Battle for Balkan? Ha jól látom a changelogot, akkor csak MP oldalról kapott pár javítást a kód. Nem kötelező alkalmazni, tehát semmit nem fog felborítani szerintem.
  • axenet
    Lehet bassza a csőrüket, hogy ilyen ügyesek a falcon onlineos fiúk
  • arrow19
    Már az 5. update is úgy volt beharangozva hogy az "utolsó nagy update" ezt a customer feedback oldalát sosem értem a BMS teamnek.