Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Ha összetettebb TE-t csinálsz, akkor elkezded editorban, majd belemész és megrajzolod a vonalakat, aztán vissza editorba...kicsit vicces
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
www.pumaszallas.hu
Már ha ezekre gondoltál.
Ha kész megnyitod a Data cartridge-t és nyomsz egy save-t hogy elmentse rá.
A vonalak rajzolásánál egy kiinduló pontot kapsz. Ezen jobb gomb, "következõ pont", majd lehúzod ez elsõ pontról a második pontot. Így már a két pontot összeköti egy vonal. Második ponton ismét jobb gomb, ismét következõ pont, lehúz, a vonal folytatódik. Ha jól emlékszem 5 pontot lehet így összekötni.
Ezután újabb elsõ pontot kell lerakni. Igy 5x5 csoportot lehet rajzolni.
Sajnos TE szerkesztésnél hiába rajzolod meg ezeket, nekem még sose mentette el. Viszont ha elindítom a küldetést és ott megrajzolom és el is mentem akkor már megjegyzi.
De javítson ki valaki ha tévedek.... vagy aki jobban el tudja magyarázni. <#nemtudom>#nemtudom>
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
www.pumaszallas.hu
Vampi. Én azért szoktam felkapcsolni a világítást, mert a mûszereket, gombfeliratokat jobban látom. Fõleg ha valami árnyékba kerül, ott kell mereszteni a szemem (nagy FOV-al szeretek repülni).
www.pumaszallas.hu
Úgy látom nem ez a bonyolultabb része a dolognak, hanem a 3d-s modell animálása . ezen áll vagy bukik a dolog . onnantól már csak pár kattintás.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ez a TGP Maverick kombó a valóságban is mûködik vagy csak a BMS-ben lehet így kombinálni?
Már máskor is meg akartam kérdezni mert sok screenshot-on látom, hogy miért repültök nappal mûszerfal megvilágítással?
www.pumaszallas.hu
Köszönöm a mait, srácok, legközelebb folytatjuk!
Jól csináltad Zotya, ilyen küldetésnél sose a saját kiértékelés a lényeg, hanem hogy a küldetés fõ céljai megsemmisülnek e. Itt ez szerintem succesful-nak minõsül, 11 Scuddal, mert nem kellett az ellenséges vadászokkal bajlódnunk...
Felszállás, egyeske Tibi, ketteske én.
Kötelékben, még odafelé...
Miután az AWACS-ot leszedték, én A-A módban vigyáztam amíg Tibi dolgozik...
Kilövöldözte amt találtunk (mint kiderült mind a hat SCUD megsemmisült), aztán elindultunk tankolni. Ez külön érdekes volt, a C2-ben ahol elõtte oda-vissza repkedtünk, most megszórt a légvédelem. Tibi gépét meglõtték, ki kellett válnia, hazafelé kattintott. Én megtaláltam a tankert, de ez a *** nem adott naftát. Az UHF 13-as csatin csak azt ismételgette ami a képen látszik, de próbálkoztunk a többi frekin is, ami ott eszünkbe jutott, sehol nem válaszolt, boom-ot sem eresztette le. Sajnos Axe-ék épp ekkor léptek le, megkérdezni sem tudtam õk melyiken rádióztak vele. 1300 font volt még mikor utolértem, itt elszórakoztam 500 fontot, de semmi...
Nincs más hátra, irány Choongwong, csak óvatosan a gázzal...
A 4. forduló elõtt azonban lepörgött a hmû, a final-ra már álló hajtómûvel fordultam szerencsére magasság és sebesség még volt. Elkoptatni sem akartam nagyon távol a pályától, olyannyira, hogy végül sok is lett kicsit. Szerencsére még defektet sem kaptam, a gép épségben megállt, csak kicsit poros lett 😊
www.pumaszallas.hu
Axe és Boci egy kötelék, Tom és Tibi a másik én egyedül járõröztem és vigyáztam rájuk. Annyira, hogy inkább az üzemanyag fogyjon ki minthogy valakit lelõjjenek, és ez be is következett.
Apró zavar a kifutón:
Dogfight az F-15-el, szerencsére jött a társam és segített, kisebb csoda 😊
és a kiértékelés, most nem az volt a célom, hogy mindenkit lelõjek, hanem hogy a többi köteléktõl távol tartsam a gépeket és ez sikerült is.
Még egyszer köszi mindenkinek, legközelebb remélem leszünk legalább ennyien 😊
www.pumaszallas.hu
de átbeszélhetjük szóban is.
Tanker rádió freki nem lesz külön, 13-as UHF csatornán hallani fogjuk, meg õ is minket
Ahogy Razor mondta, távolságot lehet olvasni belõle. TCN AA módban pl 1X a vezér, 64X a 2es gép
(nyilván azért a +63, van egy gép AKITÕL mérjük a távolságot, akárhányan ráállhatnak a +63 TCN-re, de ha két gép van 1X-en, akkor kitõl is méred a távot ? Ugye Razor ? )
- A téli táj miért jó? Csak mert én xart sem látok rajta, ezzel kvázi a mûszeres felderítést erõltetitek, vagy csak a kerettörténet miatt van ez?
- Mi lesz a tankerek rádió frekije? Vagy csatornája?
- A flight-oknál a tacan freki mire való?
www.pumaszallas.hu
<#felkialtas>#felkialtas> Jana ment privi. csekk pls. <#felkialtas>#felkialtas>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.pumaszallas.hu
Mert ha nem, akkor mentek egy másik dds-t amin ilyen átmenetes lesz a szín. Csak nem tudom mitõl lesz a programban átlátszó...