Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
pl : Kódszó : Cowspanker
Widow 1, Viper11 check in ...
Viper 11 , Widow 1, authenticate Kilo Romeo
Widow 1, Viper11 authenticate Echo
Viper 11, good authentication
Ezzel azonosítják magukat, hogy nem az ellenséggel beszélnek
CAS-nél tegnap ezt használtuk, csak meg kéne tanulnaom a betûk katonai szómegfelelõit 😄
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
de mivel az nagyon messze van még beszéljünk a ma estérõl. 7-8 körül én leszek, aztán meglátjuk.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
asszem a 8004 és a 8005 dds de a bms fórumban tuti megtalálod.
GET_CREATE_64BIT_SETUP=0
kell valamit csinálni?
Pedig azok voltak ám az idõk. A Top Gun gázkarra volt rádugva a kicsike. Mások örültek a 4 gombos joynak, nekem meg 64 gombos Hotas-om volt.
Hihetetlen ötletesen lehetett programozni, volt egy betétje a billentyû portba, és szimplán nyomva tartottad a joy gombot, majd lenyomtad a billentyû kombót, majd felengedted a joy gombot, és ennyi...
Ehhez még jött a Top Gun gázkar, 3x 4 gombja....adta <#banplz>#banplz>
DE igy hogy már megcsináltam az enyémet azt mondom,nem nagy dolog ha 2 vezetéket össze tudsz forrasztani akkor sikerül egy ilyen panellal müködésre birni még a legrégebbi joyt is.Ha gépész létemre nekem sikerült akkor bárkinek 😊
Az ujra forrasztással még addig várok mig nem tudok egy jó mechanika tervet tervezni és legyártattni a joyhoz,mert akkor örök darab lenne,mivel most müanyag az egész .DE láttam már pár megoldást a potik kiváltására is neodium mágnes és HALL sensor cserével .igy a potik is hibátlanok lennének mivel nem lenne fizikai kapcsolat az érzékelõvel .
Már jó régen JoeDestroy kollégával tárgyaltunk róla,de sajnos nem értem rá és abba maradt a project.
Esetleg ha lenne valakinek ilyesmi elvetemült gondolata közösen megvitathatnánk pár tervet és megvalósitani .Mindenki beleadná amit tud a szakmájából 😊
lenne egy gondom,nem tudom másnál jelentkezik-e ilyesmi.a lényege az,hogy játék setup menüjében beállítom a joystick rudder,és gázkar tengelyét,le okézom,aztán amikor kilépek a setup menübõl,elõtte apply,majd ok,és mûködik is a játékban.aztán kilépek a játékból,majd amikor legközelebb játszanék vele,megint minden tengelybeállítás,amit az elõzõ játék alkalmával beállítottam,vissza áll alap,tehát billentyûzet beállításra.magyarul,minden játék kezdetén,tengelyeket kell konfigolnom. másnál is ez van,vagy ez valamilyen spéci játék,vagy telepítési hiba?
Saitek X52-es joystickról van szó,win7 64bit-es rendszeren.
Üdv!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Wifikhez nem ért valaki ?
Leirom, hátha van ötlet. Fix IP, összedugva minden, IP cimem beirva, hálózati maszknak 255.255.255.0 az opcionálisak ugyhagyva ahogy és nincs netem wifikn keresztül, de a gépen se. Elméletileg itt már kellene lenni netnek a gépen, innen tudom a WAN beállitásokat megcsinálni. De nincs és már agyfaxt kapok 😞
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
viccet félretéve, 7 körül akinek jó az jön. Axe-nak is van egy csomó jó küldetése aminek még a felét sem repültük mert kevesen vagyunk mindig hozzá 😞
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Emlékszem, osztott gázkar volt hozzá, nekem is csorgott a nyálam utána rendesen...
Axe.
Igen, a TopGUn with attack throttle-t akarnám beüzemelni. Mint mondtam régen nagy álmom volt a joy... akár csak a Suncom féle F-15E joy...
Repvez
Ha lenne egy cseppnyi tudásom is az elektronika terén akkor biztos hogy már egy hiper szuper HOTAS-t összedobtam volna 😄
ilyen joystick modult árulnak a vaterán is,5-6 ezer forintért.én is vettem ott egyet.ha kell valakinek a készítõ emailcíme,privátba elküldöm szívesen.28 gombot tud kapcsolni,és 6 tengelyt lehet rákötni.kapcsolási rajzot,meg leírást is mellékel hozzá,és segít bármiben,ha el akadna valaki.
üdv!

leobodnar féle
bekötési diagram
Az egész joyt ujra kell vezetékelni,de sokkal precizebb lesz tõle és nem kell driver hozzá.
Vagy ha házilag saját magad csinálnál:
Mjoy
usb átalakitó
USB-Gameport átalakító
Valamelyikõtök linkelt be valamikor réges régen egy régi joy porthoz való usb-s átalakítót.
A régi Top Gun joy set-et szeretném vele kipróbálni. Be tudnátok újra linkelni, hogy hol lehet venni, mert nem találom a hsz-t!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A DB és az MI mondjuk úgy, hogy arra (lett volna) trenírozva, hogy a hadjáratot szolgálja. Ennek minden elõnyével és hátrányával.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM