Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arrow19
Ezen mit nem értesz 1991ben volt kicsi szárnyú AIM-120C sztem maximum A variáns volt aminek ugyanaz a modellje mint a B-nek. Én értem miért nevezted el.
Molnibalage
Ezzel az adatbázissal írjátok felül a meglevõt. Evilge javítania kellene az F-14 kabin problémát.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Csak így mûködik. Megteheted, hogy nem másolod be a fájlok, ez esetben nem lesz kabinod sem. Kipóbáltam azt, hogy felismeri -e a külön könyvárban a kabin fálojkat, de sajnos nem...

A \sim fájlok felülírása sem rajtam múlik. Azzal tudok fõzni, ami van...

+AIM-120 Railhez a AIM-120C LOD-ja van

Ezt a megjgyezést nem értem. Mi másnak kellene lenni? Azért neveztem el a rakétát, hogy fel lehessen ismeri, hogy melyik hova megy és melyik HP számára engedélyezzem. Egyébként tökugyanaz a rakéta, az egyetlen eltérés, hogy indítás után máshogy viselkedek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

arrow19
+AIM-120 Railhez a AIM-120C LOD-ja van, roviden ezeket vettem eszre. Tobbre most nem volt idom.
arrow19
Ez igy amugy nagyonnemjo hogy az origi fileokat kell felulirni hogy legyen cockpit, vagy a modon belul legyen ckpit mappa vagy ne legyen mert ebbol csak a multis CTDk lesznek, ugy emlekszem Sinain is a mod mappaban van az IAF Falcon cockpit. Az AK47 infantry ugyanolyan pontosan lovoldoz ram mint a Shilka azzal is kene vmit kezdeni.
arrow19
Bugos.
Molnibalage
F-14 pit check megvolt már bárkinél?

Borisz80
Az a fránya Forma 1 mi? <#vigyor2>
Basszus. 1000 éve nem repültem már...... <#wilting>

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Borisz80
Ma délután akar valaki reppenni?

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Molnibalage
Legfeljebb háborúban, de ott is csak végszükséges esetén oldják le. Nincs póttartályból sem unlimited készlet. Az AF alatt lehetett látni, hogy hol jöttek haza pótossal gépek, hol n em. Ahol nem, ott SAM tevékenység volt sejthetõ.

A festett pótos értelmetlen, de csak van festetlen pótosa, azt mindig lehet használni.

arrow19
Abszolút. Ez gondolom fogyóeszköz egy hordozón.
Ja, már csak azért sem, mert akkor más század gépén hülyén nézne ki, illetve nem lenne ezzel a festéssel tetszõlegesen cserélgethetõ. Vagy Te is erre gondoltál gazdaságosság alatt?

arrow19
Amúgy sehol nincs a neten ilyen póttankos változat + nem is lenne gazdaságos ha a póttankokra is fújnának mintát ODS alatt az F-15E is C változattól örökölt világosszürke póttartályokkal repült írtam neki, hátha többet tud.
Tizen-pár évvel ezelõtt összeraktam Revell 1:32-ben, azért emlékszem "ennyire"... <#whatever>

arrow19
Well, igazad van:
Molnibalage
AIM-54 skin az új lesz.

A skin gyönyörû, de én nem emlékszem, hogy a póttartályokon is lett volna "matyóhímzés"...

Molnibalage
A képek alapján igen, de meg lehet kérdezni.

VO101Tom
Ez az F-14 skinpack érinti a Phoenix-et is?

www.pumaszallas.hu

Molnibalage
Nagyon nem sürgõs, gyak. 1 hónapja semmit sem csináltam én sem a MOD-dal a pit fixeket leszámítva. Tegnap volt 30 percem és ezalatt megcsináltam a linkelt rakéta modifikációt, ennyi idõ alat jöttem rá, hogy hogyan mûködik a bsmrack.dat.

Tegnap a suggestion threadben kijött egy rakás rakétának a drag/lift javítása egy usertõl. Na, azt is mind applikálni kellene. Aztán a nem irányított rakétát is megcsinálom, a füstölõsre, ha sikerül.

Egyébként nem értem, hogy miért post a WP rakétáért csorog mindenki nyála, és sokkal inkább a Zuni-t csinálnám meg. Ha ezért kéri a nép, akkor pesze legyen. Én a büdös életben nem fogom használni... 😊

VO101Tom
Velem beszéltél róla, de azzal nem is foglalkoztam egyátalán, a MOD-ot nem tettem még föl (elmúlt három hét elég zûrös volt, repülni is alig repkedtem), anélkül sem 3d modell, sem dds file nincs. A rakettyákat meg a konténereket nézem most, ha megvagyok valamivel akkor átküldöm (nem ígérem, hogy ma).

www.pumaszallas.hu

arrow19
Ez a kedvenc skinem a klasszikis Jolly Rogers mellett:
Molnibalage
Felcseréltem? Upsz... 😊

Valamelyikõtök igért Mi-24/Mi-8 skint. Azzal egyelõre nem kell sietni, Tom Catz megcsinálja a fegyverek nélkül javított modelleket. Addig nem sürgõs.

Molnibalage

VO101Tom
Balázs, a creditben javítsd ki plíz, a J7 skint én csináltam, Lecso a Su-30-asokat csinálta az F-4 mellett.

www.pumaszallas.hu

1-4-ig és most jön az 5.

axenet
szedem össze neked a többit is

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

axenet
Igen, és ajánom is, mert az U4 nagyon bugos. Többi update fent van ?

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

Sziasztok! Feltettem újra a játékot már vagy harmadszorra :-) Az Update 5 is kell? Szép napot

VO101Tom
Én sem gondolom, hogy gyorsan fog menni, de valahol el kell kezdeni <#nemtudom>. A doksi amit küldtél az pl teljesen jó, ilyesmit kerestem <#eljen>

www.pumaszallas.hu

axenet
Ez nem olyan dolog, mint a ramp start, hogy bemagolod, aztán megy... hónapok rutinja kell hozzá. Tõlem máskor is tolhatjuk így, ha az "angolos" szekció gyûl össze. Tegnap a küldetés sem volt ideális hozzá, kissé HC volt 😊

VO101Tom
Délután felteszem.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Angol Brevityrõl meg repülés közbeni rádiózásokról beszéltünk még sokat. Nekem ezt kell még tanulnom, mert nem ismerem még, hol mikor mit kell rádiózni -Brevity szerint- a különbözõ szitukban.

www.pumaszallas.hu

axenet
Nem ér szivatni ! <#banplz>

VO101Tom
<#idiota>

www.pumaszallas.hu

Megtiszteltetésnek vettem...<#nevetes1>

Borisz80
Elnézést hogy ígéretem ellenére nem voltam... természetesen közbe jött valami, ahogy szokott. Mostanában elég zûrös az életem.

Molnibalage
Skacok, megtennéktek, hogy ránéztek a modra? Az F-14 pitet kellene sürgõsen csekkolni. A kinti emberek közül többek állandó CTD-t kapnak, ami nálam nem jelentkezik. Egyszerûen nem értem, hogy hogyan lehet, mert csakis DB hiba okozhatja. Pedig ugyanazt a DB-t használom, mint õk...

axenet
És az is én voltam.... ez kettõt ér <#banplz>

Fordulókat annyira nem gyakoroltuk külön, küldetés közben próbáltunk együtt maradni... Amíg nem jöttek be az F4esek alánk...

Engem csak egyszer... <#eplus2><#wave>

z0ty4
formációt, fordulókat ilyesmit sikerült gyakorolni?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Hírek a kért rakéta fronton. Megcsinálható, de más rakétákra gõzöm sincs, hogy hogyan klónozható.

Egyébként gõzöm sincs, hogy miért engem faggatnak, amikor JanHas képein az is meg van csinálva, hogy a rakéták rack helyen vannak pozícionálva...

axenet
Jaja, csak kétszer lõttek le egy küldetés alatt 😄 Én is köszönöm

VO101Tom
Király volt a mai reppenés, kis lightos küldi 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Elvileg jó.

www.pumaszallas.hu

axenet
LOL 😊

arrow19
A mostani üzemagyag árak miatt nagyon hasznos kis tool: Fuel Calc
axenet
Mondjuk 7tõl pontban ? Kinek lenne jó ?

VO101Tom
Én jönnék ma. Mikortól tervezitek? Valami addon kell majd este?

www.pumaszallas.hu

axenet
Na akkor itt van, amit próbálok a videóban elmagyarázni :

TAC turn, vagy „sarok” forduló

NEM egyszerre végrehajtott 90 fokos forduló. A KÜLSÕ íven lévõ fordul elõször, a belsõ íven lévõ pedig akkor kezdi a fordulót, amikor a másik gép orra pont rá néz.
Maga a forduló 80 fokos bedöntés, és 3G-s forduló a sebesség és magasság tartásával.
Nem könnyû forduló, jó ritmusban és pontosan kell végrehajtani. Az eredmény egy 90 fokkal elfordult kötelék, a kötelék tagjai felcserélõdnek. Elõnye, hogy igen gyorsan irányt vált a kötelék, a spread/ vonal formáció megtartása mellett.