52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#45903 Akkor marad a warthog!
Egyébként ha épp lenne egy warthogom le tudnám nyelni a békát ami a Falconozás közben tör rám mert A-10C bottol repülök. -
#45902 Elég komilyan gondolom a szimulátorozást hogy idővel elég nagy ősszeget invesztáljak bele idővel.
Remélem majd akkor segít valaki összeaplikálni azt az FSSB-t? :) -
#45901 Új Cougar nincs, használtat nem veszek, totál zsákbamacska az egész. -
#45900 Keresni kell egy Cougar-t 20-30e ér sztem már lehet kapni ebayen vagy más oldalakon az jó alap, a belsejét meg kidobni és rakni bele FSSB-t. Tudom drága de ez nem egy 2éves beruházás. Dee-Jaynek kb 2003óta van FSSBje azóta használja az pont 10éve volt ha elosztod az 10-15e Ft minden évre. Azt számold ki ha elmész hétvégén étterembe/sörözni/szórakozni kb ugyanott vagy nekem is sokáig tartott osztani szorozni mert iszonyat sok pénz egy eszközért de visszahozza az árát ha komolyan használod és komolyan repülsz. Warthogot azért nem tartom egy jó döntésnek mert nem autentikus ha Falconozol, persze ha A-10Cvel játszol akkor azt ajánlom de ha falcon szerintem a Cougar+FSSB hogy Axe-ot idézzem el kell dönteni hogy mennyire veszed komolyan a repülést ha csak pötyörészni akarsz akkor tényleg egy X52őt kell venni és kész. Amúgy Balázs neked tényleg nem ajánlom a Cougart egyszerűen nem használnád ki.
A Saiteknek nem is az anyagminőségével volt problémám inkább a profiler az ami egy 3rd party szörnyszülött majdnem fél évig tartott míg egy egyszerű profilt összeraktam vele lassú nem natív (aztán biztos meglehet oldani akik fejlesztették gondolom ezzel alszanak fekszenek), Foxyval 2nap alatt megírtam a joyhoz való keyfile-t. -
#45899 Erre csak azt tudom neked mondani hogy az X52esemet már sok éve használom, és semmi baja. -
#45898 Nekem sajna nincs tapasztalatom TMal de nagyon gondolkidok egyben. Csak hát Warthogot még nem engedhetem meg magamnak a használt Cougarokban meg nem bízok. -
#45897 Eddig minden Saitek cuccom meghalt vagy igen hamar problémás lett. Lehet, hogy drága a TM, de akkor inkább veszek olyat, ami működik is... -
#45896 Mondhatnám, hogy nekem is mert a Cyborg 5öm még mindig rossz, és nem tudom, hogy mi okozza. Az oldalkormány teljesen jobbra húz.
Egyébként meg én is vennék mást de ilyen(X-55) árban nem igazán kapni jobbat. -
#45895 Nekem is. -
#45894 Hát nekem egy életre elég volt a Saitekből -
#45893 Huuuh az jó. Majd ha úgy adódik megfűzöm egy egy pre orderre :D -
#45892 Merlin amerikában él :) szemez vele ő is -
#45891 Kár hogy csak amcsik meg kanadaiak rendelhetik. -
#45890 Előrendelhető a Saitek X-55
nincs is olyan bitang ára. -
#45889 Csaló téma gyorsan le lett zárva. -
#45888 Új Szu-27 modellek vannak, a LOD1 1/3-dal kevesebb polyból áll. Máris integrálom. :) -
#45887 Mindig is mondtam nektek vigyázni kell a kvantumugrásokkal. -
#45886 teljesen komoly poszt.
mindig a rakéta előtt laggol? fura nem?
falcon online-on beindul a cucc. kiváncsi vagyok mi lesz belőle.
-
#45885 Ez most komoly vagy vicces poszt? Nem csak laggolt vagy bugolt? Ha nem, akkor gőzöm sincs, hogy ezt hogyan csinálta. -
#45884 Megvan az első Cheater BMS-ben
lejátszás Tacview-el. -
#45883 Javított hatzáras oldási és pakolási sorrend. Az előttem posztolt cucc nem volt jó, a MOD tesztelése közben vettem észre. -
#45882 FYI -
#45881 u7 -
#45880 U6 vagy U7-tel repkedtek? -
#45879 Valamint a DASH1 50-52 oldalak.
Mindent leír amit a Falconban különböző módokban csinál (ráadásul szelektálva a módokat), és azt is csinálja.
Az én profilomban (amiről a kép is van a médiámon) még tettem rá jónéhány extra funkciót is.
Azt hogy mikor mit kell csinálni vagy mire van szükség az szituáció függő. -
#45878 Tegnap azért csak összegyűltünk 6an :)
Axe, Jana felszállás:
Tibi, Cancri, Merlin
épp egy gigantikus 4 repteres bombázáson voltunk mikor szólt az Archer, hogy szerver restart.
fél óra briefing, fél óra oda út és ennyi.
na majd talán ma :) -
#45877 igen ezt tudom,de amit irtam, hogy attól, hogy igy beállitom a joy gombjait, még nem biztos hogy fogom tudni, hogy mit mikor miért kell használni, vagy hogy a játékba elég e csak annyit csinálni , hogy a jelzett gombokat ráteszem a joyra és az ezután már ugy is viselkedik? Értem ezalatt hogy egy adott, gombnál több funkció is van ha többször lenyomom vagy ha tovább tartom lenyomva, arról meg megint nem tudom, melyek azok amiket együtt kell használni a bot és a gázkar között.
Tudom hogy ez elég bénán hangzik,de eddig nem hotast használtam (bár még most sem mert nem jó még)
Eddig csak a rakéta inditás és a gépágyú volt csak a joyon :) -
#45876 BMS-Dash1 page 25-26-27 -
#45875 Esetleg lehetne egy olyan iromány is, hogy a Hotas rendszeren mi mit is csinál ténylegesen,mert addig rendben van, hogy megprobáljuk ráálitani a megfelelő gombokra,de én vizuális tipus vagyok és gyorsabban megjegyszem, ha látom is mi mit csinál.
Tehát a TMS,DMS,CMS, range , antenna, dogfight stb. -
#45874 A doksimból annyi kimaradt, hogy a Ctrl + F4-el tovább lehet zoomolni a TGP-t, a Ctrl + f3-al meg vissza.
Majd lecserélem a raktárban is.
-
#45873 a fejlécben van Viper raktárában egy dokumentum erről. szépen leír mindent.
ha így sem jó jelezd és segítünk. -
#45872 ha jól emlékszem még akkor a "V" billentyű De csak tipp nagyon rég nem használtam már. -
falcon16 #45871 Sziasztok!
Elóször is Boldog Új Évet !!
Abban kérném a segítségeteket, hogy a BMS -ben a jobb oldali MFD-n LGB bobázás esetén melyik bill.-vel tudom állitani a zoom-ot.
Előre is köszi.
Üdv:falcon16 -
-
#45869 ITO 0,99 is megjelent -
#45868 BUÉK F-15C WIP kabin. -
#45867 Repülésekben, Cockpitekben, modokban gazdag új Évet mindenkinek :)
BUÉK!!!! -
#45866 Szu-27 skin az új modellhez. Ezt fogom használni. -
#45865 Még valami, a négygépes köteléknél sem szabadna ennyinek lenni, akkor el van baszva a LOD skálázás. Nézd meg lent, hogy mennyire lentebb vittem a LOD váltás távolságot.
A távolság váltásnál egyébként egyenértékű távolsággal számol a cucc. Tehát, ha rázoomolsz valamire és akkor akkorának látszik, mint 60 fokos FOV-nál X távolságról, akkor vált a LOD. Tehát hiába vagy mondjuk 100 lábra a modelltől, ha a kamera és a FOV együttese más távolságot ad. Láthadot, hogy nálam a LOD3 tizedakkora (!) távolságra van mint alapból, a látvány mégis tökugyanaz. Csak éppen ez azt jelenti, hogy a reptéren az összes gép, aki nem melletted van, harmadannyi poligonból áll. Mikor a LOD1 60k és a LOD3 meg 20k, azért ezt rohadtul nem mindegy. A LOD4 is elég lenne a Szu-27-nél, csak azon nincs futó....
Szóval számomra kicsit rejtélyes ez a modellezgetés. Tudnak ilyen szépet csinálni, és ilyen amatőr hibákat vétenek...? Megáll az eszem. Ha bevontak volna az elején, akkor ezeket a hibákat 2 óra alatt felderítem... -
#45864 A Szu-27 kabin is még csak WIP. Ez a kabin textúrákon meg is látszik. Az érdekes, hogy a poligonszámnál nem fogták magukat vissza, de a skinek csak 1024-es méretűek.
A JanHas féle F-16 tényleg szép, de nincs az az isten, hogy használjam őket. A baj az, hogy a lowres LOD is a Szu-27-nél 8k poligon, mikor most ez a LOD1. Ezen felül teljesen hülye LOD távolság váltás van. Látható, hogy 5 perc alatt csináltam jobb távolság osztást úgy, hogy az FPS durván nőtt.
A TomCatz féle "egy lod" modelleket is úgy pakoltam bele a játékba, hogy régebbi LOD-okat használtam fel LOD2/3/4/5-nek. Néha a régi LOD1 lett a LOD2, mert az is csak néhány száz poligon.
A Hayab féle modellek az új kiadásban lesznek benne. Gőzöm sincs, hogy ezeket mért nem adta ki, mint a korábbi cuccait...
Mav-jp maximalista és nem fog pöcsölni olyan FM-mel, amihez nincs elég adat. Nem tudom, hogy hányéves, de olyan mérnöknek nézem, aki a repiparban van (vagy valami prof lehet), aki nagyon keni-vágja az áramlástant és a klasszikus mechanikát is. Na, ilyenből nem sokat találsz, főleg olyat, aki repszimet is fejleszt...
Munkamegosztás meg elvileg lenne csak picit halott a thread.