52967
  • z0ty4
    de ha négyen mentek, mindjárt más az ár :)
  • repvez
    Persze tudom ,nem azért irtam, párszor megjártam az utat én is.
  • Borisz80
    Szolnok-Pápa
    kb 240 km
    kb 4:30 útidő (fizetős autópályák nélkül)
    kb üza ár 8000 ft

nos ez oda vissza 16000 ft.
    Na ez egy olyan távolság ami nem éri meg.
  • repvez
    ebben az országban nem beszélhetünk leküzdhetetlen távolságokról :P
  • Borisz80
    Én szívesen elmennék, legalább látnám belülről is a pápai repteret, de túl messze van.
  • Boconadi
    Egy kis OFF

Elkepesztöen gyönyörü ez a video
  • repvez
    Nyilt nap Pápán!+
    Ha esetleg érdekel valaki egy Forumtalit is lehetne tartani ott
  • z0ty4
    Air Combat Maneuvering Video
  • Molnibalage
    Csak úgy.

Bárki, aki '80-as évek jó képpel megörvendezetet, akkor megfontolom, hogy az lehet a doksi elején.
  • Borisz80
    jó volt, jó volt ;)
  • repvez
  • 77pxdumbo
    Hát éppen ez mellé is szívhatsz egy kicsit
  • Molnibalage
  • Borisz80
    jól néznek ki. Már csak egy kis fű kell és tök jó látvány lesz a földön gurulni.
  • Molnibalage
    Arty WIP textúrák.

• Molnibalage
    Az MW-1 GP/HE sebzéssel van bent. Tehát járművek ellen jó, de a kifutó ellen eléggé hatástalan most már. Sajnos néhány CBU esetén ez nem így van. Balansz okokból nem nyúltam hozzá és mviel az átlaguser nem tudja, hogy a DB-ben mi van, ezért én nem is árulom el, hogy melyik CBU-val lehet röhejesen könnyen szétkapni a kifutókat.
  • Molnibalage
    Tessék kiprbóálni a MOD-ot. Nagyon durván nehéz a hadjárat eleje, még alacsonyan repülés közben is veszélyes a környezet. Nagyon érdemes más kötelékhez tapadni és egy csoport tagjaként áttörni a védelmet. Annak ellenére ilyen durva a védelem, hogy nem használok több légvédelmi egységet, mint az alap hadjárat, csak máshogy használom őket.

A ZSU-23-4 meg dolgozik ahogy kell. ;)
  • L Viper #46326
    Tornádó
  • Molnibalage
    Arty jól tolja.
  • Molnibalage
    Ha valaki hosszabban játszana az Eurowarral, akkor légyszi majd azt nézze meg, hogy a SAM-ek mennyire túlélőképesek a FLOT táján, hogy mikorra épülnek le erősen. Ha túl hamar, akkor van egy félig radikális ötlet, hogy mivel lehetnek túlélőképesebbek.
  • Molnibalage
    Korea '80s WIP. Csak az Eurowart nézegessétek, az az, ami 0-ról van felépítve. Az IF sanszosan CTD-zik, a RF meg még a régi, nem 0-ról van felépítve.

Ez EW is befejezetlen, de a gerince meg van már, lehet átélni a merőben új környezetet más most is. Meg tesztelni, hogy mi tetszik és mi nem.
  • z0ty4
    majd Molny lekamikázik megint mindenkit :)
  • Borisz80
    Mindig is "film sztár" akartam lenni....
  • VO101Tom
    Én benne vagyok. Célt repülni még megy :)
  • Molnibalage
    Ha eljön az idő, akkor a MOD-dal hányan lesznek kaphatóak videózásra? Számotokra nagyon unalmas lesz, mert n+1-szer kell sanszoan lereülni ugynazt. Egyszerűen képtelen vagyok egyszerre kezelni a kamerát és repülni... :(

Ha nagyritkán sikerül, akkor a viszont a végeredmény eszméletlen jó lehet. Olyan 2 hónapon belül már lehet, hogy eljön az idő.
  • z0ty4
    Falcon BMS: Best landing in Falcon History

• Molnibalage
    Lehet és mivel PEN sebzése van... (Ezen még gondoloznom kell.)

Valójában minden CBU-val elég jól lehet veretni a kifutókat, aminek a DB-ben AP/Pen van beállítva Nem minden CVU AP/Pen sebzésű, van GE/HE is.

A valóságban egyébként nem arra készült, arra az angol JP-233 volt. Az is benne van a DB-ben, az alapján készítettem el ezt. Arról is van preview videó, majd kétvéves.

• Borisz80
    reptereket is lehet majd ezzel támadni?
  • Molnibalage
  • Molnibalage
    Még hírek a MOD-ból.
  • Molnibalage
    Tom ajándéka.
  • Molnibalage
    Arty tesztelgeti a munkáját.

• Molnibalage
    Valami MOD.
  • Molnibalage
    Hírek. Most, hogy látom hogyan megy nagyon gyorsan lehet alkotni.
  • Molnibalage
    Egy kérdés. Igényt tartotok a Korea '80s MOD-ra egy újabb WIP formátumban? A fő hadjárata az Eurowar lesz elsőnek készen. Mivel a funkcionalitást egész jól csekkolta, ezért már csak be kell fejezni az egységek lerakását és lehet kipróbálni.
  • Molnibalage
    Hírek a MOD háza tájáról. A mobil SAM elvielg működik majdnem tökéletesen. Az SA-4/6/11/17 képes mozogni, de a hadjárat elején tartják pozíciójukat és biztosítják a fedezetet a földi csapatoknak, de képesek mozogni is egyik helyről a másikra, csak az objective-ek "SAM" flagjét kell jól belőni, hogy melyik helyeket preferálják.

A SAM-ek képesek megállni és "kapáslövésre", ami felülmodellezi a valóságot, de amíg a túlélőképességük olyan, amilyen, addig ez számomra elfogadható absztrakció főleg úgy, hogy mozgás közben is működik radajuk, tehát ARM-mal megcélozhatóak.

A kiadott változat tehát ilyen lesz, de ha nem működik, akkor SAM-ekből lesz mobil és nem mobil változat is biztos ami biztos alapon egy későbbi javított változatban. Ha új 3D modellek jönnek, akkor lehet mást is ráncfelvarrni.
  • Molnibalage
    A BMS csapat semmit nem fogad el, aminek nem tisztázott a háttere. Tehát, ha a legkisebb kétség is felmerül, hogy Nizmo cucca zizis, akkor soha nem kerül be core DB-be. Megismétlem, soha. Sőt, még az én DB-me sem tenném be, mert a faszom fog szenvedni azzal, hogy berakott modelleket írkáljon felül az ember és cserébe még a DB mérete sem csökken...

A diavetítésről. JanHas modelljei is bizony már a ló túloldalára átesések. Ha felkapcsolod az árnyékot, akkor by-bye FPS...
  • Molnibalage
    N+1-szer fel lett sorolva, hogy dumálás közben mit árultak el.

Ha jön a FLARE, akkor aktiválják a shader alapú fákat. (Mivel késik, így lehet, hogy ez változhat.)
    Láttál egy rakás új Hayab 3D modellt.
    Láttál egy rakás új, de nem Nizmo féle kabint.
    Az RWR kód változásáról Dee-Jay és Mav-jp is hintett ezt-azt.
    Új Mav féle célzásról is volt szó. (Számomra totál lényegtelen.)
    A data link is fejlődni fog emékeim szerint. (Ez is totál lényegetlen számomra.)
  • Molnibalage
    Mindeki azt fejleszt, amihez ért.
  • repvez
    Részben igazat adok neked,mert engem is zavar,hogy nincs komunikáció a fejlesztés menetéról.Nem kellene,hogy pontos megjelenési dátumot mondjanak,csak azt,hogy mit javitanak és kb hol áll a fejlesztés.
    A másik oldalról meg csináljanak egy részletes leirást arról,hogy mit hogyan kell használni és a hozzávaló toolokat.
    Mert azt lehet,hogy ahogy balázs is irta,hogy egy közös adatbázis van csak,de saját fejlesztésre használhatná az ember és mikor kész márcsak az adatbázis adatokat kell átirni.

Visszatérve Nizmo munkásságához.Jó hogy munkálkodik valamin,de igy ebben a formában felesleges.
    Ahogy már irtam és a videoiból is kitünik Ő nem modellez semmit.Egy készmodellt késziti el a DOF animálást,mert ahhoz ért.De akkor álljon össze egy olyan emberrel aki meg csak a modelleket tudja normálisan megcsinálni,de nem tudja az animációt megcsinálni..És még mindig nem tisztázott,hogy honnan szerzi be a modelleket.ÉS nem szeretném ha ilyen kétes eredetű dolgok miatt kéne lehuznia a rolót a BMS fejlesztúinek,Mert akkor inkább maradjon meg ocska moddelleknek,minthgy jogi viták miatt megszűnjön

Mert a linkelt A4es modellnek csak a póttartája több polyból áll mint amiból az egész gépnek kéne,igy ha el is készül vele feleslegesen veszi el az erőforrást más fejlesztési potenciáltól,mondjuk szebb reptéri objektumoktól,mert diavetités lenne ha egy század A4es megjelenne a reptéren felszálláshoz.