Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Igen, Sinai lenne. Most egyezkedek még a többiekkel, hogy kinek mikor jó. Ha nem lesz nagy össznépi, akkor lehet, hogy én is CloD-ozni megyek ma, aztán holnap vagy szombaton repüljük ezt.

www.pumaszallas.hu

Borisz80
A ma esti 9 órás repülés a Sinain lesz?

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

axenet
Jaja, jóság lesz. Én már a rendes installeres változatot várom, bár az még odébb van. Olyan lesz mint a BFS, SP/MP verzióval, fasza mûködõ kampánnyal...

Viszont ezek a retardált rádiózások... Demo-nak se ártana átnézni, hogy mit is kéne mondani vezérgépként...

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

axenet
Tökre sajnálom, de nekem se jó ma. Század repülés van 72nél, és ráadásul én szervezem <#rolleyes>

Pedig nagyon megnézném a csapatot egyben

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

axenet
Jana , Zotya, többiek, regeljetek Red Flagre, látom pumáink már megtették. Mázlitok, hogy egy oldalon vagyunk <#gonosz2>

z0ty4
ez a Balkan nem néz ki rosszul:

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

z0ty4
nekem a ma este sajna ne jó, pénteken 6ra megyek, este korán alcsika 😊

Redflag kérdezz-felelek

VO101Tom
Mi a NATO oldalra megyünk (ROK).

Holnap este 9-tõl akkor jó lenne nektek a repülés?

www.pumaszallas.hu

Borisz80
red flag.
ha van valaki aki karattyol angolul akkor amennyire az idõm engedi reppennék párat.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Borisz80
szimulátorban max a paraméterek betartását tudod gyakorolni meg a mûszeres repülést.
Ha ezekre tudsz figyelni egy szimulátorban akkor a való életben sem lesz gond. Az igazi légben nem ezekkel lesz problémád, hanem inkább azzal hogy ott hatnak rád az erõk (meg kell szokni, eleinte kissé zavaró illetve furcsa lehet) valamint a levegõ nem egy homogén közeg. dobál, süllyeszt, emel, lökdös.... ezt számítógépes szimulátorban nem lehet gyakorolni mert ezt a "seggel" kell érezni 😄 Szóval élõben teljesen más így vezetni.

Amúgy sok sikert! Csinálj pár harci fordulót! 😉

z0ty4
elkezdõdött a regisztráció <#taps>

link

melyik oldalra regisztrálunk?

ez meg facerõl van: SERVER GOES LIVE 28TH JULY 12PM EST.

z0ty4
a héten 8körül érek haza. próbálom csekkolni a fórumot. holnap megjön már a 4gb ramom is 😊 ( a proci is már csak idõ kérdése )
de nagyon kiestem a formából. egyedül meg nincs kedvem repkedni 😛

VO101Tom
Nekem is ekkor szóltak <#nemtudom>
De nem vesztettetek semmit, csütörtökön fogjuk lerepülni. Mivel csak mi voltunk, és jön tõlünk egy újabb srác repkedni, inkább neki tartottunk egy kis frissítést a Falconból, a küldit meg elhalasztottuk.

www.pumaszallas.hu

axenet
Ja detto... <#rolleyes>

axenet

NO COMMENT

z0ty4
ó bakker, késõn tetszett szólni <#falbav>

L Viper
Kipróbáltam több X-Plane verziót, de annyira félkész benyomását kelti az FS széria után. A menüje egy egybefolyó kaotikus valami. Nagyon nem felhasználó barát.
VO101Tom
Ma este 9-tõl tervezünk egy kisebb küldit repülni, akinek van keve beszállni, a TS-re jöjjön föl 9-re. Sínai térkép, IAF oldalon. A célpont 3 repülõtér, a támadásban 30 gép vesz részt.

www.pumaszallas.hu

z0ty4
huzzá vissza nyaralni <#pias>

FSX

axenet
Köszönöm a tanácsokat, sejtettem hogy számíthatok rátok 😄

Molnibalage
Normál üzemi tartományon belül nem feltétlen sõt, adott estben pontatlanabb is lehet azért, mert a valós aerodinamikai modellezést irgalmatlanul butítani kell, hogy valós idõben mehessen. Pont nemrég merült fel ez a téma a BMS4 fórumon.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Ha jól tudom akkor az Xplane dinamikusan folyamatosan számolja a légerõket , az fsx-el szemben. Sztem igy az valósabb érzetet adhat.
Molnibalage
Hírek az új UI-ról. Ha ez tényleg ilyen szép lesz, akkor lehet, hogy lecserélem a MOD UI-t.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Ha van alá vasad, FSX-et javaslok.
Nem írtad le, melyik típus, de feltételezem, hogy 172-es.
Ez alapváltozatban ilyen.
Ha meg komolyan érdekel, akkor itt van et 😊

Ezt is megnézheted...
De majd ilyet azért ne csinálj élesben 😊
arrow19
Sztem akkor a Cessna 172höz az X-Plane gyári lenne a legjobb választás.
Molnibalage

axenet
Na akkor kérdés :

Augusztusban lesz egy fél órás repülésem Chessna géppel, fel szeretnék kicsit készülni. Melyik szimulátort ajánljátok leginkább erre a célra ? FS, FSX, X-plane 10 ?

Fontos, hogy nagyon nem akarok vacakolni az addonokkal, patchekkel, beállításokkal.

Molnibalage
Új UI preview Bár csak alkalmazható lenne az én MOD-omra is. Ha készen lesz, akkor lehet, hogy megkérek valakit, hogy a minimális változatásokat pakolja már be ebbe is. Egy hozzáértõnek elvileg 5 perc.

Molnibalage

L Viper
Hát igen. Jó korszak volt, amikor komolyan toltuk online azokat a fantasztikus AF hadjáratokat. Jó rá visszagondolni <#eljen>
Sajnos nagyon nincs sok idõm repkedésre, ami van, az is inkább az FS vonalon zajlik mostanában. Kikapcsol nagyon.
Egyszerûen szeretem, mert szép 😊
Van pár FS mappa a képek közt 😊
Molnibalage
A Falcon ilyet nem tud modellezni vagy ha igen, akkor gõzom sincs, hogy hogyan. Az AF-ben asszem megoldották, csak az AF hadjárat kódja fényévekkel a többi változat elõtt járt, mert arra nagyon ráfeküdtek.

Gundark 1 1
Légierõ és partraszálló csapatok kérdésében kérdem 😊 A Marinesnek vannak szárazföldre telepített egységei is. Ha beindul egy ilyen parti akkor biztos hogy bevetik õket. Vagy lesz pl egy jó kis partraszállás szimulálva?
Molnibalage
Ha Hayab új Harrierje elkészül, akkor megfontolom azt, hogy legyen AV-8 hadjáratban és azt, hogy deckre tegyem.

Molnibalage
Földi vagy légi egységek tekintetében kérdezed a tengerészgyalogságot? Vagy partaszálló hajó és deck üzem a kérdés AV-8 tekintetében? Egyelõre semmilyen USMC nincs benne. Hornetnél lehet ez, ha lenne ilyen skin akár reptérrõl vagy deckrõl. Hornet van CVN-rõl, a USMC skin az már nincs hozzá.

Helikopter hordozó meg lehet, hogy nincs is megcsinálva úgy, hogy lehessen rá századot pakolni. Még, ha igen akkor is katapultos indítás lenne róla asszem, mert jelenleg máshogy nem megy, mert másként nem generál bevetést a kód sõt, lehet hogy CTD-zik.

Idõpont? Márciuban mondam akkor, hogy 3 hónap és most van július. A meló olyan húzos volt, hogy 1,5 hónapig hozzá sem nyúltam. Az utóbbi napok videói mutatják, hogy megint van idõm rá. A "bibi" (?) az, hogy mindig kitalálok valamit, hogy még mit tegyek bele. Most van az, hogy már csak alig maradt 3D modell. A hadjáratoknál a nagy kérdés, hogy mennyire akarom összecsapni és mennyire akarok kísérletezni.

Gundark 1 1
Balázs a modod mikor várható? Lesznek benne tengerészgyalogsági egységek?
Köszi.
z0ty4

Molnibalage
Közben beszéltem Cemillel.

BlackHawk now 6-8k. Still im working on them...

Szóval megvárom, amíg befejzi a heliket. Amik nálam vannak, azok nagyon WIP-ek. Az A-7 US Navy skin is tervben van. Ha a MOD-om eljut kiadásig és ezek nem készülnek el, akkr utólag is bele lehet pakolni õket és akkor frissítve ki lehet adni.

Az egységek, amiket bele akartam rakni szinte mind megvannak, a Rolandot kis erõlködés árán, de sikerült betenni, így most már kék és vörös oldalon is van mûködõd radaros és IR (M48 Chapparal) SHORAD, és a ZSU-23-4/Gepard/K-30 a kék oldalnak is ad radaros AAA-t. M163-nak találtam meg ccc packában egy modelljét, még azt teszem bele.

Tom elvileg csinálni fog ezekhez szép skint, amitõl azért picit jobba néznek ki. Ezután már Kunsan reptér 3D-s fejlesztése marad hátra (JanHas) és megpróbálom betenni az F-22-õt. Ha ez meg van, akkor tényleg elfogy az ötletem, hogy mit kellene betenni, mert az SA-12 tökéletesen egyelõre nem megy, mert a TELAR-os egységek csak lehajtott radarral rendelkeznek skinnel.

z0ty4
én innen szedtem le párat regisztrálni kell az oldalra.

itt egy videójuk egy repülésrõl. ha van idõd nézz bele.

kérj egy párat Axe-tól vagy Janától. Nekik tutira van.

Sziasztok! Honnan tudnék küldetéseket letölteni?

Molny: személy szerint nekem nem fontosak a helik.
Molnibalage
Cemil villantott ezt és azt.

A heli modellek megvannak, de nem tudom, hogy használjam -e õket. 30k-s modellek és a legalacsonyabb LOD is több ezres. A meglevõ LOW-res és az újakkal talán elérhetek valamit, de helik miatt nem feltétlen veszélyeztetném az FPS-t. Nektek mennyire fontosak a helik?

Molnibalage
Roland Marder.

Molnibalage

Egy kis fejlesztés. A radar követi a célt. Eddig nem tette.

Hi! Az Update 6 felrakva, ezzel lehet majd csatlakozni az Online játékhoz? Gondolom ha mindenkinek ez van feltelepítve...

LAN_party_N

Szép napot.

Molnibalage
Hírek. A CCC LOD packban levõ cuccokkal és FF skinekkel úgy tûnik, hogy az SA-12 rendszer is bekerülhet a Falconba és a Roland-Marder is.

Borisz80
ma repülne valaki?

arrow19
A keyfileokat ne piszkáljátok összevissza mert UIból nem a lejobb felbindelni a billentyûzetet. Ha csak a joyt kell kiválasztod mi legyen a funkció belenyomsz és a joyon megnyomod a gombot. De ez nem a keyfile csak a DX mapping.
Aham, gondoltam, mert az 5-ös is csak így ment fel. Tehát telepíthetem újra az egészet...

Molnibalage
Az updatek úgy mûködnek, hogy a leszedett zip-ek tartalmát bemásolod install csomag \data könyvtárába. Amikor elindítod az installt, akkor látni fogja, hogy melyik updatek vannak meg és ki lehet választani, hogy melyiket telepítsd fel.