52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Talon11 #46423 Meglátom azzal a graffal, amit ajánlottál, zotya... -
#46422 Ahhoz, hogy segítsünk ennél "picivel" többi infó kellene... Milyen vasad van? Mi van be/kikapcsolva? Mikor van alacsony FPS, minőségromlás nélküli screenshot fetételen stb. -
#46421 asszem ez volt az, de nem tuti :) -
#46420 Jana tudott egy aszzem A.S beállítást. ( lehet nem ő volt ) szerintem linkeli amint tudja -
Talon11 #46419 Hmmm..a játék tök jó, csak a grafikával van bajom...vhogy meg lehetne szüntetni benne néhány dolgot, hogy ne akadozzon? -
#46418 Egy Szu-35 semmit sen keres tenger felett naplementében jelen állapotban. Tisztán látszik, hogy CGI és az egyik ismert F-14 videó hanga van alá keverve... -
#46417 mert ez egy animáció ,nem valós videó (már amennyire én látom) -
#46416 Su-35 Sonic boom
nem megy egy kicsit lassan? nekem mintha csak vánszorogna...
( facebook kell hozzá) -
Talon11 #46415 Miért ne lehetne ehhez használni a CCC modelljeit? -
Talon11 #46414 Azthiszem..van egy tök jó ötletem.....ha már a BMS-nél tartunk, körbenézek a LoDeditorral, hát bizony vannak rossz kinézwtű gépek.. -
Talon11 #46413 Értem...
Lesz-e javítás a Harrierhez és a SeaHarrier-hez? -
#46412 Minden gép repülhető, csak F-16 kabinja és avionkai modellezése van látványra a gépeknek... Vulcan emlékeim szerint nincs a BMS4 DB-ben. A-10 van és félsépci FM modellezése van. -
Talon11 #46411 Igaz....bár amire felfigyeltem, hogy a lodEditorban böngészve sok olyan típusra bukkantam rá, amelyek "elméletileg" benne vannak a játékba, de néhányuk repülhető. Amúgy mindegyik gép benne van egészen a A-10-től a Vulcan-ig? -
#46410 Azt az AF modot anno menzétem. Szinte semmi fejlesztést nem találtam benne, pedig nagyon kerestem.
A többi gép is F-16 MFD-vel és avionikával bír, csak minimális türkközés lehetséges. AFM-je csak F-16-nak van, de Hornet és F-15 bír még ilyenolyan szintű FM-mel és talán a Mirage-2000. -
Talon11 #46409
-
Talon11 #46408 Baszki...kicsit szomorúan jegyzem meg, hogy nincs Skunkworks-nak további fejlesztése...egyszer megvolt 2.0... -
Talon11 #46407 Értem
Amúgy többször nézegettem különféle BMS-es vidiket, szóval nagyon nem ismeretlen az egész..bár kicsit humorosan megjegyzem, hogy biztos lesz néhány olyan nagy falat repülő, amit muszály kipróbálnom a Viperen kívül... -
#46406 Az kihalásra volt ítélve két okból.
1. Kevés kóder. Minden lénygei fejlesztés adatbázis jelleggű volt. Új 3D modellek és alig változott DB annak ellenére, hogy szénné bombáztam őket, hogy mit és hogy kéne...
2. Az FF lényegében alkalmatlan volt multizásra.
Innentől fogva nem volt kérdés, hogy a BMS4, ha ki fog jönni, akkor előbb utóbb megöli. A BMS4 viszont legnagyobb hibája, hogy baszik az adatbázisra és arra, hogy a 3rd party theater fejesztőket segítse azzal, hogy a sim könyvtár leválasztható legyen minden egyes helyszín számára. Az BMS4 számomra az, hogy szép csilivi Falcon szinten, de megkaparod a falszínt és - már elnézést - de kicsit furcs dolgokat találsz alatta. A legalapvetőbb dolgok nem működnek vagy nincsenek rendesen modellezve. Igen, gyönyörűszép Falcon 4.0, de a takitika szimulációs és alapvető fegyvermodellezési dolgok hiányoznak belőle, amiket mind megvalósít a MOD-om. -
Talon11 #46405 Amúgy rátérve a BMS-re, pont az a furcsa, pedig úgy gondoltam, hogy az FF6 vinné el prímet... -
Talon11 #46404 Ok, kösz..
Délután majd felrakom.... -
#46403 BMS 4.32-U1-U6
Update 7 -
Talon11 #46402 Igazából néhány perce regisztráltam a BMS-re és most várnom kell vmennyit.... -
#46401 Ha a bannerban lévő BMS4 telepitőre rámész akkor a megjelenő oldalra beregisztrálva megjelenik a torrent letöltö link és ha az angol nem gond akkor ez az oldal később is hasznos lesz .
Egyébként minden a bannerban lévő link és leirás azért került fel , hogy könnyen megtalálható legyen mindenki számára -
Talon11 #46400 Minden majdnem meglenne, még csak a BMS installerje hiányzik.... -
Talon11 #46399 Ok -
#46398 Torrenten mai napig leszedhető az eredeti, de ha nem megy, akkor felrakom neked azt is. Az exe is elég, installnál csak az kell kijelölni. (Asszem.) -
#46397 Na, ahhoz meg nem is jók... A BMS4 az egyetlen élő Falcon 4.0 leszármazott, minden más halott. -
#46396 Gondoltam, hogy ez lesz. Ez ccc lod packje. A nagy része elavult, nincs értelme betenni őket. Akkor inkább Hayab 3D modelljeivel csináld meg azzal, ami a Korea '80s MOD-omban van. -
Talon11 #46395 Majd esetleg holnap meglátom... -
#46394 Ezért van a bannerban fennt az exe letölthető formában,mert csak ez kell az eredetiből a BMS mod telepitéséhez. ugyhogy nincs semmi akadálya hogy kiprobáld
Zotya: én is épp ezt néztem, hogy prezentáljam a különbséget :) -
Talon11 #46393 Igaz....csak nincs meg a teljes, komplett F4 (eredeti)..bár az Allied Force is jó -
#46392 This is why We Fight -
#46391 Töltsd le a BMS4-es verziót a 7 javitással együtt és csodát fogsz látni, és nem fogsz visszavágyni az AF után.Éd ezekre a modellekre sem igazán lesz szügséged -
Talon11 #46390 Allied Force -
#46389 Ezek sem mai eresztések. Milyen falconnal nyomod? -
#46388 :)
-
Talon11 #46387 A Tactical nexromanticon találtam: http://tactical.nekromantix.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=20380&start=240
Alábbi link pedig az a mod, amely tartalmazza az egészet:
http://www.mediafire.com/download/b73faf9qlz1igf9/CCC%3DLOD%3DALL.zip
Amm nem használok Teamspeaket..
Kipróbáltam különféle buherációs trükkel, és váratlanul megcsináltam az E8C JSTARS-t....amúgy úgy gondolkodom és szeretném megcsinálni, hogy az összes meglegyen -
#46386 üdv a fórumban :)
Az ilyen dolgokat Teamspeak-en célszerűbb megbeszélni, ne kopjon ki a billentyűzet :)
Axe bácsi, itt egy Eurofighter videó, csak neked :)
Unlimited RAF Eurofighter Typhoon in-cockpit helmet cam video -
#46385 Először kérlek oszt meg velünk, hogy milye MOD pack-et, hogy ne fáradj te és mi se hiába. Sajnos nem két perc elmondani a metódust... -
Talon11 #46384 Valaki tud a LoDeditoros dologban segíteni? Amm új vagyok itt, és nem tudom, hogyan cseréljek le jópár repülőgépet! Ugyanis találtam egy tök jó mod packot!