Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
De, változtat. Pl. messzebbõl vesz észre az MI és gyakrabban is számolja azt, hogy mikor pásztázza végig szemmel a légteret.

Amikor a nehézségi szintet állított a legördülõ opcióval, akkor a mennyiségi sliderek és a skillek is változnak. Ezek azonban egymástól függetlenül is állíthatóak. Rookie esetén a DB-ben levõ battalionokból mindkét oldal ugyanannyi slotot használ. Ahogy csúsztatod az egyik kevesebb slotot kap a másik többet. Max. nehézségen csak 8 slotot használ a gyengébb és 16-ot a másik oldal. Többek között erre is figyelni kell a battalionok szerkesztése során. Na ez az, ami hiányzik 10+ éve...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

axenet
Ami a skilleket illeti :

Van ugye a PILOT és ADA skill, ezek valóban az egységek skilljét állítják.

Ettõl különbözik a kampánynál az a jobbra balra huzható csúszka, az pedig szimplán a vörös/kék egységek arányát állítja.

A fönti kettõ alapján számítja ki a kampány általános nehézségi szintjét

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

axenet
Köszike <#love11>
Ügyes vagy. Milyen indítási távolságokat használtál ? Az 5 az kicsit sok <#nevetes1>

Feltöltöttem egy javított verziót, ezt mentse le mindenki és tegye el, még fogjuk repülni ezt, egymás ellen is <#alien2> :

RED FLAG BVR

Sajnos részemrõl ma off a repülés, mert tegnap még 72vel is lerepültük a küldit 14en, 7v7. Na az kicsit más, ott a két F-16 killemmel és sértetlen hazajutással én voltam a majer. A pulzusom viszont hajnali 1 órára állt vissza az elfogadható tartományba...

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

Borisz80
De jó hogy mindig akkor van jó kis repülés amikor én nem érek rá... <#rinya><#rinya><#rinya>

Lerepültem offline.
Tökéletes gyakorló küldetés!
Tömeges bvr harc, gaz imperialista NATO hordákkal szemben. Nem kell órákat repülni hogy kezdõdjön a valós gyakorlás.
Egyedül repültem le (nem tudok AI wingman-okat irányítani. úgyhogy hazaküldtem õket)
6 amraamindításból 5 lelövés.
7 amraamot kaptam összesen az arcomba.
de túléltem.
"átmentem"? <#vigyor2>

Ezt a küldetést biztos meg fogom tartani. Alap BVR gyakorlós. THX Axe! Neked mindig jó érzéked van a küldetés szerkesztéshez.

Ma lesz valami reppenés? Vagy kimúlt a lelkesedés tegnap?

Más.
Red Flag duma topicban jól értettem hogy ha a BMS-ben az ellenség skill-jét növeled, mondjuk ace-ra, az nem változtat az AI viselkedésén. Nem lesz ügyesebb, hanem a mennyiségi fölényen változtat.
Igaz ez?

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

axenet
Zotya, pár postal lejjebb....

z0ty4
Nagyon de nagyon hasznos repülés volt.
Teli taktikai cumókkal 😊

Axe majd tedd fel a küldit légyszíke vhova. gyakorlásnak kötelezõ mindenkinek.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

z0ty4

ha vett vki Acmi-t, tegye fel valahova pls.

Molnibalage
Csak FF-hez csináltam videót, de BMS4 alatt is ugyanúgy megy.

Ha még nagyobb pontatlanságot állítasz be, akkor ilyen szintû kóválygást lehet kapni.

Légiharcrakétákkal és SAM-mal is mûködik, ezzel lehetne modellezni a "természetes pontatlanságot". Tehát manõverezõ célnál nehezebben tudna lekövetni. Nagyon régi rakéta meg akár álló célt is elhibázhat. Az effekt nem túl reális, de engem a végeredmény érdekel.

Az MOD-ban pl. a radaros AAA egységek nem valós lövedéksebességet és tûzgyorsaságot kaptak, mert nem tudtam megállapítani, hogy ha pl. négy darab csövet adsz meg fegyvernek, akkor mind a négyet használja -e. Ott is a lényeg az, hogy a radaros AAA gyilkosan pontos legyen a sima géppuskákhoz képest.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

axenet
Tomék, nektek jó ma 6tól repülés ?

arrow19
@molny nevermind found it <#idiota>
arrow19
Balázs a maverick/harm szenzor tweakedrõl nem találtam videót megvan még? Kéne köszi <#whatever>
VO101Tom
Hali.
Én amit letöltök, az mindegyik 21 napos próbaverzió. Zotya 1.2.0 verziója is. Honnan tudom leszedni azt ami nem idõkorlátos?

www.pumaszallas.hu

axenet
Juhuu, mindenki oda került ahova kérte , puszi AS-nek <#puszi>

arrow19
Így van, jóban kell lenni a nõkkel mert náluk van a p... <#bohoc>
Borisz80
Én már elintéztem a fórum és TS reget is. Annyira azért nem vagyok analfabéta inglis-bõl mint amit mutatok. <#idiota>

Wolf-ot bíztatom hogy próbálja már ki õ is a red f.-et, hátha nem okádik be a gépe.
Csak mire odajutunk hogy akkor megrágja és regisztrálna, a közben már menni fog a kampány.

A mai tréninget sajnos le kell mondanom. Jobb itthon a békesség.
Ha lesz pénteken akkor arra felététlenül megyek!

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

axenet
mármint ami a ts-t illeti ? Igen, mivel már voltál regelve, azokat nem kérdezik meg mizu, csak regelik TS-en az oldalukhoz. Forumon már regeltél azt láttam

Borisz80
uh-oh...asszonynak nagyon nem tetszik a ma esti repülés ötlete... még nem tudom mi lesz. <#falbav>

Ha más nem akkor majd a nehezebb módon (a háborúban) jön bele az ember.
De azért minimum awacs csevejt meg bvr-t kellene gyakorolni.

Ha elkezdõdik a banzáj, közben is lehet regisztrálni rá?

axenet
Egy kis gyakorló küldetés Red Flaghez:

PVP BVR küldetés

Vörös oldalra menjetek, a kijelölt határvonalat ne lépjétek át. Ha meghaltok, csináljatok új köteléket , 10:00-ig tart a buli

arrow19
Gyerekek ma nincs repülés mert ma Szulejmán van, ne felejtsétek.
Viszont, komolyra fordítva a szót én ma visszaálltam a vörös oldalra aki még nem tette volna meg és velünk akar repülni akkor most még van ideje. Ha nem használtatok elõtte IVC-t azért próbálgassátok mostmár mert furi lesz UHF/VHF-el legyen tisztába mindenki ROE-SOP minimum 1x olvassátok el. Én csak 26.ától leszek gondolom addig már lelesz tisztogatva a FLOT és a kis Patriotok. <#sniffles>
axenet
Ez a pénteken sztem alsó hangon szombat lesz.... még javítgatják, úgyhogy sztem pénteken lesz installer

Elvileg én is leszek ma este, f9 körül, majd még írok h mizujs

Borisz80
pénteken indul a RedFlag?
Még le se lehet tölteni a mod-ot.

Még egyszer bocs, de az este dolgozás nappal alvás néha összekavarja hogy mi hogy merre, és egyáltalán milyen évet írunk... nálam a munkaütem miatt összefolynak a napok. Nincs hétvége, nincs hétköznap, semmi különbség nincs köztük.

Ma is tudnék lenni. Bár az is igaz részemrõl, hogy nem az utolsó pillanatban kellett volna ezt a felkészülést megejteni.

axenet
Ügyes, okos <#taps>

Elvileg péntek is jó, de :

Aphex: Looks like a Friday launch if there aren't any surprises...

Borisz80
Opsz...
El voltam tájolva hogy milyen nap is van.
A csütörtök nem jó, a péntek a jó.
Bocsesz a kavart.

Azt értem, de eddig arról beszéltünk, miért szar szerinted az X52, nem? <#wink>

Molnibalage
Miért ilyen furán linkeled? Nekem semmi sem jön be. A Tacview igyenes, a pro verziója tud többet.

Itt is elérhetõ az 1.2.4.

z0ty4
ha valakinek nem lenne meg
Tacview 1.2

Borisz80
Igen, részemrõl csüt 18:00 megfelel.
Lehet, hogy Wolf is lesz.

axenet
Initial Flight Training qualified

Akkor csüt 6?

Borisz80
Nekem a csüt. megfelel. A péntek nem. (este dolgozok)

klassz "névtábla"
Mit jelent az a kis téglalap izé -õõõ nem tudom mi a hivatalos neve ezeknek a "bevetési?" csíkoknak- a szöveg végén?

axenet
Úgy tûnik a péntek is szabad, kinek lenne jó ?

axenet
Csini nem ?

axenet
Én szeretnék valamikor egy PVP amramos dogfightot egyfelõl, kis ízelítõnek, valamint egy full angolos awacsos repülést is tolhatunk. Csütörtökön 6tól pontban ?

Borisz80
Humán AWACS-al....

Borisz80
Lesz e valaki részérõl valami felkészítõszerû reppenés a Red Flag-ra?
Mehet full angolul meg minden, ace fokozat, ezerszeres túlerõben lévõ F-22-esek ellen,... stb. <#vigyor2>

arrow19
Azt én értem Razor de nekem X65 van. <#whatever>
Azt én pl. a joy egyik fel és lebillenõs kapcsolójával oldottam meg (a háromból). Felfelé A/A (definiálva neki valami egy gombnyomásos parancsot a BMS Setup menüben), ha még egyszer felfelé nyomod, úgyis visszaáll NAV-ba. A/G ugyanez lefelé. Ennyi...

arrow19
3 állású kapcsolónál kell(ett) volna
mert ugye AG-AA-NAV az úgy néz ki hogy C-leüt-felenged-ENTER-leüt/C-leüt-felenged-Backspace leüt/C-leüt-felenged asszem ehhez kellett
Amúgy meg leszarom mostmár megy <#whatever>
1. Én még az életben nem használtam adv. macro-t (tehát akár lehet igazad is), de tényleg kíváncsi vagyok, mondj már példát arra, amit nem lehet advanced macro nélkül megoldani?

2. Nyugta

üdv

axenet
Ez amit írtál, az nem az egész joyra vonatkozik, hanem csak a felsõ részre, az lecsavarható és kompatibilis

Borisz80
Meg is van:
Warthog stick és Couger gáz esete:

"Detachable handle, crafted entirely of metal:

Also compatible with the HOTAS Cougar™ (and <...>"

A couger meg olyan ritka mint a rózsaszín holló.
Ami meg van amazon \ ebay-en azt platinába mérik és véletlenül se szállítják hungary-ba, csak JÚÚÚÚÚ ESSSSZ ÉÉÉÉÉÉJ... <#wow3>

axenet
Tudtommal igen, de nem száz ....

Én olcsóbb megoldásnak az X65-öt ajánlom, az bevált az ezrednél is...

Borisz80
@Jana
Raptor elleni dogfightra készül? <#wow1> 😄

@Axe
Most böngésztem át a TH oldalát. Úgy látom a worthog-ot adják gázkar nélkül is. Vajon kompatibilis egymással a couger gázkarja és worthog botkormánya?

arrow19
Jaja itt Axe látható dogfight elõtt.
axenet
Nem. És az alap Cougart nem ajánlom, mert nagy holt játéka és érdekes mechanikája van. Nekem az FSSB mod van bele rakva, ami ugye force-sensoros, hát az álom. Fel van rakva a legnagyobb erõfokozatra, lecsavarozva az asztalhoz. Nagy élmény vele repülni, csak dogfightnál durran be a vállam. Kicsit már vastagabb a jobb karom, mint a bal <#nevetes1>

arrow19
Persze attól függ mennyi erõt kell kifejteni. X65ön is van idle cutoff de rendre beszopom 10bõl 1x. Axe elmondása szerint a Cougar se olyan hûdenagyon nagy cucc (max idõtálló a váza) ezért is rendelt hozzá FSSB-t.
Borisz80
X52Pro-n van cut off pozíció meg utánégetõ pozíció. Ott mindig megakad a gázkar. Enyémnél, relatív nagy erõvel kell ezeken áthúzni a kart.
Csak az a lényeg hogy ha nem rampal indul az ember akkor el ne felejtse elõtte a cut off pont fölé tolni a kart <#buck>

Jó lenne már kipróbálni egy Couger-t. Talán én is beszereznék egyet. De egyszerûen minden drága joy-t elõbb ki kell próbálnom. Pláne úgy hogy a Couger-t ha jól tudom nem is gyártják már? Egyáltalán lehet boltban kapni?

z0ty4
itt a szinkronos elõzetes 😊

z0ty4
a holnap az jó. remélem másnak is 😊
remélem a J7-es elment jó messzire 😊

axenet
Jóvanna, nem baszogatás volt <#bohoc>

Nálam sajnos csak a csütörtök játszik repülésre megint...

arrow19
@z0tya:Én elvileg leszek holnap este ha valakinek jó szívesen beugrok.<#worship>
@Razor :
1.Én úgy emlékszem a PRO-ban is van mágnes. Viszont az SST-vel nem is ottvan a gond hogy rájössz hanem amikor mondjuk csinálsz egy advanced macro commandot és hajlamos memory dump-al kékhalálozni a gép. Sztem amúgy a keyfileal akad össze mert más játéknál nem láttam csak Falcon Allied Force-tól FF-en át BMSig.
2.Ne haragudj valószínû nem tudtam azonnal visszaírni és elfelejtettem de sztem hagyjuk a monitort mert jelenleg nincs rá keret mégegyszer köszönöm hogy félreraktad. <#lookaround>
@Axe: Mondhattad volna elõbb is nem koptatom a szám köszi a leírtakat<#wow3>