52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#46464 Ja hogy Te a játékban lévő kamerára gondolsz és abban a hang eltünésére?
Kérlek egy kicsit szedd össze a gondolataidat és próbálj meg ugy komunikálni, hogy képben legyünk, hogy most mivel kapcsolatban vagy ugy egyáltalán mihez irsz .
köszi
Egyébként meg azért nem hallod a hangot olyankor mert talán épp azért mert gyorsabb a hangnál.
A valóságban is ha elmenne elötted a gép pár másodperces késéssel hallanád csak a hangját.
-
Razor18 #46463 Na harmadikra csak sikerül végre azt, amit 1080p Full HD-be is lehet kapcsolni. Persze hang is kell, a rádiózás állat szerintem az elején:
-
Razor18 #46462 Basszus, az előbb szerintem lemaradt a link egy része, nem tudom, hogy jöhetett ide ez a f*s...
Talán most:
-
Talon11 #46461 Amikor a sebessége olyan 6xx csomónál van, és vagy Fyby kamera vagy orbit kameraállásban a gép elejét nézed -
#46459 miből gondolod, hogy megszünik a hang? Én a zene miatt szinte nem hallok semmit sem a géphangokból. -
Talon11 #46458 Elképesztő egy vidi...
Amúgy ezt nem értem: Miért is van az, hogy a hang megszűnik a hangsebesség átlépésekor? (amikor a kameraállás a gép elejét mutatja) Ez most reális vagy nem? -
#46457 nagyon nagy klipp. thx -
#46456 Sasmadár -
Talon11 #46455 Nem értem...miért nem tudom megnézni a BMS honlapján a modokat?? -
#46454 Mert azoknak semmilyen FM fájlja nincs, a program értelmezni sem tudja az esetet. -
Talon11 #46453 És ha még itt körbenéztem, látom a B-52H testvére, a Bear is a listán van..hmm -
Talon11 #46452 Értem...bár azon gondolkodom, hogy ha már mindegyik gép repülhető, akkor most a helikopterek azok a kivételek? -
#46451 Elvileg asszem megoldható. Csak azt nem értem, hogy ha az egész BMS4 új neked, akkor miért a 3D modellek között turkálsz? Úgysem fogja neked senki 2 percben elmondani, hogy mit kell vele csinálni, hogy esetleg repülhető legyen és értelme sincs, mert előbb utóbb lesz új Viggen. Ezzel már nem éri meg szenvedni még én sem tettem a MOD-omban. -
Talon11 #46450 Érdekes..az AJ/JA-37 Viggen modellje ugyan megvan, de nincs hozzá külső felfüggesztés, és nem is találom meg a repülhető gépek között a TE builderben...hmmm... -
Talon11 #46449 Bár a Q-5 úgy néz ki ezzel a csíkos festéssel, mintha egyenesen a moslékból jött volna ki! -
Talon11 #46448 Értem...
Hoppá! Ez el is fogadja a CCC-féle modelleket! -
#46447 A flaps beállításokkal imitálja az FM a hajtómű tolóerejét, de az egész modellnek semmi köze a valósághoz, mert felhajótőerővel imitálják a tolóerőt.
A Red Flag szerverre gondolsz? Kezdőként ne nagyon menj oda. -
Talon11 #46446 Hogy képes a Harrier VTOL üzemmódba fölszállni? Elképesztő!
Bár van esély arra, hogy a másik, a Sea Harrier is újra meg lenne csinálva (Brit-kinézettel)
Olvastam néhány oldallal hátrébb, hogy azthiszem van vmi szerver, ahol lehetne közösen menni... -
#46445 F-35? Erősen kétlem. Harrier az majdnem biztos, hogy igen, láttuk a kabint és van új 3D modell Hayabtól. Itt-ott látható volt sokkal reálisabb valóban tolóerőn alapuló VTOL/STOL modellezés is. (Az MI számára ez nem adott, ő a mostani modellel kellene, hogy operáljon.) -
Talon11 #46444 Érdekes...lesz a 4.33-ban Harrier és Ligthning II? Az utóbbinál csak a A vagy a B vagy a C? -
#46443 itt -
#46442 Elvileg 4.33-as Modell
-
#46441 @Talon
???
@Zotya
Azt direkt nem írtam, mivel nincs benne az alap BMS-ben., és mivel kiderült, hogy illegálisan szerezték a kabin modelt így nem valószínű hogy benne lesz bármi másban a jövőben.
Persze engem aztán nem érdekel hogy ki honnét szerzi a kabinokat ha klasszul működnek :D Kár érte.
Tornado.
Bárcsak benne lenne a következő BMS-be. De a youtube-ról sok videót töröltek amik a következő rész kabinjait mutogatják. Remélem nem azért mert ezekről is kiderült hogy illegálisak és így mentek a kukába.
Hát igen, a brimstone-al ki lehet írtani egy egész hadosztályt . Kár hogy ezt is a maverick szintjén tudják csak modellezni.
Na meg ott van még a Stormshadow-is statikus célok csapásméréséhez. De ezt is csak úgy lehet indítani ha benne marad még a bubble-ba. Máskülönben a falcon korlátai miatt felrobban a levegőben.
-
Talon11 #46440 Ha az lenne, biztos hogy nincs bizonyító fotó ezekről...
Pláne, pedig Olaszba láttam egy Herculest, 6-7 db AMX(?), és 2 Tornádót a tengerparton...szerdán itthon egy C5 Galaxyt -
#46439 Eurofightert vagy a Tornadot telipakolni Brimestone rakétákkal és vadászni menni, mekkora flash :)
2-3 gépes kötelékben meg pláne -
Talon11 #46438 Úgyhogy igen...bár pl. a Jaguár egyszerűen ócskavasnak tűnik egy Typhoon mellett..hmm -
#46437 kihagytad a su-27-et. pár napig azzal is lehetett menni :)
Emlékszem a Balkánon elfogytak az Amraamok az F-16ról, jó volt behuppani a Su-27-be és azzal járőrözni. -
#46436 Hogy mi mivel kopatibilis?
Mind ugyan az a játék, csak ott te válogathatod össze egyes részeit.
Ugyebár van a DCS World ami az alap. Kapsz 1 db repülhető gépet a Szu-25T -t.
Ehhez az alaphoz meg meg tudod venni a neked tetsző modulokat. FC3, A-10, Mi-8...stb..... mittudomén mi a neve amikor a földi egységeket is tudod irányítani..... és kész.
Nem kompatibilis az semmivel sem csak önmagával. :D
Na de ez Flakon...akarom mondani Falcon topic -
#46435 Milyen joy-od van?
Ajánlott hasonlóra konfigolni a joy-t és gombjainak funkcióit mint az igazi F-16 -oson is van.
Radar befogás illetve eldobás helyett pl TMS föl, le... stb.
Wolf is ezen szívta meg miután átállt AF-ról a BMS-re.
Ha most nem érted akkor majd a repülések során megérted.
Gombok konfigjához találsz segítségül rajzot illetve listát a BMS manualban. -
#46434 Mert az AF-ben levő modellek egy része új, egy része meg simán lopott... A BMS4 csapat a kódolásba van belepistulva főleg. A BMS4 adatvbázisa majdnem 10 évvel ezelőtti egyes gépeket leszámítva... -
Talon11 #46433 Bár, hamár itt tapossuk a füvet, azon gondolkodtam, hogy ha már a BMS lepipálja a más kategóriájabeli társait, (AF, RV, OF..stb.) miért is van az, hogy egyes modellek mégis rosszabbak a AF-nál mondjuk? -
Talon11 #46432 Pontosan....viszont a Flaming Cliffs 3 eléggé érdekes, mert sose hallottam olyan játék(ok)ról, amely másik 5 vagy isten tudja hogy hány más játékkal is kompatibilis! "Megáll az eszem" -
#46431 Mint Molni is írta bármelyik géppel lehet repülni, csak nincs értelme, mert nincs hozzá saját cockpit, repmodellje érdekes és amúgy is.... :D
Talonnak is tisztában kell lennie azzal hogy ez egy F-16C Blk. 52-es szimulátor. Minden más csak csak szemfényvesztés.
Repülhető gépek terén A-10, F-15C, F/A18 gépek amik úgy ahogy meg vannak csinálva, saját cockpittal, de ezek is olyanok amilyenek. A repmodelljük is még kiforratlan. Egy szóval még talán egyik másik még félkésznek sem mondható.
Van MiG-29 is. De annak a kabinja is erősen befejezetlen.
Axe bácsi szerint viszont a Mirage-2000 -es típusok már igen jó repmodellel rendelkeznek. A kabinjuk is 100%-osan nyomkodható és működik. Persze ez is F-16 avionikán alapszik. Ugye mint mondtam a Falcon F-16-os szimulátor.
A következő BMS verzióval (4.33) várhatóak Mirage-2000 szinten elkészített repülhető gépek. Pl. Harrier, F/A-18.... a többi meg nem biztos, F-14D, Tornado, Viggen... mi volt még?
Végszóként csak annyit, hogy a BMS-t nem a "hipergrafika" miatt szeretjük, hanem azért mert ez az F-16-os tekintetében, tényleg hard-core szimulátor. (már ha mindent "realistic" vagy "authentic"-re állítasz.)
Molnibalage negatív szövege meg ne rettentsen el! Igaza van, viszont a "játék" szempontjából nem olyan vészes. Nem sok mindent veszel észre mindebből "játék" közben. Ezek leginkább csak annak tűnnek fel, akik annyira beleásták már magukat magába a falcon "programozásába", hogy álmukban is a falcon programsorait motyogják ;) A nagy FC3 és DCS sem kivétel ilyen hibák alól. -
Talon11 #46430 Amúgy a mostani BSM-be a Hercules sokkal jobban néz ki, mint a AF-ba....
...de hasonló a JanHas-féle Spooky -
#46429 Tactical Air Support for Maritime Operations
DE hogy jött ez a képbe? ÉS a modok közötti dolgokat én nem nagyon keverném,mert a végén majd nem fogod tudni, hogy miért lépked ki a játék vagy mért fagy ki.
Itt már szinte kizárólag BMS-el foglalkozunk, persze még emlékezetből a többiből is dereng valami, mivel a fö dolgok hasonlóak,de mindegyiknek megvolt a saját nyügje.
igy próbálj megállapodni valamelyik verziónál ,mert igy nem fogjuk tudni épp melyikre kéred a segitséget.
Mert a BMS-be herculest nem hiszem hogy repülsz. -
Talon11 #46428 Egyáltalán mi az a TASMO? -
Talon11 #46427 Ja és kíváncsi voltam vmire..eldurrant a 4-ik hajtómű a gyors zuhanás miatt a Herculesen xD -
Talon11 #46426 Már megvan...az AFból hoztam át -
#46425 A billenytyüvel próbálod az tényleg nem lesz egyszerü, de ha joyyal akkor nálam csak az extra tengelyeket kellett beállitani a szokásos fel-le jobbra balra irányok mindig jók.
A setup menuben a controlsnál ahol látod a kalibrácios ablakot felette tudod kiválasztani az eszközt , az advanced részben meg a többi beállitást ha hotasod lenne -
Talon11 #46424 Amúgy eléggé idegesítő az, hogy az irányítást nem tudom beállítani (fel-le, jobbra-balra)