Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor a nehézségi szintet állított a legördülõ opcióval, akkor a mennyiségi sliderek és a skillek is változnak. Ezek azonban egymástól függetlenül is állíthatóak. Rookie esetén a DB-ben levõ battalionokból mindkét oldal ugyanannyi slotot használ. Ahogy csúsztatod az egyik kevesebb slotot kap a másik többet. Max. nehézségen csak 8 slotot használ a gyengébb és 16-ot a másik oldal. Többek között erre is figyelni kell a battalionok szerkesztése során. Na ez az, ami hiányzik 10+ éve...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Van ugye a PILOT és ADA skill, ezek valóban az egységek skilljét állítják.
Ettõl különbözik a kampánynál az a jobbra balra huzható csúszka, az pedig szimplán a vörös/kék egységek arányát állítja.
A fönti kettõ alapján számítja ki a kampány általános nehézségi szintjét
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Ügyes vagy. Milyen indítási távolságokat használtál ? Az 5 az kicsit sok <#nevetes1>#nevetes1>
Feltöltöttem egy javított verziót, ezt mentse le mindenki és tegye el, még fogjuk repülni ezt, egymás ellen is <#alien2>#alien2> :
RED FLAG BVR
Sajnos részemrõl ma off a repülés, mert tegnap még 72vel is lerepültük a küldit 14en, 7v7. Na az kicsit más, ott a két F-16 killemmel és sértetlen hazajutással én voltam a majer. A pulzusom viszont hajnali 1 órára állt vissza az elfogadható tartományba...
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Lerepültem offline.
Tökéletes gyakorló küldetés!
Tömeges bvr harc, gaz imperialista NATO hordákkal szemben. Nem kell órákat repülni hogy kezdõdjön a valós gyakorlás.
Egyedül repültem le (nem tudok AI wingman-okat irányítani. úgyhogy hazaküldtem õket)
6 amraamindításból 5 lelövés.
7 amraamot kaptam összesen az arcomba.
de túléltem.
"átmentem"? <#vigyor2>#vigyor2>
Ezt a küldetést biztos meg fogom tartani. Alap BVR gyakorlós. THX Axe! Neked mindig jó érzéked van a küldetés szerkesztéshez.
Ma lesz valami reppenés? Vagy kimúlt a lelkesedés tegnap?
Más.
Red Flag duma topicban jól értettem hogy ha a BMS-ben az ellenség skill-jét növeled, mondjuk ace-ra, az nem változtat az AI viselkedésén. Nem lesz ügyesebb, hanem a mennyiségi fölényen változtat.
Igaz ez?
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Teli taktikai cumókkal 😊
Axe majd tedd fel a küldit légyszíke vhova. gyakorlásnak kötelezõ mindenkinek.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
ha vett vki Acmi-t, tegye fel valahova pls.
Ha még nagyobb pontatlanságot állítasz be, akkor ilyen szintû kóválygást lehet kapni.
Légiharcrakétákkal és SAM-mal is mûködik, ezzel lehetne modellezni a "természetes pontatlanságot". Tehát manõverezõ célnál nehezebben tudna lekövetni. Nagyon régi rakéta meg akár álló célt is elhibázhat. Az effekt nem túl reális, de engem a végeredmény érdekel.
Az MOD-ban pl. a radaros AAA egységek nem valós lövedéksebességet és tûzgyorsaságot kaptak, mert nem tudtam megállapítani, hogy ha pl. négy darab csövet adsz meg fegyvernek, akkor mind a négyet használja -e. Ott is a lényeg az, hogy a radaros AAA gyilkosan pontos legyen a sima géppuskákhoz képest.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én amit letöltök, az mindegyik 21 napos próbaverzió. Zotya 1.2.0 verziója is. Honnan tudom leszedni azt ami nem idõkorlátos?
www.pumaszallas.hu
Wolf-ot bíztatom hogy próbálja már ki õ is a red f.-et, hátha nem okádik be a gépe.
Csak mire odajutunk hogy akkor megrágja és regisztrálna, a közben már menni fog a kampány.
A mai tréninget sajnos le kell mondanom. Jobb itthon a békesség.
Ha lesz pénteken akkor arra felététlenül megyek!
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ha más nem akkor majd a nehezebb módon (a háborúban) jön bele az ember.
De azért minimum awacs csevejt meg bvr-t kellene gyakorolni.
Ha elkezdõdik a banzáj, közben is lehet regisztrálni rá?
PVP BVR küldetés
Vörös oldalra menjetek, a kijelölt határvonalat ne lépjétek át. Ha meghaltok, csináljatok új köteléket , 10:00-ig tart a buli
Viszont, komolyra fordítva a szót én ma visszaálltam a vörös oldalra aki még nem tette volna meg és velünk akar repülni akkor most még van ideje. Ha nem használtatok elõtte IVC-t azért próbálgassátok mostmár mert furi lesz UHF/VHF-el legyen tisztába mindenki ROE-SOP minimum 1x olvassátok el. Én csak 26.ától leszek gondolom addig már lelesz tisztogatva a FLOT és a kis Patriotok. <#sniffles>#sniffles>
Elvileg én is leszek ma este, f9 körül, majd még írok h mizujs
Még le se lehet tölteni a mod-ot.
Még egyszer bocs, de az este dolgozás nappal alvás néha összekavarja hogy mi hogy merre, és egyáltalán milyen évet írunk... nálam a munkaütem miatt összefolynak a napok. Nincs hétvége, nincs hétköznap, semmi különbség nincs köztük.
Ma is tudnék lenni. Bár az is igaz részemrõl, hogy nem az utolsó pillanatban kellett volna ezt a felkészülést megejteni.
Elvileg péntek is jó, de :
Aphex: Looks like a Friday launch if there aren't any surprises...
El voltam tájolva hogy milyen nap is van.
A csütörtök nem jó, a péntek a jó.
Bocsesz a kavart.
Itt is elérhetõ az 1.2.4.
Lehet, hogy Wolf is lesz.
Akkor csüt 6?
klassz "névtábla"
Mit jelent az a kis téglalap izé -õõõ nem tudom mi a hivatalos neve ezeknek a "bevetési?" csíkoknak- a szöveg végén?
Mehet full angolul meg minden, ace fokozat, ezerszeres túlerõben lévõ F-22-esek ellen,... stb. <#vigyor2>#vigyor2>
mert ugye AG-AA-NAV az úgy néz ki hogy C-leüt-felenged-ENTER-leüt/C-leüt-felenged-Backspace leüt/C-leüt-felenged asszem ehhez kellett
Amúgy meg leszarom mostmár megy <#whatever>#whatever>
2. Nyugta
üdv
Warthog stick és Couger gáz esete:
"Detachable handle, crafted entirely of metal:
Also compatible with the HOTAS Cougar™ (and <...>"
A couger meg olyan ritka mint a rózsaszín holló.
Ami meg van amazon \ ebay-en azt platinába mérik és véletlenül se szállítják hungary-ba, csak JÚÚÚÚÚ ESSSSZ ÉÉÉÉÉÉJ... <#wow3>#wow3>
Én olcsóbb megoldásnak az X65-öt ajánlom, az bevált az ezrednél is...
Raptor elleni dogfightra készül? <#wow1>#wow1> 😄
@Axe
Most böngésztem át a TH oldalát. Úgy látom a worthog-ot adják gázkar nélkül is. Vajon kompatibilis egymással a couger gázkarja és worthog botkormánya?
Csak az a lényeg hogy ha nem rampal indul az ember akkor el ne felejtse elõtte a cut off pont fölé tolni a kart <#buck>#buck>
Jó lenne már kipróbálni egy Couger-t. Talán én is beszereznék egyet. De egyszerûen minden drága joy-t elõbb ki kell próbálnom. Pláne úgy hogy a Couger-t ha jól tudom nem is gyártják már? Egyáltalán lehet boltban kapni?
remélem a J7-es elment jó messzire 😊
Nálam sajnos csak a csütörtök játszik repülésre megint...
@Razor :
1.Én úgy emlékszem a PRO-ban is van mágnes. Viszont az SST-vel nem is ottvan a gond hogy rájössz hanem amikor mondjuk csinálsz egy advanced macro commandot és hajlamos memory dump-al kékhalálozni a gép. Sztem amúgy a keyfileal akad össze mert más játéknál nem láttam csak Falcon Allied Force-tól FF-en át BMSig.
2.Ne haragudj valószínû nem tudtam azonnal visszaírni és elfelejtettem de sztem hagyjuk a monitort mert jelenleg nincs rá keret mégegyszer köszönöm hogy félreraktad. <#lookaround>#lookaround>
@Axe: Mondhattad volna elõbb is nem koptatom a szám köszi a leírtakat<#wow3>#wow3>