52967
  • z0ty4
    F16A Air Defence Fighter

Italian/English | 68 Pages | PDF | 108 MB
  • z0ty4
    Jagerpiloterne

7 részes dokumentum film.
  • arrow19
    Everything F-16 related, depends on the block, the year, the country and even the serial number. Without those parameters, information is not accurate.
  • repvez
  • arrow19

• Molnibalage
    Nem flotta szintű a képesség...
  • arrow19
    The CMDL upgrade follows the S3.5 software upgrade of U.S. Air Force and coalition Sniper pods operational on F-16 Block 30/40/50, A-10C, F-15E and B-1 aircraft.

Both pods (Litening + Sniper ATP) are 100% Rover capable.

Innen
  • arrow19
    Szerintem én ilyet nem is állítottam.
  • Molnibalage
    Ismerem. Csak le kellene már szokni arról az illúzióról, hogy a legfrissebb technikát modellezze a Falcon... Mellesleg tudtommal USAF F-16-on ilyen még most sincs....
  • arrow19
    Akkor már inkább a GPS koordinátát Markpointként begépeli a másik gép.

[URL=http://en.wikipedia.org/wiki/ROVER]"Az MFD extractor tényleg csalás, mert ilyen képesség nincs a valóságban."
    [/URL]
  • Borisz80
    Miért lenne csalás?
    FAC-A vagy felderítő küldetések. A Falconban a TGP illetve AG radaron ugyan úgy meg tudom mondani egy felderített cél bullseye koordinátáit. Az extractorral legalább nem terheli a rádiócsatornát.
    Erre valaki felvetette, hogy be kell tiltani valahogy a PvP-ken az MFD extractor használatát. Sírva fakadnának azok akik milliókat költöttek a simpitjükre.

Valószínű vannak olyanok akik amúgy is használják az F4Awacs-ot. Hiszen honnét tudná meg bárki is.
  • Molnibalage
    [i]Februárban olvastam az egyik PvP hadjárat topicjaiban. Az egyik srác írta hogy ezt használják, erre meg lehurrogták, hogy az csalás mert olyan dolgokat is mutat amit amúgy nem látnál az UI-ban.
    Én nem ismerem az F4AWACS-ot, úgyhogy nem tudom mit és hogyan mutat.[/i[

Akkor azok a srácok idióták. Az F4 UI alkalmatlan AWACS eljátszására. Nem véletlenül létezik az F4 AWACS...

Az MFD extractor tényleg csalás, mert ilyen képesség nincsa valósgában.
  • Borisz80
    Februárban olvastam az egyik PvP hadjárat topicjaiban. Az egyik srác írta hogy ezt használják, erre meg lehurrogták, hogy az csalás mert olyan dolgokat is mutat amit amúgy nem látnál az UI-ban.
    Én nem ismerem az F4AWACS-ot, úgyhogy nem tudom mit és hogyan mutat.

Már azt is elkezdték vizsgálgatni a PvP-s srácok amikor kiderültm hogy az UI Awacs-ban lévő srác az MFD extractorral csatlakozott egy felderítést végző sráchoz (az az látta minden műszerét, MFD kijelzéseit) és a TGP-je alapján adta tovább a földi célok helyzetét a csapásmérőknek.

Nem fikázás képen de a PvP-kben vannak bődületes dolgok. Én személy szerint nem tartom őket a falcon világ netovábbjának. Ha valaki valóságszerűbb bevetéseket akar repülni akkor inkább egy jól megszerkesztett TE-t javasolnék, ahol ugyan úgy lennének emberek a kék és vörös oldalon.

Egy kis görög reppenés / csapásmérő gyakorlat sötétedéskor
  • Molnibalage
    Ki tartja annak?
  • Borisz80
    Az F4AWACS használatát csalásnak tartják. Nem értem miért, mintha ez az UI térkép annyira korrekt lenne.
    Csak a vezért mutatja, a kísérők bárhol lehetnek akár 100nm-re a vezértől, 30ezren is és nem látja őket az "AWACS".
    Ha a beállított felszállási idő előtt szállsz fel akkor nem mutatja a gépeket....
  • z0ty4

• arrow19
    Mindig a lead-et mutatja.
  • Molnibalage
    Abban sem vagyok biztos, hogy az UI a vezérgép helyzetetét és nem átlagolt pozícióját mutatja a köteléknek az UI.
  • z0ty4
    hivatalosan úgy kéne, hogy mindenki becsekkol, hogy merre van a vezérgéptől.
    de Awacs legyen a talpán aki azt követni tudja :)
  • Molnibalage
    Ezen keresztül hogyan? Ha szétszakad egy kötelék ezen nem látni rendesen... Az hittem, hogy az F4AWACS cuccal látom majd. :(
  • z0ty4
    Playing as AWACS

végre egy Awacs videó
  • Molnibalage
    Adaptálható lesz a MOD-hoz.
  • Molnibalage
    Új RF preview.
  • Molnibalage
    Látom elindult valami párbeszéd. Nyiss saját topikot. Ja, és egy jótanács. Még, ha nem is akarsz élőszóban beszélni legalább chat szintű kommunkiációt igenis erőltessed, mert sokkal sokkal hatékonyabb és gyorsabb. Az angolodat meg fejleszteni kell. Ez egyszerűen elkerülhetetlen már csak a való élet miatt is.

(Aki ma angolul nem beszél egy bizonyos szinten az olyan, mintha vak és süket lenne.)
  • Molnibalage
    Max. nem emlékszel rá. FF tag volt. Anno egy új IR kódot is akart írni és aspect érzékenység diagramokat is elküldte nkeem 2007 táján. Semmi sem lett belőle. Most akkor rákérdezek majd.

Az a része meg nem igaz, hogy monden ott van. Wavey videói adnak pár tippet, de ahogy arty is írta, ez édeskevés.

A lagyos állóvíz felkavaráshoz értek, nem először csinálom. XD
  • repvez
    Ugy látom fel lett kavarva a langyos Sz@r a topicba :)
    Holnap majd irok nekik , ha nyugis napom lesz, ma már hulla vagyok.

Mondjuk érdekes pár arc, Biker is, hogy mért nem kerestem PM-ben eddig, talán mert senkire sincs ráirva, hogy ki mit alkotott eddig vagy miben jó, vagy egyáltalán csinált e valamit a falconba, Eddig nem is találkoztam a nevével sem.

Meg elég jol megfogalmazta a dolgot is, csak épp számomra ellentétes értelemmel ,mert szerinte minden ott van a forum topicokba amire szügség van. Ez igaz,de kinek van ideje rá, hogy az összes topicot átnyállazza és kihámozza belőle , hogy melyik lépés mi után következik vagy épp mi müködik mi nem.
    Meg ha valaki már végigszenvedte az utat addig mig kitalálta a megfelelő módját az eszközök használatának, akkor miért hagyja, hogy mások is ugyan ugy szenvedjenek vele és közbe feladják a küzdelmet ahelyett, hogy meglenne a How to lista és csak követni kell a lépéseket a többieknek.
  • z0ty4
    Bullseye videó
  • Molnibalage
    Vagy esetleg Biker-t.
  • Razor18
    Az egész 2 órás show letölthető a "Kalózöböl"-ből, ezt említettem is már itt egyszer...
  • Borisz80
    Orosz repülőnapos légiharcbemutató 2 vs 2 MiG-29.
  • Talon11
    Ez aztán tisztára meglepetés! Nem is számítottam erre....
  • repvez
    Irtam neki, de nem hiszem , hogy érdemben tud segiteni,mert a 3d modellezést ahogy irta is és látszik is teljesen máshogyan oldja meg, mert Hayab is és a legtöbben 4 szögekből késziti a modelljeit, ebböl könyebben tovább lehet fejleszteni a modellt akát high poly modellé más felhasználáshoz is.
    Radium viszont mindnt 3szögekből alkot meg , amit a legtöbb 3D-s modellezésben el kell kerülni,mert azt már nem lehet tvábbosztani, hogy egyenletes topologiai hálot alkosson.

A DOF elkészitése még neki is ujdonság, igy neki is segitenek . Mindenesetre kiváncsi vagyok a válaszára.

A Hayab B1B is hozza ugyan azt a részletességet mint a másik 70k-ból sőt még lehet többet is .
    Sztem nem csak azokat a modelleket késziti el Hayab amit meg is mutat , én nagy meglepetésekre számitok 4.33-as kiadása után
  • Molnibalage
    Hayab újra lecsapott. Ennek fényében Nizmoék erőlködése tök felesleges...
  • z0ty4
    AV-8B Harrier II Units of Operation Iraqi Freedom I-VI
  • z0ty4
    F-15C/E Eagle Units of operation Iraqi Freedom

enjoy
  • Molnibalage
    Repvez. ha 3D modellezésről akarsz kérdezni, akkor esetleg keresd meg Radium-ot. Az F-2-es modelljér ő csinálja. Új a fórumon, de a jelek szerint ért hozzá.
  • Borisz80
    Csak nem a R2B? Egyszer azért megnézhető.

Csak nyugodtan linkelgesd az e-book-okat!
  • Boconadi
    Jezusom ez a video :DDDD
  • repvez
    Nem volt olyan rossz ez a film, hozta a hollywoody sablon elemeket néha jobb néha rosszabb CGI effectekkel. sajnos csak koreai nyelven magyar felirattal láttam csak.
    A légi felvételek némelyike jól sikerült egyszer mindenképp nézhető
  • z0ty4
    F-105 Wild Weasel vs SA-2 'Guideline' SAM Vietnam 1965-73

A-10 Thunderbolt II Units of Operation Enduring Freedom 2002-07

most már tényleg abba hagyom