Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egy kérdés. Az asztalomon sajnos a gázkar / joy kombó nem fér el. Van olyan felrakható készen vehetõ toldalék, ami rátehetõ valahogy az asztalra? Használ valaki ilyesmit?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Jó kis hangulatban múlattuk az idõt 😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Abban kérném a segítségeteket hogy a Falcon BNS 4.32-ben a maverick nél melyik billentyüvel kell aktiválni a TGP-t.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Üdv:falcon 16
Annyira jo olvasni a vegen a neveket, elöjönnek az emlekek! Olvassatok el, nezzetek meg kik voltak akkor akik meg most is! 😊
Szuper emberek voltatok akkor is, mint most is! 😊
(Meg a geforce MX4-es video kartyammal csinaltam, azert fekete az utanegeto. Valahogy nem kezelte.
Bocsi a dupla posztert Molni, az elsöt töröld ki legyszi
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Megpróbálom B.nõ mobiljával.
Hátha.
THX.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Persze ez így nem egészen valós, de még mindig jobb, mint a "mindentlátó szem"...
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Azóta már van. JoeDestroy kolléga ide is adta és nagyon használható 😊
A "JoeDestroy kincseskamrája" most is tartalmazza: bill - KexmapDIs.jpg!
Itt a közvetlen link.
Phalanx ?
Ha nem birtam az ellenséges vadásszal, becsaltam a phalanx körzetébe 😊
Régebben már tárgyaltuk Viperával, hogy nem volt hozzá billentyûzetkiosztás, sose jöttem rá, hogy lehet kiereszteni a decoyt.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonyericsson.trackid&hl=hu
www.pumaszallas.hu
Más.
Everybody!
A segítségeteket szeretném kérni.
Annak a számnak a címét keresem amiben benne van a 0:36-tól kezdõdõ és 1:20-ig tartó zenerész.
Állítólag az elõadó Brand X, de már vagy 100 számát meghallgattam és egyikben sincs benne ez a zenerészlet.
http://www.youtube.com/watch?v=El3DobMoR6I&feature=c4-overview&list=UULbH9iLVEEpgUnMxm2mlCjA
Hatalmas leborulás ha valaki meg tudja mondani a címét.!
Dánke és Tenkjú!
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Dee-Jay elhintette, hogy az optikai AAA erõsen változik, ahogy a radaros AAA is. Mav-jp a SEAD kódról mondott ezt-azt.
Én attól félek, hogy mire pont összeheggesztem a Korea \'80s megint adaptálhatok vissza egyes dolgokat az új BMS-bõl, hogy rendesen mûködjönenek az új dolgok. A 3D modellek importálálása is manuális lenne, de elvileg az nem túl komplikált, ha rendesen megcsinálták az eredetit.
Azért remélem legalább akkor az adatbázist rendberakják és akkor már te is nyugodtabban alhatsz 😉
Az F-14 kabinon dolgozó srác április óta nem kommentelt gyak semmit, az a kabin még nagyon WIP. Tornado kabinnak semmi értelme, amíg a gép 3D modellje legfeljebb a középkategória alja még BMS4 szinten is. A legutolsó szériás F-111F/G kabin az, ami még modellezhetõ, mert abba került F-16-tal azonos MFD. Na, az lenne a szép. 😊
Na folytatódik a nosztalgia sarok 😊
Érett fejjel az F-15 III-tel játszva sajnos kibukott egy hatalmas hibája. Az hogy az ellenséges gépek egyfolytában szállnak fel és mind feléd igyekszik. Nem sok esélye van a játékosnak ha csak 4 légiharc rakétát tud magával hordani a leegyszerûsített felfegyverzési opció miatt.
Nem is értem hogy régen hogyan boldogultam így a küldetésekkel.
Na mindegy, az a lényeg hogy a Fleet Defenderben még ma sem csalódok 😄 Minden F-14 fanatiknak csak ajánlani tudom. Ez az egyetlen igazi F-14 szimulátor. A többi az arcade fos.
Aki beizzította az EF-2000-et annak komolyan mondtam hogy megpróbálhatnánk egy multit. Elméletileg lehetséges - na meg ahogy a leírásokat is olvastam-.
Vissza a BMS-re.
Szu-27 cockpit. Szééép! Lehet hogy átváltok vörös oldalra? 😄 Bár az a béna botkormány modell még mindig zavar... na de hát ez igazából apróság.
Annyira jól megcsinálta a cockpit-et hogy már majdnem beírtam hogy a mi a fene az a MFD megjelenítés a jobb display-en? Mert ott igazából csak a HUD szimbolikája van megjelenítve. De aztán ráeszméltem hogy ez nem az FC hanem a Falcon. 😄
BMS next verzió.
Jajjj de jó lenne már! Remélem szépen fut majd. Pláne ha lenne benne meglepi Tornado, F-15E, meg F-14A-B-D cockpit is 😊)))
Ja, a DI SU/H a nagy kedvenc, sajnos eltörtem a lemezét nemrég, pedig azt imádtam.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Nagyon hangulatos volt mindkét szerepkör.
A jó öreg DosBox nálam is viszi szépen mindkét régi gyöngyszemet <#eljen>#eljen>
Search, TWS-Auto, TWS-Manual, RWS....
Kár hogy nincs benne multi. Pedig az elõtte megjelent F-15 Strike Eagle III -at még úgy is lehetett repülni multiban hogy az egyik a pilóta a másik meg a WSO.
A Microprose hatalmas dolgokat alkotott akkor. F-19, F14 Fleet defender, F15, Civilization, Gunship, x-com... jaa meg valami tök ismeretlen valami Falcon 3 és Falcon 4. Akkor már a Spectrum Holobyte alatt.
Nekem az kimaradt, de tudom hogy nagy dolog volt, még floppy-s volt ha jól tudom, külön kézikönyvvel ?
Zotya, jó lenne a decemberi megjelenés. Hátha 😊
Kíváncsi leszek, hogy Hayab és JanHas cuccai közül mi kerül be.
még egy videó a Hornetrõl.
Tökmindegy, hogy Hornetrõl vagy F-16-ról indítod a minden zavarásnak ellenálló szuperfegyvereket. A környezet megváltozása az, ami igazán ütõs lehet. Aktivált fák, jobb SEAD/EW/AAA modellezés, stb.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy legalább a dispensereket, fegyverkonfigot, rack használatot egyáltalán redbe teszik e. A modellezõ értékek biztos nem fognak változni. Sajnos...
ezek a videók, meg már több mint 1 évesek: elsõ második
nagyon nagy csend van körülötte, se egy videó, se egy új kép......
nagyobb repüléseket itt szoktuk lebeszélni, kinek melyik nap mikortól jó.
vagy ha akad egy szabad órád és repülnél egyet, felnézel ts-re, ha van fenn valaki akkor már mehet is a móka. ( én esténként mindig fel kuksolok, hátha van fenn valaki )
Az angol nyelvtudással én is gondban vagyok, de szerencsére elég sokat magyarul repkedünk, az alap Brevity-t az illik tudni, fõleg ha online repülsz és hozzád szólnak, akkor legalább tudj válaszolni.
itt egy pdf
itt van pár 72nd videó, érdemes megnézni õket.
az online repkedéshez elengedhetetlen, hogy minden már flottul menjen, AA, és A-g is.
F-18 elvileg jön az új peccsel, A Harrier is alakul a videót elnézve. Eurofighter, Su-27, Rafale, F-14. van bõven mire várni.