Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
THRUSTMASTER Játékvezérlõ Joystick T.Flight Hotas X PC/ PS3 eladó
Srácok, holnap akkor lesz valami repkedés?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
f-18 vs su-27 szép is lenne <#worship>#worship>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egy kérdés. Az asztalomon sajnos a gázkar / joy kombó nem fér el. Van olyan felrakható készen vehetõ toldalék, ami rátehetõ valahogy az asztalra? Használ valaki ilyesmit?
Jó kis hangulatban múlattuk az idõt 😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Abban kérném a segítségeteket hogy a Falcon BNS 4.32-ben a maverick nél melyik billentyüvel kell aktiválni a TGP-t.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Üdv:falcon 16
Annyira jo olvasni a vegen a neveket, elöjönnek az emlekek! Olvassatok el, nezzetek meg kik voltak akkor akik meg most is! 😊
Szuper emberek voltatok akkor is, mint most is! 😊
(Meg a geforce MX4-es video kartyammal csinaltam, azert fekete az utanegeto. Valahogy nem kezelte.
Bocsi a dupla posztert Molni, az elsöt töröld ki legyszi
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Megpróbálom B.nõ mobiljával.
Hátha.
THX.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Persze ez így nem egészen valós, de még mindig jobb, mint a "mindentlátó szem"...
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Azóta már van. JoeDestroy kolléga ide is adta és nagyon használható 😊
A "JoeDestroy kincseskamrája" most is tartalmazza: bill - KexmapDIs.jpg!
Itt a közvetlen link.
Phalanx ?
Ha nem birtam az ellenséges vadásszal, becsaltam a phalanx körzetébe 😊
Régebben már tárgyaltuk Viperával, hogy nem volt hozzá billentyûzetkiosztás, sose jöttem rá, hogy lehet kiereszteni a decoyt.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonyericsson.trackid&hl=hu
www.pumaszallas.hu
Más.
Everybody!
A segítségeteket szeretném kérni.
Annak a számnak a címét keresem amiben benne van a 0:36-tól kezdõdõ és 1:20-ig tartó zenerész.
Állítólag az elõadó Brand X, de már vagy 100 számát meghallgattam és egyikben sincs benne ez a zenerészlet.
http://www.youtube.com/watch?v=El3DobMoR6I&feature=c4-overview&list=UULbH9iLVEEpgUnMxm2mlCjA
Hatalmas leborulás ha valaki meg tudja mondani a címét.!
Dánke és Tenkjú!
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Dee-Jay elhintette, hogy az optikai AAA erõsen változik, ahogy a radaros AAA is. Mav-jp a SEAD kódról mondott ezt-azt.
Én attól félek, hogy mire pont összeheggesztem a Korea \'80s megint adaptálhatok vissza egyes dolgokat az új BMS-bõl, hogy rendesen mûködjönenek az új dolgok. A 3D modellek importálálása is manuális lenne, de elvileg az nem túl komplikált, ha rendesen megcsinálták az eredetit.
Azért remélem legalább akkor az adatbázist rendberakják és akkor már te is nyugodtabban alhatsz 😉
Az F-14 kabinon dolgozó srác április óta nem kommentelt gyak semmit, az a kabin még nagyon WIP. Tornado kabinnak semmi értelme, amíg a gép 3D modellje legfeljebb a középkategória alja még BMS4 szinten is. A legutolsó szériás F-111F/G kabin az, ami még modellezhetõ, mert abba került F-16-tal azonos MFD. Na, az lenne a szép. 😊
Na folytatódik a nosztalgia sarok 😊
Érett fejjel az F-15 III-tel játszva sajnos kibukott egy hatalmas hibája. Az hogy az ellenséges gépek egyfolytában szállnak fel és mind feléd igyekszik. Nem sok esélye van a játékosnak ha csak 4 légiharc rakétát tud magával hordani a leegyszerûsített felfegyverzési opció miatt.
Nem is értem hogy régen hogyan boldogultam így a küldetésekkel.
Na mindegy, az a lényeg hogy a Fleet Defenderben még ma sem csalódok 😄 Minden F-14 fanatiknak csak ajánlani tudom. Ez az egyetlen igazi F-14 szimulátor. A többi az arcade fos.
Aki beizzította az EF-2000-et annak komolyan mondtam hogy megpróbálhatnánk egy multit. Elméletileg lehetséges - na meg ahogy a leírásokat is olvastam-.
Vissza a BMS-re.
Szu-27 cockpit. Szééép! Lehet hogy átváltok vörös oldalra? 😄 Bár az a béna botkormány modell még mindig zavar... na de hát ez igazából apróság.
Annyira jól megcsinálta a cockpit-et hogy már majdnem beírtam hogy a mi a fene az a MFD megjelenítés a jobb display-en? Mert ott igazából csak a HUD szimbolikája van megjelenítve. De aztán ráeszméltem hogy ez nem az FC hanem a Falcon. 😄
BMS next verzió.
Jajjj de jó lenne már! Remélem szépen fut majd. Pláne ha lenne benne meglepi Tornado, F-15E, meg F-14A-B-D cockpit is 😊)))
Ja, a DI SU/H a nagy kedvenc, sajnos eltörtem a lemezét nemrég, pedig azt imádtam.
Nagyon hangulatos volt mindkét szerepkör.
A jó öreg DosBox nálam is viszi szépen mindkét régi gyöngyszemet <#eljen>#eljen>
Search, TWS-Auto, TWS-Manual, RWS....
Kár hogy nincs benne multi. Pedig az elõtte megjelent F-15 Strike Eagle III -at még úgy is lehetett repülni multiban hogy az egyik a pilóta a másik meg a WSO.
A Microprose hatalmas dolgokat alkotott akkor. F-19, F14 Fleet defender, F15, Civilization, Gunship, x-com... jaa meg valami tök ismeretlen valami Falcon 3 és Falcon 4. Akkor már a Spectrum Holobyte alatt.
Nekem az kimaradt, de tudom hogy nagy dolog volt, még floppy-s volt ha jól tudom, külön kézikönyvvel ?
Zotya, jó lenne a decemberi megjelenés. Hátha 😊
Kíváncsi leszek, hogy Hayab és JanHas cuccai közül mi kerül be.
még egy videó a Hornetrõl.
Tökmindegy, hogy Hornetrõl vagy F-16-ról indítod a minden zavarásnak ellenálló szuperfegyvereket. A környezet megváltozása az, ami igazán ütõs lehet. Aktivált fák, jobb SEAD/EW/AAA modellezés, stb.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy legalább a dispensereket, fegyverkonfigot, rack használatot egyáltalán redbe teszik e. A modellezõ értékek biztos nem fognak változni. Sajnos...
ezek a videók, meg már több mint 1 évesek: elsõ második
nagyon nagy csend van körülötte, se egy videó, se egy új kép......