Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cancri55
holnap??? Amikor sokan tüntetni mennek, vagy kirándulni, mert szép idõnk lesz?!

z0ty4

nem semmi.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

z0ty4
ez meg a 3000ft-t simán megéri, ha jó állapotban van.

THRUSTMASTER Játékvezérlõ Joystick T.Flight Hotas X PC/ PS3 eladó

Srácok, holnap akkor lesz valami repkedés?

z0ty4

z0ty4
Ámen atyám

f-18 vs su-27 szép is lenne <#worship>

Molnibalage
A Szu-27 kabin bekerülhet legalább WIP fázisban a modomba skacok! A Szu-27/30/33 gépek ezzel fognak rendelkezni. Lehet repülni a vöröskkel is a NATO vs WPACT hadjáratban. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ha majd befejezem a fejlesztgetést, akkor talán végre becsatlakozok a repkedésbe én is.

Egy kérdés. Az asztalomon sajnos a gázkar / joy kombó nem fér el. Van olyan felrakható készen vehetõ toldalék, ami rátehetõ valahogy az asztalra? Használ valaki ilyesmit?

JoeDestroy
Jó kis emlékek 😊
Jó kis hangulatban múlattuk az idõt 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage

repvez
Hát ha az aktiválást arra érted, hogy a keresõfej képét megjelenitse a MFD-n akkor az "u" bill lesz a te megoldásod.
Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket hogy a Falcon BNS 4.32-ben a maverick nél melyik billentyüvel kell aktiválni a TGP-t.

Segítségeteket elõre is köszönöm.

Üdv:falcon 16
Gundark 1 1
Összeálltatok én meg rongyoltam utánatok, a 22-essel egyszer csak pikk pakk pukk. Minden leállt. Mondom mifasz. Ja átléptem a hangsebességet és az akkori modell ezt nem bírta 😄
L Viper
Meg az a kurva hitbox modell 😄
A legfontosabb, hogy jól éreztük magunkat közben 😊
Boconadi
Hany repcsit összetörtem közületek, mert en azt hittem tudok kötelekezni, es megsem 😄 De persze a lagg volt a hibas!
Gundark 1 1
Emlékszem. Jó buli volt 😊 Emlékszem Boci, az egyik missziónál hazafelé annyit variáltál hogy beleálltál valami épületbe az Aardvarkkal 😊
Boconadi
Van aki meg emlekszik erre? Most mult negy eve... 😊 Valtozik az ido...
Annyira jo olvasni a vegen a neveket, elöjönnek az emlekek! Olvassatok el, nezzetek meg kik voltak akkor akik meg most is! 😊

Szuper emberek voltatok akkor is, mint most is! 😊

(Meg a geforce MX4-es video kartyammal csinaltam, azert fekete az utanegeto. Valahogy nem kezelte.

Bocsi a dupla posztert Molni, az elsöt töröld ki legyszi
Hello Kitty-s skint feltette valaki ? 😊

Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!

Borisz80
Zenefelismerõ?
Megpróbálom B.nõ mobiljával.
Hátha.

THX.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Molnibalage
Vagy pontosabban, háborúban a nem teljesen statik SAM-ek, még a telepítettek is elvielg települgetnek, tehát nem tudhatod pontosan, hogy merre vannak.

Molnibalage
A.S. megcsinálta, amit mindig is sejtettem. Be lehet állítani úgy a DB-t, hogy a felderítés semmilyen SAM-et nem mutat, amíg a közelébe nem repül valaki. Mivel a SEAD felül van modellezve, asszem alkalmazni fogom ezt. Ha elsõ repülsz a hadjáratban, akkor nem tudod, hogy hol lesz SAM! 😊

Persze ez így nem egészen valós, de még mindig jobb, mint a "mindentlátó szem"...

Molnibalage
Egy témával kezdõdött, de van itt már szó mindenrõl. Hosszú idõ óta az egyik legérdekesebb dev toptik, pedig nem is annak indult.

L Viper
Emlékszem <#szomoru1>
Nekem is eredeti volt/van, csak eltörtem a lemezt, ugyhogy már mindegy 😊

Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!

L Viper
Jaja nekem eredetiben volt meg és a manualban akkor még nem volt kivonatos keyhelp.
Azóta már van. JoeDestroy kolléga ide is adta és nagyon használható 😊
A "JoeDestroy kincseskamrája" most is tartalmazza: bill - KexmapDIs.jpg!
Itt a közvetlen link.
Volt hogy leszálláskor el tudtam ütni õket 😊
Phalanx ?
Ha nem birtam az ellenséges vadásszal, becsaltam a phalanx körzetébe 😊

Régebben már tárgyaltuk Viperával, hogy nem volt hozzá billentyûzetkiosztás, sose jöttem rá, hogy lehet kiereszteni a decoyt.

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

Borisz80
Ahamm. Az nekem is megvolt. Sanos már nem megy Win 7 alatt. Pedig komolyabban érdekelne már, annak idején annyira nem izgatott ez a progi.

Más.
Everybody!
A segítségeteket szeretném kérni.
Annak a számnak a címét keresem amiben benne van a 0:36-tól kezdõdõ és 1:20-ig tartó zenerész.
Állítólag az elõadó Brand X, de már vagy 100 számát meghallgattam és egyikben sincs benne ez a zenerészlet.
http://www.youtube.com/watch?v=El3DobMoR6I&feature=c4-overview&list=UULbH9iLVEEpgUnMxm2mlCjA

Hatalmas leborulás ha valaki meg tudja mondani a címét.!
Dánke és Tenkjú!

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Gundark 1 1
Mármint Integration 😊 Azóta sincsenek emberek máshol a hordó fedélzetén. Szerettem is õket mikor leszállás közben elkezdtek rohangálni elõttem 😊
Gundark 1 1
Digital Intergartion: Super Hornet. Az egyik legfaszább szim volt régen. Kõkemény pontozás volt. Ha besikláskor 3-4 fokot eltértél a trainingben, már gazdagon húzták a pontokat 😊
Molnibalage
Gõzöm sincs, nem vagyok BMS4 fejlsztõ és nem is leszek a jelek szerint. Annyit lehet tudni, hogy Hayab modellje, kabinok és ennyi ami biztos, de ezek mennyisége sem ismert pontosan. Minden más csak sejtls vagy porhintés. Anno azt mondták, hogy a FLARE-ig nem kapcsolják be a fákat. Pedig jó lenne már...

Dee-Jay elhintette, hogy az optikai AAA erõsen változik, ahogy a radaros AAA is. Mav-jp a SEAD kódról mondott ezt-azt.

Én attól félek, hogy mire pont összeheggesztem a Korea \'80s megint adaptálhatok vissza egyes dolgokat az új BMS-bõl, hogy rendesen mûködjönenek az új dolgok. A 3D modellek importálálása is manuális lenne, de elvileg az nem túl komplikált, ha rendesen megcsinálták az eredetit.

Borisz80
Mit tartalmaz az új BMS?
Azért remélem legalább akkor az adatbázist rendberakják és akkor már te is nyugodtabban alhatsz 😉

Molnibalage
F-15E kabinon senki nem dolgozik, pedig anno Aeyes csinált egy olyan F-15E kabint, hogy nekem még mai szemmel is szép. Csak azt kellene kicsit 3D-síteni.

Az F-14 kabinon dolgozó srác április óta nem kommentelt gyak semmit, az a kabin még nagyon WIP. Tornado kabinnak semmi értelme, amíg a gép 3D modellje legfeljebb a középkategória alja még BMS4 szinten is. A legutolsó szériás F-111F/G kabin az, ami még modellezhetõ, mert abba került F-16-tal azonos MFD. Na, az lenne a szép. 😊

Borisz80
Ez a DI SU/H az micsoda?

Na folytatódik a nosztalgia sarok 😊
Érett fejjel az F-15 III-tel játszva sajnos kibukott egy hatalmas hibája. Az hogy az ellenséges gépek egyfolytában szállnak fel és mind feléd igyekszik. Nem sok esélye van a játékosnak ha csak 4 légiharc rakétát tud magával hordani a leegyszerûsített felfegyverzési opció miatt.
Nem is értem hogy régen hogyan boldogultam így a küldetésekkel.
Na mindegy, az a lényeg hogy a Fleet Defenderben még ma sem csalódok 😄 Minden F-14 fanatiknak csak ajánlani tudom. Ez az egyetlen igazi F-14 szimulátor. A többi az arcade fos.

Aki beizzította az EF-2000-et annak komolyan mondtam hogy megpróbálhatnánk egy multit. Elméletileg lehetséges - na meg ahogy a leírásokat is olvastam-.

Vissza a BMS-re.
Szu-27 cockpit. Szééép! Lehet hogy átváltok vörös oldalra? 😄 Bár az a béna botkormány modell még mindig zavar... na de hát ez igazából apróság.
Annyira jól megcsinálta a cockpit-et hogy már majdnem beírtam hogy a mi a fene az a MFD megjelenítés a jobb display-en? Mert ott igazából csak a HUD szimbolikája van megjelenítve. De aztán ráeszméltem hogy ez nem az FC hanem a Falcon. 😄

BMS next verzió.
Jajjj de jó lenne már! Remélem szépen fut majd. Pláne ha lenne benne meglepi Tornado, F-15E, meg F-14A-B-D cockpit is 😊)))

Nem tudom, valami régi PC guruban volt a Jump jetes játék, ott mintha floppy-k lettek volna.
Ja, a DI SU/H a nagy kedvenc, sajnos eltörtem a lemezét nemrég, pedig azt imádtam.

z0ty4
su-27 Cockpit <#vigyor2><#violent><#taps>

z0ty4

L Viper
F15-III durván nagy kedvenc volt és volt szerencsém hálózatban tolni Pilot/WSO módban is. Ezen kívül, csak a DI HIND-ben volt ilyen lehetõség multizni akkoriban, de lehet azóta sem nagyon 😊
Nagyon hangulatos volt mindkét szerepkör.
A jó öreg DosBox nálam is viszi szépen mindkét régi gyöngyszemet <#eljen>
Borisz80
Én még mindig játszom az F-14 Fleet Defendert a dosbox alatt. 😄
Search, TWS-Auto, TWS-Manual, RWS....

Kár hogy nincs benne multi. Pedig az elõtte megjelent F-15 Strike Eagle III -at még úgy is lehetett repülni multiban hogy az egyik a pilóta a másik meg a WSO.

Molnibalage
Az F-14 FD volt az elsõ szim, amiben a valódihoz közelítõ volt a fedélzeti radar modellezésre.

Gundark 1 1
Dehogy. Ez már jóval az F19 után volt. Akkoriban mindennek volt csicsa kézikönyve 😊 A Di SHnak olyan volt amit PDFbõl lehetett nyomtatni. Ma már ez sem divat. 😊

A Microprose hatalmas dolgokat alkotott akkor. F-19, F14 Fleet defender, F15, Civilization, Gunship, x-com... jaa meg valami tök ismeretlen valami Falcon 3 és Falcon 4. Akkor már a Spectrum Holobyte alatt.
Szia Gundi

Nekem az kimaradt, de tudom hogy nagy dolog volt, még floppy-s volt ha jól tudom, külön kézikönyvvel ?

Gundark 1 1
Jump Jet, mi Hólakó? 😊 Én inkább az AV8B-t szeretem, valószínûleg a tengerészgyalogság miatt. No meg eszembe jut a jó öreg Harrier Jump Jet játék a Microprose-tõl.... De szép is volt akkor 😊 Bár ha Mikropróz akkor EAW és F19 😊

Zotya, jó lenne a decemberi megjelenés. Hátha 😊
Nagyon baba, nekem a FF ban a kedvencem volt a Harrier, valamiért vonzódom hozzá, nem is VTOL hiányzik benne, csak a feeling.

Molnibalage
Ha lesz Harrier, akkor szükség lesz valami jenki partaszálló hajóra is, na meg üzemképessé kell tenni. Jelenleg csak úgy lehet bázis egy rephordozó, hogy lesz katapultja is neki.

z0ty4
remélem minden <#worship>

Molnibalage
Karácsonyi ajándék? 😊
Kíváncsi leszek, hogy Hayab és JanHas cuccai közül mi kerül be.

z0ty4
Asszem a múltkor Axe, decemberi megjelenést jósolt. Ami persze csúszhat is.

még egy videó a Hornetrõl.

Molnibalage
Az unalmat azok sem fogják megváltoztatni markánsan, hiszen Hornettel "csak" a fegyverkonfig és egyes modellezõ értékek lesznek vagy lehetnének másak, de ezek olyanok, hogy különbséget nem érezni, no meg a gép repteljesíménye. Szép rephordozó nincs, ezért a naval operations sem lesz elvben nagyon vagy egyáltalán más.

Tökmindegy, hogy Hornetrõl vagy F-16-ról indítod a minden zavarásnak ellenálló szuperfegyvereket. A környezet megváltozása az, ami igazán ütõs lehet. Aktivált fák, jobb SEAD/EW/AAA modellezés, stb.

Nagyon kíváncsi leszek, hogy legalább a dispensereket, fegyverkonfigot, rack használatot egyáltalán redbe teszik e. A modellezõ értékek biztos nem fognak változni. Sajnos...

z0ty4
Ezek a képek február 10

ezek a videók, meg már több mint 1 évesek: elsõ második

nagyon nagy csend van körülötte, se egy videó, se egy új kép......