Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ennyi erõvel a kamerát a pántra is tehetné középre a forgás elcsúszásának kizárása miatt.
Volt benne egy pilóta-szleng, amit sokáig csak sejtettem (némi vit. rep. múlt alapján), aztán a végén beigazolódott. "...to zipper the microphone...". Kíváncsi vagyok, ki mit tippel, mit jelent?
És azt nem lehet függeszteni a BMS-ben.
Tessék nélkülözni a használatát. <#idiota>#idiota>
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Nekem is volt ilyen mikor 2 joy volt rádugba és bezavart a nézetbe a másik.
Próbáld kihuzni a vezérlõket vagy nézd át, hogy mire van téve a kabin nézet vezérlés.
-futó kiengedés csak 250 kts sebesség alatt.
-kiengedés után ellenõrizd a "futók helyzete" visszajelzõ panelt, hogy mind a 3 lámpa zöld e.
-ha zöld akkor a futó kinti helyzetben rögzítve van.
-ha nem világít zölden akkor az adott futó nem nyílt ki, vagy nem rögzült.
-ez esetben próbálkozhatsz még a futómû vésznyitással. shift-g vagy ctrl-g.
HUD mizéria.
Nem egészen értem a problémádat, de hátha segít a kis eszmefuttatásom.
BMS-ben már nincs 2d-s kabinnézet, csak 3d-s van. Úgyhogy felejtsd el a 2d-s nézet sajátosságait és szokd meg a 3d-t.
Ha megnyomod a "2"-es billentyût akkor is 3d-s kabinban vagy, csak itt ha szét akarsz nézni a kabinban akkor fix nézeteket váltasz. (mint pl a Freefalcon 2d-s kabinjában)
Ha a "3"-as bill-t nyomod meg akkor az a fullos 3d-s nézetû kabin, ahol ha mozgatod a virtuális fejed akkor folyamatosan mozog a kabinban. (remélem érthetõ)
Ezt a fejmozgatást vagy a joystick-od "POV hat" nevezetû 4 állású kis karjára rakod vagy használsz "Track IR" fejmozgásérzékelõt és a valós fejmozgásod szerint nézel szét a kabinban is.
Elkerülhetetlen hogy ne kelljen mozgatnod a fejed. Ha eddig nem így játszottál rep.szimulátorral akkor ezt is nem árt ha megszokod.
Szóval nem értem hogy mit értesz az alatt hogy a HUD fent van. Minden ott van ahogy éppen ránézel a mûszerfalra. Ha középre akarod a HUD-ot akkor nézz fentebb a kabinban.
Vagy, ha csak HUD nézet kell akkor használd az "1"-es billentyût.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Szegény BFB team, most fájhat a fejük....
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A BMS is fönt van csak abban azt nem értem mikor elkezdem a játékot akkor a HUD mindig fönt van nem ugy mint egyébként hogy a képernyõ közepén midig az egérrel kell huzogati, vagy van erre más megoldás hogy tuti fix középen legyen?
Üdv:falcon 16
Abban kérném a segítségeteket hogy mit lehet tenni a Free Falcon 5.5 -ben a landolásnál a futó nem nyílik ki rendesen vagyis a kerekek nem egyenesen ,hanem valamilyen szögben állnak, és így nem lehet letenni a gépet.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Üdv :falcon 16
Ha van valami érdeklõdésre adó akkor azt Te mint ügyeletes Falcon hírmondó úgy is leírod ide és akkor szoktam megsasolni.
(költõi kérdés volt)
OFF
Amúgy láttátok FSX-hez, TACPACK-al milyen F-14A lesz az Aerosoft jóvoltából?
Pláne ha multiban is lehet játszani egy gépen pilóta/RIO-t.
Uhhhhhh.....! <#wow1>#wow1> <#szeret>#szeret>
Pilóta kabinképek kb középtájékon.
RIO kabinképek kb középtájékon.
Mostanában lesz talán a Szu-27-esnek normális kabinja meg talán a Mirage-2000 és az F14-es,meg F18-as az ami egy kicsit jobb az átlagnál.
Megnéztem a típusismertetõt és elég sok típus van benne. Kérdésem csak az lenne hogy még nem telepítettem a játékot. Valaki röviden felsorolná mik vannak benne? Elsõsorban soviet gépek érdekelnének.
Elõre is köszönöm!
délután megyek át sógimhoz, szóval estére nem igérek semmit. addig is....
php fórumon hogy lehet adminként lezárni a fórumra való regisztrációt?
THX!
és a szó amit keresel, nem a megszereztem, hanem "megvettem" <#vigyor2>#vigyor2>
Az óceán felett szar idõben megtalálja két F-18-as:
F-18: "You beter follow us to the boat, there is no bingo field around here"
Pony: "Bingo field??!!"
F-18: "Place to land!"
Pony: "Boat?!"
F-18: "Yeah, the Dwight D. Flysenhower"
A hajóhoz közeledve
F-18: "Bravo, checking in as fragged plus one"
Fergeteges!!!
A másik (még nem néztem) a Wings, az meg eleve sugárhajtómûvesekrõl szól.
ON
www.pumaszallas.hu
Mindegy most nagy betükkel ráirtam a lemezre, hogy telepités elött kihuzni a kábelt .
Tom Ha esetleg nem láttad volna ezt a tesztet akkor ez hátha segit a dontésben :
Leap motion
https://www.leapmotion.com/
www.pumaszallas.hu
Nekem XP vel csinált hasonlót, mondjuk nekem fagyott is a telepités végén, talán a particio nem tetszett neki, a win 7 el nem vot bajom ( a win-8 más kérdés ).
Próbáld meg másik particióra tenni, vagy kipucolni az MBR t, hátha ott van gebasz, nekem pld egysz egy Linux úgy begallyazott oda, hogy többet nem tudtam feltenni windowst, amég valami barkácsolós lemezrõl x progival nem irtam ujra. Mondjuk neked feltelepül, meg kezd bootolni.
Nekem , ez már nem ehhez, a win 8 olyan érdekesen áll fel, az tény, hogy az asztal bejön secpec, de utána a háttérben töltögeti a progikat, ide a bökõt, hogy igy nem is gyorsabb a win 7 tõl.
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Gondom van az MFD Extractorral.
A megjelenített mûszerek néha villannak egyett illetve véletlenszerûen valamelyik mûszer nem mûködik akár 10 mp-ig sem.
Semmit nem állítottam a beállításukon csak a BMS-t raktam fel újra, de ahhoz szerintem semmi köze.
Letöröltem, újrafelraktam az Extractort de a hiba ugyan úgy megvan.
Az egészbe az az érdekes hogy eddig még tökéletesen mûködtek, de most rájött s 10 perc.
Esetleg tud valaki egy frissebb verziót? Nekem a v0.5.7.0. x86 -os verzió van meg.