52967
  • Molnibalage
    Nekem a bandicam a fraps közelébe sem ért.
  • arrow19
    Kb akkor jár 30-40Gb-nál lepörög a winyód bufferje és elfogy és leesik a FPS. Esetleg a Bandicamet próbáld meg Fraps elég gyatra eresztés plusz ha gyengusz géped van nem eröltetném.
  • Borisz80
    Fraps. Mint mindig.... megvan.

A MiG-29 modellnek enm jó az orr-kabin része.
  • Molnibalage
    Hayab végre értelmes célt választott ki.
  • Borisz80
    Tudnátok egy kicsit segíteni?
    Próbálkozok a Fraps-el, de a videófelvételkor kb 4 perc után mindig gyakorlatilag 0-ra csökken az fps. Kb 1 percig tart, aztán nagy nehezen normalizálódik egy időre.
    20 képkockával, half-size, loop buffer 30 sec-el veszem.

Ötlet hogy mitől van ez?
  • VO101Tom
    jajj, annak még rosszabb híre van :)
  • repvez
    Főleg ,hogy invitel :)
  • VO101Tom
    Évekig szívtam T-Home-al, tudom milyen fosch az :/
  • repvez
    10/0,5-ös net 6990-ért. Ezután elhiheted hogy nekem megérné azt az 1000est is :P
  • VO101Tom
    Nem rossz :) Én most 3700-et fizetek a 40/20-asért, egy ezressel kerülne többe ez... a gond, hogy már ez is bőven elég mindenre (épeszű keretek közt persze, nincs itthon szerver park, meg ilyenek), egyszerűen nem éri meg a plusz ezrest sem (*first world problems :D )
  • repvez
    Valaki bekötteti? 1000/100 Mbites net 4690-ért
    garantált 300/50

Azért ezzel már lehet elég jó szervert üzemeltettni is :)
    Bárcsak Lenne lehetőségem csak a töredékére is :(
  • Wampa reloaded
    Nekem legutóbb az exe.-s változat nem indult, csak ha telepitettem az eredeti játékot.
  • Borisz80
    kicsit belobogott a fenyőfa
    MiG very low
  • Borisz80
    Az biztos, hogy nem falconnal kapcsolatos dokumentumban láttam kb 1 éve, (el is kerekedett a szemem, mert magyarországon még ránézni sem lehet az Amraam-ra) de már fogalmam sincs hogy hol volt vagy van.
  • Borisz80
    Nekem se volt a BMS-el ilyen reg gondom, csak a régi Freefalcon-okkal.
    Olvasd el amit Jana linkelt.

Leegyszerűsítve a telepítés:
    -nem kell telepíteni a sima Falcon 4.0-t
    -itt a topicban fent megtalálod a Falcon 4.0 exe-t. Leszeded, bárhova teheted.
    -BMS telepítő elindít, az megkérdezi hogy hol van a falcon 4.0 exe, megmutatod.
    -telepít
    -Ezután már nincs szükség a falcon 4.0 exe-re. Törölhető.

Ha nem az update-ekkel együtt lévő installt használod akkor a BMS install setup könyvtárat nem szabad törölni a telepítés után, mert ide kell rakni az update-ket és ezzel kell telepíteni is őket. A normális uninstall-t is innét végezd.

Az updatekkel együtti installt nem ismerem. Én még mindig az egyenként telepítgetősnél vagyok leragadva.

A modolást azért nem ajánljuk, mert kompatibilitási problémák léphetnek fel ha multizni akarsz.
  • arrow19
    Lehet azért mert nem kell a Falcon 4.0-át feltelepíteni.
    Elindítod a BMS telepítőt letöltöd a falcon4.exe-t betallózod utánna next next next.
    Registry clean
    Install FAQ
    How to install updates
    ...és lehetőleg ne a moddolással folytasd.
  • z0ty4
    most találtam. gondoltam megosztom.
  • Molnibalage
    Ezt Vampire megjegyézsére reflektálva linkelted? Ősrégi, talán BMS4 docs könyvtárában is ott van. Vagy más célod volt vele?
  • z0ty4
    AIM-120 Operations Guide

lehet olvasgatni....
  • Molnibalage
    Furcsa. Régen mikor sok-sok Falcon között váltogatni, akkor volt hogy elbasztam és akkor kellett ilyen hack. Csak a Falcon szóra kerestem rá és töröltem le mindent. Bőven elég volt. Egyébként free regcleaner is segíthet. Vagy próbáld meg azt, hogy csak a sima F4.0-et telepíted. Ha van regfile, akkor telepítettként érzékelheti és mehet az uninstall a telepítő futtatáskor.
  • gsg16
    letöröltem teljesen a játékot.a registry-ben egy "F4" bejegyzést találtam,ami a falconhoz volt köthető,azt kitöröltem."benchmark",microprose,vagy falcon bejegyzést nem találtam a registryben.ezek után telepítettem ismét a falcon4.0-át,majd amikor próbáltam a BMS-t,rendszergazdaként,ugyan ezt az üzenetet kaptam.
  • Molnibalage
    A MiG-21 üzemeltetési könyvecske is minősített anyag volt pár éve. A hazai környezet egy vicc. Már nem csak HM és Honvédele téren érzem sokszor azt, hogy Kárdár elvtárs is büszke lenne arra, ami kis hazánkban történik 25 évvel a mószerváltás után. Röhej...
  • Borisz80
    A nagy titkolózásra:
    Az a poén hogy rengeteg anyagot fel lehet már lelni, a titkolózók el sem tudják képzelni.
    Példának okáért: Amraam lokátorának a frekije stb...
    És a beavatottak néha olyan egyszerű(nek tűnő) szakmai kérdésre nem válaszolhatnak...

Bizton állítom hogy rengeteg videóanyag van magánkezekben, pl. sisakkamerás felvételek magyar MiG vs Gripen gyakorló légiharcról stb, amik örökre ott is maradnak sajnos. Hacsak nem vagy puszipajtása az illetőnek.

Nem azért, de ha már nincs hadrendben a MiG-29-es "szuperfegyverünk" akkor miért kell az ilyen anyagokat még mindig visszatartani? Ezek a felvételek már rep.történelmi anyagok.
    Találkoztam olyan szolnoki emberrel akinek rengeteg dokumentuma, kép és videóanyaga van. Majd amikor arra terelődött a szó hogy meg lehet e ezeket nézni vagy kölcsönkérni akkor típikus olyan viselkedési forma jött le, hogy bi-bi-bííí, nekem meg van, neked meg nincs, és inkább elégetem mindet minthogy másnak is meglegyen. Még ilyen takony embert (már elnézést a kifejezésért).
  • Boconadi
    Az a baj, hogy otthon meg mindig a zsirosseggü talpnyalo nyuggerek ülnek a szekek mögött es ontjak az okossagot. Az hogy nincs se video se semmi, meg hogy az egesz orszag ugy szar ahogy van, ez mind ebböl fakad.

Kilehetne vesezni bövebben hogy ez szar az szar, de az egesz egy baszott szanalmas ördögi kör. Hanyok az egesztöl... :D (hogy semmink nincs, semmivel nem tudunk villogni, hogy he nekünk meg ilyen van). Mindent tönkretesznek, eladnak, ellopnak, meglopnak, kihasznalnak.

Na nem hergelem magam tovabb... :D inkabb csak igazat adok

ON
  • wittman
    A Su-22-es videót is köszönöm. Ki is égett a szemem, annyi titkosat láttam.
  • repvez
    A regisztyből törölj minden falconra utaló nyomot és a C-ről telepitsd rendszergazdaként.
  • gsg16
    Üdv!
    telepítettem volna a BMS Falcont,de ezt a hiba üzenetet dobja ki.Egyszer már volt telepítve,pár hónapja,ha jól emlékszem.Akkor simán fel tudtam rakni.Van valakinek ötlete?
  • repvez
    Csak hogy a "hülye lengyelek"-nél maradva:
    F16 HD+3d video
    4k Spec ops promo

Lengyel légierő promo 20 Perc értelmes anyag

ÉS a Magyar 23 percből max 5 perc ami látványba hozza a szintet,de a kérdések azok a riporterek gagyi, máshol tucatszor elcsépelt kérdései .

Ezt meg csak úgy :)
  • wittman
    Csak az fogod látni neten, amit engedélyeztek. Ez van.

Biztos szupertitkos dolgokat nem akarnak mutogatni, mnt pl. zöld energia hajtómű kapcsoló, valamint az új gripen udgrade: elképzelhetetlen sebesség kapcsolója, hogy már értsétek a nagy titkolózások okait.

Ezért mondjuk, hogy "hülye lengyelek", mert még mindig üzembe tartják az orosz technikát a nyugati technikával együtt, nálunk meg bizonygatták, hogy nem lehet...no comment.

Aztán a nagy vezér bizonygatta a parlamentben, hogy majd a Gripenek CAS képessége kiváltja a harci helikoptereket...és ezt ő el is hiszi, ezért nincs szükség a Mi-24-esekre. Ilyen alapon titkos itt minden, de persze nemzetbiztonsági okból és pl. 85 évre titkosítva.

• repvez
    Igen max ezek vannak amik csak a HM "cenzuráján" átment

DE még egyet sem láttam ami ugymont nem valami megbizásból készült volna hanem valaki ugymond "home movie"-ként összevágott volna egyet
    Meg azért a magyar vidiket minőségileg és vágás szempontból sem lehet egy lapon emliteni.
  • z0ty4
    ez pl.?

Vasmadarak

A Nemzet Szárnyai

JAS-39 Gripen-kötelék repülése földközelben

lengyel f-16 videót én is várom

Red Flag Alaska 2012 - Polish Air Force F-16 Block 52+

csak ezt találtam. a youtube csatijukon szét lehet nézni, hátha találsz új videót :)
  • repvez
    Magyar gépekről vajon mikor láthatunk ilyen videot?
    Mert eddig nemhogy légifelvételt nem láttunk,de még full hd-sat sem, nemhogy egy tréning repülés vagy éles rakéta inditásáról.
    Még a 29-esről is csak olyan videok vanak fenn amik repnapon készültek.
    Nem tudom, miért még mindig ez a vasfüggönyös beidegződés. A lengyelek az uj F-16-oról is tesznek fel már ilyen képet, náluk nem okoz biztonsági kockázatot hogy felteszik ?
  • z0ty4
    Fulcrum Drivers II 22BLT

jó videó lett ismét :)
  • hrundibaksi
    nem elég fanatikus.... :-P
  • z0ty4
    First Online: BJack

ez sem gyenge videó. ha minden igaz 13an mennek :)

26 perctől elmennek tankolni. szép látvány
  • Molnibalage
    Mekkora szar, nem csukódott le az igazin a kabintető. :)
  • z0ty4
    Cockpit simulateur F16 FALCON BMS 4.32

báááááááááááázzzzzzz
  • z0ty4
    van bizony :) ( én úgy emléxem )
  • Molnibalage
    Ennek van signle player módja?
  • z0ty4
    Balkans 3.0