Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az viszont érdekes hogy kb 40-35 nm-rõl indíthatták és nem lehetett õket visszafordulással lerázni 500kts-el. Ez érdekes volt.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Csak úgy szólok hogy északra, Osijak AB-tõl NYDNY-ra kb 80nm-re egy nagy folyo mellett hatalmas csapatosszevonas van a NATO reszerol.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Sajnálom, hogy nem tudtam jönni. Úgy tûnik legközelebb Csütörtökön jövök csak, viszont akkor hozom a 72es kontingenst is <#alien2>#alien2>
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Molni! Vagy aki tudja!
Melyik file-ban és melyik sorában lehet állítani a 3d-s kabinnézet ( 3-as billentyû) kamera pozícióját?
Mint már lentebb írtam, a HUD miatt szeretném lentebb vinni a nézõpontot. Az MFD gombjai is el vannak csúszva a képernyõ menüjéhez képest.
A rampstart videó sem százas, mert csak kapcsolgat össze vissza mindent a pilóta, de nem mondja hogy most éppen mit is kapcsolt fel. Én meg szeretnék többet tudni annál hogy "nyomd meg a piros gombot". Mit csinál az a piros gomb?....
A tegnap esti rövid kis repülésem annyira elb.szott volt technikai szempontból hogy szükség van ennek a negatív élménynek a javítására 😄

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Pont ugyanolyan hatékony, mint befogás nélkül, csak BVR-ban véletlen fogod a gyámántot rávinni a célra vizuálisan és mivel IRST nincs.... Marad a radaros módszer, csak nem kell STT. A rakéta nagy elõnye, hogy menekülõ célnak is nagyon utána tudsz lõni és nincs RWR figyelmeztetés.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szép a kabin, tényleg szuhoj érzetet ad. Kiváló vörös oldalon is repülhetõ gép.
Radarkurzor mozog, datalink is van...
De...
A múszerfal megvilágítás nekem sem üzemel, sem a flood light.
A képernyõ bal felsõ sarkában lévõ RPM meg egyéb feliratot el kellene tûntetni.
Túl lent van a HUD kivetítése.
Miért csak kemény 2 db R-73-at lehet vinni?
A cockpitból kinézve más a gép festése mint a külsõ nézetben.
Azt meg mellékesen még mindig nem értem hogy miért kell XY-2 -nek nevezni egy orosz légiharc rakétát? Annak is megvan az eredeti neve. Érdekes hogy más nem amcsi rakétákat az igazi nevén tudják nevezni USAnkában... Python, RD-xxx stb.
Bezzeg az orosz bombákat az orosz megjelöléssel említik csak hogy nehogy egyszerû legyen.
Molni.
Régebbi post-ra: Sisakcélzó használata:
-JHMCS be
-AA mastermod
-SMS oldalon sisakcélzós rakéta kiválaszt
-SMS oldalon "slave" feliratú gombot megnyom, átvált "bore"-ba
-A sisakcélzóban most már látod a gyémántot
-sisakcélzót ráviszed a célra és megnyomod az "uncage" gombot "U".
-a rakétafej befogja a célt, radarbefogás nélkül indíthatsz.
A Szu-27 -nél maradva:
Kíváncsi vagyok hogy az R-27T (nem tudom a NATO kódot) mennyire lesz eredményes BVR-ben radarbefogás nélküli indításkor.
Harmadjára azért végre sikerült teljesen feltelepíteni.
Nincs is fent más játék már a vinyómon.
A datalink hiánya még érthetõ is, ugyanis nincs a Szu-27-en.
A kurzor csak repülés közben mozog, már mint az alap F-16-on. Gondolom itt is.
Néha az az érzésem, hogy búrában élsz , sokszor olyan dolgokra kérdezel amit egy sima guuglizással megtalálnál,mert nem olyan nagyon egyedi .
A másik oldalon,meg úgy vagy, hogy amit te tudsz az ugy is van és mások tévednek.
A 60Fps-t meg már párszor kitárgyaltuk, hogy valami nálad nagyon nem kerek, mert nálam a 4850esen is vigan mennek a játékok bár pontos értékeket nem néztem .
oculus
Erre a mantle API-ra is kiváncsi lennék mit tudna a DX9es helyett a BMS alatt.
Az SDK 300dolcsi ha ezt a fejlesztõk beválalják és be tudják épiteni a játékba akkor bármi lehet .
Sajnos a reptértõl 160 mérföldre volt a csata addig nem szenvedtem el magam.
Azonnal beugrott pár hiányosság:
- Nincs cockpit világítás
-az Fcr-en nincs datalink gomb ( ez nélkül hogy multizol?)
-és a legfontosabb, nem tudom hogy írjam le a hibát az fcr-en nem tudsz keresni, nem mozog a kurzor. kipróbáltam ramp és taxi-nál is. sehol semmi. kétlem hogy ekkora hiba létezne, szóval lehet, hogy én bénáztam el valamit. jó lenne ha más is ránézne a dologra. azért lõttem pár képet.
Ja ja. Ettõl a videótól már a múltkor is állt a fütyi 😄
Bár a 29-esnél a HUD és kabinkeret részek mint ha el lennének méretezve.
A vadász Viggen kabinja nagyon ott van!
Szolnokon volt is szerencsém 2x beleülni és brummogni egyet benne. <#idiota>#idiota>
A tornadonak meg már tervezem a light-os simpitjét <#vigyor2>#vigyor2>
Repvez!
Kettõt kérek! Köszönöm! 😄
Everybody!
Beszéltünk már itt egy kicsit az oculus rift-rõl.
Ki mit tud? Ha jól tudom 2014-ben dobják piacra a full HD-s verzióját.
A BMS támogatni fogja az oculus-t?? (nagyon remélem hogy ráröffennek a fejlesztõk!)
The Battle for Balkans Force on Force Human Campaign 1.1
By Falcon Online
This Has been a JCRP (Joint Community Release Project)
Credits sorted by category:
Textures and terrain: Danguard, Fighting Falcon.
A10 flyable cockpit: Qawa, Sunrrise.
Su27 flyable cockpit and flight model: Metalhead, Nizmo and Shadow.
Su27 3d Model - 611 Eagle
Mig 21 external new skin: Neozino.
New Clouds textures and canopy glass mod: Tom Catz.
F16 AGRS A,B,C skins: Soul.
3D ground object: Nove.
Ships 3d new model: CCC_TW.
F16 blk 52 RNLAF, RNoAF, RDAF and weapons skins: JanHas.
Ships Naval operations in the Campaign: Mystic, Danguard.
Campaign building: Mystic, Soul, Danguard, Dado and a big thanks to A.S for a true awesome work on mission.dat file, *.pri files and falcon.aii
Drag and weight data for the racks and weapons: Yakov.
Installer, User Interface, Website by Aphex.
Mig-29A <#worship>#worship><#szeret>#szeret>
Ha minden igaz a városi körút után én is jövök reppenni!
Akkor benne van már a Szu-27? 😄
és a tgp-m ilyen volt. valami ötlet hogy miért?
Falcon BMS Battle for Balkans "1st day of BfB"
mitõl van ez a hang, mikor az awacs beszél? tegnap nálam is volt és iszonyat idegesítõ
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Add meg a telefonszámodat!
Egy kabinnál, ha klikkelve ramp startolható, akkor az elég jó elõrehaladottságot takar szernitem. Viszont ezek fix, hogy a köv major releaseben lesznek benne. Tehát, ha még ezek kulcsrakészek is, a SAM és egyéb fejlesztések miatt a jóég tudja, hogy az mikor jön.
Én csak azon imádkozok térdenállva, hogy a modellezésbeli fejlesztések könnyen átvezethetõek legyenek a MOD-ban.
Meg, hogy támogassák már végre azt, hogy a BMS4 is úgy kezelje a /sim-et, ahogy az FF a simdata-t, tehát lehessen helyszínfüggõ.
A kabinok alkalmazása elvileg rutinfeladat. Nem vicc, kb. 5 perc alatt meg lehet csinálni. Szimplán export/import.....kivéve, ha nálam már foglalt az adott parent/LOD. Akkor lehet, hogy sakkozni kell.
Ennyi kabinnal a NATO vs PACT hadjáratom lesz az ultimate Falcon hadjárat. 😊
Viggen
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Mivel az ARH-k kódja jelenlegt totál bugos ezért szerintem olyan hadjárattal tolni, amiben hemzsegnek az ilyen gépek egyszerûen értelmetlen.
Igazából nincs integrálva az R-77 a Szu-27-en, de mi tudná ellensúlyozni (ha már fiktív Balkán kampány) az Amraam-ok erejét?
Olyan videót, ahol tényleg az van, hogy csak a diamond van a célon és soha nem kapcsol fel a radar még nem láttam és én nem is tudtam csinálni, mert a jelek szerint nem is lehet. A JHMCS modellezése szeritnem ebben a formában teljesen rossz. Nincs lemodellezve sem az, hogy radar nélkül megy és így a valós OBS nagyság sincs.
Lehet, hogy a régi FF-ben csak padlockkal ment, de ott tényleg nem kellett radar. Az AF-ben sem sõt, az már támogatta a padlock nélküli befogást is.
Egy valós Balkán hadjárat fun factor értéke még nem bugos ARH kód esetén is 0 lenne. Semmiféle fun nincs abban, hogy felszáll 4-6 MiG-29 R-27-tel tucatnyi NATO gép ellen AWACS support nélkül.
Az FF-ben a Tornado gépek új repmodellt kaptak, de nekem is elég fura volt. 85 és 100% RPM között alig volt eltérés tolóerõben, az utánégetõnek is alig volt hatása. A szárnyterhelést viszont eléggé lehetett érezni, olyan nagy állásszög volt 4-5G-nél is, hogy ihaj. A gép forduló képessége egy téglához volt hasonló.
Én is arról beszélek hogy amit fellõnek online kampányt, ott ne az legyen hogy a szerb oldalon az emberek F-16-al repülnek, hanem akkor tényleg MiG-29 legyen. Elhiszem hogy sok embert zavar hogy csak ámítás egy új repülhetõ gép mert F-16 avionika és tákolt repmodellt tudnak csak kreálni hozzá, de nézzünk már szét a szimulátor világban. Aki régi harcos az még emlékszik azokra a szimulátorokra mik nem voltak túl közel a valós repmodellekhez mégse zavart senkit se. Csináltak egy elfogadhatót, kb hasonlót és kész. Sõt, a mostani szimulátoroknál se tenném rá a nyakam, hogy 100%-osan realisztikus.
Ugyan ez kivitelezhetõ szerintem a BMS-ben is. Csak figyeljenek rá hogy ne legyenek olyan farkasordító hülyeségek benne mint az FF5-ben, hogy pl a Tornado úgy gyorsult teljes függesztéssel mint egy F1-es autó.
Nálam repülhetõ tákolmányok terén még mindig az F-14, Tornado, F-15E van az elsõ három helyen.
Vörös oldalra meg bármelyik modernebb MiG (29, 31...) Szu (22, 24, 25, 27....) típust szívesen látom.
Az új Balkánon tudnak majd R-77-et vinni a Szu-27-esek?
Vörös oldal:
SA-2/3/4/5/6/7/8/9/10/11/13/14/16 mind használva van hadjáratban és minimális mennyiségû Tor Tor (SA-15) és Tunguzka (SA-19). Mindezek fixált HMZ-vel és úgy, hogy egyik sem legyõzhetetlen.
Gépek terén is gyak. MiG-21MF-tõl felfele minden van. MiG-21MF,bis, MiG-23ML, MLD, MiG-25PDSz, MiG-29A (9.12), Szu-27, Szu-24 (SEAD-el is), Su-25 (ez is), Su-17M4 (ez is!), csak éppen nem azonos minõségû fegyverrel, mint a Su-24. A MiG-27 az, ami nincs bent rendesen, mert nincs normális 3D modellje, mint FF-ben volt.
NATO / kék oldal:
F-16A, F-14B, F/A-18A (vagy C), F-15A, F-15C, F-111F, F-111E, F-5E, Mirage-2000C, Mirage-2000D, A-7E, A-6E TRAM, B-25H, Jaguar, Tornado ECR, Tornado GR.1, Tornado IDS, Mirage F.1 és, ha benne van a DB-ben, akkor Viggen.
Légvédelem terén minimális Patriot (iszonyatosan durva a TVM miatt és mivel nem volt belõle olyan régebbi változat, mint Sz-300-ból, ezért az RWR/AI kombó miatt nem lehet sokat betenni.) Hawk, Roland (ezt én tettem bele), Stinger, M48 Chapp és némi radaros AAA.
Szerintem elég színes hadjárat és az összes fegyver olyan, hogy nem immúnis és legyõzhetetlen az AIM-54-et leszámítva, de hadjáratonként csak eg F-14 század van, ez annyira nem vészes.
pvp ezekkel a gépekkel:
red: Su-27-Mig-29-Su25
blue: f-15, f-16, a-10
igazából a Su-25 viszi a sead-et is szóvak akkor a mig 29 nem kell 😊
Jó lenne már egy hidegháborús PvP kampány is, ahol nincs Amraam csak Sparrow. Az megújítaná a BVR fogalmát.