Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma este is leszek, minimum 1 felszállásra mindenképpen. Próbálok ismét komolyabban repülni, nem úgy mint egy amatõr.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
elég vegyes küldetésnek indult, Merliné volt a Skyguard, Cancrié a reptér enyém pedig a közelben lévõ híd.
Így is lett felfegyverkezve mindenki, szerencsémre Jdam helyett Gbu-12-t vittem. út közben szólt az Awacs, hogy radar le és huzzunk bele mert 3 F-16 a földön. kettõt sikerült megtalálni a harmadikból valószínûleg kiszálltak. Körözgettünk a kifutó felett mint a keselyûk 😊 eddigi legjobb mission volt
remélem ma is lesz ilyen 😊
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Aki nem dolgozik és ráér csatlakozzon.
Napközben az egy gépes "köteléknek" is van esélye földi célok támadására.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
RWR TFT Display, ATD+ típusú besugárzás kijelzõ
Vörös az aktív rakéta, vörös pálcika a rakéta irányvektora.
2-2 rakéta van 1-1 jel alatt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az viszont érdekes hogy kb 40-35 nm-rõl indíthatták és nem lehetett õket visszafordulással lerázni 500kts-el. Ez érdekes volt.

Csak úgy szólok hogy északra, Osijak AB-tõl NYDNY-ra kb 80nm-re egy nagy folyo mellett hatalmas csapatosszevonas van a NATO reszerol.
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Sajnálom, hogy nem tudtam jönni. Úgy tûnik legközelebb Csütörtökön jövök csak, viszont akkor hozom a 72es kontingenst is <#alien2>#alien2>
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Molni! Vagy aki tudja!
Melyik file-ban és melyik sorában lehet állítani a 3d-s kabinnézet ( 3-as billentyû) kamera pozícióját?
Mint már lentebb írtam, a HUD miatt szeretném lentebb vinni a nézõpontot. Az MFD gombjai is el vannak csúszva a képernyõ menüjéhez képest.
A rampstart videó sem százas, mert csak kapcsolgat össze vissza mindent a pilóta, de nem mondja hogy most éppen mit is kapcsolt fel. Én meg szeretnék többet tudni annál hogy "nyomd meg a piros gombot". Mit csinál az a piros gomb?....
A tegnap esti rövid kis repülésem annyira elb.szott volt technikai szempontból hogy szükség van ennek a negatív élménynek a javítására 😄

Pont ugyanolyan hatékony, mint befogás nélkül, csak BVR-ban véletlen fogod a gyámántot rávinni a célra vizuálisan és mivel IRST nincs.... Marad a radaros módszer, csak nem kell STT. A rakéta nagy elõnye, hogy menekülõ célnak is nagyon utána tudsz lõni és nincs RWR figyelmeztetés.
Szép a kabin, tényleg szuhoj érzetet ad. Kiváló vörös oldalon is repülhetõ gép.
Radarkurzor mozog, datalink is van...
De...
A múszerfal megvilágítás nekem sem üzemel, sem a flood light.
A képernyõ bal felsõ sarkában lévõ RPM meg egyéb feliratot el kellene tûntetni.
Túl lent van a HUD kivetítése.
Miért csak kemény 2 db R-73-at lehet vinni?
A cockpitból kinézve más a gép festése mint a külsõ nézetben.
Azt meg mellékesen még mindig nem értem hogy miért kell XY-2 -nek nevezni egy orosz légiharc rakétát? Annak is megvan az eredeti neve. Érdekes hogy más nem amcsi rakétákat az igazi nevén tudják nevezni USAnkában... Python, RD-xxx stb.
Bezzeg az orosz bombákat az orosz megjelöléssel említik csak hogy nehogy egyszerû legyen.
Molni.
Régebbi post-ra: Sisakcélzó használata:
-JHMCS be
-AA mastermod
-SMS oldalon sisakcélzós rakéta kiválaszt
-SMS oldalon "slave" feliratú gombot megnyom, átvált "bore"-ba
-A sisakcélzóban most már látod a gyémántot
-sisakcélzót ráviszed a célra és megnyomod az "uncage" gombot "U".
-a rakétafej befogja a célt, radarbefogás nélkül indíthatsz.
A Szu-27 -nél maradva:
Kíváncsi vagyok hogy az R-27T (nem tudom a NATO kódot) mennyire lesz eredményes BVR-ben radarbefogás nélküli indításkor.
Harmadjára azért végre sikerült teljesen feltelepíteni.
Nincs is fent más játék már a vinyómon.
A datalink hiánya még érthetõ is, ugyanis nincs a Szu-27-en.
A kurzor csak repülés közben mozog, már mint az alap F-16-on. Gondolom itt is.
Néha az az érzésem, hogy búrában élsz , sokszor olyan dolgokra kérdezel amit egy sima guuglizással megtalálnál,mert nem olyan nagyon egyedi .
A másik oldalon,meg úgy vagy, hogy amit te tudsz az ugy is van és mások tévednek.
A 60Fps-t meg már párszor kitárgyaltuk, hogy valami nálad nagyon nem kerek, mert nálam a 4850esen is vigan mennek a játékok bár pontos értékeket nem néztem .
oculus
Erre a mantle API-ra is kiváncsi lennék mit tudna a DX9es helyett a BMS alatt.
Az SDK 300dolcsi ha ezt a fejlesztõk beválalják és be tudják épiteni a játékba akkor bármi lehet .
Sajnos a reptértõl 160 mérföldre volt a csata addig nem szenvedtem el magam.
Azonnal beugrott pár hiányosság:
- Nincs cockpit világítás
-az Fcr-en nincs datalink gomb ( ez nélkül hogy multizol?)
-és a legfontosabb, nem tudom hogy írjam le a hibát az fcr-en nem tudsz keresni, nem mozog a kurzor. kipróbáltam ramp és taxi-nál is. sehol semmi. kétlem hogy ekkora hiba létezne, szóval lehet, hogy én bénáztam el valamit. jó lenne ha más is ránézne a dologra. azért lõttem pár képet.
Ja ja. Ettõl a videótól már a múltkor is állt a fütyi 😄
Bár a 29-esnél a HUD és kabinkeret részek mint ha el lennének méretezve.
A vadász Viggen kabinja nagyon ott van!
Szolnokon volt is szerencsém 2x beleülni és brummogni egyet benne. <#idiota>#idiota>
A tornadonak meg már tervezem a light-os simpitjét <#vigyor2>#vigyor2>
Repvez!
Kettõt kérek! Köszönöm! 😄
Everybody!
Beszéltünk már itt egy kicsit az oculus rift-rõl.
Ki mit tud? Ha jól tudom 2014-ben dobják piacra a full HD-s verzióját.
A BMS támogatni fogja az oculus-t?? (nagyon remélem hogy ráröffennek a fejlesztõk!)
The Battle for Balkans Force on Force Human Campaign 1.1
By Falcon Online
This Has been a JCRP (Joint Community Release Project)
Credits sorted by category:
Textures and terrain: Danguard, Fighting Falcon.
A10 flyable cockpit: Qawa, Sunrrise.
Su27 flyable cockpit and flight model: Metalhead, Nizmo and Shadow.
Su27 3d Model - 611 Eagle
Mig 21 external new skin: Neozino.
New Clouds textures and canopy glass mod: Tom Catz.
F16 AGRS A,B,C skins: Soul.
3D ground object: Nove.
Ships 3d new model: CCC_TW.
F16 blk 52 RNLAF, RNoAF, RDAF and weapons skins: JanHas.
Ships Naval operations in the Campaign: Mystic, Danguard.
Campaign building: Mystic, Soul, Danguard, Dado and a big thanks to A.S for a true awesome work on mission.dat file, *.pri files and falcon.aii
Drag and weight data for the racks and weapons: Yakov.
Installer, User Interface, Website by Aphex.
Mig-29A <#worship>#worship><#szeret>#szeret>
Ha minden igaz a városi körút után én is jövök reppenni!
Akkor benne van már a Szu-27? 😄
és a tgp-m ilyen volt. valami ötlet hogy miért?
Falcon BMS Battle for Balkans "1st day of BfB"
mitõl van ez a hang, mikor az awacs beszél? tegnap nálam is volt és iszonyat idegesítõ
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Add meg a telefonszámodat!
Egy kabinnál, ha klikkelve ramp startolható, akkor az elég jó elõrehaladottságot takar szernitem. Viszont ezek fix, hogy a köv major releaseben lesznek benne. Tehát, ha még ezek kulcsrakészek is, a SAM és egyéb fejlesztések miatt a jóég tudja, hogy az mikor jön.
Én csak azon imádkozok térdenállva, hogy a modellezésbeli fejlesztések könnyen átvezethetõek legyenek a MOD-ban.
Meg, hogy támogassák már végre azt, hogy a BMS4 is úgy kezelje a /sim-et, ahogy az FF a simdata-t, tehát lehessen helyszínfüggõ.
A kabinok alkalmazása elvileg rutinfeladat. Nem vicc, kb. 5 perc alatt meg lehet csinálni. Szimplán export/import.....kivéve, ha nálam már foglalt az adott parent/LOD. Akkor lehet, hogy sakkozni kell.
Ennyi kabinnal a NATO vs PACT hadjáratom lesz az ultimate Falcon hadjárat. 😊
Viggen
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Mivel az ARH-k kódja jelenlegt totál bugos ezért szerintem olyan hadjárattal tolni, amiben hemzsegnek az ilyen gépek egyszerûen értelmetlen.
Igazából nincs integrálva az R-77 a Szu-27-en, de mi tudná ellensúlyozni (ha már fiktív Balkán kampány) az Amraam-ok erejét?
Olyan videót, ahol tényleg az van, hogy csak a diamond van a célon és soha nem kapcsol fel a radar még nem láttam és én nem is tudtam csinálni, mert a jelek szerint nem is lehet. A JHMCS modellezése szeritnem ebben a formában teljesen rossz. Nincs lemodellezve sem az, hogy radar nélkül megy és így a valós OBS nagyság sincs.
Lehet, hogy a régi FF-ben csak padlockkal ment, de ott tényleg nem kellett radar. Az AF-ben sem sõt, az már támogatta a padlock nélküli befogást is.
Egy valós Balkán hadjárat fun factor értéke még nem bugos ARH kód esetén is 0 lenne. Semmiféle fun nincs abban, hogy felszáll 4-6 MiG-29 R-27-tel tucatnyi NATO gép ellen AWACS support nélkül.
Az FF-ben a Tornado gépek új repmodellt kaptak, de nekem is elég fura volt. 85 és 100% RPM között alig volt eltérés tolóerõben, az utánégetõnek is alig volt hatása. A szárnyterhelést viszont eléggé lehetett érezni, olyan nagy állásszög volt 4-5G-nél is, hogy ihaj. A gép forduló képessége egy téglához volt hasonló.
Én is arról beszélek hogy amit fellõnek online kampányt, ott ne az legyen hogy a szerb oldalon az emberek F-16-al repülnek, hanem akkor tényleg MiG-29 legyen. Elhiszem hogy sok embert zavar hogy csak ámítás egy új repülhetõ gép mert F-16 avionika és tákolt repmodellt tudnak csak kreálni hozzá, de nézzünk már szét a szimulátor világban. Aki régi harcos az még emlékszik azokra a szimulátorokra mik nem voltak túl közel a valós repmodellekhez mégse zavart senkit se. Csináltak egy elfogadhatót, kb hasonlót és kész. Sõt, a mostani szimulátoroknál se tenném rá a nyakam, hogy 100%-osan realisztikus.
Ugyan ez kivitelezhetõ szerintem a BMS-ben is. Csak figyeljenek rá hogy ne legyenek olyan farkasordító hülyeségek benne mint az FF5-ben, hogy pl a Tornado úgy gyorsult teljes függesztéssel mint egy F1-es autó.
Nálam repülhetõ tákolmányok terén még mindig az F-14, Tornado, F-15E van az elsõ három helyen.
Vörös oldalra meg bármelyik modernebb MiG (29, 31...) Szu (22, 24, 25, 27....) típust szívesen látom.
Az új Balkánon tudnak majd R-77-et vinni a Szu-27-esek?