52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#46995 TCP: 2934, 2935. UDP: 2934, 2935
Ezeket kell kiengedni a falconnál -
#46994 A Balkán 1.1.5 azért legyen meg, de lehetséges, hogy sima koreát repülünk -
#46993 Na megelőztek.
Amúgy srácok ha ki tudnátok ide írni hogy mikor van betervezett repülés az jó lenne.
Speciel én azért se multizok már mert sose tudni hogy most van, lesz e valami vagy sem. Nem tudok minden este a gép előtt ülni (pláne a semmiért), viszont ha van előre lebeszélt időpont akkor legtöbbször szabaddá tudnám magam tenni. Tudom én csak 1 ember vagyok a sok közül de ha megoldható akkor miért ne lennénk egyel többen?
Az online PvP kampányokat én hanyagolnám, még ki nem javítják a hülyeségeit de a saját multikra szeretnék menni. Vagy ha használnánk az F4AWACS progit onlineokon akkor már nagyobb értelme lenne az egésznek, a hibáitól függetlenül.
Akkor én is jelentkeznék a ma esti 8-as multira.
Milyen hadszíntér kell? -
#46992 Regisztrálj ide:
Falcon Online
A downloads-ban letöltheted az online kampányhoz szükséges PvP-s hadszintereket.
Downloads
-Battle of Balkan
-Battle of Sinai
-Red Flag Korea
Jelenleg nincs aktív online kampány. De a PvP-s hadszinterek repülhetőek külső server nélkül is, saját host-al, vagy single player-ben.
Az online kampánybeli részvétellel kapcsolatos alap tenni és tudnivalók:
link
A falconos multihoz ki kell engedni a 2xxx portot. (nem emlékszem már pontosan hanyasat, a manual-ban sem találom) Valaki segítsen neki legyen szíves. -
#46991 Elöljáróban üdv a falconos közösségben!
Online repülés másképp működik, mint a dcs-ben, ma est kb 8 körül gyülekezünk Team speaken, egy kis repülést tervezünk, ilyenkor alapvetően egy amerikai, vagy a PC pilot TS-t használjuk, de fent leszek az 59-es TS-en is, és megbeszéljük a mikénteket, és hogyanokat ;)! -
beci43 #46990 Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok,feltelepítettem az alapjátékot és minden kiegészítőjét.Régen nagyon sokat repültem a Falconnal,eddig meg DCS-el játszottam,de széthullóban a magyar közösség.
Online kapcsolatban segíthetnétek,kicsit nekem bonyolult nem tudok felcsatlakozni egy szerverre sem. -
#46989 Sucu megmondja :D -
#46988 Na ja, szabadidőből van a legkevesebb :/
A 3D is fontos, de az biztos, hogy a skin rohadt sokat számít. Sokat dobhat és sokat ronthat sz összképen, ezért is érthetetlen, miért szokták ezt elhanyagolni. -
#46987 A vicc az, hogy ez az új modell alig jobb csak, mint a jelenlegi, amihez csak egy kurva jó skin kell.
Tessék ezekkel összevetni.
Igazából lehet, hogy jobban járnánk, ha VO101Tom és LESCO csinálná az összes skint. Persze nekik véges szabadidejók van, de legalább olyan jó skinnerek, hanem jobbak, mint Red, aki a MOD-omban levő A-6E és EA-6B skineket csinálta még az FF-hez. Olyan jó skinek, hogy a modellek poligonszáma kb. 3-4-szer akkorának tűnik. -
#46986 Na ma jobban meg tudtam nézegetni a 29esről a képeket.Összehasonlitva eredeti képekkel 2 főhiba van vele a többivel el lehet lenni vagy egy jó texturával fel elehet javitani
A jelőlt részeket kellene átdolgozni a szárny belépőéle vastagabbnak kellene hogy legyen és a előnyulvány ivét kell hogy kövesse,de azon is kell modositani,mert most a képen olyan mintha függőleges felűlete is lenne .Itt, közel hasonló helyzetben látszik:
A KOLS rendszer talapszata tul nagy vagy tul kiáll az orr sikjából.
Az eredetinél szinte csak vizsintbe hozzák az orrkúp hoz :
ÉS ezen a részen mintha nagyobb lenne az orrkúp átmérője is IRL.
A kabin most vagy azért fircsa mert a pilóta mérete nem aránylik megfelelően,de talán tul nagy hely van a pilóta feje felett a kabinnál és ezért túnik púposabbnak, de ha csak ennyi hibája lenne már az is jó ,ugyan ez a hajtóműveknél is, összehasonlitva eredeti képekkel még a válalható kategóriába esik a mostani verzió is, taláncsak a Skin sterilsége okozza a furcsaságot és 2048as fototecturával tökéletes látvány lenne.
DE még mindig inkább Ilyen Hayab féle modellekkel legyen tele a játék mint TOMCATZ és NIZMO féle Mindenhonnan átkonvertált felesleges poligonhalmazokat tartalmazokkal. -
#46985 Jihá, segítséggel sikerült a hordozós bugot megszünteti, működnek a hadjárataimban és TE-ben is. -
-
skeleton #46983 Igen. Off helyzetbe csak hajtóműtűz, hajtómű túlmelegedés, üzemanyagfolyás stb esetén lehet állítani az előírások szerint. -
#46982 Tehát igazából is így van a kapcsoló alapból mielőtt beszállnak a gépbe? -
#46981 MASTER az alapállapot elvileg leis szokták plombázni, Throttle IDLE cutoff ugyanezt csinálja:
-
#46980 Elvileg úgy kellene lennie szerintem. -
#46979 Ti is úgy emlékeztek hogy az első pár BMS update-nél a Master Fuel Switch az a rampstartnál ki volt kapcsolva? -
#46978 ööö.... biztos.... -
#46977 Ez annyire nem igaz, hogy most nyílt egy új zár fórum más kapcsán és engem is meghívtak oda.
Ide. -
#46976 igen ,sajnos ez jellemző a külföldi forumon,hogy nem lehet értelmes épitő kritikát emliteni,mert megsértődnek és nem azt értékelik, hogy szeretnénk segiteni,hogy még jobb legyen hanem azt hiszik hogy fikázzuk a munkáját, mikozbe még ilyet sem tudunk.ÉS mivel mi keveset is posztolunk oda, ugy is tunhet, hogy csak trollkodni mentünk oda
Egyébként Hayab eddig elég jó munkát végzett a modelleken,de a 29-es nem olyan gép ami megbocsájtja a modellezési egyszerüsitést,mert akkor torzul a forma.
Sok olyan részlete van ami 3 nézeti rajzokhoz nem leheLt igazitani,mert nem látszik.
Az orr rész pedig tényleg nyultabb és keskenyebb a KOLS tul nagy és nagyon kiemelkedig a felületből
Beirtam a mig 29 blueprint és az első képtalálat ez volt álam.Ezzel nem kell szörnyülködni.Aki minőségi modellt akar az minőségi rajzot is használ hozzá,nem egy 5 éves rajzát használja hozzá.
Vannak tipuskiadványk amik rendszerint tartalmaznak pontos nézet és részletrajzokat is és fotókat.
nagy méretü keresztmetszetek
-
#46975 A 3D modellen sem párhuzamos, akárhogy nézem, főleg az utánégető és a GSF részt... Azt téveszthet meg, hogy a törzs alatti hajmóű dudor részt egyszerűítette le... -
#46974 Köszi srácok a videófelvevős segítséget!
Akkor váltás lesz majd. -
#46973 Meglehet. Ezek szerint annyira senkinek sem fontosak ezek a dolgok.
A Falcon az mindig is Falcon marad. Sose lesz DCS. Én boldog vagyok az alap modellekkel is.
Modellek terén nekem csak egy dolog számít, hogy az igen is gyönyörű legyen! Az pedig a kabin! -
#46972 Valódi fotókkal hasonlítottam össze, tele van a net vele, egyébként vannak dcs modellek, amelyek tényleg nagyon jók, letölthetőek, szerintem meg lehet a módja azok hasznosítására a mbs-ben is, a hajtóművek a valóságban nem párhuzamosak. -
#46971 Szerintem itt sokan szimplán lusták. :) -
#46970 Én ugyan nem fogok oda posztolni semmit se, mert az jön majd hogy nem becsülöm meg más munkáját és csináljak akkor jobbat. Attól hogy én nem tudok jobbat attól a sz@r még sz@r. Nyugaton viszont nem tudják ezt elfogadni, meg nehogy megsértsék a drága készítőt... de ezt a témakört már lebeszéltük itt egyszer.
Nem kell 100k poly, csak ne legyen amorf. Nekem az említett rész a legszembetűnőbb.
Bár tökmindegy, mert a falconnal nem külsőnézetben repülök és nem szoktam gyönyörködni a modellekben. Max akkor zavarna ha repülhető lenne (kabin, FM... ;) ) a 29. -
#46969 Az eltérések meg abból is adódhatnak, hogy ahány háromnézeti rajz, annyi pontatlanság van. Csak írd be a keresőbe, hogy MiG-29 side view vagy blueprint és szörnyűlködj... -
#46968 Ha te ennyi képből láttad ezeket, akkor zseni vagy, mert az összetartó vonalak miatt - perspektívikus ábrázolás - ezeket meg sem lehet állapítani. Az orrkúp hozza megfelelőnek tűnk, ha oldalról megnézel egy fotót. A beölő gyakorlatilag nem látszik, a hajtóműves kommentet meg nem is értem. Most az a bajod, hogy túl párhuzamosak vagy hogy nem azok? -
#46967 Orrkúp az túl nyújtott, más a geometriája, a kopoltyúk mellett szárnytő íve sem jó, és a hajtóművek második felétől nagyobb az átmérő, és a két hajtómű nem párhuzamos egymással, a beömlő nyílások összébb tartanak, ezek valódi fotókkal összehasonlítva tűnnek szembe, a kabin az szinte teljes újratervezést igényel.
Remélem tudtam segíteni. -
#46966 Tessék felsorolni. A kabin részt már posztoltam. Egyébként meg tessék figyelembe venni azt, hogy ez nem DCS, nem 100k polyból készül a LOD1... -
#46965 hát annak nem csak az orr kabin része nem jó, több sebből vérzik az a modell ... -
#46964 Csak egy javaslat. Mi lenne, ha esetleg kint is leírnátok ezeket...? Valahogy annyira unom, hogy sokan csak itt tudnak panaszkodni, de talán, ha szólnátok odakint is, hogy mi a baj.... -
#46963 Nagyon jó. Az újabb verziók elképesztően konfigurálhatók. Minőség, felbontás, stb terén. Nagyon vinyó és fps barát Bár inkább a gyerekeim videóznak, nem én :D
Frapsról álom volt erre váltani. -
#46962 Mondom hogy gond van a kabinrésszel. Túl púpos. -
#46961 A 4.33 annyira legenda, hogy Dee-Jay tacview fájlban mutott pár újdonságot. Emiatt megy pl. a tamtam a Korea '80s topikban, hogy a 4.33 miatt a meglevő toolok sanszosan nem lesznek használhatóak miközben új még nincs. Tehát minden szépésge ellenére a 4.33 alatt lehet, hogy az összes megelevő 3rd party thetart nem lesz fejleszthető vagy annak is örülni lehet, ha egyáltalán futnak. Ugyanis a 4.33 új modellező értékeket vezet be, amik jelenleg nincsenek a mostani DB-be, ezért az is kérdőjel, hogy ezeket hogyan lehet egyáltalán importálni.
Az újdonság az, hogy a függőleges indíthatósága a SAM-eknek egy "flag"-gal szabályózható. Tehát a Tor, SA-10-nél a rakéta függőelegesen indulhat el, ahogy a valóságban. Az SA-10-nél az eredmény nagyon szép, az SA-15 az problémásabb, mert a kezdeti tolóerővektoros elfordítása a rakétának a Falconban nemigen modellezhető korrekten. -
#46960 Ez most trollkodás akar lenni? A felsorolt gépek készen vannak elég rég óta. Mindről volt kész screenshot. Ez a 29-es LOD is késznek tűnik, a skinek nagyon WIP-ek az én szememben, mert túl sterilek.
A 4.33 nem legenda. -
#46959 vagy még ez is jó lehet felvételhez
Jól nz ki ez a 29-es de valahogy mégis furcsa, lehet csak a skinek egyszerüsége,tisztasága miatt,de mégsem jön át az a részletesség mint a Rafale-nál
Ahogy nézem sztem ez már a 4.33-as verzióba készülhetett,mert a kabin üveg shader most nem csillog igy ha jól tudom -
#46958 Nézd, az hogy a Fraps tömörítetlen aviba vesz és lerántja a winyód írás olvasási sebességét a 0-ra és generál több gigás filet amellett hogy játszol, eléggé nagy hátrány a Bandicam meg támogatja az összes grafikai chipset (Cuda, AMD APP, Intel Quicksync) hardveres tömörítését ezzel helyet időt és encodeolást spórol meg. Aztán hogy a közelébe sem ért nem tudom mire gondolsz de a Fraps felett már eléggé eljárt az idő. -
#46957 ja hát belekezdett ő már sok mindenbe. Harrier, Rafale, B1, mig23, és sehol semmi.
mindenki szajkózza a 4.33-at ami megint csak egy legenda.....
mindent a szemnek.... -
#46956 +H264be rögzíteni egyből mint raw aviba.