52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#47158 Újabb Mirage videó. -
#47157 Felmerült, hogy esetleg ilyet kap, de nem sürgős. -
#47156 Nekem van egy fölösleges, ha érdekel. -
#47155 Talon11 a playstation 3,hoz rendszeresitett webkameráról van szó,de alternativ szoftverekkel lehet használni windows alatt és másik programmal használható Track IR-ként is amolyan szegény ember vizzel főz alapon.
L_Viper: Ipon-rol rendeltem 3029 ft-volt. -
#47154 Hol rendelted és mennyiért, ha megkérdezhetem. A fiam is akar valami normálisabb webkamot. -
Talon11 #47153 Olyansmi, mint a TrackIR? Vagy más technológia? -
#47152 Ma megjött a PS3eye kamera. Akik használják tudnának pár hasznos dolgot mondani a beállitáshoz .A facetrack Noir-t használva az arcfelirmerés 56hz-en megy stabilan , de a görbéken van még mit finomitani, a falconba érdekes, hogy a jobbra balra forditás nem szimmetrikus.A másik, hogy V-syncet lehet valaho lállitani,mert most ha forgatom a fejem akkor szétesik a kép és igy nagyon zavaró a monitort nézni.
A kamerán a kék led világitást ki lehet valahogy kapcsolni,mert kihúzni nem tudom ha nem használom .
Az IR ledes clipem meg még nem tudtam tesztelni mert vagy az elemek gyengék vagy a ledek,de nem látja a kamera a távirányítót viszont igen. LEhet hogy másik hullámhozzon dolgozik ?
A kamerát hol lehet állitani, hogy mekkora felbontáson és frekvencián müködjön? Mert a menübe nem találtam erre utaló beállitást ,de 640x480x60HZ-et használ alapból, ami a sima beszélgetéshez jó,de ha tudna többet akkor a játékokban lehet még jobb lenne.
Egyébként a windowsos drivere fizetős lett :( -
#47151 Pedig nagy sláger mostanában :) -
#47150 Jó lesz. Csak akadjunk már le a szürkéről :) -
#47149 Nyitottam teszt topicot
Ide jöhetnek az észrevételek kérések kivánságok, banner képek vagy bármi ami jó lenne. -
Razor18 #47148 Szerintem nem zuhansz olyan meredeken, hogy direktben látsszon a pipper a földön, mindig a HUD alsó széle alatt tartod, nem látható helyet célozva vele. Csak sejtés... -
#47147 Csak tarts lenyomva tovább az oldás gombot. Az FF kézikönyben benne van a válasz és az oktatófilmben is. -
falcon16 #47146 Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy a BMS-ben ha CCIP módban akarom kioldani a bombát akkor ugyanúgy visszaszámol mint ha CCRP módban lenne és csak a 0-nál old ki.
Mit lehet tenni hogy bármikor kioldjam a bombát.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:falcon 16 -
#47145 Jaja ugy 20 perce már a frontvonalon harcolunk , lőnek rendesen csak ugy villámlik -
#47144 Itt is eshetne rendesen, elég meleg a panel nyáron. .)
@Balázs: Így már elég kellemes a háttér! :) -
#47143 Titeket már elért front? -
#47142 Akkor lehet holnap nekiálok egynek, csak most itt eljött a világvége , egymást érik a villámok meg ömlik az eső -
#47141 Pedig nem rossz, így megcsinálom a design-t a mindenki látja, ahogy készül, a kész kódokat meg átadom a HG-nak, aki beilleszti és kész. :) A fórumlakókat sem zavarja a fejlesztés így. HA ismertem volna, a RoF-ot is így raktam volna össze, nem éjjel. :) -
#47140 lehetne, az a rész végül is arra van de nem csináltam, és a modinak sem szóltam, hogy az inaktiv forumomra adjon HG jogot -
#47139 Ez a kék szerintem erős egy picit. :) -
#47138 Abban a linkben amit küldtem neked tudsz saját fórum csinálni ilyen célra.. :) Ez nekem is újdonság. :) -
#47137 #content {
background:#fddeee;
} -
#47136 Egyelőre így jó lesz? -
#47135 vagy egy modi átálitja arra az időre hozzám ? -
#47134 Csak úgy férsz hozzá, ha az én accountommal lépsz be... -
#47133 Az oldalsó szín magával vonja a középső rész színét is, amit nem én állítok be, a külső függvénye. -
#47132 A zoomolás az pont a látószög csökkentése. :)
Fejforgatás már a TFX-ben is volt és türkkös módon. Fix 2.5D-s kabinvan volt műszer, de ha fejforgatásba mentél át, akkor a virtuális kabinon csak kép volt az összes műszer és lowres lett, ellenben sisakdisplay HUD volt.
Az írás nem arról szól, hogy 20 oldalt írok egy szimről., hanem az általános fejlődésről és, hogy ki mire helyezte a hangsúlyt. -
#47131 De hát módosítottad a lilára, vagy nem erre gondoltál (középső)? -
#47130 Ezért mondtam, hogyha adsz hozzáférést akkor megprobálok kalapálni rajta valamit.
Egyébként a content résznek a szinét kell megváltoztatni a középsöhöz -
#47129 Tehát látószög növelésére gondolsz? Vagy arra hogy gombokkal tudtad mozgatni a fejedet, körbe tudtál nézni?
Látószög növelése csökkentéssel a Flanker 2.0, 2.5 -ben találkoztam először, emlékeim szerint.
Teljesen szabad, fel,le,balra,jobbra fejjel körbenézéssel meg az F-15E Strike Eagle 3-ban találkoztam először. De balra, jobbra már amigás szimulátorok közül is körbe lehetett nézni pl Combat Air Patrol.
Az első Flankernek is hasonlatos FM-je volt mint utódjainak. Trágya grafika viszont az első orosz technika hű szimulátor. Az avionika is hasonlatos az újabb verziókhoz. Az egyik legnagyobb kivétel az hogy volt benne valami földi üzemmódú radarfunkció is.
Az a gond Molni, hogy ha írni akarsz valamelyik szimről akkor azt bizony fel kellene raknod és letesztelned. Kérdezősködhetsz bárkitől, hogy milyen volt, de senki sem játszik már ezekkel, max nosztalgiaként. A régi emlékek pedig kikopnak.
Pl az USAF-nak mai fejjel gondolkodva szerintem nagyon trágya FM-je volt, de az emlékek nem ezt őrzik, hanem azt hogy milyen csúcskirály repülőszimulátor volt a maga idejében.
Arra is emlékszem hogy a TFX volt nekem a szimulátorok netovábbja és volt egy military FM módja is (configban lehetett bekapcsolni) amivel már nem tudtam repülni (akkori szemmel ez az FM volt számomra rossz, mostani szemmel meg ez lett volna a jó).
A dos-os szimek szinte 100%-osan futnak dosbox-on. A windows alapúakkal már gondok vannak. -
#47128 Nekem az kínai. Miért van az, hogy az első része a kódnak működik a másik meg nem? Pontosan azért van 0 programozói tudásom, mert még a legalapvető kódolási sorokat sem értettem. Egyszerűen az én logikám szerint botrányosan szarok. Ez van...
body {
background-color:#08088A;
}
breadcumb {
background-color:#A4A4A4;
} -
#47127 ott van a linkelt oldalon a leirás, képekkel ilusztrálva
-
#47126 Nem, én voltam. Viszont nem vágom, hogy a középső rész színét akkor mi alapján találja ki... -
#47125 Igen, mert a CSS-be kell berakni, de látom, már Repvez intézkedett! :) -
#47123 body {
background-image:url(http://xy.hu/hatter.jpg); - Kép háttér
background-repeat:repeat-y;
background-attachment:fixed;
background-position:center top;
background-color:#aaad8e; - Háttérszín
}
Itt a kép nem fedi le teljesen az oldalt, ezért van az is beállítva a háttérszín is. -
#47122 itt pár dolog le van irva,de ha gondolod akkor át irogatom a dolgokat , aztán elmondjátok a vélemyéneket hogy mit modositsak -
#47121 Hogyan lehetne az olcsalnak legalább a háttér színét megváltoztatni? -
#47120 Az elődjével nem találkoztam,de a 2,5 ös Flanker az gyári dobozosan megvan. Amugy ugyan azt tudta mint most a DCS sorozat, mert kis tuninggal még mindig azt a motort használja.
Rengeteg szimmel játszottam ,de sajnos csak mindegyiket futólag, mivel '99-ig nem volt saját PC-m igy mindig csak a haveroknál tudtam kiprobálni egy kis időre.
ACE2 volt az első amit teszteltem aztán chuck yeager, B17, MS CFS, Falcon AT, JANE's USAF.
-
#47119 A Flanker 2.0 elődjével ki játszott? Milyen FM volt benne? A Flanker 2.0-val játszottam én is. Irgalmatlan nehéz és minta bugos is lett volna, de a kor szitnjén szépen nézett ki szertem. Volt annak 2.5-ás kiadása is. Azért dobtam végül mindkettőt, mert én asszem soha egyetlen rakétát sem tudtam kimanőverezni sem megzavarni. Egy szaros Kub is leszedett bármit csináltam. -
#47118 Csak annyit javasolnék pl a Fighter Bomberrel kapcsolatban, hogy NE az ótvar C64-es verziót ismertesd ;) (bár a C64-en jelentős tulajdonságokkal bírt)
Az Amiga korszakot azért nem lenne ildomos kihagyni mert része volt a gépek és játékipar fejlődésének. Ugyebár a C16 - 64 stb sorozat után jöttek a Commodore Amigák.
Ezért kellene olyan, aki játszott ezzel máshol is. A FB kapcsán pont csak azt akartam leírni, hogy Amigán tudtommal sikeres volt, de C64-re portolt változat gyakorlatialg játszhatatlan a gép képességei miatt. Én C64-ről PC-re ugrottam, ezért semmit sem tudok az Amigás játékokról.
Fleet Defenderben tudom, hogy volt padlock, csak FOV változtatás nem volt, az még az EF-2000-ben sem volt. Mi volt az első szim amit ismersz és volt? Mert a normális dogfighthoz kb. az kellett.
Falcon 3.0
Ebben még nem volt LRS, stb radarmód modellezve. Bár a kabin műszerezettsége alapján nem is block 32-essel repült az ember.
Pedig mintha videón láttam volna ilyet. Sajnos ezzel sem játszottam soha, de azt is láttam, hogy volt benne valamiféle dinamikus hadjárat is.
A Fleet Defenderben:
SCR: Search, alap felderítő mód (LRS- mód szerű?)
TWS-A: Phoenix indításhoz, a célprioritást autómatikusan kiossza a radar max 6 célra
TWS-M: Phoenixhez, a célprioritást manuálisan te osztod ki max 6 célra
RWS: ismét felderítésre, itt a TID-en is megjelenítésre kerültek a radar/cél adatok
Radar céljelek is voltak már. Asztal (ismeretlen), fordított asztal (azonosított ellenség)....stb...
Az FD-t rongyosra játszottam, ezért ezekkel tisztában vagyok. :)