Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig mint irtam az alap telepitöt és az integrált patches telepitöt is próbáltam mindnél ugyan ez volt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként az f4patch néven kivül nincs a falconra más utalás, mint ahogy irják, hogy benchmarksim név alatt is kéne lennie. Vagy kinél hogy van és mekkora a telepitett mappa mérete?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
intro movie letiltása, semmi
VGA driver frissitése semmi
eredeti falcon4.0+bms telepitése semmi.
Engem is fekete képernyõ fogadott tegnap elõtt, és a videókártya driver frissítés után jó lett.
Igaz a Win7-en is frissítettem egy kört.
Elsõ körben én is újraraktam a BMS-t de ugyanaz volt mint elõtte. Utána frissítettem a cuccokat és jó lett.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Na akkor még egy utolsó teszt majd jön igy is .
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Az eredeti falcont is felteszed, vagy csak az exe.ét ?
Mert nekem se indult csak ha a teljes régi falcont feltelepitettem és arra a BMS t
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Leszedtem ujra az összes patchet egyenként , külön az alapot is . feltettem csak az alapot ,de mindig már az elsõ inditáskor a program leáll.
Szinte teljesen uj a win7 a gépen nincs egy hónapos,elötte is ugyan ez volt fenn és a gép sem változott, akkor ment minden.
😄
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Van itt bárkinek Warthogja? Mert az egyik ilyem rövid értékelés azt írja, hogy légiharchoz nem olyan jó a W-s joya.
help
gombkiosztás
A CMS5, hogy lehet 5 irányú? Mi az ötödik irány?
Erõsen gondolokozom, hogy akkor mégis megveszem ezt. 😊
Boldogot Mindenkinek!
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
egy ilyennel a cougar gázkar is mehet külön usb re.
Egyébként meg ugyan annyira bonyolult mint a cougar, meg ha F16-al akarnál játszani akkor a gázkart is lecserélnéd a cougaréra.A warthognak már lehet venni csak külön a bot részét is , azt magyarhonban is ha jol tudom olyan 70k környékén.
Ennyek annyi elönye van a cougarral szemben, hogy amit a napokban linkeltem 3d mágnes chipet olyan dolgozik benne az X és Y irányok érzékelésére, tehát ha minden jól megy akkor örök élet, mert nincs mechanikai kapcsolat mint a potmétereknél.
A helyi "lengyelpiacon" 5k ért szereztem egyet még évekkel ezelött , azóta sikerült egy USB panellal ugy ahogy müködésre birnom,de sajnos nem a legjobban sikerült a gomboknak a bekötése,mert bár érzékeli a programja mindet ,de a játékok csak az elsõ 32t ismeri fel ami meg csak a bot gombjai igy a gázkaron nem tudok a tengelyeken kivül semmit sem használni.
Ehhez meg hogy esztétikusan ujra tudjam kötni nyákot kéne tervezni hozzá, amihez nem értek
Nekem is nagy álmom lenne, ha már falconozok.
De azt hiszem inkább warthogra gyûjtök. 75 ezernél járok...
De ha tud valaki Couger hotast azt szóljon !!!!! 😄 😄 😄
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Aztán jött az ACE 2-õ. Így visszagondolva beszarás hogy én mint 10 éves kis fos lenyomtam a 16 éves bratyót légiharcban és még a bázisát is megsemmisítettem 😄
Nagy feelingek voltak azok a klasszikus szimulátorok.
Jó visszagondolni a réges régi idõkre.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Bár igazából én 31. Kapos fan vagyok, de azért meg kell hagyni hogy a annó a Sámánok repülték a csúcstechnikát, és ezért úgy gondoltuk hogy a tiszteletünkel adózunk érte.
Én még az a generáció vagyok aki ismeri a "Az ég katonái" címû kis doku filmet 😄 Ezen nõttem fel!
Aztán a DOS korszak összes értelmesebb szimulátora rendesen rongyosra volt játszva, szóval inkább azt lenne könnyebb felsorolni, mivel nem volt szerencsém repkedni.
A C-64-es A.C.E. volt nálam is a numero agyin! <#idiota>#idiota>
Aztán meg az Amiga 500 -on a Fighter Bomber <#eplus2>#eplus2> .... és innentõl megállíthatatlan voltam.
Amiga-n az alap Falcon-t is repültem....
Aztán PC-n a Falcon 3.0 -val is repültem. Mig-29 addonnal....
Régi szép idõk..... hüp hüp.... <#rinya>#rinya>