Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv L Viper,üdv Repvez,és mindenkinek kellemes ünnepeket.

repvez
Akkor valamiért nem települ málam a cucc, 58 fájl 31 mappa és 104mb a bms telepitett verziója a gépen.

Pedig mint irtam az alap telepitöt és az integrált patches telepitöt is próbáltam mindnél ugyan ez volt.
Molnibalage
Kb. 2,5 GB.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Persze , sõt most a BMS forumról a regcleaner progit is leszedtem ami minden falconos vonatkozást kiszed,de semmi.
Egyébként az f4patch néven kivül nincs a falconra más utalás, mint ahogy irják, hogy benchmarksim név alatt is kéne lennie. Vagy kinél hogy van és mekkora a telepitett mappa mérete?
Molnibalage
A registry manuális törlését próbáltad már?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Egyébként kinek menyni idõbe tart a telepités? mert nekem kb 1 perc alatt végigfut a csik aztán a mappa mérete is alig 200mb , mikor a telepitõ 800mb os.
repvez
Na akkor a mai nap :
intro movie letiltása, semmi
VGA driver frissitése semmi
eredeti falcon4.0+bms telepitése semmi.
L Viper
Próbáld meg az intro mozit letiltani a config editorban, vagy magában a cfg-ben, ha máshogy nem megy.
Molnibalage
MiG-31 skin. Ez elvileg a mostani 3D modellel van. Ennyit számít a jó skin. Olyan, mintha egy 20k polys gépen lenne.

JoeDestroy
Nem a BMS-ben lesz a hiba.
Engem is fekete képernyõ fogadott tegnap elõtt, és a videókártya driver frissítés után jó lett.
Igaz a Win7-en is frissítettem egy kört.

Elsõ körben én is újraraktam a BMS-t de ugyanaz volt mint elõtte. Utána frissítettem a cuccokat és jó lett.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

repvez
Most ezt az egyet kihagytam,mert azt irták, hogy az exén kivül nem kapcsolódik hozzá és teljesen külön helyre is lehet telepiteni .
Na akkor még egy utolsó teszt majd jön igy is .
Viszont neked is G. és Mindenkinek

Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!

Szia Repvez

Az eredeti falcont is felteszed, vagy csak az exe.ét ?
Mert nekem se indult csak ha a teljes régi falcont feltelepitettem és arra a BMS t

Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!

Gundark 1 1
Boldog karácsonyt 😊
repvez
Kész vége kifogytam az ötletekbõl és a lehetõségekbõl.Nem indull .
Leszedtem ujra az összes patchet egyenként , külön az alapot is . feltettem csak az alapot ,de mindig már az elsõ inditáskor a program leáll.
Szinte teljesen uj a win7 a gépen nincs egy hónapos,elötte is ugyan ez volt fenn és a gép sem változott, akkor ment minden.
JoeDestroy
Boldog Békés Karácsonyt Mindenkinek!
😄

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Molnibalage
Ezt is berakom majd a MOD-ba,

repvez
Janhas-tól egy kis ajándék. legacy F-18C modelhez javitott szárny hajtómû és pilon modell.
Cancri55
Warthog-al repülök, cougar-om nem volt, és igazából nem értem, miért nem jó légi-harcolni a warthog-al... személy szerint nekem sose volt vele problémám, a kudarc sose rajta m,úlott 😄

z0ty4
Boldog Karit !!!!

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

arrow19
Tojatkák Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Molnibalage
Mivel nekem egyik sem volt, ezért mire megyek az összehasonlítással? Az egyik videónál pl. a bot visszatérését és csillapodását mutatja. Pro és kontra oldalon is vannak érveim, hogy miért jó vagy rossz, amit látok.

Van itt bárkinek Warthogja? Mert az egyik ilyem rövid értékelés azt írja, hogy légiharchoz nem olyan jó a W-s joya.

repvez
Ja és még mindig barátod a google és a youtube is tele van videokkal róla összehasonlitva a cougarral is.

help
repvez
ja és mivel full fém minden igy nem hiszem, hogy olyan könnyen elmozdulnának az asztallapon.
repvez
Mivel ez az A10C-t probálja utánozni, igy nem erõhatáson alapul hanem rendesen kitér a bot ahogy a hagyományosnál, és az 5. irány a lefele nyomás
gombkiosztás
Molnibalage
Ha nem csavarozom le a cuccokat, akkor is használhatóak? Ennél a bot ilyan, mint a valóságban, hogy erõt és nem elmozdulást érzékel?

A CMS5, hogy lehet 5 irányú? Mi az ötödik irány?

Erõsen gondolokozom, hogy akkor mégis megveszem ezt. 😊

repvez
Látod errõl beszéltem multkor, ez a teljes Warthog szett és az A-10C botja és a gázkarja van 1:1-ben lemásolva. a Bot csak annyiban tér el az F16-étól hogy a CMS gombja 5 irányú .

Boldogot Mindenkinek!

axenet
Boldog Karit !

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

Boldog, Békés Karácsonyt és sikerekben gazdag Új Évet Kívánok mindenkinek /Frenky/!

Molnibalage

Molnibalage

repvez
Bármilyen amilyet akarsz és rá tudsz dugni a gépre

egy ilyennel a cougar gázkar is mehet külön usb re.
Molnibalage
Ha csak ezt veszem meg, akkor a gázkar mellé milyen lehet?

z0ty4
Axe, Merlin, Cancri

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

repvez
repvez
Akkor én kérek elnézést , akkor nekem vehetsz egyet , én majd megbirkozok valahogy a komplexitásával 😄

Egyébként meg ugyan annyira bonyolult mint a cougar, meg ha F16-al akarnál játszani akkor a gázkart is lecserélnéd a cougaréra.A warthognak már lehet venni csak külön a bot részét is , azt magyarhonban is ha jol tudom olyan 70k környékén.

Ennyek annyi elönye van a cougarral szemben, hogy amit a napokban linkeltem 3d mágnes chipet olyan dolgozik benne az X és Y irányok érzékelésére, tehát ha minden jól megy akkor örök élet, mert nincs mechanikai kapcsolat mint a potmétereknél.
Molnibalage
Nem az ár. Egyszerûen túl nagy, túl komplex, nekem ez már overkill. Anyagi helyzetembõl kifolyólag nem nagyon érdekel az ár. 😊

repvez
Sajna olcsóbban nem fogod meguszni a cougart sem ,csak valami személyes helyrõl vagy aukcion,mert buy nowra ebayen 1et adot most ki 87+20k postával.
repvez
Én az elõdjét a müanyag kivitelt szeretném használni már végre,de az elektronikai tudásomat meghaladja .

A helyi "lengyelpiacon" 5k ért szereztem egyet még évekkel ezelött , azóta sikerült egy USB panellal ugy ahogy müködésre birnom,de sajnos nem a legjobban sikerült a gomboknak a bekötése,mert bár érzékeli a programja mindet ,de a játékok csak az elsõ 32t ismeri fel ami meg csak a bot gombjai igy a gázkaron nem tudok a tengelyeken kivül semmit sem használni.

Ehhez meg hogy esztétikusan ujra tudjam kötni nyákot kéne tervezni hozzá, amihez nem értek
Molnibalage
Az az A-10C-hez való cucc nem? Nekem az már túl sok...

repvez
sztem már esélytelen , fõleg itthon. külföldön találni még ,de szerintem azok sem ujak mert már a warthogot gyártják.DE még igy is jobban jössz ki árban ha ebayról hozatod,mintha honi boltban vennéd.
Borisz80
Úgy látom hogy boltban már nem kapsz ilyet, csak használt cuccokat tudsz venni.
Nekem is nagy álmom lenne, ha már falconozok.
De azt hiszem inkább warthogra gyûjtök. 75 ezernél járok...

De ha tud valaki Couger hotast azt szóljon !!!!! 😄 😄 😄

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Borisz80
Jah, kemény volt az ACE! Mi is nyomtuk 2 joy-al bratyóval.
Aztán jött az ACE 2-õ. Így visszagondolva beszarás hogy én mint 10 éves kis fos lenyomtam a 16 éves bratyót légiharcban és még a bázisát is megsemmisítettem 😄
Nagy feelingek voltak azok a klasszikus szimulátorok.
Jó visszagondolni a réges régi idõkre.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Molnibalage
Skacok, itthon lehet HOTAS Cougar-t kapni újonnan?

Borisz80
Nincs semmilyen kapcsolatom sincs velük. Sajnos.
Bár igazából én 31. Kapos fan vagyok, de azért meg kell hagyni hogy a annó a Sámánok repülték a csúcstechnikát, és ezért úgy gondoltuk hogy a tiszteletünkel adózunk érte.

Én még az a generáció vagyok aki ismeri a "Az ég katonái" címû kis doku filmet 😄 Ezen nõttem fel!

L Viper
C64-en az ACE volt az etalon nálunk is. 2 Joy-al toltuk öcsémmel. Egyikünk repült, másik meg kezelte a fegyvereket. Nagyon jó volt <#vigyor3>
Aztán a DOS korszak összes értelmesebb szimulátora rendesen rongyosra volt játszva, szóval inkább azt lenne könnyebb felsorolni, mivel nem volt szerencsém repkedni.
repvez
Tudsz irni pár infót, hogy milyen kapcsolatod van a Sámánokkal? vagy csak szimpátia?esetleg személyes? Ha nem publikus PM-be is jöhet.
Borisz80
Jó látni hogy nem csak huszon éves "suhacok" garázdálkodnak errefelé! <#idiota>
A C-64-es A.C.E. volt nálam is a numero agyin! <#idiota>
Aztán meg az Amiga 500 -on a Fighter Bomber <#eplus2> .... és innentõl megállíthatatlan voltam.
Amiga-n az alap Falcon-t is repültem....
Aztán PC-n a Falcon 3.0 -val is repültem. Mig-29 addonnal....
Régi szép idõk..... hüp hüp.... <#rinya>

repvez
én kihagyom, a BMS még mindig nem indul és a hotaszomat is ujra kéne még vezetékelnem .