52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#47238 Nem hagyon ki az F19-ez C64-en és PC-n is játszottam vele sőt, találkoztam a javított kiadásban, amiben az F-117 és F-19 is benne volt. -
#47237 Military Simulation -tól a Back to Baghdad (1996)
http://www.mobygames.com/game/dos/back-to-baghdad/screenshots/gameShotId,21978/
Állítólag a kor legjobb és legbonyolultabb F-16C Block 50 -es szimulátora volt. Még nem használt 3dfx-et de 640x480-ban ment.
Én csak arra emlékszem, hogy a demójával még felszállni sem tudtam. :D
-
#47236 Jó volt ez is. De inkább a talaj volt szép. Itt még harcolt egymással a két altípus.
A DI csinált F16-os szimet is, azt is szerettem.
F16
Balázs az Microprose F19 Stealt Fightert véletlenül se hagyd ki :) -
#47235 Ez meg egy kiképző szimulátor.Az effecteket nem vitték tulzásba,de azért az nem lenne rosz ha a BMS-ben is lehetne ugy CAS-t addni, hogy látod alattad a harcokat ember szinten és akár egy bizonyos autóra vagy személyre, házra kellene csapást mérni
-
#47234 Számomra ismeretlen volt. Mármint nem emlékeztem hogy kié.
Nem tudom ezt ismertétek e:
Joint Strike Fighters
https://www.youtube.com/watch?v=CDZ4NSkYULY -
#47233 Dehogy ismeretlen. A DI kiváló játéka volt. Igazi szim, rendes filmmel az elején. Rengeteget játszottam vele. Mikor meguntam, akkor Janes FA18aztam :) Ezeket váltogattam -
#47232 Ez az ismeretlen Superhornet. Ez van meg. Itt tényleg van élet a fedélzeten.
https://www.youtube.com/watch?v=o87AspTb4cs
IAF is megvan. USAF előtt adták ki. Gyakorlatilag ugyan az mint az USAF csak a felszín fotótexturája még igen gyenge felbontású. -
#47231 Lehet ez volt az , Ez már elég komolynak néz ki .Elég komoly , hogy 2d-be mozog a pilóta keze a gázon
-
#47230 Ok, így már tiszta. Én a textúrázatlannal találkoztam, Hawaii-ra még emlékszem, ott ment a tranining. -
#47229 Még a PCGURU ujságban láttam képeket az F16 Israel air force játékról arról tud valaki?
Meg ez is volt melléklet CD-n
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.08.11. 11:54:24 -
#47228 F/A-18 Hornet 3.0, Korea, ODS / IF ugyan az a F-18 szimulátor csak újabb köntösben, újabb verzió, újabb hadszintérrel.
Hornet 3.0 : teljesen texturázatlan, ha jól emlékszem Hawaii (és talán valami más hadszintér is) volt benne.
Korea: 3dfx kártyával texturázott, nélküle ugyan olyan mint a Hornet 3.0, Korea hadszintér
ODS / IF : már a "mai" gépekhez optimalizált, teljesen texturázott, a leg csilli villibb a sorozatból. Irakról készült műholdtexturák vannak a felszínre húzva. Az már más kérdés hogy mennyire szép :D Ha valaki tud hozzá TrackIR alkalmazást ordítson!
Volt még a Janes -től meg még nem tudom kitől egy Superhornet. Egy időben adták ki pechükre. Az ismeretlen előadótól a Superhornet az megvan, de nem indul már el.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.08.11. 11:46:22 -
#47227 Itt is van valami.
http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/3855231/2 -
#47226 Janes F-15 futtatása elvileg itt megtalálható.
http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/3604991/2.html -
#47225 Az F18 Koreáról nekem is ez a fos texturázatlan grafika rémlik, a komolyabb F18-at nem tudtam beszerezni amelyiken a hajófedélzeten az emberek is mászkáltak
Amugy csak úgy érdekesség képp, ha 4-5 éve feltöltött anyagokat már nem lehet megtalálni az interneten a tárhelyeken, akkor mi a garancia arra, hogy ha most felnyomom a fontos adataimat valamelyik felhőbe akkor onnan több év távlatából is hozzáférek majd?
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.08.11. 11:41:29 -
#47224 A Longbow 2-őt csak véletlenül találtam meg egy videó leírásában nem próbáltam. Az is kérdéses, hogy a két CD működik -e még, amik 5-6 éve polcon vannak.
A Hornet 3.0 az melyik? Annyi F-18 szim. volt a '90-es évek végén, hogy meg sem tudom különböztetni őket. Ez a cím alapján 3.0.
https://www.youtube.com/watch?v=IGC7E1i6HDw
Akkor ez mi?
https://www.youtube.com/watch?v=vE08Vua4DDI
Mert az F/A-18 Korea screenshotjain én textúrázatlan modelleket láttam. Lásd itt. A felső képen szép textúra, alatt semmi. A grafika ennyire durván állítható volt?
http://www.old-games.com/download/4239/f-a-18-korea
Az elmúlt időszakban csak a Wargame szériát toltam, de nagyon felbaszta az agyam és elegem lett belőle. Eszméletlen felüdülés volt a Jane's USAF-et kipróbálni, így kedvet kaptam az összes többihez is. Meg ugyebár nem árt az iddqd-s íráshoz tényleg repülni is ezekkel. -
#47223 A Strike Fightert azért arcadénak nem nevezném. Inkább egy átmenetet az arcade és a DCS / Falcon között. De tény hogy nem sok mindent kell benne nyomkodni, illetve a radarnak is kb A-A és A-G funkciója van és kész. De ugyan úgy lehet komolyabban repülni.
Egyetlen egy nagy hibáját emelném ki, az pedig az hogy túl későn az az túl közel kezdi csak kirajzolni a légi illetve földi gépeket.
Ezek az első Strike Fighterre vonatkoznak. A másodikkal én nem játszottam. -
#47222 Strike fighter
Sajnos a link már nem él ami itt megtalálható -
#47221 Janes F-15 - megvan.
F/A-18 Hornet 3.0 - megvan
ugyan az Korea - valahol megvan, ha megtalálom
ugyan az Operation Desert Storm / Iraki Freedom - megvan
A Longbow 2 elindítása is érdekelne! Most utálom a helikoptereket, de ez annak idején nagyon megfogott. Sajnos már ez sem indul el. RÉgebbi win-en elindult de software d3d-ben, az az semmi grafikus gyorsítás. -
#47220 Ezügybe L_Vipert kérdezd, ha jól emlékszem még seaweeddel ők , kalapáltak hozzá többszázmegás modell , skin és tuning pakkot
Egyébként az nekem is megvan gyári lemezen , igaz szinte nem is játszottam vele, de párszáz forint volt pár éve a tescoba
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.08.11. 11:25:53 -
#47219 Mindig minden szitnem full realra teszek. :) -
#47218 Még egy kérdés. A Strike Figther project az ugye inkább arcade mint szimulátor? Mit tudtott egyébként. Megdöbbenve láttam, hogy van 2. rész mai szemmel nézve is szeritnem igen pofás kinézettel. -
#47217 Hát elég komoly avionika volt már benne. A talaj textura viszont sajnos szerintem pocsék. Hadszinterek: Desert Shield / Storm, és egy fikciós Irán elleni kampány. A repmodell szerintem itt is hagy kívánni valót maga után, de a maga idejében elég komoly szimulátor volt. Teljes 3d-s kabin már volt, 3dfx-el még szép is volt (a maga idejében ;) ).
Megjegyzem a Micropros F-15E Strike Eagle 3 is a kora legkomolyabb avionikával rendelkező szimulátora volt. Egyes híresztelések szerint ebből lett a Janes F-15. Itt is F-15E-vel kell repülni.
A Strike Eagle 3-ban multiban pl már lehetett úgy repülni hogy az egyik játékos volt a pilóta, a másik meg a WSO. Sajnos a Janes-ben emlékeim szerint már nem lehetett így.
Ne feledd hogy a régi szimulátorokban az avionika szintjét -szinte minden rendszert külön külön- magadra tudtad szabni! Ha a legarcadésabb beállításon hagyod őket akkor az nem ad a játékról reális képet. Úgyhogy mindig figyelj rá hogy realistic / authentic szintre állítsál mindent. ;)
szerk.:
TFX űberrelisztic
Akkor jó! ;) -
#47216 Beszarás, ezek szerint a Longbow 2 is megy win7 alatt.
https://www.youtube.com/watch?v=Nmtk3ytwCSI
Leírásban valami 200 megás patches link. Talán végre ezt is kipróbálhatom 15 év után. Anno megvolt, de elszállt a lemez pár hét után és soha nem tudtam újra beszerzeni. 5-6 éve asszem Razortól megkaptam a két CD-t, de nem tudtam beüzemelni...
-
#47215 @Borisz
Naná, hogy full realon nyomtam a TFX-et. -
#47214 Hm... A YT videók alapján sokkal több. A Jane's USAF-ben egyébként botrányosan gyenge az F-15 repteljesítménye. Mondjuk a fuel flow modellezés az összes gépen a valós fogyasztás alatt van jóval, így azért a full AB sokáig mehet legalább.
A Jane's F-15 és Korea megvan valakinek? Nem vagyok biztos benne, hogy ezeket le tudom szedni. Nem CD-s F/A-18 Korea-át leszedtem, de még nem próbáltam elindítani. -
#47213 Sokban, sokkal komplexebb és a hátsó kabinban is lehetett tevékenykedni, ha jól emlékszem. -
#47212 A DosBox-al gyakorlatilag minden dos-os játék fut.
Abandonware oldalakon kell szétnézni. Nálam megvan még a kiegészítő lemeze is. Tornado: Operation Desert Storm. Meg hasonló oldalt találtam eredeti scannelt manualt is. Bár sajnos pár oldal hibás.
Molni.
A TFX -ben lehet választani a config menüben flight modelt vagy mit. Próbáld ki realistic-on. Amúgy meg ha jobban megnézed az EF-2000 sem büszkélkedik komolyabb avionikával. A radar is kb ugyan az. Bár a realisztikában nincs jelentősége de a TFX-nek is több verziója van. Lemezes és CD-s. -
#47211 Az mennyivel több, mint a USAF? -
#47210 Ha tök véletlenül megtalálnátok a módját annak, hogy a Janes F-15 is elinduljon, akkor azt semmiképpen se tartsátok magatokban! -
#47209 Igen, működik a PM. Így kaptam meg a topik leírását is repveztől. -
#47208 Ezzel.
JUTP.7z -
#47207 érthetőbben:
térképen rámész a cél ikonjára, jobb gomb, recon
vársz amég bejön a móholdfotó és alatta a target list
a target listben kikeresed a gyárat pl. Jing-Gong Factory... klikk
mellette van egy kis plusz jel, klikk
legördül a Jing-Gong factory célcsoporthoz tartozó célok
itt láthatod mellettük az állapotukat, és a prioritásukat. -
#47206 Hogyan sikerült elindítani???
nektek működik itt az sg-n a pm motor? -
#47205 Ha arra gondolsz hogy van egy gyártelep amire csapást kell mérni de az több épületből áll, akkor javasolt a recon ablak alatt lévő célpontok közül kiválasztani a legnagyobb prioritással bírót (high, med, low stb). A maradék célt meg oszt el a köteléked gépei között. -
falcon16 #47204 Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy a küldetéseknél több célpont is van megadva honnan tudjam hogy melyiket kell kiiktatni,hogy a küldetés a végén sikeres legyen. Üdv:falcon 16 -
#47203 A kor szintjén a Jane's USAF egy jó kis cucc volt, ez már a trénig küldükből lejön. Modellezében hol az 1998-as F4.0 felett, hol alatta volt. Az FM még az F4.0 szintjét sem éri el adat szinten, kód szinten esetleg. Az avionika itt is közös az eltérő gépeken. -
#47202 ITT van néhány érdekesség. :) A Tornado-ból sajnos csak demót leltem a neten, de a durva az, h fut, és használja az x-52 botját! :)) -
#47201 Váááááá, mégis sikerült elindítani. 15 év után kipróbálhatom. :)
Megpróbálok az összes régi szimen végigmenni. A TFX-et ma kotortam elő. Így visszanézve kiderült, hogy egy arcade fos, de volt benne néhány érdekes újítás. -
#47200 A Janes USAF virágbolti változaza megvan. Tudta már valaki win7 alatt futtatni. Találtam pár fórumot, de a patchekhez nincs élő link... -
#47199 Az én x52 pro joy és gázon mindig rajta van a tescos zacskó ha nem használom.
Az oldalkormányt meg mindig porszívózom esemény előtt és utána is, nehogy valami gané belehulljon a zoknimról.
más
ért valaki forma vételhez? illetve majd eme forma kiöntéséhez műgyantából? bár nem kicsi a cucc, kb 2 öklömnyi.