Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A pecs alatt az új szuper pecsre gondoltam a BMShez. 😊
Pedig szoktam keresni.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Elvileg minden potméter helyére bele lehet barkácsolni.
A másik az FSSB egy teljesen egyedi cucc amivel átalakitod a belét a joynak,hogy nem fog mozogni a kar csak az erõ nagysága befolyásolja a kitérítést.
Bár már leleményes emberek erre is találtak olcsó megoldást
low cost fssb
Wittman: a postaköltségrõl tudsz esetleg valami infót vagy,hogy él e még ez a pótalkatrész rendelés?
Mert esetleg egy ministick még érdekelne . mert probáltam kicserélni egy kinai PS analog karra,de nem nagyon passzol a helyére és nem tudom a gombot sem rátenni a pöcök végére igy meg elég kényelmetlen a használata.
Mire jó, mi a különbség? A Cyborg X5 öm meg lehetne csinálni vagy upgradelni?
Éppen a Jana által belinkelt oldalon található Hall szenzoros upgrade-et akartam beszerezni, de sajnos nem válaszolnak az e-mailekre sem, pedig korábban egy századtársam már rendelt tõlük(2éve) és meg is kapta a csomagot. Tökéletesen mûködik persze.
Az én Cougar-om 11éves, egy poti garnitúrát a gyárin kívûl megevett, így nekem is aktuális lenne a Hall beszerzése. Potmétereket Olivier "Red Dog" Beaumont-tól lehet beszerezeni Alkatrész beszerzés, melyek darabja kb 600Ft vezetékkel felszerelve.
Meglehet marad a barkács módszer repvez ajánlásával.
És mivel nekem nem cougarom van henem a FLCS ezért nem is passzolna a mechanika részbe
szenzor
meg ezek közül melyik mágnes lenne a megfelelõ hozzá:
http://szupermagnes.hu/
Bár nem tudom van e ennél jobb vagy olyan ami készre szerelt és befér az eredeti helyére.
@repvez nincs bár gondolkodom én is hogy most kéne venni mert ha már nem lehet vásárolni akkor nagy szopó lesz <#rinya>#rinya>
Egyébként valakinek tapasztalata a házi hall szenzor beépitésrõl a potméter helyére? milyen mágnes milyen érzékelõ? Mert gondolkodok,hogy ki kéne cserélni rá,hogy le legyen a poti kopásból eredõ ugrálások
Mint mondtam sok éve már hogy megvan, és nincs vele semmi bajom. A Madcatz által csinált profiler is simán mûködik. Ennél több pénzt nem adnék ki FCS-ért. Elvagyok a kis 3 monitorommal, aztán jól van 😊
Ha egyszer beadja a kulcsot akkor valami egyszerû TMet veszek. Vagy tudok vezetni egy gépet vagy nem, tök mindegy milyen bot van a kezemben 😊 Már nem ámítanak el a csillivilli dolgok. Mondjuk már öreg vagyok 😊
Volt szó errõl az új pecsrõl. Hallani errõl valamit?
Amúgy ha nem zavarna én az X-65öt is ajánlanám (bár nem gyártják már azt sem és még Saitek is) ár/érték arányba az egy szuperpontos force sense joystick ha letudod nyelni a profiler hülyeségeit. Tehát mérlegelni kell és ezután dönteni ebben szerintem bármikor tudunk segíteni a választásban. Hooah szólj Axe vagy én biztosan segítünk az építésben ha már megvan a "kard".
Egyébként ha épp lenne egy warthogom le tudnám nyelni a békát ami a Falconozás közben tör rám mert A-10C bottol repülök.
Remélem majd akkor segít valaki összeaplikálni azt az FSSB-t? 😊
A Saiteknek nem is az anyagminõségével volt problémám inkább a profiler az ami egy 3rd party szörnyszülött majdnem fél évig tartott míg egy egyszerû profilt összeraktam vele lassú nem natív (aztán biztos meglehet oldani akik fejlesztették gondolom ezzel alszanak fekszenek), Foxyval 2nap alatt megírtam a joyhoz való keyfile-t.
Egyébként meg én is vennék mást de ilyen(X-55) árban nem igazán kapni jobbat.
mindig a rakéta elõtt laggol? fura nem?
falcon online-on beindul a cucc. kiváncsi vagyok mi lesz belõle.
Mindent leír amit a Falconban különbözõ módokban csinál (ráadásul szelektálva a módokat), és azt is csinálja.
Az én profilomban (amirõl a kép is van a médiámon) még tettem rá jónéhány extra funkciót is.
Azt hogy mikor mit kell csinálni vagy mire van szükség az szituáció függõ.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Axe, Jana felszállás:
Tibi, Cancri, Merlin
épp egy gigantikus 4 repteres bombázáson voltunk mikor szólt az Archer, hogy szerver restart.
fél óra briefing, fél óra oda út és ennyi.
na majd talán ma 😊
Tudom hogy ez elég bénán hangzik,de eddig nem hotast használtam (bár még most sem mert nem jó még)
Eddig csak a rakéta inditás és a gépágyú volt csak a joyon 😊