52967
  • Borisz80
    Elindítottam steamből... nekem ugyan úgy szar az UI. Pedig a patch is fel van rakva.
  • Molnibalage
    view --> inventory.

A bal also sarokban ott van az + Add a game. A telepített játékok listáját a win listából hívja elő. Kiválasztod az F-15-öt, pipa és steamből indítva megy is.
  • Borisz80
    leírnád ezt a steam-es módszert kérlek!
  • Talon11
    Orosz repülős szimulátor, Szibériába játszódik, pontosabban a Kamcsatka-félszigeten...négy repülő irányítható:
    -MiG-29
    Szu-277
    Szu-25
    -Jak-141
  • Molnibalage
    Játék? Soha.
  • Talon11
    Molnibalage, hallottál esetleg a RED JETS-ről?
  • Molnibalage
    Működik a Steames módszer...! Csak hozzáadod a libraryhoz és ennyi...! Váááááááááááááááááááááá! Sansosan minden ilyen régebbi UI-t használó játéknál ez működni fog.
  • Molnibalage
    Igen, az is. Feltettem azt is, nem ért semmit a többivel együtt sem.
  • Borisz80
    Találtam a vinyómon egy "f15d3d17.zip" nevű patch-et, 2,3 Mb. Ez a patch kellene még hozzá vagy van más is?
  • Borisz80
    Este én is kipróbálom ezt.
    A patch-et fel tudnád rakni valahova kérlek?

Véletlenül nem lehet az a helyzet hogy nem mindegy hogy 32 vagy 64 bit-es Win 7-en akarja futtatni az alábbi módszerrel a delikvens? Mert sok helyen olvastam hogy valakinek megy valakinek nem, sőt inkább olyan kommenteket olvastam, hogy nem lehet működésre bírni. Szükséges egy régi konfigurációs gép.
  • Molnibalage
    Igen, nem megy. A 7zip-ben levő fájlokat is betettem, akkor sem ment. Fut a játék, csak az UI egyszerűen nem működik.
  • L Viper #47267
    DDWRAPPER-fájljait bemásoltad a játék fő mappájába?
    a ForceDirectDrawEmulation = 1 legyen. (Az aqrit.cfg-ben) ez kell a menühöz.
    Ja és a legutolsó gyári patch is kell, nem tudom fejből a számát, mert nem otthonról írok.
    Mennie kell.
    Ha meg akarsz 3DF x emulációt, akkor kell az nglide is.
  • Molnibalage
    Van még egy módszer, amit csak említ egy user, hogy valahogy steames játékot csinált belőle és az UI így működik. A bibi az, hogy a hogyant nem írta le. Beregeltem a simhq-ra, hogy megkérdezzem, de nem jött meg a verifikációs email...
  • Molnibalage
    Tudom.
  • Borisz80
    USAF-ban szükséges hogy a flight-ok között ugráljál játék közben és átvedd az irányítását a gépeknek.

A Falcon sorozat mikor kerül terítékre?
  • Molnibalage
    Miden elépzelhető dll változatot és kompatibilitást kibpróbáltam. Az UI sajnos nem megy. Az UI-ról készült képek alapján azért training missiont el tudok indítani - vakon is megtalálom a gombokat - de kb. a tesztelési lehetőség kb. itten véget is ér.

A Jane's USAF meg ez szado-mazo játékra hasonlít. Egyes training küldiket lehetetlen megcsinálni, mert valami ok miatt mindig mission failed lesz. A nukleáris csapás és a tússzabadítós küldinek már vagy háromszor mentem neki, de csak nem sikerül... Az F-117-es gyakorló küldinél meg valami bug van az géppel nem lehet felszállni, mert összevissza bugdácsol meg csúszik. Mindegy, képalkotáshoz már eleget repületm vele.

Ma asszem a F/A-18 Kore Gold-ot nézem meg. Az hol érhető el fullosan?
  • Molnibalage
    Ez a módszer nekem eddig nem ment.
  • Borisz80
    Elindulni nálam is elindul, csak a menünél összehánnya magát. Win XP-n még játszható is volt, csak repülés közben gyakran fagyott illetve a beállításoknál már nem tudtam állítani mert különben fagyott.

szerk.
    Na igen erről beszéltem. Úgyhogy mindenképpen a bonyolult megoldást kell próbálni.
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.08.11. 23:04:22
  • Molnibalage
    Csak sajnos az UI nem megy. :(
  • Molnibalage
    Vááááááááááá, elindult.
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.08.11. 22:56:32
  • L Viper #47258
    Itt fent van 7zip-ben: 331 Mb.

• Molnibalage
    Közben rájöttem, hogy félrebeszélek. A Jane's F-15 kell nekem a SE III ősérgi. :)
  • repvez
    Persze 50/30-al könnyen dobálózol
  • L Viper #47255
    Dobom is a privátot :)
  • L Viper #47254
    Megoldható.
    A régi nagy kedvenc DOS-os szimjeimet egybe integráltam a DosBox-al. Kicsomi után egy exe-vel indul és kész is.
    Ez azért is jó, mert ahány progi, annyi DosBox config. Picit hosszab ugyan így a progi, (pár megával) de nem kell DosBox-t telepíteni, meg variálni a DosBox cfg-t, csak klikk és játszik :D
  • L Viper #47253
    Igen,. ez igaz. Nomeg remekül moddolható is.
  • Gundark 1 1
    Csak megjegyzés, a mikrópróz F-15 III volt az első textúrás megoldás. Ott lőttem először dragonfly-t :)

Strike Commander? Chris Roberts és az Origin :) Zsoldosok voltunk, jópofa történettel :)

Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.08.11. 21:01:31
  • repvez
    Persze de a repülők modelljei nagyon jól néztek ki. Még akár a BMS-be is beférne pár a mostaniak helyett.
  • Molnibalage
    F-15E Strike Ealge 3. Azt nagyon megnézém. A videók alapján elég durva.
  • L Viper #47249
    Melyiket nem találod sehol?
  • L Viper #47248
    Toltam én is. Talán a legelső szim volt, ami 3DFX-re készült alapból.
  • L Viper #47247
    A Strike Fighter Projectnek az volt a fő baja, hogy unalmas volt rettenetesen egy idő után. Nagyon egy kaptafára ment a játékmenet. Volt pár sablonos misszió és ezeket generálgatta felváltva hadjáratban is.
    Sajnos a kiadó összes szimje ugyanezt a sémát használja. Az újabbak is. Avionika terén sem egy Falcon :)
  • L Viper #47246
    Ebben a Home cockpit-ben is az F/A 18 Hornet Korea Gold muzsikál pl:
  • L Viper #47245
    A DI Superhornet egy remekmű volt szerintem is
    Azóta sem láttam olyan jó fedélzeti életet hordozón.
  • L Viper #47244
    A Hornet szimeknél a Graphsim vonalnál meg a Hornet 3.0 volt az alap, ahogy lentebb írtátok.
    Aztán jött az F/A-18 Hornet Korea (3DFX)
    Majd az F/A-18 Hornet Korea Gold (D3D) mai gépeken is fut trükközés nélkül.
    A legutóbbi pedig az F/A 18: Operation Iraqi Freedom. Bevallom, nekem nem jött be ennek a grafikája, mármint a táj. Szerintem egyszerűbb, de jobb volt a régebbi verzióké.
  • Molnibalage
    Akkor légyszi ezeket töltsd fel valahova. :)
    Ha nincs tárhelyed, akkor megadom az MF accountom elérhetőségét.
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.08.11. 20:11:22
  • L Viper #47242
    A Jane's F-15 megy mai konfigokon is, két apró progi kell a 3DFX emulációhoz.
    A DDWRAPPER kell, ebben a ForceDirectDrawEmulation = 1 legyen. (Az aqrit.cfg-ben)
    Az NGlide kell még. Ez több régi 3DFX-es progihoz jó. (1.02-es van nekem, azzal hibamentesen futott.)

A hír pedig igaz, mármint, hogy a Microprose F15-III az alapja a Jane's F-15 -nek.
    Andy Hollis kivált a Microprose-ból ő volt az F15-III főgóréja és utána több legendás Jane's szimnél is aktív szerepet vállalt.
  • L Viper #47241
    Hú de jó kis régi szimekről folyik itt a diskurzus. Bár lenne időm, szinte kivétel nélkül mind megvan amiket itt felsoroltatok és tudnék hasznos infókat a témában.. Sok eredeti régebbi gyári CD-s szimem van.
  • Boconadi
    Nekem megvan az a lemez! :D
  • Talon11
    F19? HAllottam róla valamit.....az a "repülő frizbi"?