Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arrow19
Semmi baj nem lenne ezzel ha nem 6ot laggolna a levegõben pont a pitbull utánni szakaszban amúgy annyira egyértelmû h a screenshotot nyomogatják.
z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Mármint nemcsak helin, hanem jármûvön is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Érdekes teszteredmény. Mûködhet a TOW kategóriájú fegyver, csak nem egészen világos, hogy hogyan.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark 1 1
Ha egyszer elköszönünk egymástól az x52essel akkor valami hasonlót akarok majd csak. A kicsi TMet.

A pecs alatt az új szuper pecsre gondoltam a BMShez. 😊
Borisz80
Én még sohasem láttam Cougert 30ezer környékén... inkább 100ezer. Egyikhez sem volt odaírva hogy már rendelkezne hal szenzorral.
Pedig szoktam keresni.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

repvez
a senzoros dolognak annyi a lényege,márha a hall szenzorra gondolsz, hogy a potméterrel ellentétben itt nincs fizikai kapcsolat a mozgó alkatrésszel és ezért nem tud mi elkopni és a mágneses erötér változása által generált feszültséget érzékeli a szenzor.

Elvileg minden potméter helyére bele lehet barkácsolni.

A másik az FSSB egy teljesen egyedi cucc amivel átalakitod a belét a joynak,hogy nem fog mozogni a kar csak az erõ nagysága befolyásolja a kitérítést.
Bár már leleményes emberek erre is találtak olcsó megoldást
low cost fssb
repvez
Ezzel a panellal kapcsolatban válaszolt a viperpits.org forumon és azt irta,hogy ugy néz ki nem lesz belõle semmi,mert egyenlõre nem tudják megoldani a középre állitás resetet ha elmászik vagy uj semleges helyzetet akarsz adni neki mint a trackirnél.ugyhogy ugy néz ki nem lesz ebból a projectból egyenlöre semmi.

Wittman: a postaköltségrõl tudsz esetleg valami infót vagy,hogy él e még ez a pótalkatrész rendelés?
Mert esetleg egy ministick még érdekelne . mert probáltam kicserélni egy kinai PS analog karra,de nem nagyon passzol a helyére és nem tudom a gombot sem rátenni a pöcök végére igy meg elég kényelmetlen a használata.
hooah
Nekem ez az egész szenzoros upgradés mizéria kínai.
Mire jó, mi a különbség? A Cyborg X5 öm meg lehetne csinálni vagy upgradelni?

arrow19
"Az én Cougar-om 11éves" akkor lassan elballag és megy ötödikbe <#vigyor>
arrow19
Oliverrel beszéltem én is az FCC miatt de elakadt a levelezés amúgy ezt is Õk csinálják esetleg írok neki még ha érdekel wittman.
Sziasztok!

Éppen a Jana által belinkelt oldalon található Hall szenzoros upgrade-et akartam beszerezni, de sajnos nem válaszolnak az e-mailekre sem, pedig korábban egy századtársam már rendelt tõlük(2éve) és meg is kapta a csomagot. Tökéletesen mûködik persze.

Az én Cougar-om 11éves, egy poti garnitúrát a gyárin kívûl megevett, így nekem is aktuális lenne a Hall beszerzése. Potmétereket Olivier "Red Dog" Beaumont-tól lehet beszerezeni Alkatrész beszerzés, melyek darabja kb 600Ft vezetékkel felszerelve.

Meglehet marad a barkács módszer repvez ajánlásával.
repvez
Nálam még minden potiról ûzemel. ismerem ezt az oldalt,de nem hiszem,hogy ez a verzió nagyon olcsón jönne ki ,mig az elöbbi barkács megoldás nincs 1000 ft.
És mivel nekem nem cougarom van henem a FLCS ezért nem is passzolna a mechanika részbe
arrow19
Van, de minek egyedül a throttle a range és az antenna van nálam potin.
repvez
repvez
nem egy bonyolult megoldás pedig:
repvez
ahogy olvasgatom a forumokat mindeki ilyeneket használ:
szenzor
meg ezek közül melyik mágnes lenne a megfelelõ hozzá:
http://szupermagnes.hu/

Bár nem tudom van e ennél jobb vagy olyan ami készre szerelt és befér az eredeti helyére.
arrow19
@gundi Persze ez saját vélemény amiket leírtam én csak BMS-ezem semmi más a TM2000-ret is dícsérik, mármint milyen patch? Errõl jut eszembe a Thrustmaster TM16000-ret is dícsérik a pontossága miatt bár nem HOTAS.

@repvez nincs bár gondolkodom én is hogy most kéne venni mert ha már nem lehet vásárolni akkor nagy szopó lesz <#rinya>
repvez
Hamár témánál vagyunk, a cougarral azért sem tudsz mellélõni még használtan sem,mert fémból van az egész és mégha nem is mûkodne rajta valami akkor is vázat bármikor feltudod használni,hogy késõbb kicseréld benne az elektronikát vagy a mechanikai részeket.

Egyébként valakinek tapasztalata a házi hall szenzor beépitésrõl a potméter helyére? milyen mágnes milyen érzékelõ? Mert gondolkodok,hogy ki kéne cserélni rá,hogy le legyen a poti kopásból eredõ ugrálások
Gundark 1 1
Én egész jól elpötyörészek az X52vel 😊 . Néha egy kis A10, de inkább RoF. Na meg majd a BoS. Annyira nem vagyok F16 fan hogy ilyen formájú botot akarjak, az én madaram mindig is a 18as volt.

Mint mondtam sok éve már hogy megvan, és nincs vele semmi bajom. A Madcatz által csinált profiler is simán mûködik. Ennél több pénzt nem adnék ki FCS-ért. Elvagyok a kis 3 monitorommal, aztán jól van 😊
Ha egyszer beadja a kulcsot akkor valami egyszerû TMet veszek. Vagy tudok vezetni egy gépet vagy nem, tök mindegy milyen bot van a kezemben 😊 Már nem ámítanak el a csillivilli dolgok. Mondjuk már öreg vagyok 😊

Volt szó errõl az új pecsrõl. Hallani errõl valamit?

arrow19
A Cougar gyártását kb 2008 óta befejezték azokat a modelleket szórták ki ami még raktáron volt, használtat meg azért tökmind1 hogy milyet veszel mert a komplett belselyét kikell szerelned és a másikat meg beleszerelni. Egyedül a potik kophatnak el idõvel de ez olyan 5+ év után jelentkezik alkatrészt meg lehet rendelni. Összeapplikálásról szó sincs egy 40-60p es mûvelet az egész.

Amúgy ha nem zavarna én az X-65öt is ajánlanám (bár nem gyártják már azt sem és még Saitek is) ár/érték arányba az egy szuperpontos force sense joystick ha letudod nyelni a profiler hülyeségeit. Tehát mérlegelni kell és ezután dönteni ebben szerintem bármikor tudunk segíteni a választásban. Hooah szólj Axe vagy én biztosan segítünk az építésben ha már megvan a "kard".
Molnibalage
Engem sem zavarna, tekintettel arra, hogy sem a C. Evo sem az X-52 soha nem volt autentikus...

hooah
Akkor marad a warthog!
Egyébként ha épp lenne egy warthogom le tudnám nyelni a békát ami a Falconozás közben tör rám mert A-10C bottol repülök.

hooah
Elég komilyan gondolom a szimulátorozást hogy idõvel elég nagy õsszeget invesztáljak bele idõvel.
Remélem majd akkor segít valaki összeaplikálni azt az FSSB-t? 😊

Molnibalage
Új Cougar nincs, használtat nem veszek, totál zsákbamacska az egész.

arrow19
Keresni kell egy Cougar-t 20-30e ér sztem már lehet kapni ebayen vagy más oldalakon az jó alap, a belsejét meg kidobni és rakni bele FSSB-t. Tudom drága de ez nem egy 2éves beruházás. Dee-Jaynek kb 2003óta van FSSBje azóta használja az pont 10éve volt ha elosztod az 10-15e Ft minden évre. Azt számold ki ha elmész hétvégén étterembe/sörözni/szórakozni kb ugyanott vagy nekem is sokáig tartott osztani szorozni mert iszonyat sok pénz egy eszközért de visszahozza az árát ha komolyan használod és komolyan repülsz. Warthogot azért nem tartom egy jó döntésnek mert nem autentikus ha Falconozol, persze ha A-10Cvel játszol akkor azt ajánlom de ha falcon szerintem a Cougar+FSSB hogy Axe-ot idézzem el kell dönteni hogy mennyire veszed komolyan a repülést ha csak pötyörészni akarsz akkor tényleg egy X52õt kell venni és kész. Amúgy Balázs neked tényleg nem ajánlom a Cougart egyszerûen nem használnád ki.

A Saiteknek nem is az anyagminõségével volt problémám inkább a profiler az ami egy 3rd party szörnyszülött majdnem fél évig tartott míg egy egyszerû profilt összeraktam vele lassú nem natív (aztán biztos meglehet oldani akik fejlesztették gondolom ezzel alszanak fekszenek), Foxyval 2nap alatt megírtam a joyhoz való keyfile-t.
Gundark 1 1
Erre csak azt tudom neked mondani hogy az X52esemet már sok éve használom, és semmi baja.
hooah
Nekem sajna nincs tapasztalatom TMal de nagyon gondolkidok egyben. Csak hát Warthogot még nem engedhetem meg magamnak a használt Cougarokban meg nem bízok.

Molnibalage
Eddig minden Saitek cuccom meghalt vagy igen hamar problémás lett. Lehet, hogy drága a TM, de akkor inkább veszek olyat, ami mûködik is...

hooah
Mondhatnám, hogy nekem is mert a Cyborg 5öm még mindig rossz, és nem tudom, hogy mi okozza. Az oldalkormány teljesen jobbra húz.

Egyébként meg én is vennék mást de ilyen(X-55) árban nem igazán kapni jobbat.

Molnibalage
Nekem is.

arrow19
Hát nekem egy életre elég volt a Saitekbõl <#rinya>
hooah
Huuuh az jó. Majd ha úgy adódik megfûzöm egy egy pre orderre 😄

z0ty4
Merlin amerikában él 😊 szemez vele õ is

hooah
Kár hogy csak amcsik meg kanadaiak rendelhetik.

z0ty4
Elõrendelhetõ a Saitek X-55

nincs is olyan bitang ára.

z0ty4

Molnibalage
Új Szu-27 modellek vannak, a LOD1 1/3-dal kevesebb polyból áll. Máris integrálom. 😊

arrow19
Mindig is mondtam nektek vigyázni kell a kvantumugrásokkal.
z0ty4
teljesen komoly poszt.

mindig a rakéta elõtt laggol? fura nem?

falcon online-on beindul a cucc. kiváncsi vagyok mi lesz belõle.

Molnibalage
Ez most komoly vagy vicces poszt? Nem csak laggolt vagy bugolt? Ha nem, akkor gõzöm sincs, hogy ezt hogyan csinálta.

z0ty4
Megvan az elsõ Cheater BMS-ben

lejátszás Tacview-el.

Molnibalage
Javított hatzáras oldási és pakolási sorrend. Az elõttem posztolt cucc nem volt jó, a MOD tesztelése közben vettem észre.

arrow19
z0ty4
u7

Molnibalage
U6 vagy U7-tel repkedtek?

JoeDestroy
Valamint a DASH1 50-52 oldalak.
Mindent leír amit a Falconban különbözõ módokban csinál (ráadásul szelektálva a módokat), és azt is csinálja.
Az én profilomban (amirõl a kép is van a médiámon) még tettem rá jónéhány extra funkciót is.

Azt hogy mikor mit kell csinálni vagy mire van szükség az szituáció függõ.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

z0ty4
Tegnap azért csak összegyûltünk 6an 😊

Axe, Jana felszállás:

Tibi, Cancri, Merlin

épp egy gigantikus 4 repteres bombázáson voltunk mikor szólt az Archer, hogy szerver restart.
fél óra briefing, fél óra oda út és ennyi.

na majd talán ma 😊

repvez
igen ezt tudom,de amit irtam, hogy attól, hogy igy beállitom a joy gombjait, még nem biztos hogy fogom tudni, hogy mit mikor miért kell használni, vagy hogy a játékba elég e csak annyit csinálni , hogy a jelzett gombokat ráteszem a joyra és az ezután már ugy is viselkedik? Értem ezalatt hogy egy adott, gombnál több funkció is van ha többször lenyomom vagy ha tovább tartom lenyomva, arról meg megint nem tudom, melyek azok amiket együtt kell használni a bot és a gázkar között.

Tudom hogy ez elég bénán hangzik,de eddig nem hotast használtam (bár még most sem mert nem jó még)
Eddig csak a rakéta inditás és a gépágyú volt csak a joyon 😊
arrow19
BMS-Dash1 page 25-26-27