52967
  • repvez
    A teszt opicban már változtattam a kijelölésen és pár pusz gomb is bekerült, de kell mindegyik ? Mert egyenlőre nem tudom, hogy tegyem 2 sorba öket és igy csak enyi fér ki
  • arrow19
    Fixálva lesz idővel minden!
  • Molnibalage
    A fenti linksor még nem teljes, nagyon nehézkes szerkeszteni a cuccot. Ami vissza fog kerülni Viper és Destroy cuccai és az FF manual és HT összefoglaló. A MolyFalcon nem, nincs értelme, az FF halott és úgyis itt a kapuban a BMS4 féle sokkal durvább változat.
  • Molnibalage
    Ezek a szín dolgok szerintem böngészű függőek. Nekem itt a cégnél szutyok IE8 van és még azzal is jó a szöveg kijelölés.
  • Borisz80
    Nem rossz az összkép! Ha a régi falcon felirat koncepcióját akarjátok használni akkor a mostanit kicsit finomítani kellene. Speciel az O betűt.
    -kereknek kellene lennie, most ovális
    -a benne lévő szaggatott körök meg a repcsi sziluet koncepciójának, egy célzó kört kellene ábrázolnia egy megcélzott repülővel.

A fórummal kapcsolatban, ha ki akarok jelölni egy szövegrészt akkor a kijelölés az gyakorlatilag láthatatlan, mert most valami sötét szürkés kék a szöveg, kijelöléskor meg fekete lesz. Nem nagyon lehet látni hogy mit is jelöltem ki a fehér háttérrel. A kijelölés színét változtassátok meg ha lehet, mondjuk inverz színekre.
  • Molnibalage
    Nincs meg a régi pm. Mi közé rakjam a linkeket tehát? :)
  • repvez
    A html-ben is ird át a dolgokat,hogy azok is gomboknak látszódjanak és ne nyujtsák el a bannert .
    A multkori rész jó csak másolj még annyi gombot oda amennyi link itt van A href-től induló sort
  • VO101Tom
    Miért nem tesztek fel egy Windows Virtual PC-t, arra egy XP-t a win 7 alá? Igaz, a virtual pc-n lévő windows nem a valód hardvereket látja, ezért játékoknál gond lehet, de egy próbát megér sztem...
  • Molnibalage
    Király, jöhet a kód PM-ben. A bannert meg majd megveresenyeztetjük, de ez a kékes alap nagyon fasza.
  • Molnibalage
    Bőven jó.
  • Borisz80
    Elnézést, már így is szét offoltuk a fórumot, de nagyon szeretném használható futtatásra bírni az F-15-öt.

Úgy néz ki hogy a menü bizonyos pontjai mint airframe, arming stb,... azért fagy ki mert a menüjük egy részén videó megy.
    DDwrapperben átírtam a novideomemory- t 2-re (ezt találtam egy fórumban) de ekkor eltűnik a menü összes szöveges része. Viszont működnek a videót tartalmazó menük. Ám úgy tűnik ha kilépsz a repülésből akkor kifagy.
  • L Viper #47308
    Nekem megvan a Korea Gold, (Hivatalos neve F/a 18 Precision Strike Fighter)
    Sajnos legkorábban jövő kedd környékén tudok ez ügyben segíteni.
  • Borisz80
    jó kép!
    esetleg lehetne vegyíteni a legelső Falcon feliratmódjával
    http://elisoftware.org/images/2/27/85004-10608.jpg
  • arrow19
    Ittvan felirat nélkül...
  • repvez
    Amugy a felirat kell, hogy tudja az idelátogató, hogy melyik topéicban is van, a linkeket is áttehetnéd a gombos megoldásra ahogy a tesztnél van, kevesebb helyet foglalnak el és nem kell görgetni az első hozzászóláshoz , hogy látszódjon
  • repvez
    A teszt topic frissült, vélemény , Kékes árnyalatra
  • Molnibalage
    http://www.benchmarksims.org/forum/showthread.php?18355-Runway-Textures/page10

Arty kiadta WIP-ben a kifutó textúrákat és későbbi posztban van lowres skinváltozat is.
  • Molnibalage
    Az eredeti Falcon és a BMS4 kékes színvinlága valóban jobban illene a fórumhoz. Én a játékból kivet képpel terveztem bannert csinálni. Ez a kép nem lenne rossz, ha nem lenne rajta felirat...
  • arrow19
    Banner 5let ha rászabnánk a fórum színvilágát nekem ez a régi Falcon 4.0 CD doboz artwork színvilág jobban tetszene
  • Molnibalage
    Pedig ennél a bannernél én is jobbat csinálok. De tényleg. ;)
  • Borisz80
    mint mindig az öröm ismét elhamarkodott volt. A menü még mindig nem tökéletes. Egyes elemeinél kifagy a játék. Pl fegyverkezés, aircrew... és a legnagyobb érvágás az hogy a kampányok sem indulnak el, mert ezek is kifagynak egyből a menüben. FUCK!
  • Borisz80
    A fejlécben lévő kép nekem is tetszik!

F-15
    Nem tudom hogy csináltam, de tökéletesen működik a Janes F-15, pedig este voltak gondok. Menük ugyan úgy nem mentek, illetve a repülés elindítása után hupililafostrágya színekben ponpázott minden.

Játék install, patch, steamre felvesz, ddwrapper bemásol (az említett sor átír 1-esre), nglide install (configban a logo ki), steamben elindít, intro helyett kifagy , f15 elindít saját ikonjával, setupjában minden videó kikapcs (a nem működő UI-ban kitapogattam), steamben elindít, setupban átkapcsol 3dfx-re, és meeeeeeegy!
    A HOTAS is megy tökéletesen!
    Már csak azt kell megnézni hogy a kampányban a rohadt hosszú útvonalrepüléskor kifagy e a progi, mint win xp-n.

F-18 Korea Gold
    Ha valakinek megvan erre én is szeretnék szert tenni.
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.08.13. 13:09:29
  • repvez
    Ekkor fog megjelenni ! :P
    de ez biztos
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.08.13. 12:56:55
  • Molnibalage
    Igen. Sanszosan azért készült ahhoz új modell.
  • Talon11
    Gondoltam....akkor a "Hayab"-féle Harrier csak a 4.33-ban lesz teljes értékű?
  • repvez
    DE mikóóóóóóóór ?
  • Molnibalage
    Mav-jp írta.

Vtol is not modelled in falcon 4

It is partially modeled in bms 4.32 with AFM but not activated due to lack of FLCS

It will be fully active in 4.33
  • Molnibalage
    Sajnos nekem nem megy. UI most is rossz, a 3D világ betöltődik.
  • Berkut111
    Csak NGlide. 1920x1080, tobbi alap. Az F15-on belul a grapichs-nal atallitottam Glide-re. Nekem mar keso van. Holnap csinalok videot.
  • Molnibalage
    A dll nélkül? A glidenál mit állítottál be?
  • Berkut111
    Hehe. Nkem megy az F-15 3D-vel. F-15+patch+glide+Steam.A Longbow 2,F-18 (meg) nem megy. (Stopped working)
    Utoljára szerkesztette: Berkut111, 2014.08.12. 22:22:01
  • Molnibalage
    Az F/A-18 Korea Gold megvan valakinek? Nem találok sem torrentet sem letöltési lehetőséget sehol.
  • z0ty4
    jó lesz ez a kép.
  • L Viper #47286
    A régi után felüdülés :)
  • Molnibalage
    Azt elfelejtettem a teszt topikból betenni. Nekem öszintén szólva nem tetszik annyira, da a régit már untam. A jövőhéten szabadságon leszek, akkor lehet, hogy összerakok egy jobbat.
  • L Viper #47284
    De jó az új fórumkép
  • L Viper #47283
    Az lesz az.
  • Molnibalage
    Tévedtem, nem tökéletes. Az UI megy, de a 3D világ meg nem... :(
    Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.08.12. 20:53:37
  • Molnibalage
    Felrak, patch, ddwrapper és Glide és utána steam.
  • Borisz80
    Vagy előbb az t a ddwrapper és a többi dolgot is végig kell zongorázni?