52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#47319 A teszt opicban már változtattam a kijelölésen és pár pusz gomb is bekerült, de kell mindegyik ? Mert egyenlőre nem tudom, hogy tegyem 2 sorba öket és igy csak enyi fér ki -
#47318 Fixálva lesz idővel minden! -
#47317 A fenti linksor még nem teljes, nagyon nehézkes szerkeszteni a cuccot. Ami vissza fog kerülni Viper és Destroy cuccai és az FF manual és HT összefoglaló. A MolyFalcon nem, nincs értelme, az FF halott és úgyis itt a kapuban a BMS4 féle sokkal durvább változat. -
#47316 Ezek a szín dolgok szerintem böngészű függőek. Nekem itt a cégnél szutyok IE8 van és még azzal is jó a szöveg kijelölés. -
#47315 Nem rossz az összkép! Ha a régi falcon felirat koncepcióját akarjátok használni akkor a mostanit kicsit finomítani kellene. Speciel az O betűt.
-kereknek kellene lennie, most ovális
-a benne lévő szaggatott körök meg a repcsi sziluet koncepciójának, egy célzó kört kellene ábrázolnia egy megcélzott repülővel.
A fórummal kapcsolatban, ha ki akarok jelölni egy szövegrészt akkor a kijelölés az gyakorlatilag láthatatlan, mert most valami sötét szürkés kék a szöveg, kijelöléskor meg fekete lesz. Nem nagyon lehet látni hogy mit is jelöltem ki a fehér háttérrel. A kijelölés színét változtassátok meg ha lehet, mondjuk inverz színekre. -
#47314 Nincs meg a régi pm. Mi közé rakjam a linkeket tehát? :) -
#47313 A html-ben is ird át a dolgokat,hogy azok is gomboknak látszódjanak és ne nyujtsák el a bannert .
A multkori rész jó csak másolj még annyi gombot oda amennyi link itt van A href-től induló sort -
#47312 Miért nem tesztek fel egy Windows Virtual PC-t, arra egy XP-t a win 7 alá? Igaz, a virtual pc-n lévő windows nem a valód hardvereket látja, ezért játékoknál gond lehet, de egy próbát megér sztem... -
#47311 Király, jöhet a kód PM-ben. A bannert meg majd megveresenyeztetjük, de ez a kékes alap nagyon fasza. -
#47310 Bőven jó. -
#47309 Elnézést, már így is szét offoltuk a fórumot, de nagyon szeretném használható futtatásra bírni az F-15-öt.
Úgy néz ki hogy a menü bizonyos pontjai mint airframe, arming stb,... azért fagy ki mert a menüjük egy részén videó megy.
DDwrapperben átírtam a novideomemory- t 2-re (ezt találtam egy fórumban) de ekkor eltűnik a menü összes szöveges része. Viszont működnek a videót tartalmazó menük. Ám úgy tűnik ha kilépsz a repülésből akkor kifagy. -
#47308 Nekem megvan a Korea Gold, (Hivatalos neve F/a 18 Precision Strike Fighter)
Sajnos legkorábban jövő kedd környékén tudok ez ügyben segíteni. -
#47307 jó kép!
esetleg lehetne vegyíteni a legelső Falcon feliratmódjával
http://elisoftware.org/images/2/27/85004-10608.jpg -
#47306 Ittvan felirat nélkül... -
#47305 Amugy a felirat kell, hogy tudja az idelátogató, hogy melyik topéicban is van, a linkeket is áttehetnéd a gombos megoldásra ahogy a tesztnél van, kevesebb helyet foglalnak el és nem kell görgetni az első hozzászóláshoz , hogy látszódjon -
#47304 A teszt topic frissült, vélemény , Kékes árnyalatra -
#47303 http://www.benchmarksims.org/forum/showthread.php?18355-Runway-Textures/page10
Arty kiadta WIP-ben a kifutó textúrákat és későbbi posztban van lowres skinváltozat is. -
#47302 Az eredeti Falcon és a BMS4 kékes színvinlága valóban jobban illene a fórumhoz. Én a játékból kivet képpel terveztem bannert csinálni. Ez a kép nem lenne rossz, ha nem lenne rajta felirat... -
#47301 Banner 5let ha rászabnánk a fórum színvilágát nekem ez a régi Falcon 4.0 CD doboz artwork színvilág jobban tetszene -
#47300 Pedig ennél a bannernél én is jobbat csinálok. De tényleg. ;) -
#47299 mint mindig az öröm ismét elhamarkodott volt. A menü még mindig nem tökéletes. Egyes elemeinél kifagy a játék. Pl fegyverkezés, aircrew... és a legnagyobb érvágás az hogy a kampányok sem indulnak el, mert ezek is kifagynak egyből a menüben. FUCK! -
#47298 A fejlécben lévő kép nekem is tetszik!
F-15
Nem tudom hogy csináltam, de tökéletesen működik a Janes F-15, pedig este voltak gondok. Menük ugyan úgy nem mentek, illetve a repülés elindítása után hupililafostrágya színekben ponpázott minden.
Játék install, patch, steamre felvesz, ddwrapper bemásol (az említett sor átír 1-esre), nglide install (configban a logo ki), steamben elindít, intro helyett kifagy , f15 elindít saját ikonjával, setupjában minden videó kikapcs (a nem működő UI-ban kitapogattam), steamben elindít, setupban átkapcsol 3dfx-re, és meeeeeeegy!
A HOTAS is megy tökéletesen!
Már csak azt kell megnézni hogy a kampányban a rohadt hosszú útvonalrepüléskor kifagy e a progi, mint win xp-n.
F-18 Korea Gold
Ha valakinek megvan erre én is szeretnék szert tenni.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.08.13. 13:09:29 -
#47297 Ekkor fog megjelenni ! :P
de ez biztos
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.08.13. 12:56:55 -
#47296 Igen. Sanszosan azért készült ahhoz új modell. -
Talon11 #47295 Gondoltam....akkor a "Hayab"-féle Harrier csak a 4.33-ban lesz teljes értékű? -
#47294 DE mikóóóóóóóór ? -
#47293 Mav-jp írta.
Vtol is not modelled in falcon 4
It is partially modeled in bms 4.32 with AFM but not activated due to lack of FLCS
It will be fully active in 4.33 -
#47292 Sajnos nekem nem megy. UI most is rossz, a 3D világ betöltődik. -
Berkut111 #47291 Csak NGlide. 1920x1080, tobbi alap. Az F15-on belul a grapichs-nal atallitottam Glide-re. Nekem mar keso van. Holnap csinalok videot. -
#47290 A dll nélkül? A glidenál mit állítottál be? -
Berkut111 #47289 Hehe. Nkem megy az F-15 3D-vel. F-15+patch+glide+Steam.A Longbow 2,F-18 (meg) nem megy. (Stopped working)
Utoljára szerkesztette: Berkut111, 2014.08.12. 22:22:01 -
#47288 Az F/A-18 Korea Gold megvan valakinek? Nem találok sem torrentet sem letöltési lehetőséget sehol. -
#47287 jó lesz ez a kép. -
#47286 A régi után felüdülés :) -
#47285 Azt elfelejtettem a teszt topikból betenni. Nekem öszintén szólva nem tetszik annyira, da a régit már untam. A jövőhéten szabadságon leszek, akkor lehet, hogy összerakok egy jobbat. -
#47284 De jó az új fórumkép -
#47283 Az lesz az. -
#47282 Tévedtem, nem tökéletes. Az UI megy, de a 3D világ meg nem... :(
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.08.12. 20:53:37 -
#47281 Felrak, patch, ddwrapper és Glide és utána steam. -
#47280 Vagy előbb az t a ddwrapper és a többi dolgot is végig kell zongorázni?