52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#47359 Nosztalgia, de most a témánál maradva. Van jónéhány régi számítógépes újság a padláson. Ezt találtam.
Falcon 3.0 - PCGuru-s cikk.
1 oldal
2 oldal
3 oldal
4 oldal
Az első Falcon -ról is van. Holnap felrakom. -
#47358 Uhhh nagyon vagany lett a topik!!! :-) -
#47357 f16simulator
face kell -
#47356 De annyira nem gáz szerintem,majd finomitok rajta később, ha a tesztnél is lesz több oldal , csak nem akartam teleszórni miatta a topicot, bár arra van . -
#47355 A céges gépem monitora egy rakás szar, ott nem láttam még szín eltérést sem. -
#47354 Ezt mondtam délelött, hogy a teszt topicban már a banner fele körül vége van az átmenetnek és utánna csak a sima háttér van,de itt az átmenet lejjebb csüszott és ugye a sötét rész is vele eggyütt. -
#47353 Sötétes tónusúnak kell lennie a kinézetnek? A teszt topik nekem világosabb mint ez itt. -
#47352 Soha semmilyen hír nem volt róla. -
Talon11 #47351 Molnibalage? Van egyéb új hír a 4.33-ról? -
#47350 Üdv uraim ! Fasza lett az új külcsin ! -
#47349 A banner szélein látszik kicsit a színek határa, de ezt leszámítva tökéletes. -
#47348 Akkor jó,nekem a teszt topicban már a banner alatt egységes háttér szin van ott ér véget a szinátmenet, Itt meg a Balkános linkelt videóig ér az átmenet nálam és emiatt egy kicsit sötétebb is az oldal és látszik a szegélye a hozzászólás mezőnek odáig.
Egyébként a felhasználói menü/beállitásoknál ki lehet már kapcsolni ,hogy az oldalon lévő képeket csak görgetés után töltse be hanem már egyszerre az összeset. Illetve ha jól láttam akkor nagyobb nick bannert is lehet feltölteni 120x20-as helyett vagy lehet csak a felbontása nagyobb . -
#47347 Nekem tökéletesen egyforma a tesz és ez a topik. Nekem 100 hsz/oldal van és még a szaros IE8 alatt is tökéletes a topik. -
#47346 A banner teljes egészében Arrow19 érdeme, neki kell hálálkodni, én csak a cicomát csináltam köré, hogy beleolvadjon a környezetbe, persze a teszt topicban egy kicsit jobban belesimult a kép a háttérbe.
Nem tudom, hogy kinek hány HSZ megjelenités van beálitva 1 oldalra,de a teszt topicban ugye mégcsak 26 hsz van itt meg nálam ha jól tudom 80 megy egy oldalra és az átmenet %-ban van megadva , ezért az elcsúszás.Majd még lehet finomítok rajta ha ott is lesz már legalább egy oldalnyi hsz. -
#47345 A 350 csomó és 12G-nél nem AoA limit van a valóságban. Fizikailag nincs elég felhajtóerő ehhez még fegyverzet nélkül és 20% tüzelőanyaggal sem...
A fórum meg tényleg kurva jó lett, örök hála repveznek. Ha a fenti képpel esetleg csinálok egy hasonló bannert, akkor repvez neve tutira ottan lesz. -
#47344 Ja ezt a Janes F-15-re írtam. -
#47343 Meg a jane's usaf-ot is felteszem,főleg az F-117 miatt. -
#47342 Épp mostanában gondoltam rá,hogy újra felrakom az F-18 Iraki freedom-ot. Nekem tetszett a műholdas scenery,csak rendesen megtanulnom nem sikerült a harcot a géppel,mindig leszedtek,aztán elment a türelmem. -
#47341 múltévben kijött -
#47340 A repmodell szerintem gáz, ilyen kóvájgó gépmozdulatokat csak az USAF-ban tapasztaltam. Olyan mintha egy gumiszalag lenne a gép orrára kötve és mindig visszarántódik ű, himbálózna egy kicsit miután semleges állásba hozom a botot.
Az meg szerintem nevetséges, hogy a bot hasrahúzásával 350 kts-nél egy 12g-s hipergyors bukfencet lehet csinálni. Olyan mintha nem működne az állásszög szabályozó rendszer. Az F-15-nek az avionikája nagyon jó, a grafika még elmegy az 5nm bubble-t leszámítva, a repmodell viszont abszolult nem tetszik.
Fórum
Szerintem szuper lett! -
#47339 -
#47338 Nem tudom mi befolyásolja a dolgokat,de a teszt oldalon nincs ekkora hézag a banner fölött -
#47337 Ez a régi kinézet mellett is így volt A banner méretén még lehet egy kicsit nyerni és banner felett is van egy kis szünet. -
#47336 Szép a fejléc, de nem túl magas? Amikor megnyitom a fórumot, még a legelső hsz-t sem látni, és görgetnem kell lefelé, hogy akár a szövegmező is használható legyen... valami laposabb jobb lenne sztem... -
#47335 A több hosszászólás miatt itt elcsúszott a szinátmenet :( -
#47334 Hát ez ilyen. A megjelenésekor eléggé megfektette így is a gyengébb gépeket. :)
A repmodell a legutolsó peccsel szerintem mai szemmel is nagyon komoly. Az avionika is, de már csak nosztalgiázni rakom fel néha pár kör erejéig. -
#47333 Még egy Mirage videó.
nem lett rossz.... -
#47332 Janes F-15 kampányát sikerült elindítani, de sajnos repülés közben 2 próbálkozásból 2x random kifagyott.
Hatalmas negítívuma a programnak az hogy CSAK 5 mérföldes a bubble. 5 mérföldel távolabbra nem rajzolódnak ki a földi objektumok és a föld texturája sem (csak pár főbb "felhőkarcoló" illetve a reptér betonja) , még a LANTIRN célmegjelölő képén sem. Mindig radarral kell célozni. Ground stabilized üzemmódot meg még nem találtam, így 5 nm-en belül lehetetlen finoman manuálisan rávinni a célra a szálkeresztet. -
#47331 A teszt topicban még variáltam vele, de ott még nem tudtam mindent kipróbálni mert ugye a kevés hsz miatt , nem látszik még pár elem aminek lehet hogy kell a szinét vagy helyét változtatni a későbbiekben. -
#47330 wooow jó lett a fórum... fejléc is pofás
Jana köszi a képet -
#47329 Szép lett! :) -
#47328 Még finomítottam ezt azt :) -
#47327 Szép lett a fórum kinézete. -
#47326 Biztos, bár szerintem a falcon felirat nyugodtan lehet elöl, takarhatja a gép farkát. A Benchmark sor amúgy is elöl van.
Persze csináljátok úgy ahogy gondoljátok. Nekem a szürkés is jó volt, nem igazán számít hogy most milyen kinézete van csak komoly látványvilágú legyen. Nem kell vadászpilótának öltözött hello kitty-s hupililalibafosrószaszínestürkiszhányászöld színek kavalkádja.
A fórum kinézethez még jó lenne ha a hsz-ek oszlopa ki lenne emelve a mostani kékes színnel, a két szélen meg mélyebb kékes szín.... már ha értitek mit gagyogok.
A mostani kép szerintem nagyon jó. Nem is kell bele több csillivilli logo meg agyon effektelni. Max az O betűt találjátok ki hogy így hagyjátok, vagy sima O marad, vagy finomítjátok a benne lévő ábrát. -
#47325 Na, itt az új összefoglaló thread a reptér textúrákhoz.
http://www.benchmarksims.org/forum/showthread.php?19737-Runways-Taxiways-High-Resolution-Textureshttp:// -
Talon11 #47324 Ötletes! Nekem tetszik is...
-
#47323 Böngészőtől is függ de lehet "overrideolni". -
#47322 Köfköf -
#47321 Igen, kb. jó lesz bár a képfeltöltés opció talán felesleges, hiszen mindenki azt használ, ami neki jó. Akkor beférne még pl. Viper és Destroy linkje is. -
#47320 Borisz, a banner csak időleges. Megvan a feliratok nélküli is. Egyébként az O betűnek semmi baja, az eredeti Falcon felirat karakter készlete is ilyen. Őszintén szólva nekem a mostani is tetszik, valami hasonlót összehozni elég időigényes. Jól látható a képen, hogy igensok layrből rakták össze és dolgozni kellett rendesen, hogy a karakterek egy része a gép előtt a másik része meg mögötte legyen.