52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#47399 Milyen rakétafegyverzet is van a 25-ösön? Meg milyen hatékonyságú a radarja? Az tiszta hogy elmarad mind a két téren a 31-estől.
Fostak = az USAF vezetése megtiltotta, hogy a pilóták fordulóharcba bocsáltkozzanak a 29-essel. BVR-ben kellett lelőni. Doksi filmben hallottam. Gondolom legfőképpen a sisakcélzó + R-73 miatt.
SR-71 repült vietnám felett? -
#47398 Ez sem igaz. Az SR-71 soha nem repült be sem a VSZ sem a Szu légterébe. A MiG-25 a B-70 elfogására és a többi interkontinentális bombázó elfogására lett tervezve. -
#47397 Úgy tudom,hogy az SR-71 és egyéb felderítőgépek elfogására lett kifejlesztve. De teljesítményben elmaradt az Sr-71-től,nem tudta volna elfogni.
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2014.08.22. 21:54:27 -
#47396 Egyáltalán nem fostak, csak legamasabb szintű fenyegetésként kezelték. Ha fostak volna, akkor 1:1 erőviszony esetén lelépnek. Ehhez képest az egész ODS egyetlek klasszik dogfightja egy 29-es ellen volt.
A MiG-25 a taktikai vadászok átlagos magasságán 0-8km-en egy rakás szar. Felette is csak gyors, de semmi különös. Ehhez képest az egyetleni iraki légigyőzelmet egy mázlis 25-ös érte el. A MiG-25 vadászgépek elleni harcra gyakorlatilag alkalmatlan n+1 dolog miatt. Részletezzem? -
#47395 ODS-ben mégis a Mirage F.1 és MiG-29-es gépektől fostak az amcsik.
Azt nem értem hogy a MiG-25-ösök miért nem voltak képesek hatékonyabban harcolni? -
#47394 Hétvégén ki ér rá videót csinálni? Addigra elérhető lesz az installer nélküli Korea '80s. Pár snitthez kell multis társ. Pl. kintről felvett hordozós leszálláshoz és indításhoz. -
#47393 Nagyon nem... F-4 Phantom II és MiG-21MF kategória. Köze nincs repteljesítményben még a Hornethez nemhogy az F-15/16 vagy Szu-27/MiG-29 párosnak. -
#47392 Hát azért nem hinném ezt annyira biztosan, mivel nagy szárnyterhelésü gép ( kis szárnyfelület ,nagy tömeg) és ez még az analóg érában készült ,tehát viszonylag stabil kialakitásu, tehát nehéz kimozditani a stabil helyzetből, magyarul irányt változtatni . ezért is lehet vele földközelbe olyan jól menni ,mert nem annyira dobálja a légáramlat. Elektronikai szinten sincs a toppon, ,hogy a fegyverekkel jó legyen.
DE nem azt mondom hogy nem jó gép,csak hogy van nála jobb is.
-
Talon11 #47391 Talán a Mirage F.1 a legjobb dogfigther gép, főleg WVR-ben... -
#47390 Mirage F1. Gép, kabin és FM is lesz. FM pontosabban már van, a többi készül. -
#47389 F-16 Falcons Fly In Close Formation - Cockpit Video -
#47388 Targeting Pod (TGP).
https://www.youtube.com/watch?v=tIO3OGNlXJ0
1. Sensor of intrest (SOI) a TGP-t megjelenítő MFD-n kell hogy legyen.
2. TGP-s MFD-n felső sor közpső gomb Fov zoom. Narow / Wide
3. Illetve alatta olvasható x.x zoom ctrl+f3-f4
-
falcon16 #47387 Üdv!
Abban kérném a segítségeteket,hog ya Falcon BMS-ben az MFD-t, pl:lézervezélésü bombánál hogyan lehet zoomolni milyen bill. kombinációval.
Üdv:falcon 16 -
#47386 A MOD majdnem készen van. Holnap még egy utolsó DB check lesz és töltöm fel Khroniknak, hogy csináljon installert. Hétvégén megpróbálom megcsinálni a release videót és akkor jövő héten kezdődhet a show. -
#47385 Remélem jó lesz. Kész van. -
#47384 Mire számítottál? A kék oldalon nemigan van elsővonalas gép, ami igen szarul nézne ki Falcon szinten, vagy legalább egy jó skin ne segítene rajta. Neozino csinált eszméletlen jó 21-es és 31-es skint. Mondjuk a stock DB-ben az egyik 21-es modellje tűrhető a másik rakat szar.
A 25 helyett tényleg logikusabb lett volna a 21-es. A 25-ös marginális típus a Falconban. -
#47383 Ok. Egyébként sikerült leszedni és nem 3.0 akárminek hívja magát. El is indult, de a menuben az első kattintás után leáll a progi. Nem írja a win, hogy nem válaszol vagy ilyesmi, csak semmit sem lehet csinálni. Remélem a tied jó lesz. :) -
Talon11 #47382 MiG-25? Ez komooly? Azt hittem, hogy valami más gépet fog bemutatni... -
#47381 Balázs, az ígért link nemsoká megy privben (töltöm felfele). -
#47380 Új Hayab vas. -
#47379 Remélem is. 7 éve van Track IR-em és 7 év alatt nem tudtam beállítani úgy, hogy élvezhető legyen, csak filmezéshez használom.. -
#47378 Ha támogatja majd az oculust akkor minden simpit megy a kukába ;) Remélem a BMS következő része támogatni fogja. -
#47377 Egyenlőre dolgozom még a kinézeten, majd ha készvan akkor fogom küldeni. -
#47376 NEkem csak a teszt topicra van ráhatásom, az itteniben Molni a HG. ha leirod hgogy melyik szekcióban melyik részt kell átirni azt balázs meg tudja csinálni igy itt is hatással lesz . -
#47375 OFF
Évek óta kerestem két zenét. Az egyiket soha nem tették rá OST-re és Score-ra sem, a másikat meg meg sem említették még talán a film végén sem.
Az Őrület Határán című film végén levő zene, amikor Witt-et lelövik.
A Gangs of New York filmből mikor eldördül a katonák sortüze, akkor ment ez.
10+ éve után sikerült végre megszerezni őket. Megéri türelmesnek lenni. :)
ON -
Axtros #47374 Nekem a DCS-el az a legnagyobb bajom, hogy a fizetős modulok nagyon bugosak, illetve pont olyan modulok jönnek ki, amelyek nem érdekelnek. Ma az online és egyéb hülye gyerek játékok a menők, amik valóban csak a dohányról szólnak, a kemény szimulátorok világa pedig nem hoz a konyhára eleget attól a vékony rétegtől, akiknek igénye van erre. (Bár arról, hogy ez mennyire vékony azért vitatkozhatnánk, elnézve az egyes fanokat, akik otthon különféle cockpit-eket építenek igen sok pénzt beleölve.)
Azt gondolom, hogy sajnos ez a jövőben sem fog változni, marad a Falcon továbbfejlesztése, illetve a DCS. Ami talán előbb-utóbb kiforr, és technikailag megbízható lesz, de az ára és a gazdaság politikája nem hiszem, hogy változni fog. Én pedig nem fogom a ruszkikat pénzel pumpálni. :) -
#47373 OFF:
a napokban hallottam ezt a zenét és valahonnan ismerős az alapzene de nem tudom, hogy honnan, tuti hogy vmi amcsi rockbanda de nem ugrik be hogy melyik. asszem egy cruise clip alatt hallottam de nem nagyon találom, visszanéztem a yt előzményeket de semmi. vkinek ismerős? ez lenne a zene
ON: -
#47372 Ha @repvez a main wrapper paddingját 0-od utánna megnövelem 960px-re a képet. -
#47371 Én ezt azzal előzőm meg, hogy már csak inkább olvasok róla, hogy más hogyan szop vele. Egy rekesz sört teszek rá, hogy soha a büdös életben nem lesz olyan szinten játszható az a bughalom, amennyire illene. Átbasztak a BS-sel, aztán A-10-zel. Most a DCS world alatt a modulok fele atombugos, az alap szintén, az EDGE majd jól feje tetejére állítja megint az egészet és a CA meg gyakorlatialg instant halál amennyira olvasom MP-ben a sg-s fórum szerint.
És mindnez úgy, hogy n+1-szer lehúzott az ED, már ha voltál olyan hülye és megvetted az FC 2.0 és 3.0-át. Az A-10C engem kurvára nem érdekelt csak azért vettem meg, mert azt hazudták, hogy a későbbi multirole jetekhez is ez kell. ED meg elemehet a faszba... -
#47370 Nosztalgia 2.
Az ígért cikk az első Falconról, a Commodore Világ (CoV) újságból!
1. oldal
2. oldal
3. oldal
4. oldal
5. oldal
6. oldal
térkép kiegészítés
Következő scannelt cikk a Tornado lesz (és / vagy a Falcon 4.0 )
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.08.17. 21:36:08 -
#47369 A játékipar a pénzről szól. Mi nem hozunk eleget. Keskeny réteg vagyunk. Én örömmel tolnám a DCS-t de elég sokszor rohamot kapok tőle, és szívesen beleba**nék valamit a monitorba. Amikor pl tök indok nélkül szaggatni kezd. (A10)
Szóval egyelőre inkább STO-zok. Az legalább kikapcsol és élvezem. -
#47368 A banner képet ki tudjátok kicsit szélesíteni, hogy a fő szövegrés keretével passzoljon? -
#47367 Egészen elképesztő, hogy szó szerint tucatszál léteztek jetes szimek a 90-es években, de 2000 óta kb. van a Falcon 4.0 utód és LOMAC DCS. Ennyi. Minden más félárkád vagy árkád.
Ennyire talán még a point and click kalandjátékok sem haltak ki.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.08.17. 21:07:57 -
#47366 nekem a Jetfighter 5 ugrott be így hirtelen.
meg is van valahol.... -
#47365 A három is nagyon komoly cucc volt. Sokat nyomtam vele :) -
#47364 Tabletra nagyobb telefonra kötelező darab :) -
#47363 Ilyesmi hibánál a cd-k tartalmát érdemes kimásolni egy mappába (a bemountolt cd-ről) és úgy megpróbálni felrakni. -
#47362 Van crack file és kell mellé az, amit korábban már linkeltem. -
falcon16 #47361 Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket,hogy letöltöttem az USAF-t de telepítés után mindig azt kéri hogy tegyen be a meghajtóba az 1 es lemezt de hiába minden akkor is ezt írja ki. Mit tegyek hogy működjön ill. honnan töltsem le ami telepítés után működik.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv:falcon 16 -
#47360 Beszarás. :)