Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE egy Clod szintú 2.vh szimulátornál elõnyt jelentene.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Tehát kell használni.
Anyám, lehet hogy újra meg kell tanulnom repülni a BMS-el? <#vigyor2>#vigyor2>
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Az attól függ milyen manõvert akarsz csinálni.
Mert ha csúszásmentesen akarod a fordulót végrehajtani akkor kell használni, ha csak simán bedöntés nélkül akarsz fordulót akkor megint használod orsózásnál is ha egyesensen akarod tartani az órát.DE ha csak forgolódsz és mindegy merre megy akkor nem kell 😊
Viszont a pedállal még rá is erõsithetsz bizonyos manõverekre, hogy gyorsabban fordulóba vidd vagy a palást orsónál.Persze itt már sokat számit , hogy mit enged a gép. Mert ha jól tudom az F18-asnál igy lehet könnyen dugóba vinni.
Ezért nehéz a lassú orsó mert ott a lábbal ellent kell tartani , hogy a gép orra ne billenjen le.
Egy hülye kérdés.
Vadászgépeken is egyszerre használják a csûrõt meg a pedált?
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Az RWR a valóságban egy igen megbízhatatlan szerkezet volt régen és ma sem 100%, közel sem. Egyszerûen fals jeleket generál van nem érzékel egyes dolgokat. Egyszerûen olyan EM sugárözönben élnek a gépek, hogy nem lehet megoldani mindent.
Ezen felül a valóságban az azonosítás sem olyan, mint a szimulátorban, hogy mindent 100%-os azonosít és mndig jó távolságbecslést kapsz és tûpontos irányémérst. Ezért olyan röhejesen könny kimenzõverezni az ARH rakétkat, ha van elég sebességed. Odaszögezed a 2/10 vonalhoz és, ha az RWR-on adott pontban van a M jel, akkor 9 G és hurrá. Ennyi. A valóság ennek szöge ellentéte.
Összefoglalva hogyan kelleM
Bizonytalanul, nem tûpontosan, fals jelzéseket is adva, stb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mi az hogy nem tûpontos RWR? Hogyan kellene mûködnie? Komolyan érdekel.
A kérdésemnél maradva:
Ezt a kettõt néztem ki
Saitek Pro Flight Combat Rudder Pedals (drágább viszont F-16 koppintás)
Saitek Pro Flight Rudder Pedals (olcsóbb és nem tudom mire hasonlít)
vagy valami mást?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mit fejlesztenek? Amit eddig elfecsegtek olyan dolgok lesznem benne, mint pl. nem tûpontos RWR modellezés, alapvetõ modellezésbeli változások. Egy rakás új gép és ezek kapnak FM-et is. A Harrier játéksnál pl. elvileg valódi tolóerõ modellezést és nem FM hekkelést FLAP-szel... Stb.
Egyesek nézõpontját aboszlút nem értem. Úgy kezelik az egészet, mintha csak "séta a parkban" lenne egy ilyen játékot fejleszteni...
Ramp-ról indulva nem tölti be az útvonalat egyáltalán, és a datalink sem mûködik rendesen, mindenkit úgy mutat mintha a HSD megjelenítési tartományán kívül lenne. Ezt leszámítva minden mûködik, de ezt kétszer egymás után megcsinálta tegnapelõtt Sínai MP-n.
Második alkalommal Tibivel szimultán klikkeltem mindent oda és akkor, ahogy kell, különösen figyelve az INS-re, de ugyanaz a végeredmény.
Egyetlen dolog változott a közelmúltban, Balázs 80-as MOD-ja lett felrakva, de a hadjárat miatt visszamásoltam az eredeti fájlokat. (Data/Art és Data/Sim mappákat egészben).
Nincs ötlete valakinek, hogy ez mitõl lehet?
www.pumaszallas.hu
Vagy hamár ilyen Harwer ID-s akkor gondolom valahol szerveren tárolják, hogy ki kap engedélyt ki nem, mert akkor lehetne mondjuk 1 hónapos nyilt bétateszt is aztán utánna megint megvonnák az engedélyt, igy mégtöbb visszajelzést kapnának a stabilitásról
Az FO az egyik legnagyobb buka a repszimfejlesztés történetében. A büdös életben nem fog megjelenni. Gyakorlatilag 3-4 éve semmit sem mutattak...
Kezd kicsit Fighter Ops feelingem lenni...
Lefogadom hogy Axe-ék már rég az új BMS-el nyomják <#eplus2>#eplus2>
www.pumaszallas.hu
Egyébként Tom ha a Maya topicba jársz , ránéznél a Hszemre, hátha van ötleted a számomra, hogy tudjam javitani a dolgokat esetleg egy gyorsabb eljárást?
Lehet, hogy kicsit túlreagálta, és nagyobb volt a hiszti mint kellene, de alapvetõen teljesen egyetértek vele.
Nem tudom, hogy a Falconos fejlesztõk hogy állnak hozzá, de HW kulccsal szórakozni nem unalmában fog az ember...
www.pumaszallas.hu
Te mennyire lennél megsértõdve, ha valaki így kezelné a te általad bizalmasnak kezelt anyagot? Én megtanultam türelmesnek lenni. <#zavart1>#zavart1>
Itt a FreeFalcon forráskódja. Aztán megcsináljuk olyanra amilyennek szeretnénk 😊
Valaki tudja közülletek, hogy az orosz oxigénmaszk bõr részét (ahol a maszk és az arcod érintkezik) mivel szokták tisztítani a rárakódott izzadság szutyoktól?