52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#47639 A szimulátor történelmes írásom miatt kérdezem. Az első rész is dinamikus hadjárattal bírt? Az első rész arcade vagy inkább szim?
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.10.01. 22:46:09 -
#47638 A régi EECH - t fejleszti inkább a közösség. A 2 elég bugos és korlátozott eléggé típusok terén. Kipróbálás után visszatértem a régihez, mert ott rengeteg helyszín, gép stb van...
Nem nagyon foglalkozok már vele (kb 2013 tavasza óta), mert a repkedés mostanában csak az FS vonalra korlátozódott. Az is ritkán, mert nincs szabadidőm gyakorlatilag.
EECH Central
Az SG-s topik is halott.
Pár régebbi képem itt.
-
#47637 Szinte? Valódi dinamikus hadjáratot csak ebben és Falconban láttam eddig. Azt nem tudom, hogy a helis szimé milyen mélységig ment el. Tisztán taktikai volt, vagy félig átfolyt már stratégiaiba is? Voltak stratégiai célpontok és supply rendszer is? A Falcon 3.0-át is ki kellene próbálnom, mert a 1995-ös DID féle EF új HD változatát is fel kellene tennem. Vipera egy éve küldte el. -
#47636 Hihi Lémisztő Vipela majd mesél neked. De szim volt az, rendes. Jókat szórakoztam vele anno. A hadjárata kellemes volt. Mondjuk akkoriban még tudtak programozni és szinte mindennek a hadjárata dinamikus volt. Elég intelligencsen reagált sok mindenre. Pl ha az útkereszteződést őrző szovjeteket kipattintottam onnan, akkor az M1esek meg a Bradley-k vadul gyepálni kezdték a túlélőket. -
#47635 OFF
Enemy Engaged 2 dinamikus hadjáratára emlékszik még valaki? Mennyire volt mély a Falconhoz képest? A játék szimulátor volt vagy inkább árkád vonalon mozgott?
ON -
#47634 Mondjuk a tankert és az awacs modellt ráncba szedhetnék, a földi orgánumokra pedig teljes mértékben rá fér a stoppolás. -
Frenky #47633 Üdv Urak! Akik még nem ismerik, bátran csatlakozzanak, ha gondolják:
DCS World MAGYAR Felhasználók csoportja a FB_ON!
vagy Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók csoporja a Google+ ON! Csatlakozz! -
#47632 N+1-szer téptem a számat a kinti fórumon is, hogy nem a lényegetelen huszadrangú repcsiknek kellene új modell, hanem a legközönségesebb és gyakoribb jáműveknek. Hiába modern és elsővonalas pl. a Rafale egyetlen hadjáratban sem szerepel, kabin sincs hozzá. Az én szemszögenből a Rafale modell gyakorlatilag értékelen egy M1A1 magy M60A3-hoz képest. A szállítógépekkel dettó ugyanez a helyzet. Most tegye fel mindenki a kezét, mikor látott ilyet valaki hadjáratban közelről...? -
#47631 Elérhetőek ezek a modellek? A topikot is linkeld légyszi. Köszi. -
#47630 No igen, a modellek ráncfelvarrása már nagyon is időszerű lenne -
#47629 M1A1
M2A3 Bradley
a képek falcon online-ról vannak, ha nem lenne vki regisztrálva. -
Talon11 #47628 Tetszik nekem is... -
#47627 wow kész az uj Tanguska
kép
2
3
kiváncsi vagyok TGP-n hogy mutat -
#47626 Azt látom hogy vannak műszerek, kapcsolók, nyomógombok meg háttérbe panel texturák amiket kirakosgathatok a monitorra ahogy tetszik. De én arra lennék kíváncsi hogy lehetséges e egy amatőrnek új műszert kreálni hozzá vagy komolyabb programozási tudás kell hozzá? Pl. orosz mach mérő. -
#47625 Kirakósjáték. -
#47624 A helios-hoz lehetséges új műszereket kreálni? Bonyolult? -
#47623 Már próbáltam, volt hozzá elég jó profil csinálva.
A saját (Falcon Helios kommunikáció) korlátain belül jól működik. (Nem minden kapcsoló állása megfelelő mindig)
Igazán a DCS A-10C-nél használtam többet. (Bár már igen régen repültem) -
#47622 Ok, tárgytalan az előbbi csak nem néztem eléggé körbe ! Ott van az csak másik gomb alatt -
#47621 JA és ki lehetne cserélni a képfeltöltés gomb linkjét a http://tinypic.com/-ra? Mert a gyári az csak 35kb-os képeket enged és nem lehet URL-ról képet áttenni ha nem támogatott oldalról szeretnél ide beszurni (pl: Photobucket) -
#47620 Melyik év karácsonyát? :) -
#47619 Sztem már megvárják vele karácsonyt vagy ujévet esetleg húsvétot esetleg tetszőleges sorrendbe az elkövetkező években :)
Amugy meg 3-4 hét :D
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.09.23. 22:25:10 -
#47618 Az új rész mikor jön? Van valami ígéret rá? (tudom két hét) -
#47617 A Helios-t használja itt valaki az F-16 műszerekhez? -
#47616 Múlt héten Komárom felett is repkedtek egész délelőtt, sugárhajtómű sivítására ébredtem, eleinte azt sem tudtam mi van :) -
#47615 hogy kell Falcon online-ra regisztrálni?
felmentem ts-re de senkit sem látok és kiad vmi hiba üzenetet. kép
ha a honlapra felmegyek látom, hogy vannak ts-en és szerveren is.
segítene valaki?
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2014.09.22. 17:59:11 -
#47614 a héten szabin vagyok, ha van valakinek megnézni ezt a coop szervert dobjon privit -
Frenky #47613 Újra Top Gun Győr és környéke felett.
Vadászgép repült Győrszentiván felett
Hétfőn 14 óra körül vadászgép repkedett Szentiván felett.
A tapasztalatszerzés érdekében MI–8 típusú szállító helikopterek, valamint JAS–39 típusú Gripen vadászgépek repültek be Győr légterébe.
A felkészülés keretében, szeptember 15-18. között minden nap délelőtt 10 és délután fél 3 között repülési feladatokat hajtanak végre. A különböző repülők (JAK-52 típusú, légcsavaros repülőgépek, valamint JAS-39 típusú Gripen vadászrepülők) a légvédelmi oltalmazás gyakorlását segítik elő.
A repülőgépek tevékenysége miatt fokozott zajterhelésre lehet számítani Győr térségében – hívta fel a figyelmet a Honvédelmi Minisztérium.
Ma pont Győrbe utaztam és jó volt hallani az elhúzó vasmadarakat :-)
-
mikor nézzük meg? ma jön meg az uj proci -
#47611 Falcon Online Coop server, 0-24 :
FO Coop server
Utoljára szerkesztette: axenet, 2014.09.16. 11:27:43 -
#47610 Na akkor nekem 1db kéne a throttlebe :) -
#47609 A CTS potiból az alábbi az ami teljesen olyan mint ami most a joyban van.
251 B 12 F 104 A 5 N B
Mind méreteiben, mind ellenállásértékben. (Megmértem névleges 100KOhm). (D5mm tengely, 3,5-re lapolva a többi méret is stimmel)
Amit eddig találtam HALL szenzort csak kiegészítő vasakkal, kisebb átalakításokkal lehet betenni. -
#47608 Ez kisebb méretü és analóg jelet ad kifejezetten játékvezérlőkhöz fejlesztve,márcsak a beszerzési helyet kéne és az árát kideriteni
itt elvileg az Márcsak az a kérdés, hogy még beszerezhető e illyetve mennyiért,mert ez az ár a mai árfolyamon 11ft :)
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.09.15. 13:24:41 -
#47607 Márcsak azt lenne jó tudni, hogy egy egy ilyen rece-ugrás mennyire jelentkezik a játékon belül érezhető e vagy nem.
Illetve láttam, hogy létezik 14bites verzió ez pontosabb eredményt adhat vagy ha a vezérlő panel csak 10 vagy 12 bitet tud akkor nem lesz tőle jobb semmi esetleg még kezelni sem fogja tudni? -
#47606 Helyesbítek, kvázi (a mi szempontunkból nézve) analóg.
Nem négyszög a kimenő feszültség, hanem recés.
12 bit a felbontás, ami 5000mV/4096lépső=1.22mV egy növekmény.
A bot elektronikai oldaláról nézve ez egyenes jelnövekedés.
Abszolut elfordulást mér a szenzor. -
#47605 Ami szerintem jó:
ENA22 F1 0505 CCW180 N
ez 5VDC mellett analóg 0-5V kimenet +-0,3%.
D6mm tengely, 14mm hosszon, karimás felfogatás, D22mmx14,5mm testrész, a teljes hossza tengelyestől 30.5 mm.
De van menetes felfogatású is.
3 eres kábel:
1 5VSUP
2 out
3 GND
Ha tényleg beszerezhető, ezt azért bele lehet reszelni a botba. Nem olyan nagy ez.
-
#47604 Ezek lineális jelet ad mint a hagyományos potik vagy négyszög jelet ?
Azért ez a majd 3 cm-es átmérő nem épp a legkisebb, mivel én ujra akarom az egész mechanikát csinálni valami hasonló kialakitást gondoltam mint a warthognak csak egyszerüen kivitelezhető modon.
Jana: Jónak tünik az elgondolás,de nem látom tisztán ,hogy hogyan rögzül a tengely ami elforgatja a mágneseket
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.09.15. 10:39:57 -
#47603 Remélem tudtam segíteni -
wittman #47602 Na ennek utána kellene járni, pontosan melyik kell nekünk.
Poti helyett én is HALL szenzor lenne a végleges megoldás, mert ugyebár az nem kopik... -
#47601 Nagynehezen ráleltem hogy kell itthon keresni ezeket a kütyüket.
(még a műszerészeknek is fejtörést okozott)
HALL szenzoros potik.
A szöghelyzetadók a megfelelőek a joyba.
Repvez, neked is ezt ajánlom a figyelmedbe, mert nem kell a mágnessel és a tartójával bíbelődni. (egybe van tokozva minden)
-
#47600 jövőhéten jön az uj proci
Intel® Xeon® Processor L5420
ezzel még elmegy egy darabig a gép
csere volt szőrén-szörre a q8200re.
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2014.09.14. 13:26:30