52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#47839 Ennyi erővel az összes ilyen rádiózós videó is ugyanaz... Random jelenetek teljsen oda nem illő rádiózással. Ha nem, akkor meg ugyanaz az AC/DC vagy Guns szám megy alatta...
Átementből is számtalan formát alkalmazok...
Karaktertípusból n+1-et használtam.....
Komolyan mondom, hogy egyeseknek kijárna egy szemorvos... :)
Amit nem akarózik észrevennetek az a kamerakezelés. Soha senki nem volt olyan szinten mint én. Lehet, hogy ezt nehezetekre esik elsimerni, de anno szarrá bombáztak PM-mel, hogy hogyan vettem fel ezt és azt. Az apró trükkök...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.11.19. 20:29:25 -
#47838 Na látom megint téma van :)
Én csak annyit fűznék a dologhoz, hogy pont azért jók ezek a videok amik ellen te nagyon ellenkezel.az effektek,a rádió hangok, a változatos vagasok. Ha megnezed az összes videód egy kaptafára készül. ugyan az a felirat stílus,ugyanaz a fekete hatás szünettel amit már sokszor említettük. Csak te dacból megse hallgatod az észrevételeit az embereknek. -
#47837 Én mai napig nem jövök rá, hogy hogyan lehetne beüzemelni az F4AWACS-ot rendesen. Pedig akkor kiderülne, hogy 2D-ben mi zajlik, mert az UI térkép nem mutat minden adatot jó főleg, ha szétszakad a kötelék. Mondjuk évekkel ezelőtt próbálkoztam utoljára.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.11.19. 19:05:27 -
#47836 ha már videó:
[Falcon BMS] Magic of the day
mennyire hasznos a human awacs -
#47835 GA videóban azért nincs az a hiba, amit mondasz, mert végtelen replay van és lassítás és utólag meg begyorsítja a videót (felveszi 4-szeres lassításban) és aztán simán 60 FPS-ben is renderelhet és szép folyamatos a kép. Falconnal ezt nem tudom megcsinálni, mert nem lehet.
Szó se róla DCS-sel bármikor összeraknék GA szintű videót - kivéve logó effektek, az ingame felvételekről beszélek - amit kb. összeolózott random jelenetek és effektek sokasága HD-be a zenére rápakolva és néha van benne MP jelenet. Ennyi. GA videóiban sem látszi szinte semmit különlegeset, mert a beépített replay lehetőségével ujjgyakorlat azokat megcsinálni, csak elég vas kell hozzá. Miért én fel tudtam venni azt a befordulós jelentet az volt önmagában fél óra. Vágod. 6 másodpercért szívtam fél órát, mert addig tartott, mire az MI ezt végre megcsinálta és a kamera is pont jó helyen volt és nem basztam el miközben két kézzel csináltam három kezes munkát.
Azt nézd meg, hogy technikailag és kamerakezelés szinten mennyire van más Falcon videók felett az enyém. Tekintva, hogy hány Falcon videót csináltam azért elég vicces amit írsz. Mond, te mikor is csinálták utoljára videót...?
Igen, nem vagyok szerény, mert Falcon videó készítésben finoman szólva nem nyeretlen kétéves vagyok.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.11.19. 18:29:33 -
#47834 Nem fikázom, csak nem értem, hogy mire a nagy ováció. -
#47833 Szakertöi es szerkesztöi szemed nincs, most is ezt bizonyitod, es bizonyitottad mar. Halvany fogalmad sincs milyen "profizmus", átlátás, érzés áll a video mögött. (Glowing amraam is hasonlo) Jo elkepzeleseid talan vannak, de azok nemhogy nem ütik meg, de meg meg sem közelitik a video szintjet. Attol hogy lassu vagy vagy bena vagy, vagy sokaig csinalsz valamit, hogy jo legyen, vagy azt hiszed: tökeletes, attol meg lehet, hogy szar. Innentöl fogva, nincs miröl beszelni. Apro, amatör hibak, effektek, mozgas-, vagashiany, arnyalat, vagasok nagyon sokszor hianyoznak, es ezek megölik a videoid. Ha setalok az utcan es felveszek vmit a telefonommal, alavagok egy zenet, bemozgatom a kamerat, belassitom, -alap dolgok-, attol meg nem lesz semmi extra. Hiaba hiszem a szarrol hogy jo, sött a legjobb, attol meg szar. Itt nem csak a videoidrol van szo, hanem a felfogasodrol. Engedd meg kerlek, hogy ne menjek jobban bele, es a tisztesseg kedveert elnezest kerek ha szemelyes vagyok. En több szazszor (repvez is [engedd meg kerlek], sokan masok is) a szadba ragtam mar (az mas kerdes hogy elolvastad-e, figyelted-e, emlekszel-e), hogy tisztelem a munkassagod, amit teszel, minden elött le a kalappal. De neha nem latod az erdöt a fatol. Egyszerüen nincs miröl beszelni, mindent a szadba ragni. Eddig se ment, ezutan se fog. Velemenye mindenkinek lehet, nekem ez.
Bar van egy olyan erzesem hogy szandekosan szurtad oda azt a mondatot -
#47832 jaj molny már megint csak a te videód. istenem ettől már falnak megyek
miért fikázol mindent ami nem a tiéd?
" Lehet, hogy nem szerény kijelentés, de technikailag közelében nincs egyik videó sem ahhoz képest, amit én összehozok..."
ez meg tipikus Molny kijelentés. már megszoktuk.
"Lehet, hogy más népszerűbb és nézetebb Falcon videókat csinál"
57 603 ehhez nincs mit hozzáfűzni. én személyesen megnéztem vagy 100szor.
-
#47831 Pedig de. Semmiféle spéci és trükkös jelenet nincs a linkelt videóban. A saját ősérgi World of FF4 videómban van olyan jelenlet, amit azt sem tudom, hogy anno hogyan trükköztem össze, olyan rohadt nehéz volt megcsinálni. 3:40. Fogalmam sincs, hogy ezt hogyan tudtam felvenni, csak utólagos sejtésem van.
https://www.youtube.com/watch?v=Mq5A0Gjdx3c&index=7&list=PLE23DCC8E4D1A0650
Lehet, hogy más népszerűbb és nézetebb Falcon videókat csinál, de az effekt részeket leászmítva a felvett anyagok technikai nehézsége 0. Mutass egy olyan Falcon videót ahol olyan szintű dinamika van a külső dogfigtban, mint ami a release videóban van. Ilyet kb. a Lonci/DCS replay lehetőségével lehet könnyen megcsinálni.
Ezt 2007-bem csináltam, kb. fél óra alatt Loncival. Ilyen Falconnal összehozni lehetetlen, mert nem tudud ugyanazt a jelenetet két szögből is megmutatni, mert nincs replay és ennyire free kamerkezelés, de a release videómban legalább egyszer sikerült ehhez közeli eredményt elérni.
https://www.youtube.com/watch?v=GF3LWfHkU3Y&list=UUBLJr04aI_LtH_jn_Ve1EtA
Igen, a videó jó, de szakértő és videókészítő szemmel semmiféle ütősség nincs benne, még az ujjgyakorlat szintjét sem éri el. A saját videózás köznben Track IR használat és hotkey mellett egy harmadik kézre is szükségem lett volna... -
#47830 "Lehet, hogy nem szerény kijelentés, de technikailag közelében nincs egyik videó sem ahhoz képest, amit én összehozok..."
Szerintem innentöl kezdve nincs miröl beszelni. :D -
#47829 Pedig a nagy részén semmiféle látványos akció nincs. Agyon van effektálva egy két helyen, de igazi akció nincs rajta, pedig még MP-s repkedés is volt. Van benne grafikai felvillantás és pár áthúzás és bombázás, de pl. semmi külső nézetből felvett dogfight olyan játékos által, aki csak kameráz.
Lehet, hogy nem szerény kijelentés, de technikailag közelében nincs egyik videó sem ahhoz képest, amit én összehozok...
Nem rossz, de én nem esetem hasra tőle... Ha egyszer rászánnám magam, akkor ennél sokkal "pátoszosabb" videó is lehet, de egyes népszerű elemek használhat tőlem idegen. Pl. nem vágok be rádiózást, mert odailló rádiózást, ami nem csak blalba nem találni sehol...
A release videóban nézd meg, hogy 1:00 körül mi van. Na képzeld el ezt, ha valaki rászánja az időt és 4 v 4 human dogfightban és még 8-10 AI játékossal együtt csinálná. Fincsi... Persze ahhoz az is kell, hogy egyik rakéta se legyen csodafegyver...
Én pl. nagyon régen megcsinálnám a Red Storm Rising egyes részeit, csak egyedül reménytelen. Spéci DB kellene hozzá* és az, hogy akár egyes jeleneteket 5-10-szer is felvegyünk, ami a résztvevők számára több órányi unalmas engedelmesekedés lenne a dirigálásom általn. Hát nem is csinálom meg, marad a MI-s trürkközgetés.
*Pl. AGM-84 és KSR-5 rakétákat úgy modellezném, hogy játékosok repcsija spéci repmodellel bír és ezen rakéták kinézete lenne a 3D modell. Ezzel modellezhető lenne a felpattanó AGM-84 és az, hogy a hajók légvédelme pl. dolgozonn a bejövő ASM fenyegetésre. És ez csak egy trükk a sok közül...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.11.19. 15:51:56 -
#47828 Ezt a videót mindig újra megnézem amikor valaki belinkeli... nem lehet megunni. Nagyon hatásos Falcon promo cucc
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.11.19. 15:44:10 -
#47827 Kibaszott jo ez a video -
#47826 This is why We Fight - Falcon Online Community
Balkan, Redflag, Sínai. -
#47825 Mehet rá direktben. Mindkét telepítési mód esetén a particle is automatikusan felmegy tudtommal. A /sim cserét is megcsinálja a Khronik féle és a JSMGE féle módszer is. -
JohnTerry #47824 Köszi! És erre mehet rá direktben az új Molny MOD?
Esetleg más kötelező vagy ajánlott kiegészítő jött ki a közelmúltban (theatre, cockpit, stb.) amit érdemes telepíteni? -
#47823 -
#47822 A data linken a wingmanről megkapsz fegyverzet és üzemanyag infót.
A data linket célkijelölés és salvo indítás is elég faszányos mélység volt akkor.
A radar itt is azért árkádos, mert nincs AG üzemmód és az AESA lét miatt nincs pásztázi idő sem ezért elevation és azimuth korlát sem, mindent látó szem. Még a radar sem the kapcsolgatod direktben, hanem EMCOM level van.
Szóval van jó és rossz dolog is, de a modellezés azért összességében félárkád. Az F-22 TAW egyakorlatialg az EF2000 ráncfellvart hadjárat és avionikai motorjával megy szeritnem, sok minden szinte 1:1 átvétel. -
#47821 mikre gondolsz? nagyon nem vagyok tisztában a mai modern fedélzeti kijelzőkkel illetve képességekkel.
annak idején a ef-2000 játékban is árkádosnak tartottam a radart... a fene se tudta hogy igazából is ilyen. -
#47820 U7. -
JohnTerry #47819 Hali skacok!
Jelenleg még a BMS 4.32 az aktuális verzió plusz az U6-os patch? -
#47818 Gyerkekek ez az F-22 TAW félárkád jellege ellenére iszonyatosan komoly dolgokat is modellezett...! Asszem erről is írni kell. -
#47817 En értelek, ha ez megnyugtat :D -
Frenky #47816 Üdv! Aki még nem ismeri, azoknak mondom, hogy van egy MAGYAR DCS World csoport a FB_ON és a Google+ ON is. Várunk mindenkit, akik "szeretik" a DCS_t és a repülést :-)
DCS World MAGYAR Felhasználók Csoportja a FaceBook_ON
Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók a Google+ ON
HUNter -
#47815 Kipróbáltam, elvileg működik bár azt nem néztem meg, hogy adott esetben eltűnnek vagy sem a szárazföldi egységek a textúra alatt az új elevation miatt.
Nekem személy szerint nagyon nem tetszik, iszonyatosan repetitív és alacsonyan teljesen mákostészta és a felbontás miatt olyan, hogy azonos AA és AF beállításoknál alcsonyan tiszta rece az egész... Szóval én inkább megvárom a F.L.A.R.E.-t...
Más. A MOD-omat próbálgatja valaki? A visszajelzések szerint BARCAP alig van. Ezen igyekszem dolgozni és más is segít, de sajnos jelenleg csak egy járható út van a jelek szerint, hogy vissza kell hozni az alap hadjáratok objektumait, de ennek nem tudom, hogy milyen hatása lesz a szárazföldi háborúra. Cloud 9 szerint semmi, és elvileg vágja a témát. -
#47814 wow mit találtam
Air Warriors S01E01 F15 HDTV XviD-AFG -
#47813 A textúrát és a terepet elvileg lehet használni a MOD-hoz, majd csekkolom. -
#47812 Ha kivonod ezeket, akkor tényleg nem annyiar komplex, de annak meg semmi értelme, mert gyakorlatialg nincs mit gyakorolni. -
#47811 Mindegy hagyjuk is,mert látom ,hogy ugysem érted mit akarok belőle kihozni és te viszont mindent túlkomplikálsz és elvonatozkatsz . -
#47810 Repvez, nem először érzem azt, hogy nincs fogalmad a komplexitásról... Folyamatosan alábecsülsz mindent.
Radarnál a cél aspektusa, magassága, az hogy zavar, szimultán célkijelölés, a célok adataihoz mind cél kell ahhoz, hogy az MFD kijelezzen. Ez még csak a radar AA üzemmódja. SAR radarkép TGP és MAV-nál van SOI és ezek összelinkelése, data link és rajta levő adatok, stb. -
Elmondod mi is az a tonnányi adat ami ahhoz kell,hogy egy gombnyomás udán egy másik menű képe jelenjen meg ? Gyakorlás céllal, mindig ugyan az ? -
#47808 Csak ez nem igaz. Az FCR, MAV és TGP is a MFD része és azokon megjelenő infókhoz tonnányi ingame adat kell... -
#47807 Miért kéne tulbonyolitani csak annyi kéne ha megnyomsz egy gombot akkor azok a feliratok menük feltunjenek ami a játékban is . igy begyakorolni a különbözö metódusokat .Ahol meg meg kell jelenitenie képet oda meg csak egy egyszerű képet betenni, hogy mondjuk a szálkeresztett rá tudd mozgatni .
Ugyan igy az ICP-t is, hogy ha bullseye-t akar állitani akkor a 0-8-0-ás gomb kell -
#47806 Tom Catz új csomagja. -
#47805 Ez szerintem nem a Falconhoz készült, hanem általános, az MFD szimuláció offline nehéz lenne, mert magából a játék környezetéből is szed ki adatokat... -
#47804 Egy ICP vagy MFD szimulációt is el tudnék viselni, hogy be lehessen gyakorolni a különbözö modokat a játék elinditása nélkül vagy, hogy elötte szöszölni kelljen a TE-n -
#47803 Segítség navigációhoz és máshoz. -
#47802 tegnapi feltöltés :
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2014.11.10. 08:21:12 -
#47801 egy kis olvasni való
THE FALCON AND THE MIRAGE: Managing For Combat Effectiveness -
#47800 2:02-nél? Régen az F-111 gépek itt fáklyáztak éjszaka. (Brisbane - Riverfire)