Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem egy arcade shoot-em-up cucc, amihez elég négy irányba mozogni meg lõni, és egy szabad félórában az ember ha ügyes, lenyom 12 szintet, amitõl rögtön jól érzi magát. Elég hosszú szimulátoros múlt, legalább alapszintû mûveltség kell hozzá a repülés terén, és nem kis "fegyelem" hogy az ember valóban szakszerûen tudjon elmerülni a komplex rendszerek és tennivalók, mert ha mindent csak félig hajlandó az ember megtanulni, akkor tényleg kár rászánni az energiát. Ahogy az ivásról szokták mondani: "Félig berúgni pénzkidobás!"
Ha Te már az elsõ nap szeretnéd megenni a hegyet, akkor szerintem még elég ha egyszerûbb szimulátort keresel magadnak, ahol gyorsabb a sikerélmény, és ne a sprinterektõl akard megkérdezni, hogyan kell járni.
www.pumaszallas.hu
Ha hazudtam volna, akkor természetes hogy csalódtatok bennem..
Az AF-fal meg azt tudtam kezdeni, amit lehetséges...
Ramp starton természetesen be tudom üzemelni a rendszereket...
Miért is ne lehetne chatelgetni a szerveren....
Az általad leírt játékok egyáltalán nincsenek meg nekem...
Szóval bocsánat, ha belepofátlankodtam a dologba
(a zene azért szólt, mert szeretek zenét hallgatni a gépen, szóval sorry ezért a malõrért)
Figyelj, te annyira nem vagy tisztában, hogy MI AZ amivel szimulátorozni szeretnél, hogy szerintem hanyagold a BMS-t. Azt sem értem hogy a Falcon AF-el mit tudtál kezdeni?
Mit akrnál? Egy olyan szerverhez való bejutást ahol mindenki lövi egymást vagy mi? Ez nem War Thunder.
Az meg a másik dolog hogy 10 másodpercig sem húznád, se BVR-ben se dogfight-ban.
Multizni akarsz? Joystick nélkül? TS nélkül? Mit gondolsz, majd chat-elgetünk repülés közben vagy mi?
Egyáltalán Ramp start-ból be tudod üzemelni a rendszereket?
Én adtam tegnap neked egy esélyt, de amikor azt írtad, hogy nincs mikrofonod miközben én meg visszahallottam saját magam a vox-ra kapcsolt mikrofonodról...meg a tuc-tuc zenédet...... Úgyhogy szerintem hanyagoljuk a dolgokat, mert:
1. hazudtál
2. te sem tudod mit beszélsz
3. nem tudod, hogy mit akarsz
Most már teljes meggyõzõdéssel mondom:
Ne foglalkozz a BMS-el, játszál mondjuk a Strike Fighter 2 -vel. Az egy középkategóriás szimulátor viszont sokkal egyszerûbb mint a Falcon BMS. Ha meg hentelni akarsz akkor War Thunder vagy Hawx....
UI: ha megnézed ezen fórumon jelenlévõk profilját akkor láthatod, hogy itt az átlag életkor 30-35. Gondolkozz el, hogy miért is van ez így.
Üdv.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
(Ez a mai infós fiatalság...? <#fejvakaras>#fejvakaras>)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
TS = Team Speak
Ez egy program amivel tudunk beszélni egymással mikrofon és fejhallgató segítségével.
A TS server IP-jét meg a jelszót elküldtem neked privátban. Semmi más adatra nincs szükséged a csatlakozáshoz.
Amúgy ez a PcPilot ts servere.
@Talon
Még nem adták meg az engedélyedet a Pc Pilot TS-re.
Mellesleg kétszer is elment az áram...<#falbav>#falbav>
@Dumbo
Ha vevõ vagy rá, esetleg csinálhatunk olyat, hogy az MFD Extractorral megosztanád pár mûszeredet az én gépemmel. Mondjuk az MFD-ket, DED-et és a HUD-ot. Így egy másodlagos monitoron látnám hogy mit csinálsz a rendszerekkel.
Én még nem tudom most az estit. Eléggé lemerítette a hangszálaimat ez az 5 óra dumálás.
Ha 19:15-ig nem jelenek meg TS-en akkor valószínû hogy nem is fogok.
Ne vedd sértésnek, de folyamatosan a leglényegtelenebb hülyeségekkel sikerül foglalkoznod.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Pc pilot TS-re megadhatom neki az ip -t és jelszót?
@Talon
Holnap akarsz egy light-os reppenést?
Mondjuk megnézzük mennyire vagy képben a BMS terén.
Illetve van még a Falcon Online-on PvP kampányok de neked azt még nagyon nem ajánlom.
Az egymás közötti multizás nem tudom mennyire aktív mostanában. Minenesetre én ismét vevõ lennék rá.
Elõször is mire lesz szükséged egy ilyenhez:
-Falcon BMS Update 7-essel (semmi modolás!!! különben nem lesz kompatibilis a serverrel)
-fejhallgató mikrofonnal (hogy tudjunk egymás között kommunikálni, akár játékon kívül is)
-TS client program letöltése telepítése (ezzel tudunk majd kommunikálni)
-joystick (azért én is kíváncsi vagyok hogy tudsz billentyûvel repülni, de lehet hogy polipkarod van 😄 )
-nem tudom hányas port megnyitása ... talán 3600 -as kell a BMS-hez... de ezt majd kijavítja valaki aki tudja.
kihagytam valamit?
Amúgy mit szeretnél repülni? Egymás elleni dogfight vagy egy kötelékben repülve küldetéseket?
50 - 52?
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
És hogy megy a légi tankolás ?
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron