Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Talán a Mirage F.1 a legjobb dogfigther gép, főleg WVR-ben...
Molnibalage
Mirage F1. Gép, kabin és FM is lesz. FM pontosabban már van, a többi készül.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Borisz80
Targeting Pod (TGP).
https://www.youtube.com/watch?v=tIO3OGNlXJ0

1. Sensor of intrest (SOI) a TGP-t megjelenítő MFD-n kell hogy legyen.
2. TGP-s MFD-n felső sor közpső gomb Fov zoom. Narow / Wide
3. Illetve alatta olvasható x.x zoom ctrl+f3-f4

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Üdv!
Abban kérném a segítségeteket,hog ya Falcon BMS-ben az MFD-t, pl:lézervezélésü bombánál hogyan lehet zoomolni milyen bill. kombinációval.

Üdv:falcon 16
Molnibalage
A MOD majdnem készen van. Holnap még egy utolsó DB check lesz és töltöm fel Khroniknak, hogy csináljon installert. Hétvégén megpróbálom megcsinálni a release videót és akkor jövő héten kezdődhet a show.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Remélem jó lesz. Kész van.
Molnibalage
Mire számítottál? A kék oldalon nemigan van elsővonalas gép, ami igen szarul nézne ki Falcon szinten, vagy legalább egy jó skin ne segítene rajta. Neozino csinált eszméletlen jó 21-es és 31-es skint. Mondjuk a stock DB-ben az egyik 21-es modellje tűrhető a másik rakat szar.

A 25 helyett tényleg logikusabb lett volna a 21-es. A 25-ös marginális típus a Falconban.

Molnibalage
Ok. Egyébként sikerült leszedni és nem 3.0 akárminek hívja magát. El is indult, de a menuben az első kattintás után leáll a progi. Nem írja a win, hogy nem válaszol vagy ilyesmi, csak semmit sem lehet csinálni. Remélem a tied jó lesz. 😊

MiG-25? Ez komooly? Azt hittem, hogy valami más gépet fog bemutatni...
L Viper
Balázs, az ígért link nemsoká megy privben (töltöm felfele).
Molnibalage

Molnibalage
Remélem is. 7 éve van Track IR-em és 7 év alatt nem tudtam beállítani úgy, hogy élvezhető legyen, csak filmezéshez használom..

Borisz80
Ha támogatja majd az oculust akkor minden simpit megy a kukába 😉 Remélem a BMS következő része támogatni fogja.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

arrow19
Egyenlőre dolgozom még a kinézeten, majd ha készvan akkor fogom küldeni.
repvez
NEkem csak a teszt topicra van ráhatásom, az itteniben Molni a HG. ha leirod hgogy melyik szekcióban melyik részt kell átirni azt balázs meg tudja csinálni igy itt is hatással lesz .
Molnibalage
OFF

Évek óta kerestem két zenét. Az egyiket soha nem tették rá OST-re és Score-ra sem, a másikat meg meg sem említették még talán a film végén sem.

Az Őrület Határán című film végén levő zene, amikor Witt-et lelövik.

A Gangs of New York filmből mikor eldördül a katonák sortüze, akkor ment ez.

10+ éve után sikerült végre megszerezni őket. Megéri türelmesnek lenni. 😊

ON

Nekem a DCS-el az a legnagyobb bajom, hogy a fizetős modulok nagyon bugosak, illetve pont olyan modulok jönnek ki, amelyek nem érdekelnek. Ma az online és egyéb hülye gyerek játékok a menők, amik valóban csak a dohányról szólnak, a kemény szimulátorok világa pedig nem hoz a konyhára eleget attól a vékony rétegtől, akiknek igénye van erre. (Bár arról, hogy ez mennyire vékony azért vitatkozhatnánk, elnézve az egyes fanokat, akik otthon különféle cockpit-eket építenek igen sok pénzt beleölve.)
Azt gondolom, hogy sajnos ez a jövőben sem fog változni, marad a Falcon továbbfejlesztése, illetve a DCS. Ami talán előbb-utóbb kiforr, és technikailag megbízható lesz, de az ára és a gazdaság politikája nem hiszem, hogy változni fog. Én pedig nem fogom a ruszkikat pénzel pumpálni. 😊
z0ty4
OFF:

a napokban hallottam ezt a zenét és valahonnan ismerős az alapzene de nem tudom, hogy honnan, tuti hogy vmi amcsi rockbanda de nem ugrik be hogy melyik. asszem egy cruise clip alatt hallottam de nem nagyon találom, visszanéztem a yt előzményeket de semmi. vkinek ismerős? ez lenne a zene

ON:

arrow19
Ha @repvez a main wrapper paddingját 0-od utánna megnövelem 960px-re a képet.
Molnibalage
Én ezt azzal előzőm meg, hogy már csak inkább olvasok róla, hogy más hogyan szop vele. Egy rekesz sört teszek rá, hogy soha a büdös életben nem lesz olyan szinten játszható az a bughalom, amennyire illene. Átbasztak a BS-sel, aztán A-10-zel. Most a DCS world alatt a modulok fele atombugos, az alap szintén, az EDGE majd jól feje tetejére állítja megint az egészet és a CA meg gyakorlatialg instant halál amennyira olvasom MP-ben a sg-s fórum szerint.

És mindnez úgy, hogy n+1-szer lehúzott az ED, már ha voltál olyan hülye és megvetted az FC 2.0 és 3.0-át. Az A-10C engem kurvára nem érdekelt csak azért vettem meg, mert azt hazudták, hogy a későbbi multirole jetekhez is ez kell. ED meg elemehet a faszba...

Borisz80
Nosztalgia 2.
Az ígért cikk az első Falconról, a Commodore Világ (CoV) újságból!
1. oldal
2. oldal
3. oldal
4. oldal
5. oldal
6. oldal
térkép kiegészítés

Következő scannelt cikk a Tornado lesz (és / vagy a Falcon 4.0 ) <#crazya>
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.08.17. 21:36:08

Gundark 1 1
A játékipar a pénzről szól. Mi nem hozunk eleget. Keskeny réteg vagyunk. Én örömmel tolnám a DCS-t de elég sokszor rohamot kapok tőle, és szívesen beleba**nék valamit a monitorba. Amikor pl tök indok nélkül szaggatni kezd. (A10)
Szóval egyelőre inkább STO-zok. Az legalább kikapcsol és élvezem.
Molnibalage
A banner képet ki tudjátok kicsit szélesíteni, hogy a fő szövegrés keretével passzoljon?

Molnibalage
Egészen elképesztő, hogy szó szerint tucatszál léteztek jetes szimek a 90-es években, de 2000 óta kb. van a Falcon 4.0 utód és LOMAC DCS. Ennyi. Minden más félárkád vagy árkád.

Ennyire talán még a point and click kalandjátékok sem haltak ki.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.08.17. 21:07:57

z0ty4
nekem a Jetfighter 5 ugrott be így hirtelen.
meg is van valahol....

Gundark 1 1
A három is nagyon komoly cucc volt. Sokat nyomtam vele 😊
VO101Tom
Ilyesmi hibánál a cd-k tartalmát érdemes kimásolni egy mappába (a bemountolt cd-ről) és úgy megpróbálni felrakni.

www.pumaszallas.hu

Molnibalage
Van crack file és kell mellé az, amit korábban már linkeltem.

Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket,hogy letöltöttem az USAF-t de telepítés után mindig azt kéri hogy tegyen be a meghajtóba az 1 es lemezt de hiába minden akkor is ezt írja ki. Mit tegyek hogy működjön ill. honnan töltsem le ami telepítés után működik.
Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv:falcon 16
Molnibalage
Beszarás. 😊

Borisz80
Nosztalgia, de most a témánál maradva. Van jónéhány régi számítógépes újság a padláson. Ezt találtam.
Falcon 3.0 - PCGuru-s cikk.
1 oldal
2 oldal
3 oldal
4 oldal

Az első Falcon -ról is van. Holnap felrakom.

Boconadi
Uhhh nagyon vagany lett a topik!!! :-)
z0ty4
f16simulator
face kell

repvez
De annyira nem gáz szerintem,majd finomitok rajta később, ha a tesztnél is lesz több oldal , csak nem akartam teleszórni miatta a topicot, bár arra van .
Molnibalage
A céges gépem monitora egy rakás szar, ott nem láttam még szín eltérést sem.

repvez
Ezt mondtam délelött, hogy a teszt topicban már a banner fele körül vége van az átmenetnek és utánna csak a sima háttér van,de itt az átmenet lejjebb csüszott és ugye a sötét rész is vele eggyütt.
Molnibalage
Sötétes tónusúnak kell lennie a kinézetnek? A teszt topik nekem világosabb mint ez itt.

Molnibalage
Soha semmilyen hír nem volt róla.

Molnibalage? Van egyéb új hír a 4.33-ról?
axenet
Üdv uraim ! Fasza lett az új külcsin ! <#worship>

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

Molnibalage
A banner szélein látszik kicsit a színek határa, de ezt leszámítva tökéletes.

repvez
Akkor jó,nekem a teszt topicban már a banner alatt egységes háttér szin van ott ér véget a szinátmenet, Itt meg a Balkános linkelt videóig ér az átmenet nálam és emiatt egy kicsit sötétebb is az oldal és látszik a szegélye a hozzászólás mezőnek odáig.

Egyébként a felhasználói menü/beállitásoknál ki lehet már kapcsolni ,hogy az oldalon lévő képeket csak görgetés után töltse be hanem már egyszerre az összeset. Illetve ha jól láttam akkor nagyobb nick bannert is lehet feltölteni 120x20-as helyett vagy lehet csak a felbontása nagyobb .
Molnibalage
Nekem tökéletesen egyforma a tesz és ez a topik. Nekem 100 hsz/oldal van és még a szaros IE8 alatt is tökéletes a topik.

repvez
A banner teljes egészében Arrow19 érdeme, neki kell hálálkodni, én csak a cicomát csináltam köré, hogy beleolvadjon a környezetbe, persze a teszt topicban egy kicsit jobban belesimult a kép a háttérbe.

Nem tudom, hogy kinek hány HSZ megjelenités van beálitva 1 oldalra,de a teszt topicban ugye mégcsak 26 hsz van itt meg nálam ha jól tudom 80 megy egy oldalra és az átmenet %-ban van megadva , ezért az elcsúszás.Majd még lehet finomítok rajta ha ott is lesz már legalább egy oldalnyi hsz.
Molnibalage
A 350 csomó és 12G-nél nem AoA limit van a valóságban. Fizikailag nincs elég felhajtóerő ehhez még fegyverzet nélkül és 20% tüzelőanyaggal sem...

A fórum meg tényleg kurva jó lett, örök hála repveznek. Ha a fenti képpel esetleg csinálok egy hasonló bannert, akkor repvez neve tutira ottan lesz.

Borisz80
Ja ezt a Janes F-15-re írtam. <#vigyor2>

Willenbrock
Meg a jane's usaf-ot is felteszem,főleg az F-117 miatt.

Willenbrock
Épp mostanában gondoltam rá,hogy újra felrakom az F-18 Iraki freedom-ot. Nekem tetszett a műholdas scenery,csak rendesen megtanulnom nem sikerült a harcot a géppel,mindig leszedtek,aztán elment a türelmem.