52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#48479 Nekem egyébként nagy szívfájdalmam, hogy annak idején az 1942 the Pacific Air War-nak is volt ilyen Gold verziója, de én ökör, nem tartottam meg, mondván, elég a játék is :(
A Microprose szimek nagyon jók voltak már akkor is.
-
#48478 Hát igen. Mai szemmel is jó anyag. Magyarázó szöveggel, ábrákkal, stb. Rakok párat még:
Utoljára szerkesztette: L Viper, 2015.03.29. 20:40:17 -
#48477 Maga a játék az megy nekem is, csak a fránya multimédia rész nem. Annak idején ölni tudtam volna a fullos verzióért. A multimédiával keltem feküdtem volna.
Csak össze kellene raknom egy régi gépet az ilyen retro gyöngyszemek miatt.
Esetleg L_Viper ha tudnál még pár képcsokrot felrakni a tartalmából ;) -
#48476 Egyébként a CD-n indítom az ominózus MAINMENU.EXE-t. A Játékot meg Dosboxban futtatom. -
#48475 Igen, anno 3.1-es win-en ment csak a multimédiás rész. Nekem 32 bites rendszeren a MAINMENU.EXE-t indítva elindul a remekbe szabott oktató és játék ismertető rész :)
-
#48474 Steamen is megtalálhatoak retro játékok, lehet, hogy több is fenn van? -
#48473 Hát sajnos 64 bit-en nem megy a multimédia tartalom. Dosboxban meg nem indítható mert windózos a drága. Persze le tudom játszani az avi-kat de ez meg olyan mint a p*na keret nélkül...
Azért köszi!
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.03.29. 16:37:58 -
#48472 nekem csak a rip verzió van meg...
Jana
remélem működni fog -
#48471 Köszi. -
#48470 A cuccos tárhelyemen (fejlécben a link) elérhetőek a FF-3, SP4.2 és a Raiden kabin könyvtárai, benne a fileokkal. -
#48469 Szimulátor történelem - 3.rész. -
#48468 Vampire FYI -
#48467 A Main menu.exe-t elindítod és interaktív helpet kapsz. Videók, meg minden tuti anyag.
Egyébként még most is van aktív torrent link a full CD-s Defenderhez. -
#48466 Dropbox. -
#48465 van ismerőseimnek is a digi jóféle 500 meg 1000 mbites netjéből, ugyhogy meg tudom oldani ha érdekel valakit csak tárhelyet mondjatok ahol 5gb elfér egy iso fájlban. De ez is mint kuriózum vagy mint egy relikvia lehet az utókor számára, lévén a bms-en kivül már egyik sem használatos ami benen van.
na az elöbbi linket nem szereti ezért igy teszem a képet
AF
OF
FF
main menu -
#48464 Postázd el L_Vipernek és 5 perc alatt feltolja. :) -
#48463 én egyszer ráakadtam egy ultimate falcon nevű DVD-re amin egy menüvel össze volt szerkesztve az összes falcon verzió és a menüben tudtad kiválasztani ,hogy melyiked akarod telepiteni és magától minden telepitést elvégzett.
Meg is van a gépemen,de 0,5mbittel esélytelen feltolni valahová is,de ha valaki ráakad neten még valahol akkor az nem rosz dolog egy heyen tudni mindet
-
#48462 SP4 négyet is csekkold légyszi. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a sok felesleges szemét mikor került be az adatbázisba.
Valaha volt egy DVD-m, amin ezek voltak, csak meghalt. -
#48461 Ah, ez volt a neve. Nem ugrott be az istennek sem. :) -
#48460 Holnap megnézem. Nekem még megvannak valahol a cuccok.
A Raiden féle kabin is, emlékeim szerint. -
#48459 Nem gyenge, új helyszíneket is kapott, Korea és India. -
#48458 FreeFalcon 3 installja van még valakinek? Vagy FF3 F-16 3D kabin screeenshot? Az FF4-hez a térhatású 3D kabin skin megvan valakinek? -
#48457 Haliho. Este reppenés ? -
#48456 pedig egyszerű
-dosbox elindít
-beírod: mount c: (milyen meghajtónak érzékelje a dosbox) c:\dosgames (a winyódon melyik meghajtó/könyvtárat akarod hogy érzékelje a dosbox) .... tehát "mount c: c:\dosgames\" így a dosbox látja az összes filet ami a dosgames könyvtáron belül van.
-ha emlékszel még az alap dos parancsokra akkor megnyitod a játék könyvtárát majd elindítod az indító file-ját.
pl.:
cd mps\f14gold
f14.exe
dosboxban meg beállítod a sebességet: CTRL+F11 leveszi CTRL+F12 felveszi
-
#48455 Gőzöm sincs hogyan kell monutolni. Én mindent úgy indítok, hogy az indító fájlt ráhúzom a Doxbox.exe-re. Ha ez nem megy, akkor nálam vége a történetnek. -
#48454 ha véletlenül be tudnád szerezni az extra tartalmat akkor kiabáljál!!!!! -
#48453 -tehát a 7Mb-s "f14gold.arj" kitömöd windowsban ahová akarod (a benne lévő file-ok f14.arj 1-2-3...., arj.exe, install.exe)
-dosbox elindít, mount-olod hogy mit lásson a dosbox mint winyó (gondolom ezt nem kell leírni) .... megkeresed hogy hová tömörítetted ki a gold-ot
-itt beírod arj x f14.arj -v -y (ugyebár dosboxban futtatod az arj.exe-t majd megmondod hogy mit tömörítsen, "-y" yes minden kérdéser, "-v" az al könyvtárakat is tömörítse)
-ez oda kitömi amelyik könyvtárban vagy, létrehoz egy MPS/F14Gold könyvtárat. Innentől oda másolod ahova akarod.
-dosboxban f14.exe és elindul.
ja igen: mielőtt elindítod írd be dosboxban hogy "keyb us" (idézőjel nélkül), hogy átváltsa a bill.kiosztást amerikaira, mert máskülönben az ékezetes billentyűn nem működnek pár bill. kombók az f14-ben. pl RIO-ra nem tudsz majd átváltani.
kezdő menü megváltozott, ott van a "builder" rész nézd át ;)
új kampányok akkor lesznek elérhetőek ha a főmenüben elindítod a campaigne-t, a következő menüben keresd meg az "atlatic" vagy "pacific" kiírású gombot, ezzel változtatod a 2 óceáni repülőszázadokat. Az az új amelyikben _nincs_ a Jolly Rogerg-s század. Ezeknél vannak új kampányok.
Remélem kimerítő leírást adtam. Jó játékot! -
#48452 Roger.
Az arj-s parancssort hol futtassam majd? -
#48451 olvasd el a descriptiont , nézd meg a screenshotokat
Közben én is próbálom elindítani a Gold-ot.... hát az install sehogy sem akar működni.
Régi módon kell kicsomagolni az ARJ-ket.
Ha nem emlékszel már:
kitömöd a sok arj file-okat meg az arj.exe-t
dosboxban bele a könyvtárba ahol vannak
majd : arj x f14.arj -y -v
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.03.24. 09:40:07 -
#48450 Az extra CD-n elvileg mi lenne? Azt sem tudtam, hogy volt ilyen... -
#48449 Fleet Defender Gold PM-be ment. Csak a játékot tartalmazza. Az extra "CD" nincs meg.
-
#48448 Hányan olvasták végig alaposan a FalconEpopee nevű doksit? Nem semmi, hogy mi és hogyan volt... -
#48447 Ide is kiírom F-14 kapcsán:
Ha teheted próbáld ki az FSX Acceleration pack-hoz az Aerosoft F-14X-et. F-14A és B model van benne. FSX-hez képest elég komplexre sikeredett. Jobb mint Dino F-14D-je vagy Iris F-14A-ja.
Gold-ról olvasd el a "description" részt...
http://www.mobygames.com/game/win3x/f-14-fleet-defender-gold
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.03.23. 12:09:26 -
#48446 Számtalan F-14 FD változatot szedtem le, de eddig egy működött csak és az nem Gold volt sajnos. -
#48445 DosBox alatt működik a Gold.
Majd feltolom valahová ;)
Volt valami extra cd?-je is, amin ismertető anyag volt. Ez nincs meg nekem. -
#48444 Vendég írta, nem én... Én 0 percet játszottam vele. Egyébként Sanyo a 3. részbe tervezett saját írást a Tornadoról, remélem elkészül, vagy a végén lesz egy utolsó rész azzal, hogy "olvasó kiegészítések". Mivel és soha nem találkoztam az F-14 FD Gold-dal ezért nem tudok róla. Van ebből működőképes változatod? Nagyon megnézném. Az FD borzalmasan mély nyomot hagyott bennem. Pont akkor olvastam a Red Storm Rising-ot, mikor ezt toltam. Mikor jöttek Vámpírok, az epic volt. :) -
#48443 A Fleet Defender GOLD-ban már volt normális küldetés szerkesztő! Sőt, új hadszinterek, és itt már benne volt az összes F-14 század, pacific és atlantic egyaránt.
A Tornado-ból jópár érdekesség kimaradt..kicsit rövid is a cikk. Pl Alarm indítási módok szimulálása....stb. -
#48442 A szimulátoros sorozat 2. része. -
#48441 Falcon BMS - Episode 10: TARCAP
na ezzel a hangvezérléssel vagy mi a túróval még vannak bajok.
Adj hozzá egy kis akcentust és -