52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#48599 a kis rohadék, majd jól falhoz vágom :) ne lopkodjon el semmit -
#48598 Amúgy azért "mászkál" el mert ha mondjuk kilövöd a gépet, a és pl a telefon rajtavan akkor pl ami a gép IP címe volt (101) és a telefon rácsatlakozik a belső hálózatra akkor a 101-et kapja meg. -
#48597 A legtöbb router admin felülete 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 a DMZ kikapcsolásával nem fog működni a portforward és a szükséges portokat továbbítani kell használj inkább UPnP-t. DMZ nem portforward, kikapcsolható, de nem ajánlott, a TPLink routeren a Virtual Servers fülön van:
- Add New... → Service port: 2934-2937 → Internal Port: Üres → IP Address: 192.168.0.2 → Protocol: TCP + UDP ( vagy All) → Status: Enabled → Common Service Port: Üres → Save
Add New... → Service port: 9987-9989 → Internal Port: Üres → IP Address: 192.168.0.2 → Protocol: UDP → Status: Enabled → Common Service Port: Üres → Save
Windows Control Panel:
Local Area Connection → Properities → Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) → Properities → Use the following IP address → IP address 192.168.0.2 → Subnet mask: 255.255.255.0 → Default gateway → 192.168.0.1 → Preferred DNS server: 192.168.0.1 második sor maradhat üresen. → OK (értelemszerűen ha 192.168.1.1 akkor 192.168.1.2 etc.)
Utoljára szerkesztette: arrow19, 2015.05.05. 09:53:14 -
#48596 Most újra van. -
#48595 Nálam teljesen jó a banner, Ie11 alatt -
#48594 Nálam sem jelenik meg. -
#48593 nekem ez az ip szám szokott elmászkálni. 101-től 104-ig.
ha nem tudtam csatlakozni ezzel kezdtem.
nálam sincs banner
-
#48592 Csak nálam tűnt el a fejlécből a falconos kép? -
#48591 Fix IP-van. Ugyan az a konfig, windows mint régen. Semmi nem változott.
Hamachival is ugyan az. Csak tesómhoz tudunk kapcsolódni.
De ott meg talán az lehet amit Jana mond, hogy a hamacsi által kiosztott IP-hez nincs hozzárendelve a port? Már ha ennek van értelme. Nem nagyon értek hozzá. -
#48590 Fix IP van a gépen a belső hálózaton? Lehet újraraktad a gépet és autómatikusan osztja ki a router meg pl csak a 192.168.0.2:portszám-ra osztja ki a portokat. -
#48589 Hamachi-t vagy mást próbáltátok? -
#48588 A falconos csatlakozás az teljesen random, nincs köze a port nyitásokhoz. Én is és Tibi is szokott hosztolni, de engem pl hozzá nem enged be. Máshoz meg igen. Hozzám meg mindenki tud csatlakozni, Tibi is (csak nálam sokszor lefagy a falcon). Volt, hogy Papi próbált hosztolni, vagy Mortuus, hozzájuk meg a fele csapatot engedte csak. Mi nem látunk benne semmilyen rendszert... -
#48587 Akkor viszont irni kell a szolgáltatónak, hogy nézzenek rá a kapcsolatodra és engedjék át a portokat . elvileg van erre lehetőség
-
#48586 Ja ja. Megy az A-G radar akkor is ha nincs A-G fegyverzet. Csak ekkor a gépágyút választja ki alapból, annál meg nincs radarkép, így az sms-ben ki kell lépni a gépágyú "üzemmódból".
Mi is erre tippelünk hogy a net szolgálatatónál valami miatt nem engedélyezik a portot, mert az tuttttti hogy nálam meg van nyitva, mégsem megy. De az a fura hogy régen meg ment, de most nem csak a falcon portjával van gond hanem szinte mindegyikkel. DCS ben sem tudok servert kreálni.
Megnézem a TGP-t. -
#48585 Ez tutira nem igaz, csak nem az F1-kel váltani. -
#48584 "Az AG radar sem üzemel, ha nincs fegyverzet hozzá!!!!!!" → STRF modeban ha átrakod SMS oldalon a GUNról A-G-re ugyanúgy megy, sőt még A-A-ban is tudsz A-G módba menni, néha jól jön ha nem akarsz mastermodeokat váltogatni egy gyors scan miatt.
Vampire → Szerintem ott leragad a SOI a BOREsight miatt TMS UP-ot próbáltál, mert VIS-be marad a TGP nem a FCR-hez van slaveelve.
btw: ha mindenkinél mindegyik port nyitva van csak akkor megy bármelyik Falcon normálisan multiban. -
#48583 Az AG radar sem üzemel, ha nincs fegyverzet hozzá!!!!!! -
#48582 ????
Bármikor bármelyik AG radar üzemmód elérhető. A TGP sem bug ahogy írod, hanem feature. A kód sajons ősidők óta a fegyverhez köti a TGP használatot és nem fizikailag külön függesztmény. -
#48581 A szerver indítással kapcsolatban annyi sejtésünk van, hogy sajnos az internet szolgáltató részéről valami nincs engedélyezve, és ezért nem megy néhány embernek.
A többiek rendszeresen repülnek, minden online kampányon ott vannak. -
#48580 Nem bug, tulajdonképpen ha nincs levegő föld fegyverzeted, akkor csak A-A üzemmódban tudod használni a TGP-t, ugyan úgy igaz a földi radarra is!
Már fél éve én sem repültem, Thaiföldön vagyok, és sajna arra időm nincs, hogy oktató diát összerakjak, meg ahhoz kellenének a jegyzeteim, azok Mo-on vannak... -
#48579 Az AF-fel is ez volt régen. -
#48578 Ezzel mi is szívtunk párszor, amikor 4-5-en akartunk saját hoszttal repkedni, mindig azzal ment el a repülés eleje, hogy próbálgattuk melyik hosthoz tud mindenki csatlakozni. Nem igazán jöttünk rá, hogy miért. -
#48577 na ennyit azért nem felejtettem ;)
TGP és Mav fej használata szinkronban
bal MFD-n TGP, jobbon WPN. TGP-n beállítom a nagyítást, így jobban lehet látni hogy mit is célzok meg a maverickel, WPN-en meg mozgatom a mav fejét meg befogok meg minden.
A gond az hogy ha így elmegy az utolsó mav is akkor nem lehet kiválasztani -mint aktuális MFD- a TGP-t. Nem tudom többé mozgatni. -
#48576 Hát ha nincs célzó konténer a gépen akkor azért nem tudod használni,mert a maverick fején keresztül használtad addig,de miután ellötted az utolsót is nem maradt más optikai szenzor a gépen. -
#48575 Majd megoszthatnád velünk ezeket a dolgokat. ;) Akár itt a fórumon is. Némi paintbrush-os sketch a jó szemléltetéshez ha kell.
Gondolom ahhoz képest, hogy jó hosszú ideje pang már a falcon fórum, rendszeresen megy még a repülés.?
Kép.
Hosszú idő (1-1,5 év?) után ez volt az első online reppenés. Sajnos mint mindig, megint technikai nehézségekben szenvedünk. Wolf és én nem tudunk servert csinálni, csak Muord-hoz tudunk kapcsolódni. Portok nyitva vannak de mégse működik.
Bratyót (Muord) is sikerült a DCS-ről átállítani a sötét oldalra. :D
Maverick+TGP használata közben ha kifogy a Maverick akkor nem tudok A-G módban SOI-t váltani, az az nem tudom többé használni a TGP-t. Nem emlékszem már hogy ez bug volt vagy valamit én rontok el? -
#48574 Igen volt erre is példa, de egy elfoglalt ember kevés szabadidejéből órákat szánjon elméleti oktatásra, az elég nagy luxus, így is mostanában kevesebbet repül, mint szokott online. Repülés közben is nagyon jól el tudta magyarázni a dolgokat, persze a hallgató füleknek már van alapja is hozzá, az nagy segítség. Hozzáteszem, még mindig sokkal több, mint a semmi.
Egyébként jó a kép!!! -
#48573 Akkor ez még mindig nem az az oktatás volt amit én szajkóztam.
Én nem tudok így tanulni, most vagy bevetést repül az ember vagy oktatják / gyakorol.
Nekem az oktatás = rajzokon való szemléltetés, szóban magyarázás, kérdezés, válaszok. Gyakorlatban alkalmazása, gyakorlása hozzáértő felügyelet mellett.
Hát ez van / volt... én nem tudtam az akkori munkám mellett annyi időt szakítani rá mint ti. Illetve amikor én értem volna rá, akár sorozatosan is, akkor meg senki sem repült.
Most újra fent van a BMS. Próbálok máskép hozzáállni a BMS azon dolgaihoz amik annak idején iszonyatosan elkezdtek zavarni. Remélhetőleg most nagyobb lesz majd a szabadidőm, és a sors is úgy hozza hogy én is akkor érjek rá amikor a közösség is repül.
Sokmindent újra át kell venni mert sokat felejtettem. Ha ismét kikupálódunk akkor megyünk majd hozzátok PvP-re.
Wolf, Muord, Vampire ;)
-
#48572 Huhh ez a csávó el volt foglalva azzal, hogy zárt kötelékben repüljön.... eszméletlen amatőr módon jártak el. Konkrétan felszállás után át sem világították a légteret. -
#48571 hurrá akkor alakul a gép...kihagysz egy hétvégi sörözést és meg is van :)
Viccet félretéve, ma is voltam Sínain, de egyedül rohadt nehéz, hiába szólsz Awacs-nak vagy egy másik köteléknek, mire odaérnek game over.
Vampire: ts-en megkaptam az üzid, leszaladtam a boltba, nem is sejtettem, hogy holnap van a világvége mert minden marha annyit vásárolt hogy...... 40 perc alatt jártam meg a boltot...
Tanulás terén még Axe és Jana is tud segíteni esetleg....
jövőhéten érkezik az új IRledes freetrack-em :)
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2015.04.30. 22:26:06 -
#48570 A kiképzések nagy része online kampány alatt zajlott, csak-hát ugye aki nem jön repülni kampányt, azzal nem tudunk mit kezdeni..... a Sínai előtt volt pár alkalom, amikor a géppárban dogfight fóniát, és manővereket tanította Tibi elméletben, aztán gyakorlatban. Ha valaki folyamatosan részt vesz velünk online kampányokon, ugyanúgy megkapja ezt a tudást.
Zotya, processzort már vettem :D! -
#48569 jaja, az már az elején látni, hogy bukta van. jön a raksi, ő meg akkor kezd lefelé hajigálni mindent már régen az FCR-n kéne nézni a célpontot ez meg még a társát lesegeti
Aki lelövi őket annak tuti, hogy Human Awacs támogatása volt, épp hogy felkapcsolja a radart, lő 2 raksit és kapcsolja is le :)
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2015.04.30. 09:58:06 -
#48568 Furcsa, hogy a VFS szint ellenére dispensert használt ARH ellen. Teljesen felesleges a chaff pazarlása, nem beszélve a flare-ről. -
#48567 Falcon BMS: Oh no you di'n't! @ Falcon Online
voltak egy páran megint a szerveren :) -
#48566 csak Merlinnek és Cancrinek volt ilyen oktatás.
-
#48565 remek.... még jó hogy én szorgalmaztam egyfolytában annak idején valami ilyesmit és amikor végre van akkor erről senki sem szól?
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.04.30. 07:40:59 -
#48564 :) -
#48563 Sokat és boldogat !
-
#48562 te inkább vegyél egy rendes gépet és gyere repkedni -
#48561 2014 elején láttam egy topicot ami erről szólt, ott fölényesen nyert a win7 és a win8.1
Sajnálom, hogy nem voltam jelen ezeken az oktatásokon, jó lehet ugy használni a falcon képességeit, hogy tudod, hogy a valóságban is igy csinálják.Talán ha a tárgyi és személyi feltételek ujra adottak lesznek akkor én is csatlakozok. -
#48560 A komment tegnapi. Hogy a szavazás mikor volt, arról gőzöm sincs.