Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emlékszik még valaki, hogy milyen portot kell megnyitni a netes multihoz a Falcon AF-hez?
Bár én mostanában nem multizok repszimmel de Wolf komám már nagyon ki van éhezve, viszont a jelenlegi gépe sajnos még mindig nem tudja futtatni a BMS-t. Így csak az AF-el tudom csillapítani kicsit az éhségét. 😄
Előre is köszi!
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

ÉS a legrosszab, hogy alapértelmezésben csak 4 gomb és 4 tengely amit lehet állitani.
A CH pedálféket persze inverzbe használom, arról volt info, de köszi ezt is.
Csak így tudok most képet linkelni, mert szűrve vagyok.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Az Y tengely írányát inverzre kell állítani a BMS-en belül, így jó lesz a mozgás iránya.
A DirectX szabvány eszközönként max 8 tengely kezel, és ezen még nem változtatott a microfost a kezdetek óta.
A CH pedált pont e miatt a korlát miatt jobb önállóan (a cougartól külön és nem hozzá átalakítva) használni.
Igy lesznek analóg kurzortengelyeid és lesz jobb és bal fék, meg rudder. (A CH jobb féket is inverzbe kell állítani.)
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ha beteszem 6 és 7-es tengelyre a Ruddert és a Left Toe Break-et, az sem jó mert nem érzékel a Cougar Control Panel aktív tengely, magyarul eszközt.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.09.05. 09:56:20
Azért megpróbálom azt amit ajánlottál, mert elvileg logikus.
Megvolt az első leszállásom. Egész jó ez a BMS Falcon.
Több mint 10éves Lockon és DCS után kipróbáltam. mert a DCS jelenleg elég katasztrófa lett a sok "újdonság" ellenére is, így sétarepülésre használható online, komoly és összetett bevetésre nem, főleg a szerver deszinkronizáció miatt. A többi idegesítő és komoly hibát nem sorolom fel, mert ez nem az a topik.
Aki rendelkezik Cougar Hotas-al az segíthetne...
Egy konfigurációs problémám van.
A Cougarhoz a legutolsó Vista 64-es drivert használom természetesen, ami jól működik windows 8.1 alatt is.
A gázkaron lévő Cursor mozgató Y tengely BMS Falconban nem működik, csak a Cursor X tengely, így nem nem tudok target box-ot mozgatni vertikális irányban.
- A Hotas Cougar Control panelben be van állítva az X(6-os) és Y(7-es) tengelynek. Cougar kalibrációban is szépen működik.
- A BMS controller/Advanced/Avionics beállításnál be tudtam állítani hogy a Coursor X tengely lett: Rudder - Hotas Cougar Joystick (1), melyet mozgatva látszik, a Coursor Y tengely lett: Toe Break Left - Hotas Cougar Joystick(1), de itt tesztelve a coursort vertikálisan mozgatva nincs semmi változás a tesztsávban. A Toe Break Left helyet csak wheelmouse vagy keyboard választható a legördülő sávban.
Természetesen a Cougar coursor-ját szeretném használni a targetbox mozgatására A-A és A_G üzemmódokban is, így ha valaki tudja a megoldást, kérem ossza meg.
Előre is köszönöm!
Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.09.05. 09:18:13
a plusz memória az idővel lesz és mivel az alaplap kezeli ezért lesz mellé egy másik vga is. de mindent csak szépen lassan 😊
ezzel még kitolom szerintem 2 évig. utána már tényleg csere kell
Azt is hozzáteszem, ha az A10c t felhuzod csontig, meg inditasz egy olyan küldit, amiben minden mozog, repül, lő...leégeti szvsz a NASA legjobb gépeit is.
De a Zotya új gépe alatt meg fogja találni az ideális beállitást, a 4Gb RAM 1333 nem kevés, szemmel nem vettem észre gyorsulást, az 1333 és az 16000Mhz között, Őszintén a sima, dual mód között se.A procit nem ismerem, de mintha két magos pentium lenne, azért azt se temessük, az I3 is "csak" két mag, de jól zenél. A 9800GT régi kártya, de igen jó volt. Bár szerintem a 9600gt volt akkoriban a legjobb vétel, ár-érték arányban. AZért 50k nem olcsó érte
Most ez az AMD x4 750k 18e körül baromi jó vétel, ha játszol és nem bedolgozol az ILM nak 😛
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Görgesd le a weboldalt, downloads - show downloads, klikk, tornado-m.zip
Sajnos elvitték a scannert, mielőtt be tudtam volna fejezni a scannelést a régi PC Guruból.
3-4 oldal meg van belőle, de pont a lényeget tartalmazó 3 oldal maradt le.
A manualt megpróbálom neked megkeresni és akkor belinkelem. Szerintem sok mindenre választ kapsz belőle, ha végignyálazod.
döntenem kellett vagy veszek egy közepes gépet vagy alkatrészenként összeszedem a gépet de az vagy 3-4 hónap
( nem keres mindenki 200ezret)
ami jó hír hogy a hétvégén már mehet a móka <#violent>#violent>
mostani gépen csak te fut, gyakorolni pont jó következő Redflag-re vagy Balkánra 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bár én csak TE vel használom mindig.
Táppal vigyázz.
Lehet hogy jobban jártál volna, ha szétnézel a PCX en, azért gondolom mert kb a videokari árával került nekem többe, az pont aznap 28 körül volt ott. Amugy ~ 30-34 egy Gtx 750 1GB.
Plusz volt egy bika Chieftech tápom, meg maradt a dvd, beletettem egy párezres, jól szellőző, csendes házba- ja, a Zalmann házak szebbek, lesz.m nem randizni akarok a géppel.
A monitor ugye adott a nativ 1400x900 al, de amit kipróbáltam (black list, a10c, ARMA2) azok fullon futnak, és van a gépben tuning potenciál, és nem használom se a turbo boostot, se a kártyának azt a pár Mhz többletét. Egyelőre elég a 4GB ram is, kittet vettem, nem mintha sokat számitana, de egy áron volt majdnem.
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Az FCS már lehet eltérő és már kihasználja ezt legalább az A-10.
A fegyerek, radar és RWR és mást modellező kód elvileg ugyanaz.
Az HUD, MFD és egyéb szimbolika nagyrészt azonos, de apró trükkökkel azért van némi variáció. Inkább a korlátozás tényleg az, hogy a bar/azimut/pásztázási idő játékosként irányítva tényleg azonos.
A gépek közötti fő eltérés igenis modellezhető és ez a lényeg. Nem attól lesz eltérő képessége egy F-15A vagy F/A-18C-nek, hogy más az MFD szimbolika...
Falconban az a bajom bármilyen repülhető géppel, hogy az F-16-on alapszik minden.
Egy kis légiharc oktatós doksi film
link
a xeon processzorokhoz ért valaki?
beruházék egy ilyen procira. olvastam hogy kicsit vágdosni kell az alaplapból, hogy bele menjen de nem vészes. q8200 után elég nagy lépés lenne és az ára sem vészes.
www.seveng-f18.com
Nekem az MFD szimbolika huszadrangú. Egyébként csicseregték a madarak, hogy talán ez sem marad örökké így...
Mivel a BMS 4.xx a kanyarban sincs, csak mendemondákat lehet róla hallani, így nekem azok nem mérvadóak. Köszönhető ez a fejlesztők részéről az értelmetlen hiperúltragiga titkolózásnak.
Egyáltalán nem hasonlítanak egymásra a különböző USA gépek rendszerei, vagy radarkijelzői. Meglehet hogy a megjelenítés az ugyan az (mit tudom én milyen a,b,c,d...stb radar - Scope -ot használnak) de akkor is teljesen más minden.
Senki se mondja hogy a Mirage-2000 típusoknak ugyan az az avionikája mint az F-16-ban; ugyebár az orosz típusokról (speciel az egyetlen, de sajnos rövid életű Szu-27-ről) ne is beszéljünk. Ég és föld a különbség.
A DCS hasonlítgatást meg nem veszem fel, mert nekem a DCS semmi másra nem kell csak arra hogy a 21-est végre komoly avionikával lehessen repülni. Ha végre kijönne egyszer..... és nem kerülne tizenakráhány ezerbe. Sajnos az a helyzet hogy a Falconban is vannak igen komoly hiányosságok. Bár azt rossz májúan el kell ismernem, hogy fa gond nincs, mert gyakorlatilag nincsennek fák. <#nevetes1>#nevetes1> De ez engem nem érint.
Harmadjára is magamat ismételve: A Falcon program egy F-16C Block 52-es szimulátor! Minden más belepaszírozott repülhető gép csak illúzió. DE! Jó ezekkel is repülni! Én is várok jópár típust amit repülnék a Falconban és igazából köze sincs az F-16 avoinikájához.
Ezen véleményemet azonnal megváltoztatom, ha képes valaki kijönni egy hitelesen modellezett, az F-16-tól különböző avionikát használó géppel!
Az avionika kinézete meg szerintem huszadrangú kérdés, mert az pusztán tényleg csilivi, hogy akkor a radar szimbólum milyen az egyik és másik gépen. Nekem ez már nem annyira fontos, hanem a modellezett képesség a lényeg. Szóval az illuzió nagyon is jó. Lehet, hogy pl DCS esetén egyedi minden kabin csak olyan röhejes modellező értkek vannak benne - vagy nincsenek is, lásd rakéta FM totális hiányát - hogy kb. leszarom.
Amúgy mint már annyiszor mondtam, a Falconban más géppel való repülés csak illúzió, mert hiába van hiperszuper kabin az avionika akkor is F-16 és a rep.modell is az F-16 repmodellje csak optimalizálva pár paraméterhez.
Persze azért üdítő dolog még így is repkedni ezekkel az "illúzió gépekkel" 😉
(Elméletileg hány MFD-t lehet használni a BMS-be?)
Utoljára szerkesztette: Talon11, 2014.09.03. 17:35:16
Az, hogy Hayab ehhez is csinál új 3D modellt nem jelenti azt, hogy lesz neki AFM-je...