52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#48559 Vagyunk páran oly szerencsések, hogy 591st TiBi Puma vTFS megtisztelt minekt hason szőrű kiképzésekkel, ami nagy megtiszteltetés számunkra, hisz egy most is aktív vadászpilótától sajátíthatunk el tudást. A másik jó oldala, hogy mindezt alkalmazzuk is az online kampányok során! Respect Motibá ;)! -
#48558 És ez mikori poszt volt? mert ha most állnak neki akkor még elég sokára lesz belöle valami , pedig már nagyon várom, hogy legyen valami mozgolódás az új verzióval. -
#48557 A komment alapján igen, végre képes lesz kihasználni a vasat jobban. -
#48556 nem. én is csak találtam. de elég profin nyomják. -
#48555 Ez nagyon jó volt.Te is vizsgáztál?
Egyébként akárki akármit mond nekem még mindig a falconból készült videok sokkal realisztikusabbnak hatnak mint a DCS. -
#48554 Magyarul ez azt jelenti, hogy 64 bites kompatibilisen esetleg hatékonyabban, gyorsabban fog futni a falcon ?Vagy csak anyni lesz érezhető belőle, hogy majd nem fog sipákolni ha ujabb oprendszeren futtatom mint az XP? -
#48553 IQT Class 15-41 Graduation Video
egy kis Demo video -
#48552 Két napja 10 éves lett a topik. :) -
#48551 Érdekes kommentet találtam.
Dunc has posted a poll on OS use and made a statement that the next version of Falcon would need to run on Vista, 7 or higher. A 64bit OS Falcon would be a truly awesome version. As I have mentioned before, the advantages would be enormous!
Hm.... -
#48550 A bajom az, hogy QS1 és minimális AF és AA mellett is a gépek szépek és jók, de a táj olyan zajon marad, hogy az valami bődület... -
#48549 Ti milyen grafikai beállítással éritek el azt, hogy a földön gurulva a kifutópálya ne legyen "recés"? Olyan szintű AF és AF és/vagy quality sampling kell, hogy nálam kinyírja az FPS-t. Ezen felül nálatok is homályosan és szintezve jelenik meg a kifutó textúra, hogy az advanced részben a mimpam és az alatta levő opció be van pipálva? -
Frenky #48548 Hi! Akik szeretik a repülést és kedvük van csatlakozni, mindenkit várunk a DCS World MAGYAR Felhasználók csoportjába a FaceBook_ON
Online repülések, infók, leírások, minden, ami a DCS Wolrd_el kapcsolatos!
Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók Csoportja a Google+ ON is! DCS World MAGYAROK YouTube Csatornája!
Üdv, HUNter -
#48547 Szimtörténelem - 7. rész -
#48546 a játék menüben a controllernél a "BMS" keyconfig billentyűkiosztásban milyen néven van a "COM switch left" és a "right"?
Köszönöm! -
#48545 6. rész -
Talon11 #48544 Hallottam erről, de más téren -
#48543 ezt próbálta már valaki? hasonló mint a swet FX -
#48542 OFF
Molni.
F-15 SE III.-hez 2 hosszú bevetés full authentic módban.
VIDEO
-
#48541 Végre Falcon! Jó volt belemerülni egy kicsit a falcon világ működésébe. Új információkra tehettem szert.
Volt még valami hardcore-nak titulált F-16 szimulátor. Back to Baghdad volt a címe, 1996 -os kiadás. Esetleg érdekelhet téged.
moby games link
-
#48540 5. rész -
#48539 Az évszakváltást már a régi BMS-ek is tudták. (Talán a Superpak3-4 is, de ez nem 100 %, nagyon rég toltam :))
Az FF4-hez még csak fizetős HiTiles volt, (vagy a Free HiTiles is ment vele, ami nem tartalmazott még annyi textúrát.)
Az FF5 meg telepítéskor egy újradolgozott csomaggal indult. Egész jól nézett ki az is.
-
#48538 Tehát az RV már tudta ezt? Egyébként a vicc az, hogy emlékeim szerint a fizetős HiTiles később ingyenes lett én integrálták az FF-be. -
#48537 Nem, azok eredeti Falcon4 textúrák, simán évszakváltással. -
#48536 Vipera, az évszakok RV képek azok ugye HiTiles-szal készültek? -
#48535 Szimulátor történelem - 4.rész. -
#48534 Sikerült elindítani a Fleet Defender média tartalmát. Az egyik kezemet odaadtam volna ezért annak idején :D
Még egyszer THX Jana! -
#48533 Zsír. :) -
#48532 Balázs (és persze aki akar még nosztalgiázni) feltettem a tárhelyemre.
Falcon 4.0 képek.zip
(Fejléc alatt L_Viper cucc-ban.) -
#48531 El is kezdtem kotorászni a régi DVD-ken. Vannak régi jó multikról is képek, főleg Redviper 4, meg AF-es. multikról a régi arcokkal.
Annak idején szerencsére sok képet mentettem. Néhány fotón a résztvevők nevét is láthatóvá tettem, talán egyesek, még emlékeznek és magukra ismernek.
Van OF és Superpak 4+ős BMS kombó is (1.03, meg 2.0). -
#48530 Balázs, ha kell nekem még 2002-es Superpak 4-es képeim is vannak, ja, meg Superpak 3-as is valamelyik kiírt DVD-men :).
Aztán van még egy rakás OF, AF, multikról is. Abból tudsz válogatni. -
#48529 Még valami, az első kiszivárgott Dark Falcon képeket 2010 őszéről nem őrízte meg valaki? -
#48528 Az FF5-nél a derstef féle Taiwan és az ITO2-őt leszámítva volt legalább beta vagy befejezés közeli 3rd party helyszín? Kinek mik az emlékei? Én csak erre a kettőre emlékszem.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.04.03. 15:12:52 -
#48527 Egyébként végre lassan a végére érek az írásnak. Összefűzve képekkel lesz vagy 180 oldalas a cucc, olyan 240k karakter. Nem hinném, hogy ennél részletesebb játéktörténeti összefoglaló készült valaha magyar nyelven, de még más nyelven sem. ;) -
#48526 Ha van, akkor jöhet. A furcsa az, hogy nekem volt FF4-hez több kabin és úgy emlékszem, hogy FF5-höz is. Ehhez képest csak FF4 kompatibilis kabinokat találtam meg a vinyómon, de abból mindet. Neked van FF5-höz való F-15C/E vagy más kabinod?
A Stopworks kabinnal is mehet. Az FF-5-ben a Block 40 az FF4-es kabinal bír, ott ki tudta próbálni a Raiden kabint, de mintha nem cserélt le volna minden textúrát. Azt is csekkolhatod.
Nem mondom, hogy minden képet fel fogok használni, de szükség van az illusztrációra. :)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.04.03. 14:23:59 -
#48525 Királyság, Stopworks, Aeyes kabinok kellenek? -
#48524 FF3-nál a főbb keleti és nyugati gépekről, Szöül reptér, néhány random reptér, particle effektek (bomba robbanás, cluster, füst, stb.)
FF4-nél a két F-16C 3D kabin és és még, ha van más kabin benne. (Erre nem emlékszem) és az új particle effektek közül néhány, ha volt.
OF-nél ugyanúgy a főbb gépek és összes 3D kabin, Szöül reptér és éjszakai fotó a reptereknél a lámpákról.
Az FF5 futtatható, azzal csináltam én is képeket.
Köszi. -
#48523 Tökikém miről kell, és milyen screenshot FF3/4/5+OF gondolom? Írd le és befotózom este. -
#48522 Én régebben használtam VM-et, ma már nem játszok olyan játékokkal, amihez kellene. Ebben nem tudok segíteni. -
#48521 De nem tudok semmit felrakni a virtuális környezetben, mert nem lát meghajtókat. Egyszerűen az egészet nem értem. Ezért kértem azt, amit. Aki ért hozzá az 20 perc alatt összerakna nekem egy galériát. Én meg eddig telepítgettésel és minden mással már kb. 4 órát toltam el a semmire... -
#48520 Szerintem nem érted :) Azzal kezdtem, hogy a VM nem ugyanolyan környezetnek látja a géped mint a valós. Nem látja a legújabb videokártyákat, csak valami alaplapi kártyát, ugyanígy más hangkártyát, más hálókártyát, más alkatrészeket mutat a rendszerkezelőben. Ezekre atomstabil, kipróbált drivereket telepít fel, így nem kell szórakozni az újabb és újabb alkatrészek újabb és újabb drivereinek a frissítésével. Amiket valszeg az XP még nem is ismert. Az, hogy a videojel hogy jut el a monitorodhoz, azt majd a Win7 megoldja, de VM alá tett játék nem fogja közvetlenül látni a kártyát. Teljesen mindegy, hogy mi van a normál gépben, van-e alaplapi videokártyád vagy nincs.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.04.03. 13:10:49