52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#48799 az alap korea kicsit uncsi, helyette inkább, Balkan vagy Sínai -
#48798 Sziasztok :) Na feltettem tiszta win10et, és elkezdtem megint kicsit falconozni. Update 7ig fenn van minden. Van még valami amit érdemes feltenni? -
#48797 4. fotó háttérnek? :) -
#48796 Nem foglalkoztam vele. Nincs is kedvem hozzá, így hogy a pvp már nem olyan mint régen, inkább repüljük a Korea Modern Era kampányt. Vagy Molni 80-as éveit kellene már végignyomni egyszer :D
Talán ha kijön egy új helyszín vagy kiadják a next BMS-t és ismét erőre kap mindenki akkor ismét lesz kereslet a pvp iránt. -
#48795 Tölthető a MOD 1.2-es változata. -
#48794 -
#48793 Hát, azért ennek is vannak hibái... Alt+tab után egyszerűen nem is működik... :( -
#48792 Na, a felvétel már megy. Már csak azt kellene megtalálni, hogy a felvétel jelzése valahogy megjelenítve legyen, hogy tudjam, hogy mikor rögzít. -
#48791 Hogy a rákba kell használni? Nem igaz, hogy nem tudnak egy Fraps egszerűségű kezelő felület összedobni... -
#48790 Ja ja, ha a kártya tudja (5xx-as sorozat fölött mindegyik), akkor a shadowplay a legjobb. -
#48789 Köszi. -
#48788 Szar mind, a natívot használd nincs FPS drop -
#48787 Repvez ajánlotta a Playcalw-ot vagy mit, de nem találok belőle virágboltit sehol ami működne? Mennyivel erőforrás kímélőbb, mint az én ősrégi Fraps-sem? Vagy van jó ingyenes alternatíva is? -
#48786 ASUS. A Falconhoz nem fog kelleni a tuning szerintem. Máshol lehet rá szükség, mikor videózok. A FRAPS-né milyen jobb felvevő van?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.08.15. 00:40:38 -
Razor18 #48785 Grat az új cucchoz. Melyik gyártótól van a kártyád? Az ASUS-ról tudom, hogy van gyári monitoring+tuning programja, ASUS GPU néven ha jól emékszem... -
#48784 Köszi. -
#48783 Jana: uj banner fasza lett :) -
#48782 @molny Gratula! Nvidia beállítások
Utoljára szerkesztette: arrow19, 2015.08.14. 21:13:42 -
#48781 Megvan az új gépem, a BMS4 hasít, mint isten... :)
A Nvidia tényleg ilyen puritán? Hol lehet húzni a kártyát, hol van a hőmérséklet kijelzés, stb...? -
#48780 Vampire: megoldódott a dolog? -
#48779 nem nagyon. írj privit valakinek. hátha....
tuti vmi tutyi-mutyi dolog lesz....
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2015.08.11. 16:06:00 -
#48778 Nem hallottatok vagy tudtok valamit arról hogy Wolf-tól miért vontak meg minden jogot az FO TS-en? Mivel amikor fent volt én is fent voltam, nem csinált semmi olyat amit nem kellett volna. -
#48777 Az ugyanazon a lapon van. A kabintető ahol csukódik, az a vonal is, bár az annyira nem feltűnő így. -
#48776 Odáig még nem jutottam el. A hajtómű beölmőt is javítottad? -
#48775 Apropo. A képeket nem cseréled ki a végleges vezérsíkkal? -
#48774 Lecso most építkezik, ősszel/télen talán már több ideje lesz repkedni is.
Nem láttam, de köszi a linket, érdekesnek tűnik. -
#48773 LESCO sajnos nagyon eltűnt. :(
Ezt nyomon követed?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.08.06. 11:23:13 -
#48772 VO101 a prefix, mint 101. vadászosztály rövidítése, aztán _, aztán a nick. Nekem nem tűnik bonyolultnak :)
A név legyen csak mindig ott, nem minden skint csináltam én, volt amit Lecso, volt amihez nincs extra skin, és ugyan ki emlékszik arra, hogy mi volt 10 oldallal korábban. Köfi. :) -
#48771 Vázz mindig eltévesztem a sorrendet. A korábbi posztban egyébknét ott van a szerző neve, de akkor ebbe a kommentbe is bettem.. :)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.08.06. 11:17:31 -
#48770 Azt azért odaírhatnád, hogy a skint én csináltam. és VO101_Tom, nem VO_101. -
#48769 Oculus Rift eladó. -
#48768 Kérésre VO_101Tom segítségével megcsináltam a Tigersharkot a legjobb szinten, ahogy csak tudtam. F404 tolóerő görbét a Hornettől kapta, az FM értékeket az F-5-től. (Persze tömeg és tüzelőanyag változtatással.)
A skint Tom csinálta. A rack kiosztást is lehet látni. -
#48767 Eladó Tir5 aranyáron :) -
#48766 @molni megtudnád nekem keresni a Aranysas 2003-as számában lévő "Ha rövid a kardod" sorozatot? Úgy emlékszem neked be volt fotózva. Nagy segítség lenne. -
#48765 Combattraning -
#48764 Most megnéztem jobban a trimnél az egyetlen kapcsolót azt meg kell emelni ahhoz, hogy másik állásba átrakd, az oldalkormány tekerő kapcsolója mellett meg kétoldalt vannak biztonsági fülek, a bedöntés és fel le trimmeket meg sztem nem tudja elnyomni semmi mert alig vannak ki a felület sikjából ,tehát azt tényleg csak ujjal lehet odébbtekerni.
Mindenesetre érdekes, föleg, hogy sztem felszállás elött ez is egy ellenörzés pont, hogy minden kapcsoló uy áll e ahogy kell vagy nem tudom, hogy van e valami jelzés ami a trim nem semleges poziciójára figyelmeztet. -
#48763 Olvastam. Már azt is nehéz elképzelni, hogyan okozott akkor nyomatékot a checklist. Mondjuk nem tudom, hogy mekkora erővel kell csavargani.. -
#48762 Szerintetek is okozhatott egy füzet gondot a Török F-16-os lezuhanásában a spanyoloknál ahol 11 en meghalltak?
Állitólag az volt a gond, hogy a cecklist elkapcsolta az oldalkormánytrimmet és emiatt tört ki felszállás után a gép és csapodott be a parkoló gépek közé.
Max ugy tudom elképzelni, ha a pilóta ugy tette le hogy a füzettel engyütt eltolta a kapcsolót,mert magátol a füzet sulyától biztos nem ,mert azért elég nehéz átkapcsolni a végálásba ezeket. és eléggé hátul is van, hogy az utban legyen -
#48761 MAGIC: "GAUNTLET 2 you have 5 ships incoming on you". GAUNTLET 2: "Well, I have 6 missiles."
-
#48760 Briefinget ajánlom ott levan írva mi hol van, +egy rulert hogy a városokhoz képest betudd húzni a PPT-ket. Low alt az RWR-en bekapcsolva. HTS-en látni fogod mi hol van és aszerint menőverezz. Sima TE-t meg az össze DT (Defense Tactics) series szimulált 1 threat elleni engagement.