Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként tényleg igazatok van a FM-mel kapcsolatban ,mert egyszer sem sikerült dugohuzoba vinnem a gépet vagy átejtetni még HFFm-el sem.Csak a szelet lehetet jobban észrevenni mert oldalkormány nélkül alig lehetett leszálni.De azért a kapcsolgatós fülke és a rádiozás sokkal jobb a lomacnál.Egy kicsit minden egyszerübbre sikeredett benne,már majdnem arcadosra (mármint a lomacba).
Viszont van benne B61-es taktikai nuke, ami kárpótolhat 😛
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Ave.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Persze vannak, avgy volnanak olyan tipusok amik elott eluldogelének..de az nem az F-16 (ha mar muszaj lenne jenki csoda akkor pl F/A-18, vagy A-7, vagy F-4...stb)
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Hazafelé a szerbek ránk küldtek két MiG21-est és két Mig29-est, amibõl 1-1-et le is szedtünk (+ ott repkedett vagy 4 Galeb is). Többre nem volt lehetõség mert már nagyon fogytán volt az üzemanyag - szerencsére az AWACS küldött segítséget és így eltudtunk szelelni. Gondoltam hogy megtankolok, de inkább nem veszõdtem vele, hanem húztam inkább haza. Az ATC elsõnek engedett leszállni ami nem is baj, mert már teljesen kiszáradt a tankom a végére 😊
Sajna amíg a Lockon-ban és az SFP1-ben nincs ilyen dinamikus hadjárat/avionika addig nem sokat ér a csinos grafika 😞
Amiert szerettek anno a Falcon 4.0-et azert ezt is fogjak. Komplexitasat megorizte, ugyanugy mint minden hibajat is! FM-et ne is keressetek benne, mert nincs..bar teny hogy az F4-nel tobb van!! Velemenyem szerint nagyon kell szeretni az F-16-ost ahhoz hogy ezzel valaki orakat eljatszon, hisz addonkent is lehet mashol kevesebb veszodseggel (SFP1-WoV,FS2K4) Falcont terelgetni! Mindezt annak tudataban hogy ma 2005-ot irunk, es hat a labda nem hogy magasan van....de mar lassan orbitalis palyan mozog! (IL2FB+AEP+PF es a Lock On)
Az #53 hozzászólásból látszik, hogy az igényesebb szimeknek van piaca. Az utobbi években azért van jóval kevesebb szim progi a piacon, mert a gyöngébbek kihullottak. Igényesebb szimulátorból a 90-es években sem volt tul sok.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
2. Ha jóltudom igen, bár nem olyan hosszú mint annak idején
3. Az eredeti Falconhoz képest sokkal nõtt. De ahogy én láttam a grafika veszi vissza a sebességét nem a dinamikus hadjárat.
Linket elküldön privátban.
- a földi célok látszanak normális távolságból , vagy csak az utólsó pár száz méteren rajzolja ki õket ?
- a szép hosszú indítási procedúra benne van ? (valamelyik SP-ben volt)
- gépigény mennyivel nõtt ?
Ill. ha tudsz linket csak a kézikönyvhöz azt is megköszönném .
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
A program extra stabil lett, kb 2 és fél óra alatt egyetlen kifagyás, elakadás belassulás nem volt.
Hamarosan egy teljes cikket hozunk össze róla a bop-on.

nuke:
gay.crack.fuckedup.after.20minutes
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
industry by storm. Falcon 4.0 was a game like no other and led to a
following like no other. Years of development produced an F-16 simulator
with legendary features such as a truly dynamic campaign engine,
unrivalled depth of avionics and remarkable levels of artificial
intelligence.
Quite simply, Falcon 4.0 was the most important game of its type in a
generation because it made gameplay intoxicating. This summer,
Lead Pursuit LLC, in association Graphsim Entertainment Inc.,
brings the spirit of Falcon 4.0 back to life with a totally updated
simulator for 2005. Falcon 4.0: Allied Force pushes the boundaries once
again for today's demanding gaming enthusiast.
* Revamped graphics engine
* Reworked multiplayer engine
* Highly advanced artificial intelligence
* Reworked dynamic campaign engine
* Brand new theater of operations
* New high resolution models and cockpits
* Highly detailed terrain and airbases
* Intuitive User Interface
Next PC upgrade: 2022
Én itt találtam meg:
http://torrentspy.com/search.asp?query=ALLIED+FORCE&submit.x=0&submit.y=0
Addigra már javában tolni fogod.
Valakik leendõ kiegeket is emlegettek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM